Today, the cold came

Idag var de riktigt kallt, förstår inte hur jag lyckas klara mig i bara skinnjacka! Nåja äntligen har man en ny jacka fast jag ser lite micelini gubbe ut i den men men .... Okej väldigt konstigt inlägg men what the häck jag kom bara på och tänka hur kallt de är så, kramar

Head set gone..

Igår så sov jag typ länge, och efter de hade vi någon sorts knäpp spel-dag i huset. Fast de var ändå helt okej testade guitar hero som alla pratar om och de var jag fullkomligt värdelös på, hade typ träning, lätt och saktaste takten..Sen åt vi badade och spelade lite annat tjofs nåja iallfall en lyckad kväll.

Idag vakna jag kring 12-snåret. Tjillade hemma och sen bar de av till mormor och morfar för typ söndags mat. Där var värsta amrikanskan så de blev ju dö pinsamt att prata för de gjorde typ ingen...Och dessutom är min mormor, inget illa menat, men hon kan inte laga mat. Varje gång vi äter där så äter vi kött och potatis. Potatisen smakar normalt fast köttet smakar ingenting eftersom de är helt sönderkokt för att min morfar inte vill ha segt och halvfärdigt kött. Som dryck är de alltid typ päron eller äppel cider om de är stora petflaskor men om de är små glasflaskor är de jaffa. Fast idag var de julmust, rester från julen någon?

Efter middagen bar de av till träning, där de gick sisådär, fortfarande ringrostig! sen gick jag hem skyndade att duscha gick tillbaka till hallen för att se ngn div match med E och A. Fast dom var mest intresserade av dom gula pommes fritsen ;)....Gick hem gorma lite med mamma ochh pappa åt lite och till sist hamna jag här.

Imorn då nyår, måste fundera ut något nyårslöfte, fast egentligen brukar man ju inte hålla dom, men de är klart nyårslöften är till för att brytas...

Trevlig sista stund på året, PUSS

Wrong side of the road

Vaknade kl halv 12 idag på totalt fel sida, har varit irri på mamma och pappa hela dagen så länge jag varit hemma då. För jag och eve for till storis, köpte underkläder och slingfärg....Så när vi äntligen hade gått hem slingade eve mitt hår och de blev bra :) Efter de kom mamma och så for vi och hämtade min jacka jag hade lagt undan och inte ens en ny jacka gjorde mig glad! :O Kom hem diskuterade lite med mamma och pappa funderade att matvägra, fast då blev dom skit sura ochh ännu mer jobbiga så då åt jag lite iallfall. Nu så vet jag inte vad jag ska göra, stanna inom mitt rums fyra väggar ial, kanske slår på en film, puss låt din kväll bli roligare än min :)

Shopp until you drop

Klockan 8 ringde väckarn för att jag och eve skulle in till stan och då var vi såklart super pigga,inte..
Väl in i stan beställde jag tid till sminkningen på make up store, oså..träffa M och sen också P, tillslut kom också en liten blyg människa A. Aja kul hade vi och ont i fötterna har jag nu! :O Köpte i alla fall ett par jeans, en t-shirt, mössa och så bytte jag en bok i julklapp till en annan som jag inte läst ännu :)... Såg också en snygg jacka men den blir de inte tyvärr, lång historia ial...Bra med motion blev de då :) :b
Aja nu ska jag gå från den har cp,sega datan och se lite OC, kramar

hurt, but still alive

Tjosan, äntligen händer något har ju bara varit sjuk och då händer inget.....I kväll får vi väl se vad som är men allt blir bra bara man kmr ur huset så :)

Idag har jag väl iallfall sovit till halv ett snåret och när jag vakna kom lite folk från papis sida av släkten....Eve kom sen men for nyss och lär väl träffa henne ikväll igen :) Nu tror jag att jag ska gå och se lite o.c...Pusss

It`s over

Vaknade tidigt imorse och öppnade ett paket på morgonen som vanligt..Efter de åt man frukost och stressade tilll Gunnarsbyn efter att man fixat sig. Väl uppe var de gudtjänst i kyrkan som vi alltid går på om vi är där upp under julen. Fast de var rätt så chill, prällen där är typ dansk och helsoft dessutom var det bara en halvtimme så..

Sen så bar det av till farmor och sen vidare till gammelfarmor, fast dom bor ett kvarter från varrandra så. Gjorde de vanliga typ åt mat och såg på kalle &co. Fick i allafall tilllslut julklapparna, blev mest pengar för min del, känner hur de riktigt bränner i händerna att få spendera dom ;)...

Tillsist kom vi iallafall hem och ligger i soffan och ser film....

2 timmar kvar av julafton, sen är det ett helt år till nästa gång, kram


Faktumet

Det blir ett kort inlägg eftersom jag har lite batteri på datorn och inte orkar hämta sladden xD.

Idag har jag typ sovit risigare än någonsin, men jag tror ändå vi far upp till gunnars imorn, jag hoppas iallfall att vi gör de för liksom kul att fira julen hemma själv med bara la familia, nä inte precis...Aja längtar iallafall lite smått till julafton typ dö nyfiken vad jag sak få, har faktiskt ingen aning förutom dom paket jag slagit in till mig själv typ ;)

Aja nu är batteriet typ slut så, puss och god jul alla <3

kitos

Idag har jag verkligen inte gjort något alls, bara städat lite kollat lite oc osv...

Fick julklapparna av beus och evus, öppnade dom och slog igen dom för att kunna öppna dom igen på julafton, snacka hopplös man är...:)

Aja nu ska jag prata vidare med eve, och tack för julklapparna och tack mami för att du städade mitt rum :)

800 grader

Ja så har man blivit sjuk igen, toppen jättekul så här innan jul..Därför ska jag inte göra så mycket idag men ser på o.c nu och har inget intressant att skriva så vi hörs väl senare, puss 


Kjolen

Okej liten updat jag orkar inte kolla efter kjolen eftersom att de mesta jag får upp såklart är skor, men ska kolla på hm efter en liknande, där efter, to bed!

and a huge hug

Sådärja sen sist jag skrev ikväll har jag:
1.druckit glögg
2.laddat in bilder på pix
3.suttit vid datorn
4.börjat se tv
5.insett att jag är för trött
6.duschat

Glöggen smakade glögg och tydligen skulle den smaka lite choklad och parasin tror jag, men jag har mina tvivel.. fast lite julstämmning fick man ju iallafall.:)

Gjorde lite allt möjligt efter det tänkte se tv men insåg att jag var för trött, duschade ist och nu sitter jag här. Ska gå och lägga mig snart eftersom evis och jag ska promenixa bort till storis imorn och då gäller det att vara pigg..Men först ska jag försöka leta reda på den sjukt snygga kjolen jag såg MQ idag från stockholm dg typ, för att den är underbar och lycka mig till btw.


pussar

Some days are busy

Har precis kommit hem från innebandy avslutningen coh slagit in lite paket till mor och far...och så.

Idag började dagen med att jag och eve steg upp kvart över sju, så vi försov oss, men hann ändå till bussen som gick 10 över 8! Pierre steg på vid marieberg och å typ halvsov vi för att vi hade inte sovit så mkt.... Var i alla fall på eriksson för att klippa mig klockan ca 20 i 9 och dom öppnade tidigare och de....Blev ganska nöjd för alltså man ser ju knappt någon skillnad...

Efter det strosade vi runt på stan och de, pappa kom in och vi gick och köpte mammas presenter, jag vill ha båda, haha vill alltid ha det jag ger till andra, men snyggt var de iallafall. Efter det mötte jag upp eve, pierre och manne igen. Kollade på lite jackor men allt finns typ bara kvar i stora strl :S och till sist for vi hem gissa om jag hade ont i fötterna!

Nåja gick till eve då och chillade på innan vi for på innebandy jul avslutning som var helt okej inte så spc åt bara på sunderby pizzeria :)

Ikväll blir de att ta det lungt, kmr väl troligen att däcka tidigt^^ men nu först, ladda in bilder på pix..

Puss och palt, det var allt.

Döda eller dödas,äta eller ätas

Så juldansen var som den var lite smårolig sådära...Efter det fick vi som sagt betygen, fast egentiligen var de ganska onödigt eftersom vi typ visste alla och dom två man inte visste kunde man ju ana..Aja iallafall så betyder ju betyg pengar och jag har inte tänkt och säga betygen men jag fick 1100 kr totalt och 50 för vg och 100 för mvg, nu äre bara att gissa va?

I kväll slaggar ialla fall eve över och vi har tänkt och var vaken så sent så att de blir tidigt, fast vi ska vara på eriksson imorn så att jag hinner klippa mig för de måste jag, akut nödfall, tydligen kmr de att vara smockat där enligt arnold så ingen sovmorgon, typ hej skola....

Aja ska sociala mig nu och tack M och P för den pyttelilla julklappen ;)

Även

Hej gjort de man skulle nu så tänkte försöka få igång tv:n och dvd och de ska bli riktigt intressant, för de kmr gå åt tjota! haha:)

Nåja dagen fortsätter bra, telefonen funkar nu, yesyes! enda molnet på himmlen är vad ska man ha för kläder på juldansen?
-Fint skulle de ju vara med leggings man hello alla andra kmr och ha leggings förutomtråk sjuorna och man vill ju kanske stå ut lite...men håret ska iallfall vara lockigt så långt vet jag, måste testa hur de ser ut så jag vet hur jag ska ha på julafton ;)

Aja nu få igång tv:n, wish me luck, de behövs :)

Halleluja moment!

Skola idag då kul för vi gjorde inte ett piss, sista dagen var som den brukar.. Skönt att sluta tidigare också fast juldans ikl. Nä nu orkar jag inte skriva nå mer...

Stort cred till alla nya bloggare jag känner, kmr det en bloggvåg måntro?hoppas :)

Kramar 

"Full fart framåt, håll tätt bakåt"

Idag var de basket tunering på skolan då och de gick bättre än väntat för vi kom till semi, kul fast en jävla cirkus efter, vilka människor de finns!

Efter skolan gjorde jag inte så mkt, typ datorn osv. Så skönt att de bara är en dag kvar nu till jul lovet, inga läxor eller nå bara lite julklapps crap men annars nada och de var längesen jag hade inget att göra, annars är det alltid måste de måste ditt och datt,blablabla.

Ikväll blir de i alla fall innnebandymatch för min del eller att kolla på innebandyn.. För jag är verkligen sugen på spel men risken att jag bara blir deprimerad för att de går dålig eftersom jag varit sjuk och allt osv..Det är liksom bättre om dom friska får spela, men nu blev jag bara mer sugen så skit i de, Kalix slår vi ial!

efter det blir de tv och imorgon slappaste skoldagen ever, najs! efter det nja.. den som lever får väl se :)
kram♥

Stockings

Igår var de måndag vilket betyder skola och träning typ. Skolan gick väl bra vi får ju mest veta betygen sista veckan så därför ser vi mest på film osv. Aja vissa som heter Paulsson stina fick ju vänta till tisdagen.. Efter skola var det plugg sista rycket inför jul och efter det träning. Träningen var typ skitkul fast jag har extremt mkt träningsvärk idag, och det har anna också så jag är inte otränad alls...Not..Fast anna är nog ändå fit ;)

Idag var de skola som vanligt fick veta betygen i åtta ämnen(!) och de gick bra fast jag säger inte hur dom var....Efter  de hade jag utv-samtal gick som vanligt.. Annars hände typ inget förutom att jag typ somna när vi såg film och väcktes en kvart senare av att anna lyste mobillampan i ögonen på mig, mysigt!

I kväll är det No för hela slanten,ska in imorn och nja.. dubbel avsnitten av ugly betty blir nog lite svårt att hinna se, fast vem sa att man inte kunde göra två saker samtidigt? 

kramar motherfuckers :)

En vanlig svensson

Eve tyckte att jag skulle skriva ett inlägg om hon men sen insåg hon att de kanske var lite väl ego så därför inte..

Idag har jag bakat pepperkakor på morgonen, ärligt talat ganska tråkigt men absouluuut nödvändigt för julstämmningen. Efter det var de No, hann ganska mkt och försökte skriva cepe svenskan men de gick åt skogen så de göra jag ikväll isället. Till slut vart jag i allafall lagomt less på läxorna så slog på tv:n. med no:n i famnen. såg bonde söker fru(!) typ världens geek där, tjejen fick uppfostra honom! sen blev de dh fast jag redan sett avsnittet och efter det one tree hill. Alltså varför har jag aldrig sett one tree hill förr. Kanske var det liite smått väl hej det här händer bara i one tree hill och o.c men annars wow!

aja måste avrunda för jag ska till mochm för att träna lite spanska, hejsan!

Hellu

Varför ska de alltid vara så svårt att slita sig från datorn sa inte jag för typ 45 min sen att  nu ska jag stänga av men icke!

Aja nu ska jag stänga av, för jag tror att mitt huvud håller på att lossna från min skalle, så tungt är det! och ingen svenska blev det heller, hatar och skjuta upp saker så jobbigt när man måste ta tag i det sen.  ochimorn blir en jobbig dag. pusskram

Extra,extra

Igår kväll så sov jag då hos eve och de blev lite sent men vi ställde väckarn på 10 så jag är ju lagomt trött nu...
Annars jävligt full dag, i korthet typ hem från eve, ta bort Irak krigets efterlämmningar i mitt rum(för så stökigt var det),fixa stina själv snabbt, till stan, julklappshets, hem igen, mat, slå in paket, bada i bubbelpoolen som jag typ glömt bort att vi ägde och efter det film sämst och till nu datan..Men ska gå snart härifrån, överväger att skriva ett blad svenska först innan sängen. Måste ju ändå göra det imorn så.

Är typ jätte trött nu, typ "hej mer död än levande". Hmm klockan är kvart över elva kanske borde jag vara oroad över mig själv. För övrigt är ju vissa nästan klar med julklapparna, känn på den!

M säger till dotter S, "när du ska på stan idag"
S:"jaa..."
M:"Kolla då inte bara på kläder till dig själv"

-verkar jag verkligen så egoistisk?! för man vill ju inte ge ut fel vibbar :)


ingen rubrik

Som sagt svårt att hinna skriva på bloggen förut känns de som om man han skriva 1-2 gånger per dag och nu blir det svårt med varranan men ska försöka uppdatera så ofta.

Nåja sitter hos eve nu och tog friheten att låna hennes dator...
Igår var de iallafall lucia, mysigt men lite svårt att komma i julstämmning med ett sådant öhmm annorlunda lucia tåg....Aja på kvällen for jag till storis och då träffa jag eve och hennes mor på coop och vi såg en skit rolig gubbr med världens fetaste byxor :)

Idag for jag inte till stan efter skolan hittade troligen en tunika att ha på mig på julafton och den är råsnygg! ska bara testa den lite till så...annars i helgen blir det plugg, julklappar och städa rummmet.

Nu tror jag vi ska börja med tacosen, puss

ängel-bängel

Som sagt blogga, när ska de hinnas? känns som om tiden bara flyger iväg. en och en halv vecka till julafton, det är sjukt! jätte,jätte knäppt, fast kul ändå :)

Idag har jag inte gjort så mycket, skola och efter det var jag med eve. vi skulle då träna hk:n och det gick ju som det gick fast bättre än vanligt....Sen for vi och titta på innebandyn man blev ju lite smått sugen att spela.....

Och tack tina, jag är en oteknisk männska och du är bäst på mms :)

Hur fan ska jag få röven mot väggen?!

Hej! Ska försöka skriva lite hära ändå trots att läxorna är över maxgräns, känner på något vis på mig vad helgen kmr gå i för tecken.....Annars händer  ju inte så mkt , var på skolan idag. Faktiskt ganska skönt att vara tillbaka det är liksom svårt att längta till julen när man nyss varit borta i tre veckor....På tal om jul publiceras här en önskelista i korthet.
Kläder,pengar, smink,presentkort,jacka,innebandyblad, oc-box....Alla jular är sig lika :)


Times goes by

Idag är det två veckor kvar till julafton, TVÅ VECKOR! känns faktiskt lite smått stressigt, julklappar kvar, läxhögen som bara växer och halva garderoben som bor på skrivbordet.......Men idag ska jag verkligen försöka ta tag i en del, om jag bara orkar. Det känns som om det ända jag gör är sover, sover och sover. Och när jag vaknar blir jag trött direkt efter en timme igen... Suck! fast det är klart, julafton innebär ju också julklappar och jag vet nästan vad jag ska ge alla, men inte vad jag ska önska mig av alla...hmm en snabb titt på lite olika sidor så löser vi den saken, kärlek! 

Yes, yes!

Fatta bäst jag är nu är jag äntligen klar med So rapporten shiiet så skönt fast nu är jag jäääätte trött också, sover typ 13-15 h per dag och är fortfarande trött,,,,hmm ska gå och lägga mig nu tror jag*....puss och godnatt

*trakiskt tidigt på en lördag kväll va? men jag skyller på sjukdom och jetlag ;b

Ähh bajsa

Nu är jag less på att vara sjuk, dö less. jag vill ut nu! Det finns ingenting att göra för jag har redan sovit hela förmiddagen dessutom har utslagen som jag hade igår nästan försvunnit men nu är dom på väg tillbaka igen. Och det här kliandet gör mig galen!  Ähh sound of music börjar om en kvart ska se den tillsammans med några lussekatter som en annan pensionär. hejs

It´s early, I know

Så igår efter jag varit tillbaka på sjukhuset ska vi bara avvakta. Jag ska ta nya blod prover på fredag eftersom dom jag tog igår var lite höga....nåja hursomhelst sen på kvällen såg jag ofc idol. Typ de andra hela final avsnittet jag såg, verkligen insatt ^^. Marie vann tydligen, jag somna ju liksom till den biten..Men nog tror jag det blir bra för trots allt så brukar ju både 1 och 2 få skiv kontrakt.

Nu ska jag skriva klart min so rapport, svejsan!

Wait a second, please?

Idag for jag och pappa till vårdcentralen. Mamma tyckte att det var bra att kolla upp allt, jag hade inte riktigt samma mening men...där blev jag undersökt typ lyssna hjärta och kläm på lever mage osv. Läkaren där tyckte vi skulle till sunderbyn så vi fick remiss dit. Där gick vi först till medicin sen till infektion för prover men där sa dom att vi skulle till barn och ungdom. På barn fick vi vänta skitlänge innan jag fick gå in på rummet med älgen på ^^. Ungefär samma undersökning där. Sen tog jag blod och urin prov. Urin provet var typ det äckligaste ever, blääää för pissa i mugg. Men av blod provet fick jag ett sött plåster med en blomma på,hmm som sagt barn och ungdom avdelning?

Nu är jag hemma för att äta en snabbis och halv två ska vi tillbaka till sjukan för provsvaren....Varför kan dom inte ge mig pencellin bara? malaria misstänks, tror jag slår upp de snart, känner inte för att vara sjuk över jul....

Cause i´m ill, not sick.

Här ligger sitter jag och är sjuk medan alla omkring mig verkar ha panik, panik och kaos. Tydligen ska ett X antal grejor lämmnas in före jul. Vilket gör att alla eller nästan alla pluggar järnet, typ fixa ditt betyg på dom två sista veckorna eller är det kanske utv-samtalen som har verkan, troligt, NOT! Jag känner i alla fall ingen stress, och det är riktigt ovanlig, tror det är för att jag inte är så involterad i skolan just nu. Enda paniken är väl sp, tydligen ska jag göra läxförhöret på tisdag, men jag tänker inte göra ett läxförhör utan alla anteckningar, inte en chans!

Nog pratat om de. För samtidigt som skolan stressar ångar julen fram. Julpanik=större än skolpanik.

Klara julklappar:1                  Julklappar inte klara:0                Budget:låg

hmm, jag vill ha ett par skor och en jacka....


Hejsan världen!

klockan är 20 minuter över 4, tidskillnaden gör att man vaknar lite bananas men till slut kmr man ju in i "sverigetid".
Riktigt pigg nu fresten med tanke på febern och de, men jag blir hemma idag.....

Aja tänkte beskriva thailand lite, för det var underbart, fast fortfarande väldigt skönt att komma hem...Lite brun blev man ju också, fast jag tror sjukan tar en del...snyftt.
Nämen nu ska jag kila vidare, svejsan!:)

Hemma

skönt, väldigt skönt och en väldigt sjuk stina. ingen skola imorn, minmalistisk panik. ska kolla utv-samtal papprerna nu, och de ser väl ut som de brukar göra....

RSS 2.0