Recension

Så gårdagens kväll då. Började med att laga sushi. Det tog tid men resultat blev bra! Det smakade som sushi och såg ganska mycket ut som sushi. Bilder kan komma. Fortsättningsvis så var kvällen trevlig. Vi gick och såg sex and the city 2.

Den var helt okej, till och med bra. Kläderna var vackra och sex and the city tjejerna såg ut som om dom passerat 40 fast ändå inte. Måste dock säga att filmen var lite "over the top". Liksom lite för mycket lyx, lite för mycket guld och lite för mycket "det här händer aldrig i verkligheten". Storyn kändes också lite platt och som många av er vet utspelar sig den största delen av filmen i Abu Dabaui. Som är ett konserativt land i mellanöstern, och jag har verkligen svårt att tro, utan att avslöja för mycket, att kvinnorna bär senaste modet under sina burkar, att männen vågar vara öppet homosexuella och att man kan gå ut med en slits upp till höften och halva brösten utanför klänningen utan att någon ber en att sluta blotta sig.

Nåja, slutbetyget: 3. Fina miljöer, outfitar, vackra människor och stundtals riktigt rolig men med en småkass story blir det inte bättre än såhär. 




Nu borde jag ta och träna lite, typ pilates framför säsongen som tjejerna här ovan spelar i. Annars då? jo jag måste läsa ut denna bok till tisdag. ↓




 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0