life won´t break me

Har precis tagit en paus på en timme och tagit ett bad. Tog mig lite tid att fortsätta med graafs biografi. Börjar bli rikigt bra nu, var lite gormig från början, typ gryllig. Aja, ska inte sitta här och pladdra på om det. Nu sitter jag mer och funderar om jag ska gå och se på tv eller göra sista plugget. Lutar åt det sistnämnda. jag har varken ork eller tid att börja följa någon serie. tur att dvd boxar finns, det ska jag säga dig!

Nä men om man kanske skulle läsa lite bloggar åså, och kanske slå iväg en signal till Eve. kärlek!

biffen



Snälla säg att det inte är sant. att se ut så här. gräsligt. vidrigt. utan tvekan.

den enes död är den andres bröd

Jag är så hungrig! jag är nästan så hungrig man kan bli! men det doftar ljuvligt från köket. Min syster kan laga mat och hon gör det bra, det ska jag säga dig!
 
Dagen, eller snarare kvällen går till att plugga. Samma gamla no rapport igen! skönt att få den klar så jag slipper gå runt och fundera på den. Annars ska jag försöka köra lite spray med min blond grejs. Eller så kanske jag tar det imorn, oh well den som lever lär se! ska dessutom försöka få mig mycket sömn. har banne mig inte alls sovit eller ätit för den delen heller särskilt bra senaste dagarna.

Nä nu väntar maten, ajöken!

att skriva

Jag har nå hemskt mycket halvskriva noveller, eller vad man nu ska säga på datorn. Funderar på att publicera bitar ur dom här. Kan man förgifta ner bloggen med taskigt skriva noveller? då skulle jag nog kanske skriva klart dem, för en gång skulle. Fullfölja har aldrig varit min grej. nå, vad sägs?

stuck in a moment

Ni vet dem där tillfällen. dem tillfällen som man aldrig vill ta slut. Då allting är så oförglömligt. Kanske inte perfekt. Men oförglömligt, roligt, underbart, fantastiskt. Kanske bara känslofyllt, helt enkelt. dem där minuterna som man skulle kunna stanna i timmar i. fast det inte går. Undrar hur många såna tillfällen man får per år?

Jag skulle nog kunna räkna till att jag har haft två kanske tre om man tänker i en period av ett år tillbaka, alltså till 29 september 2007. Vet dock inte om jag vill gå in på detalj i någon av dem. Min blogg är nog personlig som den är nu liksom. känns som om den helt enkelt skulle bli lite för privat. Undra hur många såna tillfällen man får på ett år, på en livstid? Hur många tillfällen har du haft? kanske får man inte något alls?

tiden ger svar.


blondes have more fun

Microsnabb paus i plugget, snart måste jag återvända. Ville bara slå ett slag för scwarzkopf poly blondspray. Gör dina solblekta slingor ljusare, bara att spreja på. visst låter det enkelt? nästan för enkelt? men ack vad lätt det var! resulatat är helt ok. En flaska räcker länge och framförallt det går fort, och man kan göra det själv, utan hjälp! inget besvär med nån hätta som tar 2 timmar, detta gick på 10-15 min, allt som allt! perffa för någon med grava tidsproblem, som jag. Dessutom känns det inte som att håret slits så hemskt mycket av det, nicccce!



Nä nu tillbaka till no:n!


sweet escape

Dålig uppdatering, men då borde kanske fröken Silver kunna läsa, för då liksom har jag ju inte uppdatarat för mycket ;).

Idag har jag spelat innebandy. Ryggen är då åt fan nu, men vi överlever. Har inte någon vidare lust att gå in på matcherna. Sen så for jag till Porsö ip och tittade ner le pojkvän spelade match. Träffade amanda också och så, trevligt!

For till Pontus afterwards och sen plocka la famila upp mig när dem varit och handlat. Nu ska jag typ äta some kind of fruktsallad innan jag ska, plugga. Brukar som aldrig göra det.

Känns som om blogg insperationen varit rätt kass på sistone, mest random ovettigt. blablablaa. Som om någon verkligen skulle tycka det var fett coolt med att veta vad jag gör på dagarna!

sign out!



Bild från Elin Eks föreläsning i veckan. Fortfarande, galet bra!

tjugosjunde september

Precis när jag tar världens största suck och mumlar, eller okej jag säger ganska högt för mig själv, " det här är verkligen så tråkigt ". Och så precis när jag yttrade det seglar ett papper ner framför mig. ¨Då är det intagningspoängen från gymnasiet förra året. Det var fan läskigt. Aja ödet är väl att jag ska plugga.

Käkade för övrigt en fantastisk smarrig sallad idag till lunch. Jag kan laga mat (hacka grönsaker) om jag vill, det ska jag säga dig!

 

Nu är jag hemskt trött efter allt eller ja, plugget. Kanske skulle man ta sig en p-nap ändå.


det kallas paus

Jag då tillslut kom höstrusket. Regnet slår ner i backen och vinden blåser sakta ner alla löven från träden. Snart försvinner väl fina orange, gul, röda hösten och byts ut mot brun grå höstvinter eller nåt sånt. Bra grej är väl iallafall att man inte tänker att man måste gå ut för att det är så himla bra väder. Nu har jag för övrigt en paus i plugget.

Såg för övrigt en gudomligt fin mobil igår på bussen. den svarta med lucka. Tror dock inte att den har kamera, så ja. Egentligen kollade jag mest hur dem såg ut..

  

thats what I need

Vet inte varför jag vakna så här tidigt men misstänker hårt att det är pga av min andningskapacitet. jag är så förkyld och så täppt. När mamma vaknar inleder hon med frasen " visst följer du med till farmor idag". Panik. Nej hur har hon tänkt att jag ska kunna fara dit. Idag ska jag skriva klart min no rapport. Tror att jag har sisådär sex-sju punkter kvar innan jag är klar.

Fast nu känns det som att jag sviker farmor. Det är ju trots allt inte så ofta man träffar henne. Men den här läxan är banne mig omöjlig att ta med för jag behöver internet. Och det har inte lilla farmor i lilla lilla gunnarsbyn. Nä frukosten väntar, shululuu!

tror man på sig själv har man halva segern

Vinst med 2-6, härligt brudar! Klev dock av efter en period. Jag är tamefan inte frisk och det suger bröstcancer så hårt. Dessutom blev ju ryggen nu bara värre efter att ha spelat, i ja 20 min och med uppvärming kanske 1 timme allt som allt. Och vet ni vad det mest jobbigaste är, man kan inte böja sig ner och torka håret! det tar liksom stopp i något mellanläge. besvärligt!

Är hyfsat trött. Men tror att jag slår på något avsnitt one tree hill innan jag somnar. Jag har kvar en del av min b&j sen igår och det måste ätas upp, så det inte möglar menar jag. Är i valet och kvalet om jag ska sova ut imorn eller inte. Tror att jag faktiskt inte ställer väckarn. det var så länge sedan jag sov tills jag vakna att jag inte ens kommer ihåg det. då är det illa!



Känner dessutom att det var years sen jag hängde på messenger. Undviker att logga in eftersom att jag vet att jag så många gånger fastnar kvar. Det gäller att undvika sina brister.



Denna pickalurv fick hänga på min bakgrundsbild på mobilen ett tag, tills han blev för k00l för sånt !

väl väl

Idag har jag varit  på skolan, eng förhör och matte prov. Får väl se hur dem två gick vägen. Efteråt for jag in til stan. Köpte inte så mycket annat än lite slingfärg till håret. Får se när man får orken att fixa det då. Allmänt tjill med helg för övrigt. Fast en känsla säger mig att den bara kommer flyga iväg. som alltid.

Snart är det Innebandy match. med tanke på att jag inte tränat något alls i veckan så förväntas ju ingen speltid direkt. Men min hals är fortfarnade ajaj så det blir nog bra hur den än blir. Annars måste jag tipsa om vickans sommar os hon hade ni vi var på cup i sthlm. Jag kiknar av skratt varje gång jag ser den, varje gång. enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=SlGWtOvrJxk

Annars ser det ut som att Eve är på väg hit och att jag ska ta vårt pick och pack och gå tillbaka till henne. trevlig fredag kväll amigos

hej alla rara

Har precis städat mitt rum. Det behövdes. Tror jag hade halva ip här inne. dem där förbaskade kulorna är överallt! Nu ska jag plugga a little bit. No rapport inlämmning om una vecka ganska precis idag. Och jag är inte klar. Jag är faktiskt långt ifrån klar. Men har man någon annan än sig själv och skylla? nä då. ( dock har jag en tendens att blogga en del när jag ska plugga, så håll utkik! ) nix nu väntar det på mig, klockan tickar. ciao! 

passar det inte - tråkigt värre!

Min hals var pain imorse. Nu är den ändå ok efter jag sprungit åså. Sprungit skoljoggen. Så meningslöst! skönt att sprungit sin sista skoljogg dock. gymnasiemilen nästa? hehe can´t wait! Idag ska jag plocka upp lite på rummet. Det ser ut som att Pontus kommer ikväll och jag tror jag ska tvinga honom att hjälpa mig lite med läxan. Jag svämmar ju snart över med plugg! nä nu överdrev jag. Kanske måste jag bara ta i lite mer på lektionerna. ( läs: inte sitta och prata, sitta och plugga istället ).

För övrigt meddelade min syster att jag inte bara har förhållande med människor. Jag har ett förhållande med skor. Och på tal om skor är jag i enormt behov av ett par nya minst, helst tre! Det är nästan så brådskande att jag kanske får ta en snabbis in till stan imorn, trots att jag inte har tid egentligen. Måste iallafall ha ett par nya vita tygskor. Kanske lite sent eftertänkt. Men vita tygskor behöver man som alltid och mina är så sönder! fast jag har inte hjärta att slänga dem. Dessutom är dem sjukt bekväma! Även fast sidorna spruckit, dem är mer gråa än vita och fast halva sulan snart försvunnit och det skulle inte förvåna mig om sockan tittar fram i vilket ögonblick som helst! haha seriöst äckligt skaviga. Och på tal om skor skulle mina sommar skor behövas plocka undan och stövlarna fram, för man kan väl använda stövlar nu? Det får kanske tas i helgen. Om tid finns.

Nu är min lovely syster på statiol och köper ben och jerry. känner mig grymt tjock. Fast kajsa sa ju att vi faktiskt hade tränat idag. Så planen för eftermiddagen ser ut att bli oth med glass. Måste duscha också. Och städa, som sagt. fånga dagen!





Bjuder på sötaste syster också!

kladdkaka

Såja då har man varit på konfa träff då. trevligt trevligt. Synd bara att man missa träningen. Men men jag har ju faktiskt inte tänkt leva på mitt innebandyspelande, fast det känns som om man sviker laget lite, oh well. För övrigt ska jag ju troligen läsa till konfa ledare. Inte för att det just nu känns som om jag har ork åså. Nästan lite tvivel. Men det blir nog kul. Nog hinner jag om jag vill hinna. Det gör man ser du. Nu har jag tex varit duktigt och gjort NO! fuck vad bra alltså! och vet ni vad, jag ska fortsätta nu, ehehe.

Nä men när man väl kommer igång är det ok. Dock är det lite jobbigt att komma tillbaka när man börjar pillra på datan. Där jag sitter nu. Järnspikar också.

tankevärt

Dagen tillbringades med nå grejs med Elevrådet. Det var faktiskt helt ok. Bäst var helt klart Elin Eks föreläsning på slutet. riktigt imponerande! jag måste verkligen måla upp några ordendliga mål i mitt liv. Det börjar bli dags och jag är rädd att man misslyckas om man inte skulle göra det. Annars har jag typ sträckt mig i vaden när jag sovit (!) och tyvärr har jag inte drappas av någon 24 timmars sjuka så det blir skoljoggen imorn. Så onödigt med skoljogg, varför ska man ha nåt sånt? oja bra med lite motion iallafall.

Ikväll är det återträff med gamla konfa gruppen. förbaskat skoj! Efter det måste jag ta tag i plugget. Vet inte hur många gånger jag sagt det. Men ikväll. Jag måste. Ångesten kommer fan nu alltså.

Puss på alla rara! 

sleep is for the weak

Jag slocknar vilken sekund som helst. Men bara ett litet blogginlägg. Imorn så ska jag och eve med på nå elevrådsgrejs. Vilket gör att vi missar hela dagen! det känns gudomligt! Minus är väl att vi går till fyra, men komp tid för det är väl givet?

Annars funderar jag på att kanske ta en liten löprunda imorn. Känner mig så slö när jag inte ska träna på kvällen sen. Men tror inte att det blir så. Jag behöver faktiskt sömnen mer. Mycket mer. nä nu ska jag gå och tvätta bort fanskapet i ansiktet och sen, då, blir det sängen på studs!

back again

Har precis dukat bordet. Syster lagar mat och säger: " borde inte du plugga". Och om jag borde plugga, igår öppna jag fan inte ens mappen. Istället beställde jag från hm lite smått och gått. Fett med mys! mest baskläder osv.

Så nu ska jag alltså plugga, även om det känns lite onödigt och som att jag knappt kommer hinna det för än jag ska iväg till Porsön. Och på tal om Porsön så måste jag kolla hurvida bussisarna går. så det så! och dessutom måste jag kanske ta mig nå snajsiga kläder. tror inte fet vit t-shirt där det står bodens landsbygdråd duger.


det är dagen efter imorn

Sådär ännu en gång har man kommit hem från das skola. Helt ok idag ändå. Mikko på So:n på slutet, ass tjilllllll! haha han är fan sjuk, måste blivit av med några hjärnceller den där gubben, det ska jag säga dig!

En annan grej jag tänkte på, ni vet tjejen som gör reklam för gina? blond, lång och ler alltid med tänderna?

Alltså jag säger bara, stackars henne. Hon är ju överallt! gina har ingen modell så hon är verkligen ÖVERALLT! hon kan ju knappast bo i Sverige eller nåt av dem andra länderna då GT är stort. För alltså tänk att varje gång man står och väntar på bussen ser man sig själv i enormt format stå brevid i kort klänning eller att varje gång man slår på tv:n och det blir reklam så vips dyker man upp i rutan smådansandes och svischandes med kläder som byts ut. Eller så fort man går på stan och springer förbi ett gina, ja då står man där i skyltfönstret. Eller om man undviker gina så kommer ändå folk och går med påsar som föreställer en själv. Eller kanske när man slår upp tidningen på morgonen, jo hej hopp har var jag på helsida, ya0.

Fatta komplex man skulle få! helgalet! Dessutom så kommer hon ju få svårt att få jobb i framtiden, för, för mig är hon ju alltid gina tjejen.

Vilka djupa tankar.



Slänger in en bild om någon inte skulle veta vem hon är!

allmänt grov

efter skolan sjönk jag ner i soffan och knäckte två one tree hill avsnitt, det var nicccce! För ett tag sen, kanske en kvart flyttade jag mig till datorn.  Ikväll blir det inte att träna, ryggen säger ifrån nu. Kanske far jag och löper istället. Det går som bra eller så tar jag bara en promenad. Ska försöka njuta av höstmörkret lite grann nu. Annars är väl planen att försöka få lite plugg gjort. Nu låter det som att jag inte gör annat än pluggar. Men det är stor skillnad att säga att man borde och att man ska. Min planer går inte alltid i lås.

Annars har väl dagen varit helt okej. man har kul med roliga människor omkring sig. så år det. För övrigt så vill jag inte bara ha en ipod. Jag vill ha en ny mobil. Min börjar sjunga på sista versen och tappad i golvet allt för många gånger. Idag har den åkt i tre fyra gånger tror jag, inte coolt! Åh well, mobilen jag vill ha ska iallafall vara lite oc över det hela. Lucka och små klumpig. har ju ändå nästan aldrig mobilen i jeansfickan eftersom jag tycker det känns så osmidigt och sen gör det bara jeansen stora. Elins knallrosa är ju en fin variant. Men kameran är inte så bra på den, om jag minns rätt? Störst behov är jag hursomhelst utav ett headset. Har trådlöst, man av någon anledning funkar inte walkman på den. Mitt andra håller, bokstavligen, på att ramla sönder.

bra sagt

" Alla har väl sin grej "

Henke Persson.

det var dagens bästa citat.

magi

Kvällen var otrolig. Nästan magisk. Sådär att man aldrig ville gå in. Tills man blev rädd för våldtäktsmän som säkert passar på när det är varmt för en gångskull.

Om 4-5 veckor är det höstlov. Jag skulle helst vilja fara utomlands. Så brännan får ett upplyft, fast samtidigt är hallowen mysigt nå så hemskt mycket. kluven. har du gjort några planer ännu?

Superrara och söta Tina länkade bilderna på dessa nyaste ipods, fast man kan få mycket för pengarna, typ kläder. För jag går ju nästan naken. eheh.



Vet inte vilken färg jag gillar bäst dock. svårt på bild.

snart

ska jag och eve ut på promenad. Skönt att komma ut och slippa glo sönder sig i läxorna.



Såhär ser det ut när jag pluggar, i dess mest välstädade stunder dvs.


Okej, smått ändrade planer. vi ska gå en promenix till Starre, och köpa frukt, eller nä. Glass. Men eyy, det är fortfarande en promenad och nu måste jag gå och länsa mitt rum på småpengar, så ekonomin går ihop,fast med tanke på att det ligger mynt över allt så, nemas problemas!

köphets

Jag är grymt sugen på en apple nano eller dyl. Dom är ju som så snygga! och dessutom så skulle det innebära att min musiken på min mobil slutar sluka batteri. Men om det ska bli av så måste jag faktiskt fixa ett nedladdningsprogram. Fast jag är ju så oteknisk. skulle typ sluta att hela datorn krascha pga av nå virus som liksom tagit sig in i det där. Och andra sidan skulle jag bara kunna be någon godhjärat männsika tanka hem musiken åt mig. Och sen skulle jag kunna stoppa in musiken på saken själv och där med så skulle man kunna se det som ett utvecklingsarbete i teknik, håller du inte med mig mamma eller pappa?

dem små ipoderna är ju rätt billiga men jag är mer sugen på en större, vill som ha skärm.




Snyggt med färg, fast man skulle kanske bli less?!

in a bottle

Match mot notviken. Vinst 5-4.härligt brudar! Ska vi säga att vi fick kanske 346 utvisningar mot oss?

Nu ska jag hoppa in i duschen, efter det är det mat och plugg som gäller. Känns lite små synd och plugga när vädret aldrig varit bättre. Riktigt fint höstväder ju. Borde njuta men ack vad svårt att hitta tid till det. Återkommer senare för övrigt.



Förra hösten var det minst lika fint. Men annars, tiderna har förändras.

Håkke H!

Är grymt sugen på håkan h när han kommer till luleå 10 oktober. Men det ligger samtidigt under Nm så det blir nog inte av med det, annars hade jag ju faktiskt inte lyckas få med mig någon heller så. Fast ack vad kul det hade varit, Håkan är grym! men 450 spänn för fanskapet, det var väl ändå i dyraste laget!

Känns ju dock synd att man missar han när han nu är i Luleå men men.

Nä nu måste jag plugga. måste. plugga. Igår, ni vet när jag skulle plugga med eve? Det gick inte, en halv sida blev skriven, bra!

let me puke

For hem från Evelina relativt tidigt igår. Kände mig tråkig men jag behövde verkligen sömnen alltså. Nu är jag iallafall någolunda utvilad och den här veckan ska det minsan inte bli några sen nights, nepp säng i tidigt som man håller sig pigg och fräsch!

För övrigt har dom ju ökat säkerheten nå så sjukt på hockeyn. Visitering vid ingången bl.a, då så skickade dem bara förbi mig och tog nästa. Nästa gång ska jag ta med en kniv eller en bengalisk eld, för ojoj vad jag kan alltså! i och för sig vet jag inte om jag skulle vilja ha den där gubbens kladdande händer på mig ! alla dem där gubbarna på hockeyn är så gringa, måste vara för att luleå är så kassa, haha. Dessutom har dem började typ scanna av biljetterna, nu kan jag ju inte planka in längre, ska jag betala för att se hockey?! snyyyyyyft.

Innebandy match idag för övrigt!



Okej, här ser hösten rätt fin ut, men ack vad skenet kan bedra!

det finaste vi har

Som sagt nog så såg jag och Pontus top gun igår kväll. Bra må man säga men ack så trött jag var! slocka som ett tyskt marsvin efter tolv när Pontus farit hem.

Imorse så var bea gullig nog att fota lite på mig och Eve. Bilder utlovas, har ju lovat det, eller hur mami? måste ju hälsa min nya läsare välkommen (hejhej mammma). Därefter så for jag på hockey med Pontus eller nä först for jag till Porsön. Därefter hockey. Luleå vann ovanligt nog. Kommer aldrig förstå mig på det där det ska jag säga dig. Finns så många tokstollar! hel galet! imorn är det ib match och sen nu ikväll ska vi plugga, det känns mindre kul.

cause I´m bored

Har verkligen inte något bättre för mig, så ni får nöja er med det här, tror jag publicerat liknande eller samma inlägg tidigare, oh well kunskap och repition är modern eller vad pantare nu brukar säga.

Din personlighetstyp:

Bestämda och uppriktiga. Födda ledare. Utomordentlig förmåga att förstå övergripande organisatoriska problem och finna hållbara lösningar. Intelligenta och allmänbildade, ofta mycket bra talare. Värderar kunskap och kompetens och har inget överseende med ineffektivitet eller dåligt organiserad verksamhet.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Företagsledare, VD:ar, organisationsgrundare, affärsföreståndare, chefer, entreprenörer, domare, advokater, jurister, datakonsulter, universitetslärare, politiker, kreditrådgivare, fackrepresentanter, marknadschefer, banktjänstemän, systemanalytiker, forskare

Må säga att stämmer rätt bra. skrämmande bra. fast vars är läkare på karriären?

Testet går för övrigt att göras här:

http://se.41q.com/


under cover

Just nu sitter jag och eh tänker på att jag borde plugga. Men jag hamna vid datorn istället. Hann ju faktiskt inte kolla allas bloggar igår och det är ju livsviktigt. Den här helgen ser ut att bli riktigt bra ( och fylld av aktiviteter.

Ikväll ska jag flotta max med mi famila, grymt sugen på det måste jag säga. Därefter kommer P hit osv, tror jag ska tvinga han se top gun med mig, aa det blir nog bra.

Lördag är hockeymatch som gäller. Skulle också tänka mig att försöka plugga lite med min kära Evelina. Det skulle vi både faktiskt behöva.

Söndag är det innebandy match som tar upp nästan hela dagen. Ska väl kanske försöka hitta pluggtid där också.

För övrigt kan jag ju berätta att vi bara har två helger till på oss med sex rapporten i biologin, jag har inte gjort hälften. Måste medge att paniken börjar komma lite sakta.



Gammal bild, men kul hade vi!

jueves

Idag är det bra för idag är det Torsdag och det ger som en friheten att längta och tänka på helgen. Just nu är helgens planer lite luddiga. Klart är iallafall innebandy match på söndag och på fredag eftermiddag är planen att träna/umgås med favorit Evelina. Annars har jag ju också tänkt hinna träffa Pontus eftersom det är så svårt på veckorna och ja det är väl det, över och ut!

varför sjunka tills hans nivå?

Sitter och watchar lite one tree hill, så tänkte jag skulle slå två flugor i en smäll. Skolan var eh skola. Snart ska jag försöka göra lite pluggish oja oja. Ikväll blir det att fara ut till skogen och sen när Pontus spelar nån slags träningsmatch. Kallt och jag är en mycket snel flikven. nä men därefter blir det nog att fara ut till Porsön.

Annars måste jag säga att min rygg är pain, innebandy känns om man säger så. inget mer på hjärtat nu måste säga, pusspånästipp!

dag ut och dag in.

Skulle just nu behöva träna lite sp-glosor, galet vad vi har mycket i skolan nu alltså! måste banne mig börja göra saker och ting på lektionerna, jag får ju dräpa mig på helgerna annars, inte kul säger jag då!

Annars ikväll så är planen att blåsa p 98, inte särskilt stor lust ärligt talat. Hade som dragit undan dömandet för i år, men men, pengar behövs alltid! det ska jag säga dig! Efterdet blir det att dra vidare till hallen för innebandy, kulkul!

Hade för övrigt EV med tito idag, säger bara aldrig igen! man var ju tvungen att vara tyst, dessutom bryter han konstigt. uääk.

Fred kompis!

Vilken är din största rädsla?

Promenaden med E var inte den mest effektivaste men ack vad härlig ändå! skönt med lite talk åså. Annars har jag typ sett idol ikväll. Måste säga att jag blev grymt imponerad av den blinda mannen, vilken männsika!

Kan ju också tillägga att almost all film musik är bra, kanske är det för att man får bilder till.

Nä nu ska jag avrunda, har ju inget vettigt att säga. Nu är det dags för en cup of tea och så ska jag börja med magdalena Graafs: Det ska bli att sant nöje att döda dig. Chao! ♥

Internt



Välkommen till Angeliqa och Betty (Observera, internskämt )

crashed


Jag känner verkligen hur min höstdepp sakta sakta smyger på. Jag är trött konstant. Min mamma har infört något idoitiskt mobil och data förbud efter 22.30/23.00. Och jag failade fett på Fysiken idag, total slaka. Jag skulle inte igår sovit den där extra timmen det säger jag då dig. Önskar fan att dygnet var 26 timmar, skulle vara så mycket mer praktiskt. Igår kväll var så trött innan träningen att jag gick in i en dörrpost, aj säger jag då. Hela min kropp känns bara tung! jag behöver semester! Kan någon vänlig liten människa skänka det åt mig? Galet vad trött jag är! Hoppas jag blir sjuk, det skulle fan känns bra alltså! fast man missar så mycket, men ändå, skönt!

Annars rullar väl allt på som vanligt, skolan går piss. Mitt tålamod klarar nog inte mer av vissa saker. Skulle behöva ett rejält vansinnesanfall, så jag får avreagera mig. Stackarn som råkar ut för den. Min ilska går inte att uttrycka i ord just nu.

Ikväll ska jag och Eve troligen ta en liten promenix, eller? hon har inte svarat på mitt sms än så. Innan det skulle en p-nap behövas ta men jag har faktiskt inte tid för sånt tjafs.

drugs

Bea tyckte det var dags för en lista, ( och jag klagar inte för då får jag ju en anledning att trycka in en lista på bloggen min ).


Senaste personer som..

Sov i din säng: jag, och Pontus.
Såg dig gråta: Länge sedan jag grät, men det var nog Eve.
Fick dig att gråta: inte det blekaste! 
Du gick på bio med: hmm, kan det varit mamma och kajsa eller bea och eve. 
Du gick på stan med: Evelina och mannen.
Skällde på dig: säkert mama
Skickade ett e-mail till dig: orkar inte kolla

Har du någonsin...

Sagt Jag Älskar Dig och menat det: ja
Bråkat med ditt husdjur? haha, ja men typ.
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: nix, inte vad jag kan minnas!

Extra stuff...
Tar du droger: nej
Dricker du: nejjj, inte vanligen 
Vad är du mest rädd för: typ livet och framtiden, den är skrämmande!
Vilka kläder sover du i: trosor och stor go jävla t-shirt
Vart vill du gifta dig: viktigast är inte vart utan med vem.
Vem hatar du: ingen som är värd att nämnas här.
Varit kär: ja!
Kör du bil: nej, 
Har du ett jobb: skulle vara sommar jobb då. 
Gillar du att ha folk omkring dig: ao, oftast.
Är du ett hälsofreak: hahahha, neejjjj!

Stuff...
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: njee
Är du ensam nu: typ.
Låt som fastnar i ditt huvud ofta: varierar väl.
Vill du gifta dig: ohja!
Vill du ha barn: inte nu kanske. 

Favorit...
Rum i huset: mitt och lilla tv-rummet är mys.
Typ av musik: beror på
Månad: juni juli augusti
Sten: whaaat? är diamant en sten?

De senaste 4 timmarna, har du...

Gråtit: neeeee
Köpt någonting: nej
Varit sjuk: nix, eller jo jag är trött,
Sjungit: yeeeees!
Sagt Jag Älskar Dig: jodå.
Velat säga till några att du älskar dem: typ inte, eller ja kanske 
Träffat någon ny: oja, vikarien på eng var ju nästan ny!
Saknat någon: ja
Kramat någon: nej ;/
Kysst någon: nej

Senaste...
Låt du hörde: in the sun
Film du såg: dagboken 
Sak du stal: sysslar inte med sånt, jag kan betala för mig! 
Mat du åt: middag.
Festivaler i sommar: var väl lk då. 
Frisyr? risig jävla knut.


Har du..

Digitalkamera? sönder, tyvärr.
Telefon på rummet? aaa
Egen dator? mjo
Könssjukdom? haha neejjj 
Husdjur? kisse
Bra kompisar? sjukt bra kompisar! 
Tar Du Receptbelagda Mediciner? nej
Vem vill du fika med just nu? vill inte fika, blöh

Lite smådrygt. Nu åter back till basic, nä men om man skulle ta tag i plugget kanske.

Jag har också en gräns

Är det inte sjukt att det första man måste göra när man kommer hem är att träna på läxorna, det är som att skolan klistar sig fast på ens liv. Måste ju dock medge att jag inte riktigt började med läxorna ännu, slog på ett avsnitt one tree hill som Elin gulligt nog lånat åt mig. För övrigt har skoladagen varit rätt tjill med vikarie i flera ämnen, och av någon konstig anledning blir det inte så mycket gjort då. Ikväll har jag träning, har Stina lust med träning? Nej, Stina har inte lust med träning. Ska Stina på träning? Ja Stina ska på träning. Kanske borde man börja prata om sig själv i tredje person, eller så kanske inte. hejs! :)

ny vecka

Känns verkligen som om den här helgen sprungit iväg, tok för fort har det gått!

Åt ganska nyligen godis, snacka om misslyckat godis löfte, haha har iallafall bestämt att jag ska göra om det. Nu mera ska jag inte äta godis på skolan, snacka förändring!

Var nyss inne på hm, men sen ett nyss mindre gräl med mor min så tror jag att jag tar det lugnt med att betställa därifrån, fast dem hade fått in mycket bra bas tröjor och även mycket av det finaste vi har, undisar!

          

      
Ack så färgglatt!

Annars funderar jag på att kanske slå på en film ikväll, eller kanske ta ett långt bad, man pluggar bra i badet. Det ska jag säga dig!

knock on heavens door

Måste medge att det senaste dygnets upptadering inte varit i toppklass, riktigt urusel egentligen. Men nu är jag back on track.

Igår kväll kom Pontus kring halv sju, vi tog det lungt osv. Var sjukt trötta båda två så, vi slockna typ i soffan innan elva, haha. äh vi palla oss upp och käka lite iallafall innan vi begav oss mot sängen.

Vaknade på morgonen av att vi på något vänster inte dragit ner rullgardinen, oh well vi somna om sen iallafall. Idag har vi mest svammla på, sett en film, dagboken. Den är som fin. Sovit lite till. och bara känt lugnet.



Filmen var för övrigt bättre än första gången man såg den.

Snart ska jag bege mig mot grandma i sällskap med läxböckerna, kul. Njee inte särskilt men ack så nödvändigt!

autum

yes nu är det höst. ( och det har det ju varit ett tag också ). Höst måste jag medge är rätt mysigt speciellt när man har en pojke ( och massor med underbara vänner ) att dela den med. Annars ju början av hösten rätt kul då alla dessa bär kan skördas. För ca tre minuter sprang jag ut i trädgården och plockade lite hallon i en tallrik, droppade i lite fil och flingor och mums vad gott! Minus med hösten är ju att vintern kommer efteråt, jag hatar vintern nästan lika mycket som Eves mor gör, nästan alltså. Enda bra med vintern är ju julen så.

Annars kom jag på en till sak, har ni tänkt att vissa saker bara är roliga första gången man gör dem, typ som tex att flyga. Sen efter det är ju det lika långtråkigt som vanligt, eller som första gången man fick en läxa, kommer ni inte ihåg i sex-års då man längtade så mycket till ettan då man fick läxor! Undra om det var lika kul att typ städa första gången ? ja, kan ju meddela att det blev värre i såna fall med tanke på hur tråkigt det var att städa idag, men nu är jag klar då.

ibland börjar mina egna funderingar oroa mig själv, och jo nu ska jag försöka plugga lite, tror att det blir lite tråkigare än första läxan i ettan, men bara snäppet!



Så här fint och så här bra stavade jag när jag var sju år. skämmigt, eller vara alla lika efterblivna som jag uppenbarligen måste varit?


Det finns en första gång för allt

Springturen imorse var inte så härlig utan mest hemskt jobbigt. Efter den kom iallafall Pontus och vi tog det lugnt, spelade lite fotboll b.la osvu. Nu tänker jag snart gå och stoppa i mig lite mat, blev helt plötsligt grymt hungrig! Därefter blir det nog att städa upp lite på rummet, det är nå så hemskt stökigt för tillfället, det ska jag säga dig.

Ikväll kommer nog P tillbaka. Förhoppningsvis sover han över på slipper jag sova själv. Resten av familjen är borta, rätt (väldigt) skönt. Och jag gillar ju faktiskt inte så mycket att sova själv.




Denna delikata sjömansbiff serverades på Stadsöskolan i veckan, visst blir man sugen bara av bilden? mums!

just a nobody

Nu är jag tillbaka från eve och plugget för den delen med, snart ska jag faktiskt gå i säng. Tänkte ställa väckarn på nio och dra ut och löpa. Få saker är härligare än att springa ute på hösten, luften är som så olik sig, så bekvämlig. Hmm okej kanske ställer klockan på halv tio, nu ska vi ju inte överdriva här. Hoppas bara vädret är fint, känner inte precis suget att springa i regn. Annars är jag lite i valet och kvalet, ska jag slå på ett avsnitt oc och njuta av det som finns kvar av min b&j eller ska jag spara till imorgon? svårt. Tror dock det lutar åt alternativ ett, känns lite väl ålderligt och somna innan tolv.

  

Ser bra ut, tycker jag :)

just as

Snart ska jag sticka till E. Vi ska ta das cyklar till ica maxi. Sen är planen full rulle plugg tillsammans med våra kompisar ben och jerry. För övrigt känns det ljuvligt med helg, slå på ljudet på mobilen och så fort någon ringer körs min skämmiga ringsignal igång. lovely. Måste ju också säga att det känns lite dassigt att tillbringa sin fredag kväll framför skolböckerna men ey, jag har iallafall det bästa sällskapet!

´




Munktröja: Adidas
Jeans: Replay
Katt: Den sötaste Kitty som dessutom var famnvänlig idag!



Syster, sötaste nöt!

tro är det nya veta

Så, avslutningen på tävlingen slås fast! Och även om ingen riktigt gissade rätt så var Evelina närmast med sina 149, 7 centimeter, fast jag är faktiskt bara 149, 3 utan skor ska dock tilläggas, allmänt glad blev man ju när alla trodde jag var så mycket längre än vad jag är. Räknade ut medelvärdet och hamnade på 153,5 cm, så nu nästa gång någon frågar hur lång jag är så ska jag svara det, för alla vet ju att det är inte hur lång man egentligen är som gäller, utan hur lång folk tror man är, tro är det nya veta!

Och även fast jag är mini når jag fortfarande ner till marken, sådetså!



Det är manne som är stor, inte jag som är liten! ;)

to die for

Idag hade jag och E ( vem annars ) en litet typ samtal under No:n. Det handlade om, döden. Trakiskt men ja, iallafall börjarde vi prata om hiv och aids osv och jag måste säga att siffrorna i boken är riktigt skrämmande. Visste du till exempel att hälften ( JA, HÄLFTEN SOM I 50 PROCENT)  av 15 åringarna i Sydafrika har aids eller hiv som dem fått av sina föräldrar eller kanske fixat på egen hand. Det här är ungefär bland det hemskaste jag hört! Och sen har dem ju knappast råd med broms mediciner för att sakta ner sjukdomens spridning. Så då dör dem, bang bom död. Och bristen på rent vatten, näring och dålig hygien gör ju verkligen inte saken bättre. Alltså det är som en ringklocka vaknat i mitt huvud och det bara liksom ring ring ring, utan slut.

Någongång har jag funderat på att bli läkare utan gränser. Efter jag sett en film faktiskt ( ungefär som när man var liten och ville bli spion efter man sett spy kids ). Fast jag är så osäker på om jag skulle klara av det, psyksikt sätt alltså. Men ibland känns det verkligen att jag måste.

Så här sitter man då och klagar på att man har mycket läxor medan man egentligen borde uppskatta att man fick gå i skolan, har rent vatten, kläder på kroppen ( vädret hade dock fortfarande fått vara lite varmare ). Och det värsta är att om kanske två veckor, när vi kommer in i en period med massor av prov och inlämningar så kommer jag att sitta här och klaga igen, för att jag får gratis utbildning medan barnen i Afrika svälter ihjäl. Kanske ligger det i en människas natur att gnälla..


lollipop

Preics hemkommen från slaveriet, med mig fick jag fem (!) mappar. Det här kommer bli en rolig helg. ( snälla uppfatta ironin ). Annars hände väl inget speciellt på skolan, de gick som vanligt blablabla. Elevråd iaf, helt ok ändå. Idag ska jag faktiskt försöka ta tag i plugget, lika bra och börja. Glad för att jag aldrig riktigt varit en uppskjutare, annars skulle das rum också behöva en cleaning.

Och jo, jag är grymt sugen på att börja se oth säsong ett igen ( trots att jag egentligen inte har tiden ), så Elin, du skulle inte kanske kunna låna den till mig? för visst har du den? :) eller någon annan har den kanske?

the end

Och jo slutligen, imorn på eftermiddagen kommer resultat ang min längd ut på bloggen, sista chans för tävlan, kom igen nu!

espanol

Nu snart ska jag gå till sängs, japp så här tidigt! jag är förfärligt trött, jag är alltid förfärligt trött iochförsig! är inte riktigt en sova ut människa, man missar så mycket då liksom. Och spanska förhöret imorn, känns som om det inte har fastnat ett skvatt, men nu orkar jag faktiskt inte plugga mer, det är bara be att det går bra, and it will cause i´ve have god on my side.
Nä men klockan på seis, och det blir finemang ska jag säga dig! För övrigt är mina planer för helgen inte riktigt klara ännu, men det ser ut att bli fullt. Och sånt, det gillar vi! Imorn ska jag iallafall försöka ta igen lite kvalla tid med Evelina, evigheter sen vi umgicks bara vi utanför skolan. Nä nu blir det ändring på det ska jag säga dig!

Åh well snart blir det sängen, bara ( bara,bara,bara ) ett sista spanska ryck, skriva ihop en lista till what to do imorn på morgonen och slutligen fixa naglarna, nu är jag less på mina hemskheter till nails, kyssss!

take my breath away

Har precis kört lite typ träningsdvd. Mammsen hade något träningsdvd och eftersom jag inte kände för att plugga, så ja då blev det så. Tror dock det var sista och första gången, man kände ju sig ju så himla löjlig när man låg där pustande på golvet framför tv:n. Dessutom var det kordination, och nix, det är inte min grej!

Snart ska jag gå och se idol, är ju från luleå idag, hade varit gryyymt om man kände igen nån det säger jag då!

Annars har väl dagen mest bestått av plugg och en snabbvända in till staden hanns med också. Planer efter idol, blir tyvär spanska, ingen ide att vara sjuk imorn, ingen ide att skjuta upp på eländet!

Annars måste jag ta och se top gun ( skriver det mest här för att komma ihåg det själv, faktumet är att jag kanske borde skriva upp det på mobilen, där resten av alla andra filmer som jag vill se står skrivna ) aja, ha ett bra liv

Att läsa

Har precis, eller mamma har precis beställt lite böcker, fick med mig både magdalenas graaf det ska bli ett sant nöje att döda dig och flyga drake av Khaled Hosseini. Nu gäller det bara att hitta tiden att läsa dem!





Såg för övrigt idol nyss, alltså tjejen som sjöng ( hon spelade gitarr också) gav mig seriöst gåshud, i like it, a lot!

Ikväll blir det förvånande nog, bambabaaaaa, plugg! ***skapet tar banne mig aldrig slut!

gaah!

Jag har dem senaste 45 min försökt trycka in spanska glosorna i min uppenbarligen tröga hjärna. Det gååååååååår inte, hur kan jag ha mvg i detta F*****G ämne! Mitt tålamod pallar inte mer, jag vill kunna det nu, på stört, alltså *** vad drygt allting är! *#&!$#!?#, LESSS! MED STORA ***** BOKSTÄVER OCH HUNDRA ELVA SSSSSSSSSSS!

Känner mig dessutom överaktiv och min kära syster säger att jag skrattar som en hamster..ehm.

Eftersom jag av någon ****** konstig anledning har slutat svära så beteckans nu mer svordom med **********, got it?

samma gamla visa

Stadsöskolan kör ingen mjukstart, jag har så hilma mycket läxor att ni får vara förbereda att det kan se lite mörkt ut på blogg fronten de kommande dagarna.

-Fysik muntligt
-Spanska test
-Engelsk summer story
-So muntligt
- Komma på en krönika efter fyra olika förslag

Det var väl ungfär det, sen skulle ju matte och no var rätt eh bra om man tog tag, sen blir det ju inte bättre att ture en än gång påminner att nian är sista rycket! sucksucksuck, åh well, nu ska jag grabba mig en bit mat,därefter plugg, tjo!


Fortsätt tävla om min längd nu, kom igen! när jag får nog många kommentarer är jag nöjd! ;-)

Längd

Idag när jag var hos läkaren mätte dom mig, och nu är den stora frågan, gissa hur lång jag är, med millimetrar och allt ( tex 110,4 cm)? ( inte så lång som man kan tro, kan ju vara en ledtråd )

-Åh well, börja gissa NU i kommentarerna! :)

mad?

Läkarn idag på morgonen och orientering idag på eftermiddagen, har hunnit med 30 min matte och 45 min slöjd. Därefter oreintering, det var ändå rätt nojs ( för att säga som anna säger ) men på slutet blev det väl lite långrandigt må man säga. Nojs med trevligt väder iallafall och tycker annars vi ska vara tacksamma för orienteringen, för imorn har vi sovmorgon, ingen idrott, det ni!

Har inte tid och sitta här ska väl försöka palla mig mot plugget innan Pontus kommer, på återseende!


anyway

Jag har precis gjort lite matte jag är långt i från färdig, och min koncentration är inte överdrivet hög just nu. För att vara mer specifik är den lika hög som jag är sugen på skola. Undrar om jag kanske ska försöka eh hoppa över lite, får se på den saken. hittar ju faktiskt ingen minräknare här hemma, sådetså!

Annars fyller ju denna fina männsika år idag, grattulerar!

 

Och grattulerar också till allas vår lisa marie silver!

två saker

Idag så slutade jag med godis. the end. Nu ska jag bli nyttig här, någon som hakar på? inte? förvånad man blir? nä men nu ska det banne mig gå alltså! ( jag är redan sugen, plockgodis, mmh alltså! )



Annars har jag slutat svära, vilket går sådär, bröstrost är en ny favorit!

mY homiEs

Äntligen framför datorn, har längtat konstant hela skoldagen! Blev ingen uppdatering igår kväll eftersom planet från stockholm var försenat så man kom inte hem för än kring halv tolv snåret. Först tänkte jag slå på datorn och bara uppdatera bloggen, men något säger mig att jag inte bara uppdaterat utan fastnat kvar på något vänster. ( klister på tangenterna ).

Stockholm då, två vinster och en förlust på innebandy fronten. Riktigt kul att spela och fett med träningsvärk dagen efter, som det ska vara! Vi bodde lite utanför stan så det blev en del t-bana, pendel och buss fram och tillbaka. Om man bor i stockholm behövs ju inte bil om man säger så! Stockholm är för övrigt stort, så mycket obeskrivligare större än Luleå. Skulle dock ändå tänka mig att bo där, iallafall när man är yngre, herregud man lär sig ju hitta! Annars blev det ju lite stan, flera hundralappar fattigare samt ett dussin internskämt rikare! det gillar vi!

Hela helgen gillar vi! och måste verkligen skaffa mig en digital kamera, noll bilder från helgen, (NOLL!)

Ikväll är planen träning, och plugga! stadsöskolan är på gång med slaveriet i år, igen!

p-p-packa

 

Just nu ser mitt rum ut såhär, packkaos, kul? nä mest bara kaotiskt.

vitto

Imorn då drar vi, med innebandyn mot stockholm! jag längtar! jag har preics börjat packa och det går inte i fortaste laget när tv:n står på och nu när jag slog på datan också, vojvoj vars ska detta sluta! nåväl ska iallafall försöka få i mig lite sömn i natt så man är fulltankad till stockholms stad imorgon, gu jag börjar känna kliet efter att spendera alltså!

Ska iallafall bli riktigt skönt att komma iväg. Annars har jag väl för övrigt typ varit på Porsön och skolan idag då. För övrigt så borde jag verkligen avsluta här, jag har tusen saker att göra och ändå kommer jag inte hinna matten idag, oh well den väntar väl på mig när jag kommer hem på söndag kväll...

Och jo, första infon om gymnasiet idag, spännande! eller nä mest läskigt och typ livsavgörande :)

ljuvligt!

Sitter här nyduschad och insmetat i Body butter från the body shop, och det doftar ljuvligt! för att vara exakt sitter jag just nu och luktar grapefrukt, fräscht ska jag säga! Är till och med lite sugen på att köpa en till burk då Eve avslöja att det fanns i vanlij, jag bokstavligen älskar allt som lukar vanlij! Fast när jag köpte mitt body butter i gbg fanns det då inte, den saken är säker! Synd att lilla plutt Luleå inte har body shop, riktigt synd. Fast då blir det ju i och för sig inte lika roligt när man alltid har möjligheten, kanske är det bra att få längta och önska lite, tänk om man hade. Nä nu ska jag avrunda, godnatt! ♥


In the sun

Sitter och slöar i troligen världens skönaste klädsel, leggings och stoooor t-shirt. Verkligen gudomligt, så här vill jag dö!

Skola som vanligt. Måste säga att det verkligen inte händer så mycket nämnvärt där. Oh well bäst att känna lugnet medan man kan, för snart är stadsöskolan igång med sina läxor igen!

För övrigt har jag ju träning ikväll, sista träningen innan sthlm, jag börjar längta rejält må jag säga! måste nog börja skriva en packlista, haha annars är jag sten säker på att jag glömt något, har sämsta närminnet ibland och så kan det sluta med, " packade jag verkligen mobilladdaren?" och så måste jag riva upp hela väskan för att se om den ligger längst ner, vilket den självklart alltid gör så. Annars startar ju både idol och heroes ikväll på tv, jag har svårt att följa serier nu för tiden, eftersom mitt schema lätt är lite rörligt. Idol missar jag ju iochförsig ändå, men heroes får se om jag ser det. Nyfiken på hur det fortsätter men vill inte blev totalt fast i en serie så där, mitt liv är inte byggt för sådär fasta aktiviter. Ofta är det ju någonting som kommer dyka upp som är viktigare, och vips missar man ett avsnitt och fattar ingenting.

Nä nu måste jag gå och äta middag innan mami tjatar ihjäl mig på att komma till köket, over´n out!

Och jo, ny jury i Idol i år, jag spår en total flopp, kom ihåg vars du läste det först!

nästan jobbigt med rubrik

Måste säga att dagens promenad med Ida var riktigt freschh nästan så man glömt bort hur härligt det är att bara gå. Nu måste jag dock säga att min mage skriker efter mat. Kände bara för att skriva någon meningslös rad innan jag tar min apostlaponnysar till köket. Ikväll krampar mitt hjärta verkligen efter SATC, jag tror nästan jag måste se det, iallafall första avsnittet. Annars står på schemat:

-Engelska plugg om ork finns.
-Snabb röj i rum för att hålla fanskapet fint
- Sms, telefon? jo troligen.
-mat!
- sex and the city, som sagt
-kolla träningar osv

Sömn är så överskattat.


lite mer..

vuxnare. Nyss gjorde jag något väldigt typ framförhållet, hittar inte ordet. Iallafall så är jag nu mera medlem i donations registret. Coolt! nä man kom faktiskt på iden efter att hört någon reklam på radion att man kan donera osv och då tänkte jag liksom varför inte? vad ska jag med mina organ till när jag ändå är stendöd och begraven? Lika bra att någon annan tar dom om man nu vill ha dem så att säga. Dessutom om jag någon gång skulle ångra mig så är det lika lätt att hoppa ur registret som det var att hoppa in det. känner verkligen att veckans goda gärning gjordes idag!

Så nu om jag skulle få för mig att dö så kanske jag iallafall inte dog förgäves! ( vilken livsfilosofi ) Nå men vad tycker ni, vill ni donera era organ?

 https://app.socialstyrelsen.se/donation/anmaldon.aspx  Här går man om ni vill gå med i donationsregistret, vilket jag tycker du borde, busenkelt, ett pucko som jag klarade det galant!


solstråle

Just nu sitter jag förutom och pratar i telefon  med pontus och funderar på hurvida vitsen med att skaffa bildagbok. Det är ju faktiskt det samma som blogg, ungefär fast med lite mer listor. Och då, om jag skulle skaffa bildagbok skulle min blogg slippa listorna, fast samtidigt så gillar jag listor på bloggen även om vissa andra ( henke ) inte gör det. Och jag gillar inte att ta bilder eller trycka in bilder på datan, tycker det typ är jobbigt. Trots att det egentligen går rätt fort och smärtfritt. En fördel med bdb är ju dock att man kan se andras privata ( eller vad man nu säger ) bildagböcker. Måste dock medge att jag aldrig kommer förstå vitsen med att ha en privat bildagbok. Nåja slut med mina djupa och världsomfattande problem.

Snart ska jag ta en promenix med ida, freesch!

scarf



Detta är min nya favorit, sjal från DIVA. Känns som om den kommer stryka med hela hösten lång. Hm har för övrigt fått in massor av najsiga sjalar. Fint ehm uttryck också.

det ska vara gött å leva!

Skola idag, inget hände väl som var värt att nämnas? eller jo friidrott på gympan. Jag är jättedålig på det, alltså nästan jobbigt urusel på det. Jag kan inte springa fort, jag kan inte kasta långt, jag kan inte hoppa långt, jag kan inte hoppa högt och häcklöpning, det vill jag inte ens tala om! äh slut tjatat om det, jag har iallafall två ben ( och jag tänder inte på amputerade kroppsdelar ). Tack gode gud för det!

OCh för att byta ämne så sa Anna idag när vi satt i maten, när jag sa att köttfärssåsen och pastan iallafall smaka bättre än fisken igår, "tänk på barnen i Afrika". Vilket fick mig att tänka på ett inlägg jag läste som Emma skrev här för någon dag sen, vilket huvudsakligen sa att man ska uppskatta dom små sakerna. Jag ska verkligen börja göra det! det var riktigt vettigt skrivet av E. Sen berättade Anna att i Afrika finns det dom som dricker från vattenpölarna på marken, och jag som alltid klagar när det regnar, även om regn är bättre än snö. Snö liksom envisas med att kleta ut sminket, speciellt sån där småsnö som liksom piskar i backen. Dessutom är det som att snön verkligen pajar håret, uck! Nåväl, åter till Afrika. Där har dom ju iallafall inte snö, inte kyla. Det borde dom uppskatta här i livet ska jag säga! samtidigt som vi ska uppskatta att vi typ inte behöver dricka från vattenpölarna, finns det för övrigt vattenpölar i Afrika? tåls att tänkas på! ( alltså är det inte typ torrt där? )

Snart ska jag slå en signal till min kära morföräldrar, för att kolla om mormor kommit hem från stockholm, sen ska jag kanske dissa engelska skiten, beror på hur sugen jag är.

Annars så skulle lite höstmys på någon resturang verkligen uppskattas, kan vi inte dra ett gäng att diverse männsikor från diverse krestar och ha lite kul? någon som är på? Jag behöver något att se framemot så här när höst fucking mörkret kommer ( trots att det kan var lite lite mys ). Någon hallå? :)



Lille John, är han inte det sötaste på länge?

jag lever!

Japp nu är man hemma, nyss hemkommen från ib träning. Vet inte riktigt vad jag tycker om sena träningar, är lite kluven. på ett sätt är det ju bra men samtidigt så är det ju rätt dåligt också, för man kommer ju aldrig i säng. Idag har jag för övrigt varit på stan och farit på Sunderbyn för att hälsa på nyblivna kusin. Han var så söt! typ vacker skapelse. se ( ska visa bild senare ). Namnet blir då, John Patrik Martin, med John som tilltalsnamn. Hade tyckt att Leo varit finare, men ja man kan ju inte få allt här i världen. Stort minus att dom bor i Boden dock. Nåväl innan vi for till BB for jag och mamma till hm för att köpa lite små kläder, alltså jag hade kunnat tagit med mig halva baby avdelningen, kläderna är så söta! (kär, kär, kär! ).

Har också hunnit vara en sväng på stan, skolan och nu borde egentligen jag egentligen hoppa in i duschen. Men kan ändå inte sova för än jag uppdaterat bloggen. Och pga av dagens tidigare aktiviter så har jag även kvar skriva engelska tjofs och äta, dessutom har jag en ny vana att prata i telefon innan jag ska sova, trevligt. Men gosh vad det känns på morgonen! åh well den här kvällen lär inte bli tidigare än någon annan. Nix nu blir det dyschen, over'n out!

RSS 2.0