update

Allt bra finns inte sa mkt att saga glider pa som vanligt och nar jag kmr hem kmr man ju se ut som en fotboll haha fatta flott dagar :) hoppas allt ar bra hemma osv. I overmorgon blir det snorkel utflykt till similan och du medan du gar till skolan i 10- grader och du ju tanka pa en annan som liggger pa playan i 30 plus, haha kann pa den! kramar

Thailandsbloggen give a call!

Japp har hunnit kommit fram nu och allt ar underbart, sa dar verkligen semester ahhh! :) vadret ar okej fast de duger absoult sa lange man inte vill bli rod raka eller sa, de ar ju liksom fortfarnade 28-30 grader i skuggan sa fryser de gor man ju inte..... Egentligen finns det inte sa mkt att skriva de mesta man gor ar ju liksom bara sola,bada och chilla pa.. Finns egentligen inte haller sa mkt man saknar, de skulle vara att man kanner sig pa nagot litet sattt utstangd fran resten av varlden, typ desperat behov av skaller, skitsnack osv nu tack! haha hemsk det dar lat... aja what ever! misss you guys :)                                                                                                                                                                                                   Puss och palt, det var allt!

It´s true, I´m going to miss you guys!

Japp 20 min kvar til morfar kommer och hämtar upp oss för att fara mot kallax, nervöst jo....
Mm men jag kommer att sakna alla som fan okej? lida med dig för att just du bor i kylan medans jag ligger på stranden.... Lite svammel, hojja, Och du eve, jag älskar dig men håll dig borta från el amarillo, som vi sagt :)

kramar och pussar, ni är bäst men på dessa två veckor kmr jag att vara friast! :) looove<3

P.s. ni kan ju följa bloggen för eventuella uppdateringar som lär ske....inom nga dagar då :)

Tjallaaaaa

Säger bara vissa ska ju till tahiland idag ;) gått upp astidigt idag för att jag ska vara trött på planet. elva timmar där känns inte så där överdrivet roligt att spendera liksom....

pussar :)

Rosa naglar

så och om allt går som planerat sitter jag om exakt 24 timmar på ett plan mot thailand, äntligen! känslan av att längta är ibland bara gudomligt underbar :) Gjorde ma-provet idag om ni nu villde veta det så blire nog ca ett vg :) haha, nä men om man skulle gå och och fortsätta med la espanol, kajsan förhörde mig och när jag berättade att jag hade de imorn svarade hon bara "oj!" jag tror nog inte det var ett så bra tecken helt enkelt....

puss

break a leg

Måste bara få säga på hur sjukt bra humör jag är! pratade just med Eve i tlf men vi la på för att flickan skulle se på tv. Åt precis värsta flottiga efterrätten från gårdagens middag som morochfar hade, men den var as gooood :) chokladberonde.se :) Är till och med på bra humör inför matten imorgon ingenting att oroa sig över nämligen bra tänkt av en sån cp närvös person som mig själv. So:n gick till och med bra eller det gör den i och för sig nästan alltid men ändå vatikanstaten är inte så fy skam som man kan tro. Nu ringde Ture, haha det är alltid lika crepy när ens mentor ringer. sist gjorde man ju matte läxan och då var det riktigt riktigt läbbigt ;D Och nu kom papa in och meddelade vad han sa utv samtalet imorn blev tydligen inställt, men de ger ju mig bara mer tid åt spanskan ;p

have a happy sunday!


image11

Farmors supergoda hallonpaj från somras, mums! :)


Tid och kostnad

Kollade igår upp mobil kostnaderna på mobilen i thailand. Tror  för det första att nallen funkar de och tror också att de var ca 5 pix för sms och 12.50/min om man ringer ;O Så därför alla, men spc du Eve förvänta dig inte några 7-8 sms/dag, nu snackar vid nödfall gumman! och nee när du bara har tråkit är inte ett nödfall. Sms svar direkt är ju som också ett litet problem pga tid skillnaden (6h). Så därför alla (Eve) ha tålamod!

Så men var hos mormor idag också då som planerat, helt ok :) Tänkt och göra ma provet imorn så de får vi se hur de går och sen har man ju utv-samtal osv. Har för övrigt packat klart, nästan, bara näsessär(hur stavs de?!) grejorna kvar så de är ju chill. När vi ändå är så här i T-land så kan jag ju säga att jag ska försöka skriva några rader här på bloggen en, två lr kanske till och med tre gånger, så kika in trots att jag inte är hemma :)
Nu ska jag nog tillbaka till plugget :/ effektiv So next!

Loveandpeace!

vilodag?

tjosan, var hos eve igår kväll och slagga över där, trevligt, Tina kom på kvällen och vi surra på som vanligt,kul kul !
Matchen igår förlora vi med 2-1, så är det ibland. Idag är det plugg som gäller och packa. Söndag är inte den dag man vilar, söndag är den dag man gör allt man skjutit upp under helgen. Det har jag lärt mig nu. Senare blir det kanske mormor var ett tag sen man var där och så. "2 dagar kvar till tahiland, gosh vad jag längtar!" xD

puss och allt cred till T och E, igår var det ni som gjorde kvällen! :)


makaronerochspagettiiiii

Vakna för en halvtimme sen, Eve sov över. Match samling om 1,5 h och det känns lite mindre laddande just nu. Har tusen grejor och göra så är lite lätt stressad.

Men ial så var vi med Manne, Pierre och hans kusin ängeln Robin. trevligt. Såg hata Göteborg och den var verkligen värdelös. Ja och sen sommnade vi väl kring 2-snåret.

Idag är de som sagt match i Hortlax och jag hoppas verkligen att det går bättre än förra gången för mig.
Ikväll blir det väl att vara med Eve möjligen fast jag istället har tusen andra saker att göra men allt löser sig säkert.

puss

Eve sa:

-När jag blir närvös kliar det på tänderna!

HAHAHAHA :D


Well done

Bara dammsugningen kvar nu jippi vad jag är duktig dessutom väntar en kladdkaka i ungen, smaresmaskens :)
har för övrigt tänkt hur onödiga inlägg jag skriver ibland men what ever jag tvingar ju inte ni att läsa dom!
pusstjaa

Ett ryck

nu borde ja verkligen, verkligen göra ett ryck med städningen den måste ju liksom bli klar......
vi synes!

Clean the table

Städar egentligen men alla måste ju få en paus ibland ;) Skolan idag gjorde jag no procet de gick väl sisådär, men nå vet jag att det blir bra :) nu pratar ja med Eve i tlf, HÅLL I PAPPRET EVE!

nu lr snart tillbaka till städningen
puss  

Lovers

Konfan idag var braa,tralalala. Nämen nu borde jag verkligen plugga, de som står på (stackars,stackars) stinas göra lista till tisadag(!) är:
plugga till matteprov
--I-- sp förhör
--I--no prov
Göra en so-rapport
Skriva sv läs reffrat
Hk tjofs
städa rummet
packa.

Svejsan!

Sadness

Jag var på begravning idag. P:s pappa dog för ca en månad sen och det känndes som om det var rätt att fara dit, nu vet jag att jag gjorde det rätta. Allting var skitsorgligt, vi(jag anna eve) grät väl någolunda diskreti kyrkan men på vägen hem släppte allt. Vi var som tre fontäner. Hojja vad sorgligt! ikväll är det för övrigt konfa i sundis.svejs.

alla hjärtan till Pierremedfamilj, ni behöver det<3


Morgon

helt sjukt att jag hinner blogga på morgonen men egentiligen har jag ju ingenting att skriva^^.
Såå vi hörs! ha en kulig dag:)

Two years of victory

Vi vaaaann innebandy tuneringen idag, jiiipiii! 8A tjeor vi vet att vi är bäst!
Aa de är alltså vad denna skoldag gått till åt.

Nu har jag plenty av saker att göra ist för att sitta här, tex städa rummet, göra so, göra no,packa och träna sp.
så det är bara att  börja No boken nästa!

tjenamors!

Motsträvig

Eve tycker jag är motsträvig, men bara ibland som nu.typ. Tänkte möjligen kanske fara till henne ikväll men då kommer jag 1:a inte plugga och för det andra 2:a missa ugly betty och dh. dh får jag inte inte missa, lite trakiskt ja vet :)

Dessutom kan hon lika bra komma till mig och om jag går måste jag sminka mig innan  ifall vi far ut som risken finns och det är verkligen långt till Eve stackars mig men vad har man annars för sig?

hejs svejs!

sextontjugotre

Okej de där med att plugga gick inte riktigt men nu ska jag gå så de så...
För övrigt vill jag ha gratis sms precis som eve, fusk! fast det är väl ingen ide nu när man åker bort i två veckor, men sen då jävlar :D

A week of theme

Tema denna skolvecka, ganska kul coh väldigt skönt, vi slutar typ 2 varje dag och börjar kl 9, Åhh ja jätte trevligt!
Idag var vi i hallen och de var väl kul fast som Eve sa de hände inget, mycket väntan och lite tjofs. Imorn är vi med B-lagets lärare och efter det kör jag och tinus på med ma&no lektion i härlig pluggisanda! Nu: chilla på! och möjligen no, om jag ids!

Och för att lysa upp er dag berättade lärare T att de endast är 5 veckor till mörkret vänder och ljuset kommer, Helt enkelt underbart!

take care!

At the end we all die

Till slut måste man liksom ta tag i sakerna just nu tar jag tag i matten det går inte bra försöker verkligen men jag ids inte usch fy och blä! Och nu när jag satt här blir saken verkligen inte bättre fast jag får väl skylla mig själv.
Och en posetiv sak är iallfall att vi har sovmorgon imorn våran första på året och de ska bli underbart! i och för sig bara till nio men någonting är ju bättre än ingenting :)

Be sweet, kram :)

Pladdrig

Jag är verkligen pratig de går knappt en minut fören ett ord kommer ur min mun. Jag snackar, mumlar, babblar svamlar ja listan kan göras lång. Så därför förlåt, förlåt för att jag snackar bort eran tid men om jag inte gjorde de skulle allt bli värre, men hey ni kan ju säga till när de går för långt ;D

Aja idag har jag tränat i sundis och på morgonen gjorde jag ingenting. Ikväll blir det att fira lite farsdag och kanske umgås med Eve mm. Dessutom har jag en hel bunt med läxor, som jag självfallet lämmnat till sista kvällen,
typiskt.

Eve tyckte att ett 1.5 dm långt inlägg om henne skulle vara perfekt, fast du får nöja dig med en bild istället :)

image10

Du är bäst, och de vet du :)

Fortsatt trevlig farsdag allihopa!

Allt har en ände men korven den har två!

Japp så satt man här igen. Kvällen började hos Mia och Nettan men sen drog vi ut osv och hamnade hos manne tillslut, sen promenixa vi hem igen och så fast jag stanna hos tina.

Sammanfattning iallafall kul kväll!:) imorn ska jag sova länge och senare träning och efter de nja vi får se!

Ni gör allt, bara så ni vet, puss

10 Nov

image9

Julkänsla, anyone?

:')

Jag saknar verkligen o.c just nu, bajs måste typ se något avsnitt nu, men hur fan ska det hinnas? speciellt när man ligger här och inte gör något, och vad fan ska jag ha på mig ikväll? herre min skapare hjälp mig!
Nä men tills vidare hittade jag en lista, enyoy it!


Vad är din mentala ålder?


[ x] Vet hur man kokar kaffe
[ ] Tvättar kläder själv
[x] Kan laga mat själv
[ ] Tycker att politik är spännande
[ ] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner
total: 2

[x] Går i skolan alla veckodagar
[ ] Har en penna med mig överallt
[x] Har aldrig fått kvarsittning
[x] Har sett talkshows
[x] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[ ] Dricker kaffe minst en gång i veckan
total: 4

[x] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[ ] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det
[ ] Föräldrarna litar på mig
[x] Kan klippa gräset
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[ ] Kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Pluggar när jag borde
[x] Lyssnar och tar till mig på lektioner
[ ] Kommer ihåg att mata djuren
total: 6

[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[x] Kan städa upp efter mig själv
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[x] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[ ] Förstår skämt första gången jag hör dom
[ ] Kan skriva snabbt på tangentbordet
total: 3

[ ] Har kommit på att vädret ändras varje timme
[x] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[ ] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[x] Kan läsa ut en bok
total: 2

min mentala ålder: 17
min riktiga ålder: 14

Pussar





 


Ibland måste man ha tur

Vi vann igår och vi hade verkligen marginalerna på våran sida, inte för att vi spela dåligt eller så men vi hade bara lite flyt. För mig gick det åt helvete usch fy och blä. Är verkligen skyldig Anna ett X antal gentjänster. Detta gjorde att jag var skitförbannad hela kvällen.osv. Och fresten resultat blev 3-4 ni ÄR bäst tjejor :)

Nä men om man skulle ta sig ur sängen och kanske städa upp i rummet tills folket kmr!
puss


Matchtagg!

Nu är det match som gäller önska oss all lycka till!

Slush and smooth

Idag är snön borta eller den har ersatts av slask och is halka. På skolan hade vi etik och moral dag chillybilly. Veckan som kommer blir temavecka och de känns ju lite småtrevligt att typ gå fem timmar varje dag :)
Nu kanske de blir lite plugg har well a lot matte to do och såå..........

I kväll är det match kl åtta hade kanske önskat lite bättre tid men så är det. Mot Sävast och de kommer att bli tufft jävligt tufft men kul med line up grejen är typ närvös ;b

Nu ska jag gå och dricka vatten för matchen.

Trevlig helg!

Ps. glömde en jävligt dum sak imorse, nämligen nyckeln, så då var det bara att stå ute i regnet och vänta på pappsen som kom efter ca 10 minutas, nu blev din fredag liiite bättre va?

Två väckarklockor

Japp tänkte snart gå och sova lr läsa möjligtvis. måste kanske bara kolla pix en gång lr två :)

Imorgon, ska jag inte vakna sent, två dar i rad har jag fått stressa eftersom man inte vaknad av klockradion. Imorn ska jag ställa två väckarklockor. För jag ska upp klockan halv 7 därmed basta punkt

Och tillsvidare vi höres!

This crap is me.

Såg nånstans för länge sedan detta test så jag skriver ner de ja kmr ihåg, enjoy it! :)

Sök på google:
 
Ditt namn, ta första bilden



Ditt efternamn, ta fjärde bilden



Favorit mat, andra bilden



Ett eget beskrivande ord, åttonde bilden




Humör just nu, femte bilden



Okej nu lessna jag är hungrig måste kanske äta nån middag, typ nu.


Viiinter!

Imorse när jag vaknade snöade det och marken var kritvit. Vackert, jovisst. Men trots allt vinter.

Vinter för mig är inte soligt skidväder eller mysiga kvällar. Vinter är kallt, för kallt för att hänga ute, kallt nog för att frysa häcken av sig. Tjocka kläder på men ändå. Det är -10 nu, -10! i mitt förra liv måste jag verkligen varit med om någon hemsk händelse i nån snöstorm eller nå och drf är jag menad att inte vara i vintern! så de så :)

Okej, dagen då skola as usual ända roliga var väl so:n i början ;D.

For till Eve kring halv fyra snåret och kom hem för ca en halvtimme sen. Vi gjorde som vanligt ingenting men de är rätt så kul de också :)

Vinter är också julafton och nyårsafton, så något posetivt finns det ju alltid!

Nu ska jag typ äta lite foodish och sen, nja vi fåla se.

kramar till ni som behöver de mest nu <3

^^

Hahahha vad roligt ibland allting är sitter och garvar här för mig själv för typ ingenting. Men de är trevligt typ jätte kul nä nu ska jag pysa, vi seeeess!

071107

Skola, inget nytt, träning ikväll, onödigt inlägg :)

Tuesday

Värsta dagen, oftast, fast jag kom rätt lindrig undan ial. Hände som vanligt inte så mkt, spanska blev uppskjuten till Torsdag. Trevligt!

Nu ska jag snart gå och laga lite spagetti och köttfärsås, trots att jag åt de till lunch, men så blir de ibland!

Senare kommer Ida och Sua förbi, vi ska göra klart till svenska inlämningen och redovisningen toll på torsdag. Sen Tv :)

See ya bitches!

-T har munsår, hon behöver anti.
-Det är illa!

Irriterad

Usch vad jag är irriterad, på allt liksom och allas existens. De låter verkligen hemsk, hoppas att de går över till imorn. känner mig dessutom som världens kärring + att jag tog fel mapp, men tack Bea att jag fick skriva av glosorna :)

Och fresten ursäkta för de negativa inläggen men att vara positivt känns liksom bara jobbigt just nu.

hejs

Cansado

Jag är trött, jättetrött, trodde seriöst att jag skulle somna på idrotten. Förstår inte hur jag tagit mig upp imorse, måste varit i koma lr nå. Nåja slut tjatad om de skolan var som vanligt, enda lite roligare var väl engelskan där jag, Eve och Anna flamsa på med nå ord-kort. Humöret idag var fan i mig sjukt, ena stunden var jag upp bland molnen och den andra var skitförbannad, hojja! okej ial lite bättre när man klagat :)

Och vet ni det roligaste av allt vi har sp-förhör imorn, så skolan lår fortsätta här hemma, suck.
Men något riktigt kul är att Eve har inte ens börjat med spanskan, skadeglädjen är verkligen ibland den bästa glädjen! och du lycka till :)

puss

Everything has an end

Ja så var den slut, nu tror jag att jag ser cold case, om ni nu ville veta och efter de blir det att lägga sig och sova.
Jag kmr dö imorn på morgonen, helt avliden :)

sweat dreams

tredje reklampausen

Okej, det här kan bli lite tjatigt, men,men.

Insåg också att ja missar flera andra filmer som är samtidigt, Wimbeldon har man ju inte heller sett...
Varför krockar alltid allt?då har man ju sån tv-ångest?

Tjingeling!


tredje reklampausen

Okej, det här kan bli lite tjatigt, men,men.

Insåg också att ja missar flera andra filmer som är samtidigt, Wimbeldon har man ju inte heller sett...
Varför krockar alltid allt?då har man ju sån tv-ångest?

Tjingeling!


Andra reklamen

Aaop det blev Sandor/Ida, och reklamerna är många och långa på femman så ni kan kanske vänta mer uppdateringar under kvällen. Filmen då, jo nå är den rätt så bra, lite orealistisk om man gemför med boken, men så är de!
Ähh vi hörs

En vanlig vecka

Japp 10 och en halvtimme tills klockan ringer och det är dags för skola, trakiskt men ack så sant!

Får se hur mkt man hinner blogga osv men tror veckan kmr bli rätt så lugn :)

Nu ska jag gå och se på tv, tror sandor/Ida gick på 5:an, boken var ju bra men är filmen likadan? annars är de ju bara att zappa över.

Gjorde fretsten rtt test om "when and how you will die"
Jag dör fjärde april 2084 alltså blir jag ca 101 år då blir jag dessutom mördad, bildbevis kmr!

pusshejs

Det var det

Träningen över gick väl sisådära, men ändå fullt ok! kul var det ial

I kväll blir de typ mat, duscha, å sen de vetja inte :)

image2


Innebandy :) och jag ser ut som en liten mupp! ;)

Less

Blev plötsligt apless på allt Blööh.

Okej idag hade jag tänkt att

1)göra alla typ läxor
2)städa upp i mitt kaos
3)plugga till matten
4)träna till spanskan
5)hänga upp tvätten


Och idag har jag

1)tittat tv
2)hängt vid datorn
3)ätit lunch
4)pladdrat i tlf

Aja nu måste tvätten upp, vi ses

Mooorning

Happ händer inte så mkt träning senare under dagen, nöta lite data och tv på förmiddagen blir de nog.
Ikväll då nja den som lever få se!

Njut av den sista lediga dagen för imorn börjar skolan igen!

Puss

Teknisk?

Okejj tänkte försöka ladda upp en bild så få se om det går åt helveteimage1

Wow jag är bääääst och mitt betyg i Tk borde höjas på momangen!

Nja...

okej inget emot min mormor men matlagning var nog inte hennes grej, så jag ska nog gå och äta nå nu!
Senare kanske jag slår på en film lr nå, dessutom tkr jag att Eve verkligen borde ringa snart, för man vill ju inte störa :)

puss

Vinterfan

Faan vad kallt de är, fitt jävla vinter!
Måste bara ställa mig själv frågan hur jag ska kunna överleva i 25- när jag fryser fan i -3

Okej de är jättesynd om mig, lid med mig! dessutom har jag inget att göra ikl, Ähh va fan vi hörs!

Snö och flottigt

Japp imorse när man vaknade snöade det, gillar inte snö så kallt och liksom snö är vinter och vinter är skitkallt!

Så var på Piteå nya galleria trevligt men önskade att resten av staden också skulle ha öppet.
Igår kväll var det kul, tjockade som fan och käkade på max idag, flottigt värre!

Nu känns de som om jag har miljoner av grejor att göra innan vi ska till M&M på middag ikl. Efter de ska vi nog gå upp till kyrkograven och tända nå ljus,

Vi höres!

underbara!

okej så de blev en tur in till stan, lämmnade till vagabond bootsen och köpte istället av samma märke ett par stövlar, underbara men liite dyra så är rätt så pank nu men men....

Så när jag kom hem käka jag lunch osv städade lite och tänkte städa min garderob nu.

Ikväll blir de en tur till piteå med mor,far och sis för att fixa innför T-Land mm. Säkert helt ok!
Sen ska vi stanna över och på lördag blir de pitå stan. Var där i somras och de har ju nästan samma butiker som Luleå, men ska ändå bli rätt kul och besöka gallerian som inte var färdigbyggt då.

Måste också bara säga förlåt för dom senaste virriga inläggen, hoppas ni har överseende mitt huvud är inte på aktiverat när jag har lov!

Fredagskramar :) 

Nja...

Okej, jag gjorde aldrig matten men skit samma de får ligga till imorn!
är dessutom tröttast.se och de är bara en dag kvar på lovet!

så ska nog och tvätta bort sminket nu och sen lyssna på lite musik :)

Och fresten, skämtochsido följer jag inte med på stan imorn!...lite drygt ja, men ack så kul!

Pussar och njut av den sista halvtimmen av torsdagen!

Pluggisch!

Egentligen inte klar med matten ännu fastnade vid datan,igen. Nåja bara sex uppgifter kvar, fast de var ju bara 10...
Nä om man nån gång skulle vara lite effektiv!

Blääää,less, skabbigt!

Oasis-Wonderwall tror den var med i o.c, aja men typ bra :)

Jo, jag vet

Aa jag vet jag skulle gå och göra matten men snart, snart är jag där. fastnade bara på pix osv.

Måste också bara få visa den sjukt snygga klocka från D&G(se nedan), finns den i dam? annars spelar de ju ingen roll för moi. Men är det nån som kanske kan tänkas skänka en liten slant? :) damn I´m in  love!

http://www.uret.se/dolce-gabbana-medicine-man-tv-test-card-dial-p-2754.html

Happy hallowen

Ja glad hallowen då lr hur man nu säger! fast den var väl kanske igår i usa lr? aja och i sverige nu till helgen?!
Jävla problem, men ha så kul de ska ja!

Så fick äntligen min tunkia fixad och nu saknas bara de gråa leggingsarna till!
Imorn blir de en tur till stan skulle jag tro kanske hittar man leggingsarna lr kanske inte. den som lever får se!

Nu tänkte jag vara lite duktig och göra lite ma, typ en sån där ABC grej,
Keep up the good work!

Hon cyklade ner för backen och vinden gjorde hennes kinder rödrosiga...

Japp ingen stan vart men dock en tur in till storis. Svinkallt och mörkt att cykla hem, trots att klockan bara är 4...... 
Aja hursomhelst köpte jag inget så en ganska onödig tur.

Efter middagen blir de prommis men M&M och doggy, sen att fålla upp tunikan jag glömde sist ;)

Imorgon blir det kanske,kanske stan på förmiddagen och på eftermiddagen bär de av till Piteå :)
And btw gissa vem som troligen ska till sthlm i slutet av Maj? ;D

See yaa!
  

.....


tjosan, papi väckte mig kring nio och då var jag inte på humör att stiga upp! han fick väcka mig två gånger så steg inte upp fören vid tio, fortfarnade tidigt men inte lika tidigt ial :)

Så måste bara säga värsta sjuka drömmen jag hade. Vi hade typ haft nå eng prov om engelska alfabetet, som jag suger på, ja men ial så stog Jag E och B för att få veta resultaten, de fick typ 3-4 fel och jag fick 52 fel av 29 möjliga poäng! hojja liken!

Så idag har jag mest suttit och pluggat in för T-land m.m.

Tänkte kanske fara in till stan en snabbis för att kolla på skor men får se om jag ids!

P&K  

RSS 2.0