abstinens?

Jag var precis inne på Hm´s online shop. Det måste vara ett av det största misstagen i mitt femtonåriga liv, tusan, TUSAN ( har skulle en svordom passat väl in, men jag har slutat svära, började nyss ) vad galet shoppingsugen jag är! 

Dem har fått in så mycket fint! äckligt mycket fint! jobbigt mycket fint. Jag tror jag måste tvinga mamma att beställa. aa det måste jag, verkligen! men nu måste jag ju börja bege mig mot sängen, jag kommer ju hursomhelst var död imorn,

Kyss på nästipp! ♥

att lägga sig olika

Vet ni vad nekrofil är? eller jag är kanske den enda efterblivna som inte visste? Det är iaf när man tycker det är eh tändade att ja, med döda, förstår ni folk blir upphetsade att ha sex med döda! alltså fatta äckligt, ligga med en död jävla kropp! uääk! och det slutar inte här nä, det finns dom som tänder på träd! fan det går ju inte med ett träd! nä vet du vad, träd! nåt måste ha gått snett alltså!

Iallafall tog min nyfikenhet lite över och jag kunde som inte låta bli och kolla om det finns något mer eller snarare vad det mer finns ( förutom då att typ ha sex med djur ).

-Axillism- Att tända på sexuell aktivitet i någons armhåla.
-Actrotomofili- Sexuell dragning till amputerad kroppsdelar.
-Emetofili- Sexuell upphetsning av kräkningar.
-Fetischism-Sexuellt intresse koncenteras på ett föremål som inte normalt anses sexuellt laddat.
- Taphefili- Sexuell upphetsning kring att bli begravd levande .

Källa Wikipedia

Vilka grejer det finns alltså, men vidrigast av allt måste ju vara, pedofili. Att vara vuxen är ha sex med typ nioåringar alltså fy fan! det är så jävla obeskrivligt grisigt! Blir typ upprörd när jag tänker på det.
 
För övrigt måste jag ju ursäkta om någon läsare tänder på detta, det är kanske inte normalt. Men du har ju iallafall ett unik beteende, och svårt att hitta partner, eller jag kanske är ensam om att tycka det här är skrämmande äckligt?

tudiluuu

Idag började dagen med att röja i rummet, möblerade till och med om lite, kul! och snart är jag klar. fast jag har lite paus just nu, haha. Sen efter det for jag till Porsö ip och kolla när pontus spelade. Och ovanligt nog möter jag,EMMA! www.emmaridefors.blogg.se Hon är så min favorit släkting! nä men det är faktiskt alltid kul med sälllskap, så slipper man känna sig så mobbad, haha! aja efter det, for jag till Pontus innan jag begav mig till G-stad sporthall för innebandy träningen. Träffade min sköna böna Evelina för första gången på helgen, vi hade lite att ta igen!

För övrigt kan jag meddela att jag faktiskt fick en kusin idag, skepp ohoj, förbannad vad skoj! ( citat: Rebban ). En kille, inte den blekaste vad han ska heta men imorn ska man kanske dit och hälsa på, beror på hur besökstiden ligger. Skönt att höra att allt hade gått bra iallafall. Nä, men om man ska fortsätta eh, dega framför datan ett tag till, puss på magen!

..

Det är dyrt att leva, men i priset ingår en resa runt solen varje år.

Den som är utan förnuft saknar det sällan

Imorn när jag kollar bloggarna borde typ alla uppdatert för nu när pix inte funkar, vad ska man annars ha för sig på datan liksom? bilddagbok, okej okej. Men jag har ärligt aldrig förstått grejen ( trots att jag övervägt att skaffa en flera gånger, men både blogg och bdb, känns lite onödigt för min del ).

Annars så är min kusin på väg. Jag ser verkligen i mot det, har trots allt bara vuxna och en likgammal alkis som en kusin ( förlåt för min fördomar mot dig lucas ). Men nu ska jag få en till, thihi. Måtte bara allt gå bra nu, det säger jag då! ååh kan bli kul med förnying i det aptråkiga släktet jag föddes i!

Nä nu ska jag bege mig och tvätta bort sminket, sen blir det sängen. Väckarn ställs på ehm halv tio imorn, anteckna det gott folk!

no action without protection

Pontus har ganska nyligen farit. Jag sitter och äter. Ikea var som vanligt, okok. Sen efter det kom Pontus, osv.

Nu sitter jag och försöker planera min morgondag. Känns som om jag har miljoner grejer att göra i helgen. Imorn är det bla inventering med fottin och ib-träning. Ser dock just nu ut som att jag bara far på det sistnämnda. Annars så skulle jag också behöva städa upp i mitt rum, ni vet dammtorka och hela köret. Dessutom skulle inte lite plugg skada heller, nåja vi får se hur det blir med det. Just nu försöker jag istället knepa ut när jag ska ställa väckarn och hur. aja will see! aldrig får man sova ut! ( själv valt)

och det var det.

Igår var en väldigt fylld dag. Skola då på morgon, sen bussen till björkskatan och sen vidare till Pontus. Efter Pontus tog jag bussen direkt till Eve för ett lättsammare firarnde av nyss nämndas födelsedag. Orkar inte gå in på några detaljer, oh well, grymt trevligt iaf! såg bla halva top gun. Lite pinsamt att jag inte sett den, men nu måste jag ju se resten, bra juh!
När vi sedan for hem (proppmätta) så lyste stjärnorna på himlen, sagolikt!



Idag var det tänkt att fara in till stan med mor, men nu har hon tydligen ändrat sig. Så det blir Ikea med hela familjen. ( någonting som jag känner att jag inte egentligen har tid, en hel dag av min helg! ). Men men får göra det bästa av  läget. Nix nu har jag inte tid och spendera tid här, ha en Üunderbar Lördag!

hjärta

Idag fyller min sköna böna Evelina 15 jävla år! det har varit bra och det ska bli bättre, grattis på födelsedagen, knulla på. Tott kommer alltid älska sin Knoll!

       

      

Jag skulle inte klara mig utan dig.


nawtti nawtti!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, eller okej inte riktigt ännu. Innan jag kryper ner i sängen så tänkte jag bla lägga fram kläder som jag stoppar på mig imorn. Fast det är svårt att veta för man vet ju inte vilket klädhumör man är på när man vaknar, men jag ska testa. Har ju faktiskt inte så mycket bättre för mig.

Annars funderar jag på att kliva upp lite senare på morgonen. Då måste jag i och för sig stressa lite, men det är kanske värt det. Även om jag gillar mina bekväma morgonar. eh ja, nä nu har jag bättre för mig, puss, kram och nyp i stjärten!

blondinbella.

Säga vad man vill om blondinbella, men att inte säga att hon är framgångsrik skulle vara att ljuga. För att tag sedan diskuterade vi, tror det var jag, elin och anna bla om bellas blogg. Jag läser hennes blogg ibland, när jag har tråkigt. Men jag kan ändå inte påstå att jag gillar den så mycket och hur hon kan ha flera hundratusen läsare per dag är för mig obeskrivligt underligt. Så bra och roligt är det inte att läsa om någon annans liv även om hon skriver bra så är det faktiskt inte bra! trots att hon kan ha intressanta inlägg osv.

Senaste är att blondinbella nu erbjuder sina läsare att följa hennes liv i mobilen. Vet inte hur det här går till, men det känns som att det kanske gått lite för långt för min smak. Och ärligt talat, skulle ni vilja att tusentals männsikor följde erat liv vart eviga dag? lite creepy om du frågar mig.

Trots detta har jag börjat något som Blondinbella gör varje kväll, nämligen skriva upp tre braiga saker man gjort under dagen för att höja sin självkänsla. lite små töntigt, speciellt när det kan bli "hann bädda sängen imorse". Så brist kan det faktiskt vara ibland! men heey något verkar ju Isabella Löwengrip gjort rätt, för att vara sjutton år och ha sveriges mest lästa blogg med annonsintäkter på kring 5 miljoner, det är bra och inte annat än riktigt imponerande! även om man gillar henne och bloggen eller om man inte gör det. Trots att hon, enligt mig, kan känns falsk så är hon ändå framgångsrik och målmedveten, på det sättet är hon någon att se som förebild. Även om gillar det eller ogillar det!



WWW.blondinbella.se/ - för ni som inte visste, finns det någon sån?

så blir det ibland

Okej, jag fastna vid datorn. Och hamna på faster lisas blogg. Hennes bror eller hennes brors fru har ju faktiskt fått barn i sommar. Rätt tidigt, inte fel med det. Men då kom jag på, tänk om jag får barn när jag är arton. Det är om tre år, hjälp! Nåja nu ska man inte säga så, tänk på det vi pratar om i SO:n nu! hehe. Nä men nu fan ska jag fara ut, även om lusten svikit lite sedan sist, Och jo amanda glöm inte att kommentera så jag hittar till din blogg! :)

Försök aldrig tro något annat

Skola idag blablabla. Måste komma ihåg att läsa spanskan nu ikväll. Allmänt less och trött. Ska fara ut och löpa lite om ett tag, riktigt skönt. Känns som om det behövs för både kropp och knopp!

Ikväll har jag inga planer sådär direkt, blir väl att försöka känna lugnet eller så kanske jag tar en tur förbi mormor och morfar. Det skulle vara skönt att bara koppla bort allt.höra hur dom har det osv.

Idag på svenskan gick vi ju för övrigt igenom nationella för förra året. Rätt ok. skönt att få kolla på det. Bl.a var det här ordspråket med:

Att inte välja är också att välja.

Lite små tänkvärt må jag säga, nä nu ska jag snart gå och svischa om kläder, ciao!

Visioner är framtidens ideer

Tänk vad snyggt med en tatuering! alltså ingen stor sak utan någor mer diskret. typ bara några ord precis nedanför handleden. Eller bara en symbol på höftkulan eller en liten textrad i nacken eller på fotleden. Men aj vad ont! Och dyrt. Nåja inte 18 än så nog har man tid och fundera!



För övrigt var träning very nice. drygt det här blev de, puss!

Aftonbladet

Har just nu så tråkigt att jag läser aftonbladet! :O Nåväl läste om denna kvinna ( se bild nedan ) hon sprang runt jorden när hennes man dog i prostatacancer, det tog fem år och är fett coolt! På vägen hann hon också bli överkörd av en buss, anfallen av en yxman, brutit höften ( som gjorde att hon var tvungen att gå med hjälp av kryckor dom sista milen ), slagits medvetslös och fastnad i en snöstorm i Alaska. Det är fett livsfarligt också! Om jag någon gång får lite att göra och fem år över ska jag också ta mig runt jorden. Det är ju faktiskt eh, miljövänligt.



aa, rätt gammal var hon också, faktiskt lika gammal som min mormor!

Jag är bara realist

En bra grej med att skolan börjar är att man får tillbaka lite mer regelbundna mat tider. Nackdelen blir ju lätt att eftersom man är vaken mindre timmar så äter man också mer. och oftare. Skulle inte förvåna mig om jag lagt på kanske två kg sen skolan startade. Jag går i och för sig nästan alltid upp och ner. Nå, nog om detta. Idag innan träningen ska jag och Eve fara och köpa lite sweets som sedan avnjutes i hallen i ett mörkt omklrum tillsammans med lite music.

Nu funderar jag att lägg mig ner och köra lite sit ups, skulle behövas! Annars kan jag ju alltid städa mitt rum, det är kaos nu när skolan börjat. Eller i och för sig, det är alltid kaos.

10, 16

Jag har sååå förbenat tråkigt! är lite småsugen att fara ut och springa, men eftersom vi ändå har träning ikväll känns det lite onödigt, jag vill ju inte träna ihjäl mig! som om det nu varit någon större chans. hehe.

Oja juste nu är jag med i elverådet, HAHA! med Perra och tror bara vi ska vara till jul, Nåväl vilken grej! hade ju dock helst sett mig där tillsammans med Evelina. Men Pierre är snel så jag överlever nog.

Nåväl kanske borde man ta och logga in på windows live messenger, bööööh.

shema

kom rätt nyligt ( en timme sen ) från innebandy möte. Tryckt i mig lite glass, smalt. Och studerade precis schemat för imorgon, 8.00-14.25. Idrott på morgonen och elevens val på slutet. Det sistnämnda ska bli riktigt intressant och se vad det kan vara, för man vet aldrig vad stadsöskolan har hittat på!

På återseende!


Okej trettio minuter senare, nu ska jag gå och pimpla lite te, fått äcklig förkylning och nyser, konstant! nä om man också kanske skull ta saken i egna händer och ringa pontus!

Om du är fast besluten har du redan hunnit halvvägs

Jag är vrålhungrig, sitter och väntar på mat och hoppas att pappa hittar på något bättre än gårdagens gojs ( närmare detaljer är onödigt. )

Idag har det då varit skola, tillbaka till rutinerna. Inget speciellt har väl hänt, eller jo klose/close ( stavning lika med överskattad ) var typ rätt bra på fotboll, som vi för övrigt spelade på luchen, och det var väldans kul må jag säga!
Sen hade vi friidrott på gympan, jag är kanske inte så bra på en del saker, men friidrott, jag är värdelös! Fast det var bara kastgrenar och det var rätt ok ändå.

Efter jag slutat typ vid fyra kom pappsen och hämta upp mig och vi for in till stan. Köpte innebandyklubba och skor. Salming och Kempa. Kempa skorna var grymt sköna! Känns som om vi kommer bli goda vänner och kan inte förstå varför jag inte kommit på och köpa ett par tidigare! Klubban får man väk känna hur det känns, men det ska nog bli bra, lite kort linda för min smak. Men ska väl testa och se om jag måste linda dit lite mer, helt enkelt. vilka djupa tankar, eller så inte!

Nu ska jag väl läsa lite bloggar, om nån har uppdaterat dvs. Tycker en del av er gott folk blivit lite sämre på senare tiden, passa på innan värsta arbetet med skolan börjar!

Sist om någon bara har något förslag, jag måste virka i slöjden. Men vad tusan ska jag göra? vill virka något som sämst ger vg, annars ryker mitt betyg, förslag, någon? :)

Svar, igen

Till deruu ( varför kan man inte skriva ut sitt namn ),  nej jag har inte tagit rubriken från låten, men tack för kommentaren! =)


Skolless

Sådär ja, nu var första skoldagen i nian avklarad! Också den 8094 timmen på en fotbollsplan gjord!

Shemat var ok, maten var ok, klassen var nästan som vanligt. Stadsöskolans korridorer var dunkla, som vanligt. Ingen mjukstart, som vanligt. Längst dag, till fyra imorgon, toppen! och, som vanligt, tisdagen är och förblir längst!

Nä men det känns som overkligt att vara tillbaka. Fast det ska nog bli bra! Schemat börjar imorn och jo, jag känner nästan pressen redan. Ny spanska lärare, kan vara illa för min del. Gudar, vad jag hoppar i mitt bloggande idag!

Nä men okej, först skola, sen ut till Porsön och tillsist träning, vilken dag!

Fick dock stressa lite mellan porsön och träningen. Tänkte ta bussen 15.56 men busschauffören stannar helt enkelt inte. Alltså jag ska precis gå ut från busskuren och lämna Pontus när han först far förbi, sen lättar lite på gasen som att han ska stanna, men icke, då drar han på igen! kul, eh nä. Pontus blev förbannad som få och tyckte nästan att han borde springa ifatt bussen och skälla ut chauffören, men jag sa att han redan skällt ut tillräckligt med människor så han fick nöja sig med att svära lite åt han. Medan jag, däremot, skratta som tusan, sjukt absurd händelse. Så då var det bara ta sina stumpar till ben ( eller hur Robert? ;) ) och gå till nästa busshållplats och ta 16.14 bussen, vilken historia alltså!

Asså fy fan nu ringde jag och Eve exakt samtidigt, läskigt!

Åh well nu ska jag snart se lite CSI, ciao!

deprimerad

Jag är deprimerad. Jag tror jag ska hämta det lilla som är kvar av min Ben & Jerry´s. Imorn börjar skolan. bajs. 

just nu

Sitter jag och tjockar i mig det här.


Välkommen år nio

Imorn börjar jag nian. Fan vad stor man är när man börjar nian. Förr, när jag gick i typ sjuan, tyckte jag niorna var enorma! Måste ju dock medge att en del av årets nior också är enorma!

Lisa var uppmuntrande idag på träningen och meddelade att nian verkligen var värst! fast att man också kunde komma mer lindrigt undan om man var lite småtrevlig mot lärarna. Jag tror nian kommer bli stentuff! apjobbig och smaka bläkk! Värsta utav allt, att välja gymnasium. PANIK! jag har ingenaning men den värsta ångesten har verkligen inte kommit ännu, men den kommer! det vill jag lova!. Nian handlar ju som också, för övrigt om betygen. Att slita som ett djur för att få upp dom eller som i mitt fall, göra allt för att hålla kvar dom. Jag måste prestera mvg på vart enda prov, läxförhör, moment och rapport för att behålla min nuvarande betyg. Kanske kan ni förstå att jag inte riktigt ser framemot nian?

Men nian är ju trots allt sista året på (o)älskade stadsöskolan. Vi kommer vara äldst! Inte störst i mitt fall, men iaf äldst! och det kommer vara nice, trots att man troligen kommer längta tills gymnasiet ska börja hela året. Så klass 9A, låt det här året bli roligaste och snälla nån, må klasströjorna bli snygga!

Igår var kul!

Sanning eller konsekvens kort.

-Mia, har du någongång tagit droger?
-Eh asså, vad gills till droger?!


långa bollar på bänk

VI vann med 3-0 idag, gött med tre pinnar! det behövdes! Jag nötte bänk vilket jag inte direkt klagar över heller så.

Snart är det innebandy träning, efter den ska jag cykla till starre och köpa B&J. 1200 kalorier och jag tycker jag är värd det nu när helvete börjar imorn ( dessutom åt eve det när jag pratade i telefon med henne för kanske 45 min sen ). Snyft, livet är inte rättvist!

För övrigt grymt sugen på lite innebandy!

Det var allt, puss och palt!



mmmh!


kärlek vid första ögonkastet

Gårdagskvällen var riktigt trevlig, minus att det kanske känndes som en kick off till skolstarten, man mötte som upp alla och ja, visst trevligt. Men sorgligt att sommarlovet är slut. Det är ju så det är, att allt har ett slut.

Idag ska jag både spela fotbollsmatch och innebandy träning sen på kvällen. Alltså ska jag snart gå och äta lite, samling 12.00 på kansliet. Har dock inte känt taggen ännu. Det är så svårt att tagga när man inte vet hur mycket man får spela. För om jag kommer astaggad och sen får spela 20 minuter, då känns det lite jobbigt. Då är det helt enkelt bättre att vänta tills jag kommer dit, se vilka som är uttagna och sen går det ju faktiskt lista ut om man ska spela, simpelt!

Till innebandyträningen ber jag en snabb bön, måtte luften i hallen blivit bättre!

Nåväl det var väl allt, nu ska jag kika lite bloggs innan jag beger mig mot köket, trevlig söndag!

Truble

Ikväll är det firandet av Tina och Elins födelsedagar som gäller! Kul! och alltid samma problem, vad ska man ta på sig? På min garderob hänger just nu sex olika blusar och jag har inte lyckas utesluta en enda hittils!



Snälla hjälp mig?

tjobreee!

Idag sov jag länge, typ halv tolv. Vilket är länge för någon som stigit upp innan tio övriga delen av sommarlovet. Då klev jag upp och käka lite frulle-bulle och sen for jag på dirren till Kerstin för att klippa hennes gräs, yaO.

Hon måste för övrigt vara den trevligaste gamlingen som finns, inte som örnäsets vrak! På vägen hem tänkte jag fara förbi mormor och morfar. Men det glömde jag bort. Tänkte där hämta min stickning som jag påbörjade för jag vet inte hur länge sedan. Årkurs nios satsninig blir absolut syslöjd! eller så inte.

Nu tycker mamma att jag ska åka dundret runt till våren på skidor, det tål absolut att tänkas på!

För övrigt väntar jag på Evelina, men hon är inte snabb och jag hinner nog dammsuga innan hon kommer, bra!

Sommaren tvåtusenåtta.

Så var det slut igen. Sommarlovet var så mycket längre när man var liten, och vädret var så mycket bättre när man var liten, då sken solen varje dag på sommarlovet. Antal gånger man var på Storsand räckte inte fingrarna till att räkna på.

I år har jag badat två gånger tror jag, jag har varit på stranden kanske fyra (!). Och jag är en sån som brukar bada i massor!. Sommaren måste också varit den sommar jag har fått tackat nej till saker, valets sommar, hemskt det låter. Jag har jobbat, jobbat och jobbat. Fast jag klagar inte, pengarna behövdes men det är så synd att mitt umgänge får lida för det. Sen har jag tillbringat lite, kanske lite för mycket tid på fotbollsplaner och kanske för lite tid i sängen. Sova ut på sommaren? pytsan! jag har gjort mycket men inte är det då att sitta vid datorn till tre och sova till tolv. Det är mer somna två och vakna av väckarn nio, halv tio. Gå upp, hinna med allt. Hinna med alla.

Annars har jag väl tillbringat min tid på stan eller på Porsön, sommarens buss måste ju bli 4:an!

Fast visst har sommaren haft sina höjdpunkter, fina minnen att tänka på i Januarimörkret. Det är kanske bara det att minnen inte är så många som man önskat men bättre få än inga alls!

-Sthlm första helgen i Juni

-26/6 <3

-PSG med Eve.

-Barnvakt bröllop

- Götet med la famili

-LK!

Enda jag egentligen saknar är väl PDOL, men sånt får man spara tills nästa sommar!

                   

                   

                  

Nu är det exakt 28 minuter kvar av lovet, njuuuut!

skam den som ger sig!

Jag är grymt trött! tog första bussen till Pontus och han tog sista bussen hem från Gammelstad. Vi har ju dock hunnit sova lite, och sen har vi gått från Porsön till G-stad! det är 12 km, fett långt och fett jobbigt, dessutom tror jag det tar fett mycket tid innan vi hittar motivtion för att göra det i repris!

Idag var för övrigt sista sommarlovsdagen. Vet inte hur jag ska summera det här sommarlovet. Men det känns som om även om man har fått mycket så har så mycket saknats. På alla sätt och vis. Annars kommer hösten, och jag måste medge att höst faktiskt är en rätt mysig årstid, lagomt kallt. Inte nån jävla vinterkyla, sånt gillar vi inte! Dessutom är höstkläder kul ( fast mycket dyrare än sommarkläder ) och löven är ju fina, sommar är så mycket bättre!

Maria Mena-You are the only one

Jag är inte trött, chalalalalalalalaaaaa! Jag ska typ städa ihop i mitt rum snart, det känns inte ens jobbigt, jag är bara sprudlande glad idag! nä men känner mig typ very happy! har preics sett sex and the city. Vilket börjar bli ett beroende typ, nåja lika bra att börja avvänja sig nu när skolan börjar.

Nu sa precis min little sis natti. Det är en vettiga tjej det, var jag också så där när jag var tretton? nä troligen inte. Men fan vad chill att vara 13, typ börja sjuan. Man skulle uppskattat sjuan mer, men det är klart lätt att säga nu så här i efter namn. Måste dock säga åt henne att veeeerligen njuta av den, för sen startar kaoset.

En annan sak jag kom på att tänka på idag när jag och Eve väntade på bussen ( jo jag tänkte faktiskt att det här ska jag skriva i bloggen och jo, blogga blir lätt en sjuka ). Nåväl iallafall om det är någon 94 eller yngre som läser detta ( nån är det ju säkert, typ Fille.O.) Nu börjar det ju kanske bli tider för er att tänka på konfa, jag säger bara, gör det! tveka inte! och även om detta är lite uttjatat ämne så va fan, det är fortfarande en av dom bästa upplevelser i mitt liv, skulle nog kunna säga att det är topp fem. ( hör ni att jag saknar det litegrann? ).



kärlek på detta asså! ♥

servern hittades inte,

Imorn ska jag ta första bussen till Pontus ( vilka ideer man kan ha ).

Idag har jag varit på stan, köpte lite presenter åså, haha ja inblandade vet ju! ;D

Sen har jag blåst f 96. Dom är för övrigt längre än mig. coolt. Eller nä inte precis, men vi lever.

Tillsist har jag tränat. yeah.

Och nu ska jag duscha, och lägga hårinpackning. Sen ska jag ringa Pontus. sa att jag skulle ringa kring halv elva. Fast det kan bli lite försenat, bara en kvart eller så.

oj, vilket fan till liv man har!


jag kan inte sova.

Jag är klarvaken. Helt klarvaken. Jag gick och la mig i sängen, stirrade upp i taket, men fortfarande inte en uns av trötthet kunde jag känna, jag som var så förbannad trött nyss. Jag som alltid är trött kan inte sova. Jag tänker väl kanske för mycket helt enkelt, det går aldrig bra för mig om jag tänker för mycket, aldrig.


Har ni någonsin tänkt tanken, tänk om jag skulle gjort så där i stället, vad skulle vara skillnaden? Visst jag har inte gjort några större val i mitt liv, men snart måste jag ju faktiskt välja. Välja hit och dit. Priotera. Hur tråkigt låter inte det, priotera? Uääk!


För jag är så in i helvete rädd att göra fel val. Jag vill inte leva med tanken tänk om jag skulle gjort sådär istället, hur skulle det se ut om jag tog chansen jag fick? Hur kan man gå omkring och fundera så här, hur kan man det? Hela tiden. Jag gör inte annat än tänker på hur framtiden skulle kunna se ut. Jag fantiserar, blir realistisk. Och det slutar alltid med att jag står på noll igen. Som nu. Jag kan inte sova, de snurrar för mycket helt enkelt. Jag skulle i och för sig kunna ringa någon, men varför väcka dom i deras sömn. Det räcker ju faktiskt att min sömn balans blir banan av det här.

Dessutom är hösten på gång, höst. Hösttermin årskurs nio. Full med val. Full med problem. Men problem är ju bara nya möjligheter eller? Och det finns alltid en lösning, jag vill inte tro annat än att det alltid finns en lösning. Just nu känns bara sovproblemet omöjligt, dessutom så fryser jag. Med höst kommer frost. Nu räcker inte mitt sommartäcke till något mer. Man kan inte alltid räcka åt allt, fast jag ibland önskar att jag kunde ha den förmågan, att alltid räcka till. Att aldrig behöva säga nej.

Det är dags för att nytt försök. Dags att hitta en lösning.


yaO

Oja nog blev det en bit kladdkaka som följde med efter turen i köket. tjockt. Men jag har ju faktiskt varit och sprungit idag ( åh yeeeeeees i´m gooooooood ) hehe eller så inte. Fan vad strunt jag pratar right now liksom ba!.

Har väl som tänkt dra mig mot sängen, men vette tusan om jag pallar trots att jag är very trött men dock ja. hmm nu är någon uppe och springer här i huset, jag chansar på mami. Eller en tjuvvvvvvv. hehe. nåväl det förblir ett mysterium för jag ids som inte gå upp och kika. känns som att det var något jag tänkt kolla här på das dator, alltså säkert var det ju nå. Nä men gu vad jag tramsar nu ba! eh ja, ciao(bella)!

så totalt out of time

Jag kom ganska nyligen hem från mannen, såg satc där och när jag gick blev hann av med mig, trevligt för han må jag säga.

Nu sitter jag och funderar på hurvida jag och hungrig eller inte. Nåja kanske en tripp till köket skulle vara värt ändå, för att se om man hittar något ätbart så här på natten. Snart ska jag typ sova, natti!

unvika det oundvikbara.

Idag är planen att baka kladdis till Eve ( och mig själv ). vi ska fika här mitt på dagen, en utmärkt plan! Ikväll kommer för övrigt Pontus hit osv. blablabla. Trevligt whatever!

Sen har jag fått nå jävulskt svårt att somna på kvällen. Jag har aldrig svårt att sova. Jag somnar på dirr! Så nu tar jag upp ämnet, skolan börjar på måndag. Jag känner mig stressad och helvetes orolig för vette fan varför men jag känner på mig nian kommer smaka apa. ( mer reflektioner inom kort )

Read your own story first

Tillbaka, jag och Eve gick mestdels, fast jag sprang hem sen när jag lämnat av henne vid tingsvägen. Dock hindrade inte faktumet att jag inte sprang att äta efteråt. På 30 min har jag lyckas med 7 godisar och en bit blåbärskaka ( egentligen var det två små, men ja, sak samma. )

Ikväll till sex and the city skulle det var gode gött med kladdkaka. Och nu när mamma köpt socker ( jo vi har haft slut socker (!) här på ingridsvägen) nu är det ju som en möjlighet till bak. Men jag får se, till dess, adjö. 

vilka bullar föredrar du?

Igår kväll kunde jag verkligen verkligen inte sova. Jag funderade på att slå på datan sisådär femtioåtta gånger men jag lyckades hålla mig. Hade nog inte sovit mer om jag gjort det. Idag har jag varit på Porsön, jag och Pontus såg film typ, finns inte så mycket annat att göra i det här pissvädret. Och jo vi prata med nyss nämndas bror också, kulkul!

nu ska jag snart fara ut och springa i det härliga vädret här i luleå! eller nä inte precis, men det är skönt att träna i regn, och efteråt kan man äta utan att ha allt för dåligt samvete. Nämen nu kommer Eve snart, bäst och börja byta om!



Bra film, gullig lillkille och jag hade nog tyvärr lite höga förväntningar!

svaaar!

Svar till jadu, först skriv ut dit namn för guds skull! och sen Porsön är inte farligt, det är fint. Oftast iaf och om man håller till i rätt kvarter! :)


-Men bara nästan manne!

Efter regn kommer solsken

Det regnar konstant, hur kan det regna så här mycket och aldrig sluta? hur är det möjligt, det bokstavligt öser ner utan stopp!

För övrigt förlora vi matchen i spöregnet. Nu har min syster gjort choklad åt mig, Jenny är faktiskt inte den enda som får varm choklad av en Kajsa!

förlåt henke

Vet att henke hatar listor på bloggar, men jag har inte något bättre för mig så.

Jag har insett att min senaste kyss var: fortsättningen på något bra.
Jag lyssnar på: vad andra säger.
Jag pratar: lite för mycket ibland.
Jag tycker om: komplimanger
Min bästa vän är: min bästis :)
Min första riktiga kyss: var oväntad
Jag avskyr när folk frågar: hur lång jag är? nä men man vänjer sig dock :)
Kärlek är: underbart och lätt men samtidigt så jävla svårt.
Jag kommer alltid att: kort
Min telefon är: livsviktigt.
När jag vaknar på morgonen: kollar jag alltid mobilen.
Innan jag lägger mig: bestämmer jag när jag ska vakna nästa morgon
Bäbisar: söta och skrikiga
Idag har jag: varit på stan :)
Ikväll ska jag: sova. och titta på satc!
Just nu tänker jag på: vad gud ville oss när han ga oss det här vädret?!
Imorgon kommer jag: åka buss till Porsön :)
Jag vill verkligen: ha sommarlov i en evighet!

Ikväll är det nmatch i notviken, yiiha

  • Pingback

  • Är det normalt att sakna någon 24/7?

    Idag ska jag på stan med eve. Jag har ungefär så här mkt lust att fara till stan.













    Helt tomt alltså. Men som sagt ska ändå dit. Ska inte ta med mig så mycket som ett öre och ska istället titta på när Eve shoppar. kul, eh nä men det är iaf trevligt sällskap och ändå värdelöst väder. pussss.

    lilla vm

    Jo då nog gick Pontus till final och snäll som jag är håller jag det jag lovat och tar bussen till Boden för att se på matchen. På bussen mötte jag favoritsläktingen Emma och vi åkte till Boden där E:s simons mor hämta oss och skjutsa oss till bodenarena, tack för det! Bodenarena var för övrigt very nice för att tillhöra boden osv.

    Efter ett tag kom Amanda åså. Vi pratade mest medan vi vänta matchen skulle börja. Evigheter sen man träffade henne! Sen var matchen osv, tänker inte gå in på detaljer, men Lira vann med 4-0 så det var gött!

    Efter matchen blev jag och amanda erbjuden skjuts men vi envisades med bussen så då gick vi till den, eller vi snarare letade efter hållplatsen, hann bland annat krypa under ett stängsel och in på en travbana på vägen. Sen missa vi bussen med 5 min. Men det kom en ny om 40 min så det var inte hela världen, med rätt sällskap är allt kul!



    Thihi åh mys i jäkkvik :)

    För övrigt börjar jag fundera på att köpa en kamera, eller tvinga mamma och pappa köpa en ny, för tänk vad kul att få upplevelserna på annat än mobilens superkvalla!

    Håkke H!

    Den 10 Oktober kommer Håkan till kulturens hus, klart att man blir lite sugen nu när jag missade han på pdol. Men biljetterna kostar 450 spänn, kanske av det dyraste slaget då, 500 på en konsert. Fast samtidigt är det kanske ett minne för livet och vem vet om man får någon till chans att se honom. Skulle kunna be att få lite pengar av mor och far, men eftersom min pappa inte tycker Håkan kan sjunga så är det nog förgäves. Imorn klockan 9 släpps iallafall biljetterna på kh och spelningen kommer vara i lilla salen, vet någon hur mycket folk den tar?

    aja får se hur det blir med detta!


    nu ja!

    Igår blev det som sagt besök hos farmor. Det var, faktiskt, rätt skönt. Att bara varva ner, ganska full späckad vecka, men jag klagar inte!

    Nåväl gjorde ju inte så mycket där, typ sola, eller jag somnade i solen, var ut och sprang tillsammans med myggen och övningskörde lite bil osv, gosh vad jag längtar tills man får körkortet, så skönt att förgifta ner jorden med avgaser! nä men tjill och slippa bussen hit och dit.

    Efter farmor for jag till björknäsvallen. Fick till och med sällskap med Ida och Eve, gulligt av dom att stå och frysa med mig må jag säga :). Lira vann för övrigt med 1-0 och vi träffa Pantzare, som vanligt på en fotbollsplan ( fast vi faktiskt träffats i ishallen en gång också ), nåja kul kul att se fotboll iaf!

    Sen idag har jag varit very duktig och både gått en promenad, bakat blåbärskaka åt mor min samt plockat hallon åt nyss nämnda person. Egentligen så var planerna för mig och eve att promenixa till Storis. Men flickan tyckte hon behövde sömn och ack så rätt! Storheden får vi ta imorn ist :)

    Senare ikväll blir det kanske fotboll, då förhoppningsvis med Amanda i sällskap, evigheter sen vi träffades!

    in a hurry

    Datan vill inte att jag ska blogga, men imorn blir det en ordendlig uppdatering, tills dess, ha det fint!


    :)

    Jag har världens bästa pojkvän. <3

    Nu tina, här har du dem, dåliga bilder och enligt mig är dom betydligt goare live!




    what comes around, goes around

    Jag skulle egentligen sova nu. Men jag kan inte. Det var som att all ilska inom mig bara kom upp till ytan. Jag började tänka på grejer och just nu är jag så J-Ä-V-L-A förbannad! ( cut, cut,cut ) Så nu vet jag inte vad jag ska göra, står liksom i valet och kvalet. Antigen gör jag som jag brukar, trycker och pressar tillbaka ilskan, vilket senare medför att det kan bli lite mycket att jag får ett snabbt och mindre trevligt vansinnesanfall när jag själv, och andra, minst anar det.

    Annars kan jag försöka lugna ner mig lite, lägga mig och lyssna på musik. Tänka osv. Då är ju risken dock att jag aldrig somnar utan att jag fundera ihjäl mig ( Aftonbladets löpsedel: 15-årig flicka funderade sig själv till döds, experterna: " det här blir allt vanligare blad ungdomar ).

    Tillsist kan jag ju helt enkelt ge utlopp för min ilska här och nu på alla jag känner ett minsta bit irriterad på. Men, så blir det icket. Hatar det egentligen, all drama. Visst kan det var kul, men i alltid så fucking mycket drama, för ingenting. Inse liksom, folk dissar, folk sårar, folk gör misstag, folk bli känslosamma, folk ändrar sig snabbt, osv. face it, life goes on no matter what. Fast, as been told, tillslut rinner det över.

    -Inte för att jag blev mycket klokare av det här, nä ska fota tröjorna jag köpt nyss, för att ordna Tinas önskning. Och för att själv ta ett djupt andetag och fokusera på annat.

    Och där sprängdes intresseklubben!

    Idag har inget överhängande spännande hänt, varit med både Pontus och Ida dock, och det var ju trevligt!

    Imorn ska jag fara till g-byn och farmor, eh ja. Ska typ fara tidigt och jag borde nog bege mig mot sängen. Men jag är hungrig, undrar om vi har något gött hemma ( helst av allt skulle jag vilja ha tårta, men tror inte det går att erbjuda ). Nåja blir en sväng till kylskåpet sen!

    Imorn ska jag sen också se fotboll i boden, lilla vm. Faktiskt rätt kul och troligen hysteriskt roligt i sällskap med Evelinus.

    Inget viktigt sagt här, men vi lever! puss på ryggen!


    Resultat från kylskåps kollen blev en skål jordgubbar och hallon från träädgården, gött!!

    tredje gången gillt

    Träningen ikväll gick riktigt dåligt, haha inget att spilla tårar över, nåja. Sjukt ont i benen, blääk! tyckte pappa kunde fixa det men han sa att man bara kunde vila, ja pytsan, vi säger det! så nu blir det att kanske försöka motbevisa det! nä fy fan vad jag svammlar, ständigt. ¨

    -Idag fick jag en till kallsup när jag duschade, vad är felet?!

    Nä men om man kanske skulle plocka upp i rummet, eller, varför det? jag väntar ju inte precis besök, och det är så sällan man får spontana såna så, äh, vi får se. Se shrek ska jag då iallafall göra, själv och allt om inte sis får för sig att se då. Ska till och med se den på ENGELSKA. fett c00l_girl93 jag är! hehe not. suck, nu ska jag sluta med tramset, och för intresserad avslutas kvällen med SATC, puss på dom goingarna!


    Det var droppen som fick bägaren att rinna över

    Jag har precis haft världens gräl med min mor! om det gamla vanliga, mina shopping rutiner. Hon tycker jag har för mycket saker, och köper för mycket kläder. Det blev väl lite jobbigt när jag kom hem med två tröjor idag. Fast jag tänker inte lämna tillbaka någon utav dem. Det skulle vara som att kaputilera, ge upp. Nä nu efter det här ska jag hålla i pengarna ett tag, typ tills vi far till sthlm med innebandyn iaf. Fast det är jobbigt.

    Nåväl bråket börja iaf med " jag får hjärnblödning på dig, du använder ju inte ens allt"! Ok, helt sant. Jag har kanske, eh 10 plagg i garderoben som är oanvända. Men dom håller på att mogna, så, snart, snart kan jag ha på mig dom. Vidare berätta hon att hon inte tänker ge mig pengar när mina tar slut, blablabla. Åh well nu får hon iaf, tror hon hann lugna ner sig lite också, hon är väl som mig, det går fort över!


    nä nu ska jag gå och fixa lite käk innan träningen, kyss!


    stan halva dan!


    Så då har jag varit på stan. Jag har problem att spara pengar! Idag tex gick en hel femhundring, fast då fick jag ju två tröjor och en milkshake också. Annars är jag grymt sugen att se shrek, typ enda tecknade filmen som faktiskt är rätt bra. Någon som vill joina med mig och träskmonstret idag kring halv nio kanske?

    Innan det ska jag träna och nu ska jag testa mina tröjor, igen. För att se att jag verkligen vill ha dom och inte bara köpte för att eh köpa!




    Puss på grönt!

    yesterday

    Igår kom Pontus vid 12-tiden och vi promenixa till storheden. Där kika vi runt lite osv, käkade mjukglass innan vi där strax efter två beslöt för att börja gå hemåt igen. Fast då regna det. Först fundera vi på att vänta och se om det skulle gå över, fast vi gick ändå. Och regnet gick inte över. När vi kom hem var vi skyblöta! nåväl mysig promenad i regnet iaf.

    Sen, på kvällen hade jag innebandy träning. Kul! sjukt ont i fötter och äcklig luft i hallen. Luftkonderingen måste slagit igen eller nåt!

    Idag klev jag upp halv 8, för det var tänkt att jag skulle städa lite osv och klippa gräset. aja efter frukosten gick jag och la mig i sängen för att vila i typ 10 min, men det blev eh typ 50 min. Aja jag behövde ändå inte klippa gräset. Så nu har jag plenty of time tills jag ska på stan!

    pusssss!

    Grattis Tina, 15 jordsnurr idag! <33


    en början på något bra

    Idag är säsongens första innebandy träning, och jag längtar, mucho!


    buuus!

    Alltså, en helt sjukt grej som hänt mig senaste två gångerna när jag duschar är att jag har fått kallsup! hur lyckas man få kallsup i duschen?! nåja iallafall så händer det alltid när jag ska tvätta bort sminket och liksom trycker upp ansiktet mitt strålen. Nu sist, när jag gjorde det. Så kom jag på mig att hålla för näsan, men då blev det så svårt att gnida bort sminket. Förstår ni vidden på detta problem!?
     
    Haha nä men jag får väl försöka att undvika kallsup helt enkelt, och förresten. Är jag den enda som fått kallsup i duschen? ( nu börjar SATC, tjosan! )

    Pussss

    Tack för gulliga kommentarer på sistone! :)

    -Och Petra, för fan, du borde ju börja blogga du med! :)

    du får mig att känna mig som superman

    Ikväll hade jag och Eve bestämt att vi skulle gå in till stan ( kvantum ) för att köpa lite ben och jerrys, vilket vi gjorde. Eller som alltid när vi gör något kan planerna ändras lite. Vi orkade gå till barnens hus, sen tog vi bussen två hållplatser och gick sista biten till Kvantum. Vi har precis slagit oss ner när första periodpausen i hockeyn är. Jo för visst, derby mellan luleå och skellefteå var det ju ikväll. Nåväl, sen kom vi på att fan. Vi vill ju också gå på hockey! Så då ringde Eve Ricke.O som var rar nog att komma ut med biljetter, nog för att det faktiskt inte behövdes.

    När vi kom in var det typ andra periodpaus och så kom Pontus och mötte upp oss och sen såg vi sista perioden i sällskap med han och resten av j 17 :). Ansträngde mig till och med och försökte lära mig lite regler och det blev till och med nästan kul på slutet. Fast skönt att det bara var en period, vette tusan hur jag skulle kunna hålla koncentrationen en hela match..hahaha, nä men träning ger väl färdighet!



    Bilden är kass för att vi garva så mycket.thihi. Min glass till höger, helt ok. Men smakade mycket ost! nä hörru tacka vet jag new york fudge brownie! :) pussss!

    Har du någonsin känt som jag

    Ibland får jag bara den där känslan. Tänk om man var någon annan! tänk vad forbaskat skönt att slippa sitt jobbiga jag. Att slippa vara som man är, med kraven man har på sig själv och med ångesten man får för att man inte hinner det eller det. Att få se annorlunda ut, att vara bra på andra saker. Att få vara någon annan än sig själv. För, just nu, är jag så jäävla less på mig själv. Det är så jobbigt att ständigt gå runt och tänka, oroa sig, undra. Att jag inte bara kan släppa saker. Låta folk ta hand om sitt. Och att. ständigt. jämföra.

    -Är jag den enda som jämför mig med andra? Jag vet att man inte ska jämföra sig. Att alla är olika, men likafullt så går det inte. Jag vill vara omtyckt, jag vill att folk ska tänka, hon verkar så trevlig, önska man kände hon bättre. Jag vill vara bland dom bästa, jag har insett att jag inte alltid kan vara bäst i allt. Jag beundrar er som är den ni vill vara och gillar det. Men det förändrar inte saken, jag vill vara störst, bäst och vackrast. Fast det  är en omöjlighet, skönt slipper jag ta död på mig att försöka med något som ändå är en omöjlighet.

    -Är jag den enda som jämför mig med andra?

    Angry

    Träningen idag tränades med f 95 för att vi var så få (4st). Det gick rent ut sagt uruselt. Tempot var lika med noll, zero! så då blev jag lite less och kände att usch. Nåja for ut och sprang när jag kom hem iaf. Skönt att springa bort lite ilska som bara ville välla ut från mig, samtidigt som jag fick lite tid att rensa tankarna. Vilket behövdes, gosh vad det snurrade. Nä fy fan. 100 sms kvar av gratis. bajs.

    live in the future

    Nu kommer ångesten om planen som inte finns, vad fan vill jag göra av mitt liv? Jag har inte det blekaste vilket gymnasium jag ska välja, jag har ingenaning om jag vill flytta, eller jag vill flytta, men inte lämna det jag flyttar ifrån. Jag vet inte om jag vill sätta hela min fritid på att plugga och sedan inte ha tid till umgänge. Eller chansa, försöka orka. Hinna med båda, hinna med alla. Jag vill hinna resa, nu! eller när jag går ut gymnasiet. Jag vill jobba, för att tjäna pengar och jag vill flytta utomlands. Jag vill skaffa familj när jag utbildat mig, när jag har en stadig grund.  Rädslan att det inte ska bli så, att jag slutar med att jobba på max ( inte för att det är fel att jobba där, men det är inte min dröm precis ), det är jobbigt.

    Leva i nuet-vilken bullshit.

    prassel

    Igår gick jag och la mig 9. Jag somnade halv tio, sen sov jag 12 timmar i sträck. Har nog aldrig varit så här utvilad och gud vad skönt det är. Har gått runt som en zombie den senaste veckan för att jag varit så trött! nä man måste ju vila upp sig till Skolan, som för övrigt börjar om två veckor, TVÅ VECKOR!

    Det är helt galet, vad har man hunnit göra det är lovet, inget! Vädret är dessutom smakat apa, förutom kanske 10-14 dagar. Men tex hela juni, regna ju bort! ( nog för att jag jobba då men ja ). Och på tal om jobb så även om det var rätt värdelöst så har det gått an, man får ju trots allt pengarna sen, och det är nice! Nackdelen när vädret är så dåligt är ju också att man springer på stan så ofta. Vilket kan vara trevligt, men det går ju så mycket pengar! haha, hittat en fördel med att skolan börjar, jag kommer knappast ha så mycket tid till stan-fula klädsel-men-sparade slantar :).


    Det är tråkigt att spara.


    hejdå.


    jag frågar, jag vet

    Matchen idag vill jag inte prata om, acceptera, glöm och gå vidare.

    Egentligen vill jag inte alls prata överhuvudtaget. För ovanlighetens skull. Har inte ens några planer för ikväll, kan inte ens minnas när det hände. Men nog vet jag hittar på något. I värsta fall blir det typ att följa med mami och handla, haha!

    Eller sova, herregud känns som om jag tar död på mig själv snart.

    Idag när jag for på ip, för att spela match och sedan blåsa f 96 så glömde jag mobilen. Vet inte hur det hände, men bra känndes det inte. Som en del av mig saknades, visst låter det hemskt, för det är ju inte så att jag precis skulle använda den. Förutom möjligen då jag for hem, men ja. När jag kom hem hade jag dock 8 missade samtal och 12 sms, eller nä. 1 sms mottaget ( ! ). Jag är opopulär. Eller så hade mina vänner annat för sig, usch vad jag pratar strunt! nä nu är det nog med detta, puss på nästippen!

    Jag önskar jag hade bra självförtroende

    jag skryter inte gärna,
    jag spelar inte känd,
    jag är född som en stjärna
    och ska dö som en legend

    what´s the time, got to go

    Stan idag en snabbis när jag kommit hem från hålan. Där mötte man Carro och Vickan, trevliga brudar! För övrigt går mit sk köpstopp bajs.

    Efter stan städade jag mitt rum, det var verkligen på tiden. Usch smutsigt så att det blev vidrigt, fast tar man tag i det går det faktiskt rätt fort, nä nu ska jag försöka hålla det så här också och inte stöka ner på två dagar som det brukar bli annars..

    Ikväll ska jag slagga hos Eve. Imorn ska jag både hinna spela mach och blåsa för f96. Med planering lyckas man. ( Köpte faktiskt en almenacka idag som jag tänkt använda för att få fan att gå ihop, tror dock att jag kommer hålla allt i huvudet som vanligt, men vem vet. Usch de här är ett teckan att skolan närmar sig, med stormsteg. )

    Nåväl, slut på tramset, pusstjaaaa!

    ny klippt

    Ja, då har man då klippt sig, ingen större skillnad men skönt att få en uppfräschning av håret. Nu känns det som så mycket friskare. Nåväl, jag klippte mig på Attityd. En sak jag hatar med att klippa sig är när frisören har tvättat håret ( gudomligt skönt ) och sen kammar håret bakåt och sätter på den där kåpan eller skynket och liksom spänner åt runt halsen. Då är det som att allt fett man har på halsen liksom trycks uppåt(vill inte ens tänka på hur det skulle se ut om man drog någon sån där sak runt låret ). Och sen ser man verkligen hela ansiktsformen, och på mig som har små rynkor på kinderna, dom.syns.extremt. Verkligen, alla frisörer ser ju sämsta sidan av folk, elelr iaf av mig då. Det är kanske också därför dom ser så nöjda ut sen när man är klar, eftersom skillnaden mellan mitt första äckelblöta bakåt kammade hår och det nyfönat, nystylade och nyplattande håret är enorm! nåja slänger kanske upp någon bild senare på hur det blev, för nu ska jag måla naglarna med nagellacket jag köpte igår och sen bär det iväg till 40 års fest. Trevlig kväll!

    Och så blev det fredag, igen.

    Idag har jag sovit, och varit runt på lite ärenden ( sjukt ord ärenden är faktiskt ) med mor min. Trots töntigt köpstopp blev det lite grejer ändå. Fast det var ju mamma som köpte dom så tekniskt sätt har jag ju inte, eller jo efter ärendena så var jag på stan med evis. Vi fikade och köpte nagellack och örhängen. Örhängena tror jag att jag ska ha på mig imorn på 40 års fest. Papis kusse och hans fru fyller så, inte särskilt sugen men det kan ju vara kul. Ljuspunkten är väl att få träffa mina rara tremännigar som jag ser allt för ut av just nu. Toppen också att jag bestämt någonting!

    Sen var det ju tänkt att jag skulle döma ikväll, men var tvungen att fara och spela match istället. Inställning till matchen var ju ungefär, det här kommer  gå uruselt. Men si icke! det var faktiskt riktigt kul, roligare än på riktigt länge! Var högerback, gudomligt skönt att spela på backlinjen. spela dessutom hela matcen förutom sista 9 minuterna, säger bara, puss på fotboll! ( hur fort man kan ändra sig ).

    Efter det kom M, E och A förbi. Sen for dom, fast M kom tillbaka igen sen, han sakna väl mig!

    Tillslut, när han for, gick jag och duscha. Nu sitter jag och väntar på att håret ska torka lite. Fast egentligen är det rätt onödigt för jag ska ändå klippa mig imorn på morgonen och då fixar ju dom håret där. så skulle egentligen inte behöva fixa håret på morgonen. Men åhja sen blir det iaf att åka ut till porsön och tillslut på 40 års fest!

    Nä nu ska jag kolla upp när bussen går imorn på morgonen och sen blir det sängen, imorn kommer jag ändå, hursomhelst var stendöd!

    Nåja, sånt väljer man. Kyss på kind!

    Noll rubrikfantasi

    Igår, vad gjorde jag igår. Jo jag var med Pontus. Och ja vi gjorde till och med lite nytta och gick och hämta ut min domarpengar, 550 klirra gött i kassan! Sen gick jag en sväng, var ett tag hos mormor och morfar och klippte gräsmattan hos Kerstin.

    Igår fick jag och min pojkvän en sinnessjuk ide om att jag skulle ta första morgonbussen till han. Sagt och gjort, Idag 05.44 hoppa jag på 9:an och strax innan halv sju var jag på Porsön. Och vi tjilla på, var till och med dukitga och sov ett tag innan vi tills slut kände att vi var tvungen att gå upp så masa upp ur sängen där vi 12 tiden eller något sånt. Dåh gick vi på en liten promenad för att vakna till, måste dock säga att jag inte riktigt vet hur det funka. För sen gick vi tillbaka käka lunch och vips så halvsov man igen. Missa bussen ( orkade inte resa på sig och springa för att kanske hinna ) så tog nästa buss.

    Ikväll var jag på Liras match mot lsk, vinst med 1-2 för lira, trevligt trevligt. Mötte Emma. R som gjorde en uppoffring att var där för Simon och jag tror hon blev väldigt glad när hon insåg att hon skulle dela ödet att sitta på en stenhård träbänk med mig. Nåja, kul var det. Fotboll förstår jag mig på.

    Tillslut for jag en sväng förbi eve, hon har ju kommit hem nu åså. nice! aja trots att jag är död blir det nog att se lite SATC, en fin avslutning på kvällen, tjingeling!

    180 100

    Efter först läst Majas blogg och senare Vickans, och även tillslut sett Carro göra samma, kunde jag inte låta bli att skicka, vem är Stina Paulsson? till 180 100.

    Det finns 29 personer som heter Stina Paulsson i Sverige, en av dessa är Stina Paulsson på Ingridsvägen i Gammelstad. Hon delar sin födelsedag den 15 Maj med bland annat fotbollsspelaren Stefan Ishizaki och programledraren Sofia Wistam. Stina är född i oxens tecken och enligt sitt horoskåp en pålitlig, stabil och efftektiv person med talang för problemlösning. Ha en fortsatt trevlig dag!

    Typ very coolt, eller nåt!

    New season

    Jag vill väldigt gärna ha en ny jacka till hösten/vintern. Just nu lutar det åt något för finare tillfällen, något kapplikt. För face it, jag har både en parkas och kort jacka som båda är en halv säsong gamla. Så lär ju knappast få någon ny av den sorten. Två skinnjackor har jag och dom går, enligt mig, still strong.

    Nä men gillar denna skäpparjacka från dear old H&M ( lätt en utav dom bästa internetbutikerna i utbud och hemsida ). Nu väntar jag bara på att den ska komma i butik så man för testa den, hmm kanske borde palla mig till hm imorn, we see!





    Nä nu ska jag bädda rent i sängen ( intresseklubben anteckar ).

    hugs

    Idag har jag varit med Pontus. Sen for han till träningen och jag tänkte följa hans exempel, men hade faktiskt ingen lust med fotboll, så varför ska jag dit då. For ut och sprang istället och gjorde lite styrke och utfall i  backe. Hoppas jag slipper värsta träningsvärken imorn. Och sen kom ju Robert glidande på sin moppe, så hann hälsa på han. Det var ju typ största händelsen under den turen, eller så var det att träffa nya grannarna i början. svårt val. ehh, ja.

    Nyss har jag läst lite bloggar och kom på när Tinisen beskrev lk, att jo kramar det fanns det gott om på lk. Jag rent ut sagt älskar kramar. Måste vara en av dom finaste sakerna. Och jo kramar på lk hann man med, många såna dessutom. Med människor man träffar sällan, och sällan kramar annars. Y för kramar, ska börja kramas mer. Ska börja ta efter Luleå kramigaste person, Amanda Jatko. Och på tal om henne ska jag smsa henne ikväll, det måste komma ihågs. Nä åter till ämne, kramar blir man lycklig av. Kram på er!




    Och kram på lite småsaknad efter Evis efter bara några dagar!


    ELKÅ!

    Okej, tänkte lägga upp en bild på min smarriga kladdkaka här, minus att den inte blev så god utan mer bränd. Aja man kan inte lyckas med allt!

    Igår kväll var riktigt lyckat. Träffade massor, verkligen massor av Pontus kompisar från diverse lag, till slut tappa jag ju bara greppet, hålla koll på så mkt männsikor i så många lag, det är underskattat! well well visa trevligare än andra.

    Tillslut såg vi iaf lasse, eller såg och såg, hörde snarare. Så.mycket.folk. Och vi palla oss som inte dra oss längre fram eftersom vi drog till 10 över 12 bussen då pontus skulle hem för match imorn och jag kände inte för att leta reda på nytt sällskap. Tyckte faktiskt det räckte så, och vi hade det very nice. ( börja nästan lipa när jag insåg hur lycklig jag var i stunden vid Lasse, fjolla ).



    You make my day.
     
    Så det var det kalaset. Och vad ska jag säga, kanske får hålla med mia. Nu när det har varit så har man inte längre något att se framemot utan det lär ju mer bli tre veckor i väntan på skolan, hemskt. Lk var ju för övrigt riktigt jävla trevligt! fast det kunde kanske vart lite varmare, om man får önska till nästa år.

    Imorse blev det att kliva upp 7, pigg som få! eller nä. dömde tres matcher. Drog till coop arena. Kolla på hockey, vad fan är det för sport? nåväl tänkte lära mig reglerna iaf. Sen for vi till Porsön åså. Kände lugnet, eller somna nästan också. Är så sjukt trött och sliten. Ryggen börjar säga ifrån rejält och lika så fötterna av allt spring i helgen. Skönt att ta det lugnt till veckan då.

    Nä nu blir det snart att tvätta bort kladdet och bababaa, sova! ( tackochlov )

    soon

    Snart kommer en uppdatering på dom senaste dagarna, men först ska jag gå och baka en kladdkaka åså, onyttigt, men ack så gott! håll ut gott folk!

    detaljer

    Den är koftan köpte jag på MQ i götet, kände bara för att visa upp den.




    Katastrofi dåliga bilder, men fina knappar och snygg hallon röd färg!


    tjenixen!

    Lk igår då, lite drygt i början men tog sig rejält i slutet när millencolin börja, näväl, längst fram åså, grymt kul iaf! Kom hem kanske strax innan två-tiden. Skoja inte om att jag var trött när jag skulle upp och döma idag! aja har faktiskt hunnit sova lite efter det.nice.

    Dagens fortsatta planer blir att tjilla på, jobba lite för laget på ip och till sist ut till lk med Pontusss. Säger bara ikväll är det lasse som gäller! Puss på han! och ha det bäst, kärlek!


    PUSS

    Luleåkalaset igår var, faktiskt, enligt min åsikt, grymt kul! festival är kul och det gör mig som så avslappnad, Puss på lk!

    Idag har jag dömt på luleåspelen, lättförtjänta pengar och faktiskt inte så tråkigt. Eller man kan ju bli lite less på alla som ska lägga sig i men liksom, nej jag blåser nu, okej?

    Ikväll blir det kalaset igen, very nice och jag har inte tid att sitta här och svamla, borde egentligen hoppa in i duschen. Nackdelen är väl att jag ska döma imorn på morgonen, kl 8. Så så sent kan det ju inte bli, men det blir väl 10 över 1 bussen, som det låter nu, dvs. Nej asså nu MÅSTE jag in i duschen, ching chong och hade det bäst ikv, det ska jag!

    RSS 2.0