hejdå

Hemsk huvudvärk. imorn åker planet till krakow, samling 06.30 på flygplatsen. Kommer hem på måndag kväll.

Trevlig helg önskar stinastork.blogg.se

Och jo,

Gissa hur mycket jag växt på lite mer än två år?

forever

Sitter och väntar på att pappa ska plocka upp mig, tidsoptimist som han är kommer han säkert vara sen. Dock måste jag leta reda på något till fötterna innan han kommer så kanske borde dra mig mot hallen snart ändå. nåväl.

Idag då? skola, sola på sun tan och nu marknad på skolan. Sen släpper ju hm deras kollektion Fashion against AIDS, det finns en riktigt fin t-shirt där, mamma?

nä nu måste jag sticka måste ju ha något på fötterna innan jag far. Försöker blogga ikväll så ni får lite uppdatering innan jag åker, puss!

Krakow 29 maj

Sitter med massor av vitt i håret....slingar håret! och läser bloggar, för att fördriva tiden.

Igår hmm, jo då var jag i skolan en snabbis och därefter hos Pontus.

Idag var jag också i skolan. Jag och Eve har börjat inse att de är rätt bråttom med förberdelserna inför balen, men vi kämpar på och det är kul! idag kom vi faktiskt fram till att det blir bordsplacering (ville bara varna och beslutet kan ej upphävas.)

Ikväll ska jag och Eve träna på spanska redovisningen eller? eller så kanske vi skulle till storis, jag skulle behöva köpa vita ankelsockar tills vi far. Jag skulle också behöva tvätta mina tygskor.  Synd bara att vädret inte är speciellt lockande att gå ut i. och jo vars jag ska? till Krakow (Och för er som inte visste ligger koncentrationslägret Auschwitz i Krakow och det är de som liksom är syftet med resen).

Nä nu måste jag gå och skölja ur, hejdå.


jaha, så var man här igen.

Sitter i min rosa balklänning, ser ut som en gris, med konstig bränna. självkänsla på botten. Skulle valt en svart klänning, då hade jag iallafall inte sett ut som en gris. det skulle vara något.

Ska nog börja om med min gi, nu när jag har tid på sommarlovet. Mål fem kilo minus? tro mig det finns att ta. Är less på att bära på onödiga kilon, minus fem, nu jävlar.

Och sen ska jag städa min garderob, det ska jag också göra till sommaren. Kanske kläderna börjar sitta som de ska också.

Puss!

dreamboard (ja, jag var seriös)

Bara för att Eve ville.


Bäst i världen på att tappa bort och glömma.

Sitter och eftersvettas ( för mycket detaljer? ) har varit och sprungitl. Det gick inte bra. Jag hatar nämligen när jag inte ser resultat och idag gick det ungefär som det gick igår. Skönt med lite motion dock.

Idag har jag annars för första gången någonsin spelat bas. det var ganska kul och lätt. Fast basen var fasligt lång. Ikväll tror jag tåget går till tingsvägen, sen ska jag och min mor försöka hitta på någon frisyr till mig på balen. jag börjar få smått panik.

Nä nu ska jag bege mig mot duschen och så ska jag försöka leta reda på min ledighetsansökan. Ibland tror jag att jag är i bäst i världen på att ta bort och glömma. Skulle behöva en personlig kom ihåg assistent.

Jag gillar inte att misslyckas.

Har nyss varit och sprungit, gick sådär. Nu har jag duschat och ätit lite bulgur och tonfisk sallad, mums!



Och nu rullar cykeln mot tallvägen = med mormor och morfar, ska göra klart mitt broderi där! sådetså!

när får man pay back?

Inget bra resultat. dock kom jag på en annan grej, ni vet när man var liten så skulle man alltid envisas med att förkorta meningar och göra om ord? se ex. nedan

vgd?
dd?
oxå
mkt
asg
brb
wtf
lr
sj
ffs

Tror dock jag har vuxit ifrån sånt här och min mamma har vuxit upp till ordet tjillar (är nog ett av världens bästa ord), hur är det med er och sånt här? ( liten parentes till, mormor har inte vuxit till tjillar och tycker det är ett löjligt påhitt ).

Sen kom jag på en annan grej, jag ska göra en sån där framtidsmål bild att ha som skrivbord på datorn, precis som blondinbella, det löser nog alla problem! just nu har jag denna bild :



mest finaste

sitter och fasar inför den kommande springturen och då kom jag på ytterligare en grej som hände i helgen.

Jag och Pontus gick till mjölkuddsberget. har aldrig varit där förr. Det fanns en bunker där, som man kunde gå ner i! Jag är ungefär den enda som tyckte det var en gnutta coolt, dessutom var det bra utsikt från berget. Jag skulle kunna tagit en bild, om det var så att mobilen var med, men det var den inte! den låg i Pontus rum och jag orkade inte gå ner för trappan för att hämta den när vi skulle gå, dessutom hade jag sagt till Pontus att inte ta med sin mobil ( detta har jag dock inget minne av, jag pratar nog för mycket för att komma ihåg allt. ). Så vi var precis som bella och nils på söndagar, fast detta var en torsdag kväll i luleå och ingen utav av oss har 30 missade samtal och 20 medelanden om vi inte har mobilen med en kväll... men ändå.

Pontus sa dessutom att någon hade gått vilse där i bunkern och varit borta i tre dagar, anar dock att han ljög lite, men ska nog googla, ni får veta om resultat blir positivt!

synd

men mig blir ni inte av med. forsätter att blogga, det där var anonyms ide och hon ville se reaktioner. Nu finns det iallafall någon som kanske kommer sakna min blogg, om jag nu skulle sluta.. men det ska jag inte, nåväl.

Istället kan jag berätta var jag gjort i helgen eller under det korta lovet.

-Jag har varit på bröllop och serverat = 300 kr kaching!.
- dömt fotboll, det gick bra.
- sett Robinson.
- pluggat och ytterligare pluggat.
- Varit med Pontus och Eve och Tina!
- Solat.

Fint va?

Resten av denna dag får vi ser vars tar vägen, men tror att min mage säger mat och mitt samvete sig träning, plugg och en sväng ner till mormor och morfar. Vi får se vad som händer! trevlig söndag gott folk!

tyvärr

blogger kommer att läggas ner....


En gång till!

Gårdags kväll var fantastiskt rolig tycker då jag! skulle kunna sammanfatta den ungefär så här:

• Jag och Jocke badade för första gången i älven. Pallo vågade inte.
• Elin badade för första gången i Örnviksbadtunna, med kläderna på.
• Det ligger ahlgrensbilar över hela lokalen.
• Jag lyckades att inte ramla ner från en sjukt hög bardisk.
• Joel hade en grymt läcker rosa tröja till 80 tals temat.
• Palle var coolast med sin badräkt i lila och färgade leggings med benvärmare.
• Hampus var störst och vickan slickade bäst.

Och tack till Jenny och Carro som ordnade allt, och jag tycker synd om den som ska städa efter oss.


Grattis syster!

Snart bär det iväg på innebandy anvslutning, det ska bli grymt trevligt!

Idag har jag tjillat i skolan ( vi gör inget annt än tjilla ), solat under några rör, somnat under nyss nämnda rör och varit och sprungit. Det sistnämnda gick åt skogen.

nä nu ska jag tänka igen att jag verkligen har med mig allt, trevlig kväll!

kanske det inte är så rätt ändå

dagens väder var inget att klaga på. Inte dagens skola för den delen heller! vi har inte gjort ett skvatt. kändes lite smått onödigt att vara där. jag och eve funderade till och med på att skolka från sista lektionen, engelskan. Jonas var ju ändå inte där. dock var vi inte riktigt så rebbeliska. men vi tjatade och fick sluta tidigare!

Nyss har jag laddad in lite musik på ipoden. måste säga att jag verkligen har en salig bladning, abba blandad med guns´n roses och film musik osv. Nu tror jag att jag ska slå Eve en signal innan jag beger mig ut på en spring vända med mor. Jag har inte sprungit på, ja vad ska vi säga, 3 veckor? haha vi lär ju se vars detta slutar!

Ciao!

ingen hjärna men likafullt en stjärna.

Min helg har varit ytterst mysig med många presenter (tack,tack, tack!), fina människor och bra väder. Vädret har dock gjorft ett stort fel jag har världens linne bränna, vill inte ens tänka hur det kan se ut med balklänning. funderar att ta en sväng och hoppa in bland rören imorn men får se. Har blivit något så fruktansvärt brunbränd i ansiktet. jag kan inte skrynkla ihop min panna eller kinder utan smärta. lite smått irriterande.

I fredags kom några sköna bönor hit och vi fikade, firade och hade det allmänt mysigt, måste göras om!

I lördags var det innebandy tundering med laget. Tror att innebandy är mer vår grej. grattis till herrarna som vann dock!

På kvällen kom Pontus för att fira mig. Vi bestämde att vi skulle bada i poolen. Precis som man alltid gör innan man hoppar i en pool duschar man av sig för att hålla den så hygiensk som möjligt. Jag sa det till Pontus och lika fullt glömmer jag som bort det. därefter sker följande dialog.

P: Skulle vi inte duscha av oss?
S: ja, hur fan glömmer jag allt.
S: jag är fan 15 år och har alzamiers.
P: Stina, du är 16.

Och jag börjar faktiskt glömma väldigt mycket, konstigt nog. så vad gör man då? jo man googlar.

Artikeln nedan var det första som kom upp, järnstress? ja gud vem vet. fas jag saknar ju barn och hushåll men en man har jag ju iallafall.

http://www.expressen.se/1.143763


Idag var jag och Pontus en sväng på stan, en lång stund på kultan trappan och jag tillbringade ett tag att svettas på helex.
Nu ska jag bege mig mot sängen, men innan det så slänger jag in några bilder på det jag fick. Har tyvärr inga mer spännande bilder att bjuda på från helgen.


                 

natti natti.



Och då plötsligt var man 16.

Borde verkligen sova eller städa bort efter en underbar kväll. men jag gör en lista istället.

OM DIG...
1. Namn - Stina Kristina Paulsson
2. Bor - Luleå
3. Syskon - Lillasyster
4. Ålder - Ganska bra exakt 16 år.
5. Född - 15 maj 93
6. Ögonfärg - brun
7. Längd - kort.
8. Sko storlek - 35/36
9. Höger eller vänsterhänt - höger.
10. Stjärntecken - Oxe
11. Hårfärg - blond.
12. Födelseort - Luleå BB


DAGENS...
1. Låt - Lena PH! (obs internt)
2. Saknad - Träning och pussar.
3. Kläder - Mjukis, bikini, jeans, man hinner mycket på en dag!
4. Smink - mascara, använder inte fonda när solen skiner.
5. Underkläder - svarta och vita
6. Mat - sötsaker, i massor!
7. Köp - glass!
8. Göra sen - sova, börjar bli lagomt trött.
9. Godis - lösvikt,
10. Pinsammaste - Väljer att inte säga det här men.... 


SVARA ÄRLIGT...
1. Tycker du om att plocka svamp - nja.
2. Tycker du om godis - jodå
3. Hur många gånger i veckan äter du godis - för många
4. Äter du oftast nyttig mat - beror på.
6. Är du stark - du skulle bara veta!
7. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - ben/armar
8. Tycker du att du själv är söt/snygg - Nja. nu ska vi inte överdriva.
10. Du ger mycket komplimanger till andra - en del :)
11. Är du nöjd med ditt förnamn - duger :)
12. Du tycker att du själv är smart - inte särsklit nej :)
13. Vad är det sämsta hos dig - Har svårt att säga ifrån.
14. Vad är det bästa hos dig - framåt :)
15. Har du bra självförtroende - ibland :)
16. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - olika
17. Du tycker om att vara med killar - jadå
18. Känner du dina grannar - typ
19. Vad har du för färg på dina underkläder - Nu: lila och svart
20. Använder du BH varje dag - yes!
21. Svär du ofta - nej
22. Gillar du skolan - njaa..
23. Spelar du något instrument - Kan jag inte påstå
24. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - basket, fotboll, innebandy, ridning
25. Har du några tatueringar - nej
26. Har du några piercningar - öronen
27. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - varje gång jag går förbi en spegel
28. Tycker du om djur - nja, i viss måtta.


BRUKAR DU...
1. Sova -  ja :)
2. Ta mediciner du inte borde ta - nej nej :)
3. Röka - Fy fan!
4. Snusa - vidrigt.
5. Dricka - mjölk och vatten.
6. Skada dig - har väl mina klantigare stunder.
7. Klä dig i svart - nu har jag svarta kläder på mig :)
8. Hata folk - nja, inte en längre tid.
9. Lita på folk - inte från en början nej.
10. Skada dig med flit - nä?
11. Drömma mardrömmar - JA, om fåglar och möss!
12. Gå i skolan - 5 dagar i veckan.
13. Gå i kyrkan - bröllop, dop och vid begravningar.
15. Vilja dö - nix


NÄR...
1. Åt du senast - halvtimma sen kanske
2. Läste du ut en bok senast - minns inte, påsklovet tror jag :)
3. Köpte du något senast - idag!
4. Svor du senast - för ett tag sen.
5. Sjöng du senast - nyss I guess.
6. Klagade du senast - säkert nyligen
7. Klantade du dig senast - ingen aning


HAR DU...
1. För många vänner - nej jag har tillräckligt
2. Förföljelsemani - nej
3. Någon annan psykisk sjukdom - nej
4. Skadat någon - knappast
5. Färgat håret - slingat och intensivtonat
6. Några piercnings - fortfarande bara öronen.
7. Några tatueringar - Inte hunnit göra någon sedan sist.
8. Egen dator - ja och den börjar bli seg måste nog trycka ihop innehållet.
9. Gjort bort dig rejält - säkert nån gång
 

ÄR DU...
1. Snäll - Ja det tycker jag faktiskt!
2. Snygg - beror på vem man frågar
3. Söt - beror på vem man frågar
4. Lång - nej.
5. Kort - ja, eller vad tycker du?
6. Klantig - inte värst
7. Tönt - ja
8. Tjock - lite smått.
9. Smal - nej :)
10. Romantisk - Inte speciellt

födelsedag

Jaha nu var man 16 år, 2 år till 18, varför känns det för långt bort? aja man får ju börja övningsköra iaf, passa er ute på vägarna gott folk!

Egentligen har jag inte tid att sitta här och fördriva tid. men jag ville bara tacka för alla grattis sms jag fått under dagen och säga att jag älskar min boy :)

Ikväll kommer några sköna bönor hit och nu måste jag gå så att de får någon tårta till deras visit.

Men först måste bara säga, spotify är allt bra! och, ärligt talat, finns det något bättre än busschaufförer stannar och väntar på en? det är svårslaget!

Mycket kärlek, nu beger jag min till köket!





15 maj - En ängels födelsedag



15 maj är dagen då en ängel fyller år,

hon har läkt många av mina sår.


Hon helar mig med en puss och en kram,

är hon inte en fin dam?


Jodå, vacker som en dag må jag säga,

nästa rim går inte att förutsäga.


För jag älskar dig mitt hjärta,

och nu står det här på stinastork.blogg.se's fina trycksvärta.


So now I want to tell you my youth,

I hope your eyes speaks the truth.


Grattis på födelsedagen älskling!

(För er som är lite förvirrade så är det jag, Pontus, Stinas pojkvän som har använt mina hacker-kunskaper för att kunna publicera detta inlägg)


Jag går vid din sida, för alltid.

Ja, jag lever! jag har firat en del av min födelsedag och fått massor av fint! nu har jag dock inte tid med detta!

fullt upp, keep in touch!

måndag

När våren kommer så brukar också lite myror smyga sig in i vårt hus. Det är bara små svartmyror och det sticker iväg efter två veckor och ärligt talat gör det ju ingen större skada. Men lika fullt är det som inte så trevligt så man brukar ju som lätt trycka sönder dem med fingret. Och då av någon anledning får jag alltid för mig att alla den dödas myrkompisar ska komma och liksom krypa in under mitt täcke när jag sover, mindre mysigt och väldigt äckligt.

Nu till en annan händelse. Tvärtöver gatan där jag bor, bor det två flickor. Skulle gissa att de är ca 6 och 8 år. Flickorna hälsar inte och de tittar som bara när man åker förbi. Nyss kom en utav dem och knackade på dörren, den andra väntade på uppfarten. De skulle sälja en blomma för fem kronor. Blomman var tillskröcklad och en sån där vit som ser ut som en boll, om man dessutom tar ut stråna och suger på dem smakar de honung. Flickorna fick ingen blomma såld på ingridsvägen i det gula huset men ingen sorg med det. De tog bara cyklarna och cyklade vidare till nästa hus för ett kanske mer lyckat försök.



Denna blomma är en annan femma.

revbensspjäll

Jag gillar att stressa. Ärligt talat kan jag till och med bli lite deprimerad när jag inte har saker att göra och när det inte är småstressigt. Men just nu är det lite över gränsen.

Det känns som om jag glömmer bort små, men ack så viktiga saker. Det känns som om jag prioriterar fel och gör fel val (nu borde jag t.ex. sitta och skriva en förfärligt tråkig bildanalys). Så därför vill jag bara ge ett tack till mina nära och kära, för att ni står ut med mig när jag egentligen inte förtjänar det.



Imorn är det verkligen fulla rullar! jag hade vilja hinna iväg och träna men man kan inte hinna allt. planen ser ut som så:

07.00 Skola för att hinna klart bilden.
08.30 bild, svenska, spanska, musik, no, eng.
15.10 slöjd?
18.30 jobb med Ib-laget!

och vet ni vad som är det största felet i detta. ser ni att vi har musik, ärligt talat måste vara det mest onödiga ämnet och ärligt talat vi har en underlig lärare.

måste skriva

Det är så typiskt mig att när det enda jag egentligen borde vara är plugga sitter jag vid bloggar och gör allt för att dra ut på tiden. hojja.

aja för att göra saken lite gladare så tänkte jag säga att jag fyller ju år på fredag! och eftersom halva min familj drar iväg så har jag bestämt för att helt enkelt göra så att ALLA som vill kommer på fredag kväll! ni får graits fika och skicka gärna iväg ett mess eller slå en pling så vet jag antalet. Och jo ta med BADKLÄDER om du vill så kan vi bada i bubbelpoolen :)

det var väl ungefär allt. ( har svårt att tro att någon dyker upp ).

PUSS!

Ibland blir det fel.

Jag och Pontus går från bussen.

Stina: åhh vad jag är trött, sk typ bazza en cykel.

Pontus: HAHA, BAZZA?

Stina: ehh nej, baxa!

Det är allt jag bjuder på idag, ha det!


kris i paris

VI sov ju som sagt på skolan inatt. Jag sov till och med litegrann, det var inte lite skönt!

När jag kom hem duschade jag, åt frukost osv och sen tog jag cykeln till Coop. Arbetsintervjun gick sådär, eller ofta man vet hur det går egentligen? aja, det verkar vara måånga sökande till en plats...

Nu har jag nyss städat lite, hann inte klart och därefter ätit lunch. Nu beger tåget mot porsön och Pontus, något säger mig att jag kommer att somna...

Nä nu måste jag kila vidare, packa en väska och gå till bussen, ciao!

erkänn att det stämmer.

Jag har den senaste veckan upptäckt en rad underliga blåmärken på min kropp. Det som är konstigt är att jag inte gjort något som kan åstakommit detta, förutom om jag nu ramlat men det har jag inget minne av. För innebandyn har inte varit igång på så sätt och på gympan så har vi bara dansat. På helex får man inga blåmärken heller och varken min mamma, pappa, syster eller pojkvän slår mig. Inte mina kompisar för den delen heller.

Så nu sitter jag här med två blåmärken på armarna, ett på sidan och på det underligaste stället, insida lår. kanske borde gå till doktorn.

"Hej jag heter Stina och jag har problem, jag har blåmärken utan att veta varför".

Det var allt för mig, om en timme beger jag mig mot skolan iklädd bl.a. denna:



(Och ja mia, jag kanske lånade en bild från dig :) )

träffade maja på bussen idag :)

Har varit och tränat på¨helex idag, trevligt! och skönt!

nu sitter jag och smaska lite godis som egentligen är tillägnat kvällen. För ikväll ska klass 9a nämligen sova över på skolan. och jag tror att det faktiskt kan bli riktigt kul! förutom att vi troligen kommer sova noll och jag har en arbetsintervju imorn klockan nio. ska nog försöka smita lite tidigare på morgonen så jag hinner sova lite grann iaf. skulle vara skönt. och så kanske jag skulle se snäppet fräschare ut. är alltid nåt.

Helgen ser ut att spenderas med körskola, det ska ju regna så lika det. Idag var det iaf sol, alltid något.

Nä nu ska jag fundera om det är någon läxa som behövs göras, tackar för mig!

18.25

Min 60 åriga mormor ser en polisbil som inte stannar vid ett övergångsställe, hon uttrycker sin vrede genom att peka fingret.....

nu far jag på träning!

vem sa att det skulle vara enkelt?

Idag har jag och Eve spenderat dagen en del på staden med att ge kramar för att samla in pengar till krigsdrabbade ungdomar i Afghanistan. Sen kom vi hem och jag skulle plugga, vilket gick sådär. kirrar ett vg på svenska läxförhöret, hoppas jag.

Efter jag pluggat somnade jag, på golvet! vakande med en irriterande huvudvärk som uppenbarligen inte vill ge med sig. nåväl what can a man do. Senare ikväll blir det träning, kulkul.

Måste för övrigt observa er att jag fått lön men köpte ändå inget på stan idag! tror dock jag ska nappa på en riktigt fin och möjligen lite tantig bikini på hm. Den är brun med guld detaljer. aa köper den nästa gång jag springer på stan! vilket troligen blir imorn. :)

Nu ska jag gör ytterligare ett försök till att rita den där bilden till bilden, det är typ as svårt!  ( nästan villig att betala någon som gör det åt mig ).

hejdå ha det bra.




God damn your beautiful to me

Hann inte med en update igår. spenderade lite tid med pojkvännen och lite tid på helex. Sofie har bjudit mig två veckor på helex, mycket snäll tjej! ♥ var på helex idag också faktiskt ( tjatar en hel del om den där helex, men det är så kul. det går säkert över). Funderar på att fara dit en snabbis imorn men ärligt talat måste jag plugga och dessutom har jag den där förbaskade läxorna. inte okej!

Idag har jag, förutom tränat, varit på skolan och gjort ytterligare ett nationella. Känns som om jag inte gör annat än nationella prov. Man behöver ju inte plugga till dem, men tycker faktiskt det är en press på en ändå. man mår inte bra av sånt. Nationella gick ok för övrigt, ärligt talat vet jag inte hur det gick.

Efter skolan och tränade gjorde jag något mycket trevligare, var med eve och jobbade för laget. Det gick inte fort men ack vad kul vi hade när vi kryssade mellan brevlådorna!

Nä nu ropar min mage efter mat och te, vi ses!


ja, det är dig jag tänker på när jag vaknar om natten.

Ser ni min väldigt fina design? Jag är skyldig Eve ett stort (till) tack! puss på dig!

Idag har en stor del av dagen spenderads med nyss nämnda person, vi har varit på stan en sväng, gjort lite nytta och sedan ätit i massvis. En mycket trevlig söndag! Stan var faktiskt helt okej, trots att bara smedjan hade öppet. Och på tal om smedjan, vet ni vad som ligger i smedjan? monki och vem skulle lägga undan en tröja på monki för typ två veckor sen och det gick inte för att den var så populär? jo jag och vet ni vad, tröjan finns kvar, i många exemplar! HA-HA synd! ( tänker fan inte köpa den även om jag hade råd..)


OCh på tal om tröja är jag på jakt efter en lime grön fräsch tischa, har bilden i mitt huvud, tips mottages tacksamt!

Nu sitter jag här, nyligen hemkommen från Eve. Mitt rum är i ett klädkaos efter jag varit lite duktig och dragit fram symaskinen, vilket lett till ett par insydda, uppfållade och trasiga jeans samt en förfärlig röra. Ska ta dag i det någon dag..

Nä nu ska jag sluta blogga och spara några av mina funderingar till imorn, puss!

Och på tal om imorn, jag ska till helex för första gången, hjälp är nästan ganska så mycket nervös.





Fotade av Bea tidig sommar 08 :)

brightside

Igår rakade jag benen (anteckna det) Och kom på en riktigt fiffig grej. jag sitter alltid ner när jag rakar vaderna och har då en viss tendens att missa på baksidan, men börjar man på baksidan är problemet löst i ett nafs! as bra! för övrigt är det gode skönt att sitta ner medan man rakar benen, inte alls lika jobbigt!

Från ett ämnet till ett annat, jag har varit lite seg på blogg fronten, detta beror främst på att min mor fyllde 40 i torsdag och firandet har varit i full gång. Ikväll är det fest, jag är servitris och diskare och kallskänka samt bartender , jippi kajejej! Jobba ju förra helgen så då har ju iaf tränat! och på tal om jobb jag skulle verkligen behöva det där pengarna, köpte ett par solglasögon idag, väldigt fulsnygga från cheap monday på diva. Kanske värt att visa bild så får ni ett gott skratt. ska fundera på saken.

Nu däremot ska ni få se en bild på en osminkad stina med hennes älsklings randiga tröja och därefter tackar nyss nämnda person för sig själv och önskar en fortsatt trevlig dag!
'



RSS 2.0