jätte jätte kul!

lk till helgen, så ni lär inte höra av mycket från mig. Ikväll är det skabarbien som gäller och sedan rullar resten av helgen på. Tänkte visa några bilder, men hittade inte kameran. Suck.

Aja har ni tur bjuder jag på lite bilder från kalaset på söndag, om inte? synd för er.

Puss och trevlig helg amigos!

Allting kommer lösas

Idag har jag verkligen haft en extremt rolig träning. och jätte jobbigt. Ingen luftkonditionering i hallen, Jag svettades som en fullvuxen karl. ingen lögn idag, förstår inte hur min lilla kropp kan innehålla så mycket vatten. ett mysterium.

Annars har jag träffat Amanda och köpt en ny väska (mycket fin). skulle kunna lägga upp bild sååå inlägget blir mycket roligare, men tror ni att jag ids det? nä ni har rätt jag ids inte.

Istället ska jag bege mig mot sängen eftersom jobb på ica maxi väntar klockan nio imorgon (bläbläblä). Och sen är det ju faktiskt lk i helgen, det ska bli jättekul! (inget fel på förväntningarna iaf!).

-

Alla andra 16 åringar är uppe till tre och sover till tolv under sommarlovet.

Kommit fram till att jag inte är normal, godnatt! ♥

En trevlig kväll

Nyss hemkommen från en mycket trevlig kväll men delar av ib-laget. Grilling och mycket snack.

Annars då? jobbar mest, men imorgon är jag ledig! därför ska jag och amanda på stan och det blir väldigt mysigt. Idag har jag då köpt förköp till lk(längtar) blivit bjuden på glass av en underbar pojkvän och köpt ett assnyggt linne. och slutligen lite jobb och grillning med girlsen, en fin dag helt enkelt.

För övrigt har ju blondinbella färgat brunt hår och jag har äntligen fått över 100 medlemmar i min grupp på face "PNTS börja facebooka nu".

Som sagt, livet leker, blondinbella steker.

Roxy



Visst är min nya bikini fin? :)

Om det år någon som har lust och pengar över upptäckte jag precis att det fanns tillhörande shorts på stadiums hemsida, på rea och kostar 349 kr, storlek small, tack!


stan halva dagen

Varit på stan idag med min Evelina, köpte ett par jeans och en bikini, historien blir dyr. Nu sitter jag och väntar på att mormor och morfar ska komma hem från coop så jag kan åka dit och så att mormor kan laga min jeans och fålla upp jeanse jag köpt idag. Ikväll ska jag till Pontus. Står i valet och kvalet om jag ska sova över eller inte. Börjar jobba nio imorgon.....har jag nämnt att jag är jätte less på att jobba? aja lönen kom idag iaf :D

Hmm, måste nog kika när bussarna går och kanske ringa el novio. Pussisar!


-

Jätte less Stina som behöver semester.

Ska nog ta och kika på lite resor och drömma mig bort.


so sick and tired

Nyss hemkommen från träningen, lovely! Det var kul. Jätte kul. Jättejättekul. Jag vill bara poängtera hur fantastiskt roligt det var. Jag har saknad det, utan att veta om det. Dessutom känns innebandy bra, lite mer rutin här i livet. Man har träningen då och då och man går på träningen. Det är så det ska vara. Längtar nästan lite till hösten, eller nä jag längtar att få sluta jobba.

Nu vill jag ha sommarlov och jag vet att jag troligen har ett av de tjilligaste sommarjobben som finns (imorse hann jag tex läsa 4 kapitel i min bok). Och det är ju bra, men jag är less. Jag vill vara helt ledig och fri eller fullt upp. Dagens läge suger, man måste stressa men man hinner också fundera hur man mår, egentligen. sucks.

Och sen måste man ställa sig den stora frågan, Piteå till helgen?

njaa 500 kr går garanterat och jag skulle ju spara min jobb pengar. Och att man jobbar 9.00 på söndagen gör ju inte saken bättre. Nej, inte piteå till helgen.

Nu ska jag ta min ömma kropp (cyklat två mil och tränat både ib och på helex, känner mig som åttio) mot duschen, ciao!



Det var kosmiskt varmt i sporthallen idag, men allt funkar ju i gott sällskap!


tillbaka

Okej förskräckligt dålig uppdatering men jag får väl ta och berätta lite kort vad jag gjort dom senaste dagarna. Jag har faktiskt haft viktigare saker för mig. Hmm okej nu när jag börjar fundera kommer jag knappt ihåg vad jag gjort och framförallt inte vilken dag jag har gjort. Aja dessa saker har iallfall hänt:

-Varit barnvakt på bröllop.
-klippt gräset hos Kerstin.
-Varit med tina och Eve.
-Gått en lång jävla promenix med Pontus.
-Tränat på helex.
-Gått på mitt andra bodypump pass i livet med Jesper.
-Övningskört utan att vara nära och köra på en lyktstolpe.

Snart ska jag iväg till jobbet vilket innebär att jag missar träningen = sucks! Jag saknar faktiskt både innebandyspelandet och mina innebandyvänner.


middag hos mormor

ska snart iväg och äta lite hos mormor, hon fyller år så ja. Innan det slänger jag in lite bilder från min rensning av rummet (som pågått ungefär hur länge som helst, och nej inte klar ännu.)





Gud vilka fina glasögon man kan hitta i sina gömmor!



Okej bara random bild innan träningen, men Eve kan använda sin tunga som krok, imponerande!

Sa lite bilder och det blev det, nu, mot mormor och morfar!

Run like it was no tomorrow

Hemma!

Och vet ni vad det bästa är med att vara hemma, man har hur många blogg inlägg som helst att läsa, I like it!

Träning inställd idag, synd, men bara att bege sig på en springtur. taggad? nej. välbehövligt? ja.



Och jo, har handlat en massa fint på ikea idag. Nu är det bara att ta fram skruvmejseln och få  ihop sakerna ( eller ärligt talat, tror ni verkligen jag skulle göra något sånt, jag skulle försöka och sedan, igen, inse att jag troligen är sämst i världen på att montera). Så om nån är sugen, ett skrivbord ska byggas ihop och en hurts och en hylla ska sättas upp, en taklampa ska bytas och sängen ska få nya ben!

Ett nytt täcke och påslakan har jag också, köpt, fast kan byta det själv! :D (hur bra får man vara?)

...

Hoppar in i duschen, gör hårinpackning och rakar benen.

Nyrakade ben måste för övrigt vara bland de bästa känslorna!



Sedan ska jag fortsätta i mitt rum, vända sängen blir nästa projekt!

Det där med att packa



Det där med att packa, varför ryms aldrig det man tänkt ha med sig i väskan och varför måste man alltid lägga sig ¨på väskan för att få ihop den när man ska packa ihop allt och ska hem igen?

-

bloStällde klockan i hopp om att vädret skulle vara soligt och fint men det regnade. Ville inte somna om, drömde en massa konstigt.

Igår kväll umgicks jag lite med min kära syster. Vi åt på max när jag slutat och sen for vi hem, gjorde ett kort till mormor som fyller år till veckan och tillsist slog vi på sex and the city och spenderade kvällen med ben och jerry, utsökt!







Gissa vilken som är min? ;)

Okej fredag kväll då, for till Eve. Vi for en sväng till rutvik och Sofie innan vi for tillbaka till henne och gjorde superfina armband. Somnade kring ett. En utav oss var totalt utslagen och nej hennes namn började faktiskt inte på S.







Idag då? ska packa för imorgon går tåget (bilen) upp till Haparanda i tre dagar och självklart då också ikea, så kanske möblerar om lite i mitt rum nu. Får se vars dagen tar mig, solen lyser ju inte ute och jo måste förbi Eve. Har lyckas glömma en massa där.

lilla hjärtat

Har varit hos Pontus nyss. Vi såg en riktigt bra film, Superhjältarna. Kan jag rekommendera, ärligt talat gillar inte tecknade filmer men denna, den var great!




Ser ni, ny design, Tack duktigaste och bästaste Eve!

Ibland är en dröm det finaste man har

Jag har numera vaknat upp två gånger gråtandes, första gången, för kanske två år sedan var när jag drömde att farfar dog (han har dock varit död i ca 5 år så ja).

Andra gången var imorse. Jag drömmer att det är skolavslutning och plötsligt meddelar Ture (ma och no lärare) att han ska sänka alla i No. Jag skriker åt han att han är helt jävla dum i huvudet och störd osv osv. Tårarna flödar bokstavligen ner för mina kinder!  Vi ska precis fika och jag tänker typ kasta mitt fika på han i vrede då jag vaknar upp, likaså gör Pontus som ligger bredvid mig.

Pontus: Men älskling, vad är det?
Stina: Jag drömde en mardröm!
Pontus: Men vad drömde du?
Stina: Att jag blev sänkt i alla NO-ämnen!
Pontus: Men älskling det var bara en dröm, kom här så sover vi igen.

Men ni får väl medge, drömmen var rätt hemsk.


nyaste nytt!

Måste bara få berätta att i den senaste veckan har jag gjort två riktigt coola saker.

-Jag har serverat och skakat hand med en som tagit sm-guld.

-Jag har spelat fotboll med en som spelar i landslaget.

Första händelsen skedde i lördags då vi serverade (hmm, när får vi pengarna för det?) på bröllopet med innebandyn. I mitt bord satt en kille med rosa fluga och med en borsdam i rosa klänning, väldigt matchande! Killen drack öl och vit vin, men då är ju faktiskt innebandysäsongen över. Han vann nämligen sm-guld 2009 med AIK! fattade dock inte att han vunnit sm-guld för än slutet av kvällen, kanske tur det!

Andra händelsen inträffade igår. Vi har innebandyträning och ska spela fotboll, plötsligt dyker Maria Niemelä aka Landslaget upp. Kvinnan spelar i landslaget och är troligen den, av alla jag känner, som är bäst på fotboll. I föreslog lagen alla mot Maria. Vilket dock inte godkändes, SÅ JAG VAR PÅ SAMMA LAG SOM MARIA. man kan nu nästan säga att jag spelat en låtsas match mot landslaget ( och det har jag ju också på sätt och vis, Maria kallas ju för landslaget).

Är inte jag bland de coolaste som finns?



Maria i landslagsdräkten, visst är hon söt? (OBSERVERA att jag googlade för att hitta den här bilden, GOOGLADE!)




Okej fick ju påminnelsen att inte glömma mina andra lagkamrater, Vickan (frälsaren) och Fanny (ofelbar och överbegåvad)!

Försökte googla bild men ingen träff, bjuder istället på dessa tjejors härliga bloggar! (Mycket värt att läsa, nästan men bara nästan bättre en min egen)

http://viqanblom.blogg.se/

http://fal.blogg.se/


En bit kvar till körkortet

Övningskörde tidigare idag. Jag och mamma for till rutvik och virrade runt ett tag där bland bostadsområdena. Jag skulle svänga in och parkera på ett dagis som var stängt. Allt gick bra, parkeringen kanske var lite sne bara men annars inga problemas tills jag skulle backa ut.

Mamma tycker jag rattar lite långsamt och vips. 5 centimeter från en lyktstolpe och 5 centimeter från att jag skulle köra sönder bakspegeln.

Mamma säger: " Opps där höll det på att gå illa, vi säger inget till pappa!"


Garderobsrensning på g!

Jobbade nyss, det gick bra och imorn är jag ledig, tralalalalaaa!

Och sen kom jag på att min blogg skulle bli så mycket roligare om jag lär mig stoppa i youtube klipp, seriously, måste lära mig detta! Snarast!

Nu vidare, alltså imorn ska jag träna, känner hur mina armar blir fettklumparna nr 1. Detta åtgärdas imorn på helex, på morgonen, Jag älskar att träna på morgonen! Sen blir det en sväng på stan, tänkte höra om min boi vill med. när jag frågar det brukar konvertsionen låta ungefär så här:

Jag: Älskling, ska du med på stan imorn?

Pontus: På stan? vad ska jag göra där?

Jag: Vad brukar man göra på stan?

Pontus: Ja, inte vet jag.

Jag: Man brukar gå i affärer.

Kan dóck lova att bjuda han på mat, killar gillar mat och det är jag skyldig han. Big time.

Och på tal om stan har jag kommit på EN bra grej med ombyggnationen på storgatan, nästan alla duvor har färsvunnit,

Halleluja!!


Kiss i brallan och ha'de bra, ligga lite och fundera!

Sitter hos Eve, hon håller på att byta om till los träning.

Imorse jobbade jag. När jag klev så fick jag tanken i mitt huvud, jag gör vad som helst för att slippa jobb. Sagt och gjort jag cyklade till maxi, stog i regnet (fast jag hade tak för huvudet, men ändå!) MEdan jag stog där och FRÖS så kom en tanke att slå mig. Jag frös extremt om benen och var väldig kissnödig... En oslagbar kombo, fast sen kom jag på att det varma härlig i byxen skulle bli svinkallt. så jag nappa aldrig på iden.



Nu ikväll? träning! Övningskörning! Pontus!

Tidigare ikväll:

Jag och Eve står i min hall och väntar på att hennes mamma ska komma och hämta hon.

Eve: Nu är det bara sju veckor kvar!

Stina: vaddå? av sommarlovet? tills skolan börjar?

Eve: Nää, tänkte du så? (förvånat uttryck i ansiktet) sju veckor tills Kissie ska göra sin bröstförstoring!

-

Sitter som en zombie framför datorn. Vet att uppdatering senast inte varit på topp. Kan väl säga att man kan sammanfatta det jag gjort som jobba och varit med Pontus.

Igår var jag med Pontus och sedan med innebandylaget och serverade på ett bröllop. Det var kul och idag är jag trött, funderar att gå och lägga mig igen, men får se hur det blir med det. Kanske går och läser. huvudsvärk statusen är hög.

Vaknade kvart i elva av väckarn, tog min cykel ner till Kerstin och klippte hennes gräs. kuligt. Idag borde jag träna. MEn will see about that. Känns inte överdrivet lockande just nu när man gäspar var och varannan mening men kanske en sväng med inlinesen och stavarna?

Mitt gymkort på helex har ju gått ut och ärligt talat vill jag typ döda mig själv eftersom träning på helex fått må mig så bra.

Och jo, tror jag skulle vara med Eve lite grann :)

Snacka vimsigt inlägg, nu går jag tillbaka till sängen, adios!

puss och kram vi ses på stan!

dålig uppdatering här, anledning? okänd.

Ville väl mest meddela att jag lever och att facebokk gruppen "PNTS börja facebooka nu" uppkommer i 67 medlemmar, bli medlem nu du också! :D

RSS 2.0