8 Månander och 1 dag, tack för att du finns.



Måste säga att jag är på rikitgt fint humör,

-Sportlov !
-Sol!
Skellefteå vann igår! hääärligt!
-Stockholm om två veckor!

Ser ni, livet leker, nästan. Det skulle kunna vara sommar också. Jag börjar seriöst riktigt längta till sommaren. Är något less på vintern. Vintern, alltså det är inte kul. Eller man spelar ju innebandy och det är ju kul!

Värsta med vintern måste ju dock vara att det är så förbannad kallt, då kan man inte ha sin skinnjacka. stysan love skinnjackan. Skulle nog kunna skriva ett helt kärleksbrev. Men det ska jag inte göra. Istället ska jag gå och hämta mobilen. Sen ska jag kanske gå och hämta symaskinen, har lite kläder som måste lagas, fållas upp osv. Problemet är ju bara att jag är så dålig på det, äh får kanske vänta, nåja vi lär väl se!

Trevlig helg!

Jag tror inte att ni bryr er, men iallafall

Fick precis ett sms av Pontus, ..."Jag hör av mig sen <3"

Något säger mig att matchen ikväll inte gick riktigt som den skulle ;)

(gudar vad jag hänger ut folk, nåväl)

Nu skulle jag kunna hänga ut en till, men jag låter bli så låt oss kalla henne Adrian. Träffa Adrian ikväll och vet ni vad hon har hittat på?

Adrian har picerat sig själv på ett ytterst underligt ställe med en säkerhetsnål. Adrian har piercat sig själv i bröstet, inte i the nipple utan i bröstet alltså som bara mitt på. Dock tog nyss nämnda bort piercingen då det började göra ont. Fick se märkerna, ajaj, var är världen på väg !

ett två tre

Igår var det fett tisdagen. Det var inte bara fett fettigt utan fett gott också. Dessutom så började jag äta godis igen.

Jag ser som ingen vits att inte äta godis, jag menar jag har inte blivit ett dugg smalare. Om jag dock blir tjockare i och med det här godis pådraget ska jag sluta, alltså väldigt smart! och det känns som om det går mot större tider.

Igår var jag på skolan, var med Pontus och åkte skidor. Idag har jag bara varit på skolan basicully. ikväll är det träning, kul ! förutom att det känns som om mitt huvud sprängs, powernap kanske behövs. ja!





Här, alltså det skulle vara en lustig grej, men det funkar fan inte! suck.

kort, men med fötterna på jorden!

Okej jag är kort. Väldigt kort. Min mamma är också rätt kort, faktiskt.

Ni vet att jag tidigare har framfört mina klagomål angående Max extremt diskriminerande beställnings diskar? Nu har jag kommit på ytterligare en grej. Denna eftermiddag var jag och min mor på jakt efter en ny jacka till mig som ska användas när jag åker slalom osv. Vi var först på team sportia innan bilen körde till Stadium. På stadium ser man en jacka, men nej jag når inte fanskapet, mamma når inte fanskapet. Mia var dock där och hon nådde så jag testa jackan och insåg att den inte var till för mig. Till saken hör att om man nu ska ha kläderna högt upp, ha en sån där pinne som man kan ta ner dem med, okej?
 
Så jag slipper klänga på galgen, stå på tå och nästintill hoppa för att nå, tack på förhand!

:)

Lagfesten igår, gudar så trevligt, det måste vi göra om! rackarns vad roligt!

Måste dock säga att jag skämde ut mig lite smått, jag gillar inte blondinbella.

Tack och hej!

typ som en ko, med två ben!

Idag vaknade jag halv åtta, säg mig, vad är felet?

När jag äntligen får sova så sover jag inte. Dem 2,5 första timmarna gick istället åt att läsa min fina bok, män som hatar kvinnor. Känndes det var på tiden att ta mig igenom den.
 


Idag har jag inga planer, funderar på att bädda min säng och sedan att återvända till boken. Jag och Eve ska nog ta en promenad också innan vi går till mig och fixar oss för att ta bussen in till stan. Lag fest som sagt, kan bli riktigt kul!

Bra grej med dagen är ju annars att termometern står på -2,5 grad. Uppmärksamma komma tecknet, det är  varmt och äntligen kan man få ta på sig någon annan jacka en sin tråkiga svarta, men ack så mysiga, parkas. Tror min skinnjacka åker på, stina ♥ skinnjacka.

osten, för helvete!

Eve tyckte att det var dags att uppdatera bloggen. Först tänkte jag skriva om alla fula finska barn vi såg idag på storheden. Det är något speciellt med finska människor. Unikt.

Så istället ska jag berätta om vad som hände när vi gick från bussenhållplatsen in till ica för att pudra näsan. Jag och Eve går över en kulle och helt plötsligt, utan förvarning, ramlar Eve. Det går i slowmotion och man kan riktigt höra, Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. Väldigt roligt var detta. Ungefär som finska barnen.

Något annat roligt är mina riktigt fina planer till helgen,

Fredag: Städa, Match mot noviken!
Lördag: Vara med Eve på dagen, troligen. Dock kan vi inte gå på stan eftersom nu är det spara som gäller! Lagfest på kvällen inne i stan och därefter slaggar vi hos mig(därav städandet), kul!
Söndag: Allmänt tjill, ska försöka träna något.

Ser ni, INGET PLUGG, WHOOP!

Vill för övrigt utomlands nu, var är det varmt just nu? tror smhi. se är värt ett besök, ciao!

ego

Skelar jag verklingen så här mycket?

http://svtplay.se/v/1445144/nordnytt/15_2_19_55

efter ca 2 minuter dyker stadsöskolan upp!

http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=4609275

Söt gäspning på bild två.

Ibland slår det mig hur jävla mycket jag saknar dig när du inte är vid min sida.

Pratat inför ungefär alla nior i Luleå kommun idag. Sen käkade jag på max och blev utstirrad av ungefär hela stan. Sen gjorde jag och Eve ett försök till att hitta ett sommar jobb. Mission not completed, mission will be repeted.

Och ja, pratstunden för alla niorna då. Nä jag är bara helt retard stämplad, ful, konstig, tjock och världens största tönt. Annars gick det bra, jag tror inte att jag luktar illa. Eller det gör jag säkert, fråga typ Manne. Jo säkert luktar jag illa också. Typiskt.

3 månader till och 16 år!

Okej, detta blir ett mycket snabbt inlägg. nåväl. Lite om helgen då.

Jag har ätit godis, shoppat lite smått, myst med Pontus och gjort ett flertal intervjuver med Eve. Så bli inte överraskade om ni ser oss ligga på köksbordet imorn! haha, nä ärligt talat vet jag inte när dem kommer, :)

Nu ska jag på middag med Benny g. Vad pratar man om med någon som suttit i Aushwitz? hmm, borde kanske läsa på lite, eller så inte. Nåväl rykterna går att han är bra på att prata, och yes I´m sure he is!

Nä nu ska jag träna på engelska glosorna, innan Eve plockar upp mig och vi far in till stan!

Med i tv!

http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=732597&treeId=10077&renderingdepartment=2.757

JAG OCH EVE MED I TV 4! WOOOW VÄLDIGT COOLT!
 
(gudskelov, tog dem inte med intervjun dem gjorde med oss, den var så tafatt helt enkelt)

rubriken är fan inte lätt

Jag sitter och väntar på att bea och eve ska dyka upp. Då slår det mig att jag borde faktiskt dela med mig om en liten små underlig händelse för bloggen.

Nåväl. I torsdag var jag och tränade på impuls för första gången i mitt liv, jag var med mor min på bodypumpen. Det var helt okej, ganska jobbigt och ja, jag har träningsvärk dagen till ära, mesta i armarna, men värken sitter baske mig överallt, nåväl. När jag står där och pumpar stången upp i högan sky medan jag ser mig själv i spegeln ( jag ser för övrigt galet blek ut). Så ser jag någon annan i spegeln. En kort människa som faktiskt liknar mig lite grann på ansiktet. Fast inte på håret. Människan är klädd i helt vanliga svarta kläder. Jag börjar kolla mig runt för att se denna person bakifrån eller kanske snett bakifrån. Men jag hittar hon inte. Tills slut vänder jag tillbaka min blick till spegeln för att se på personen igen och då plötsligt slår det mig, fan, det är ju min egen mor, jisses vad hon såg yngre ut och gosh vad hon är lik mig.........



första bästa bilden jag hitta! :)

life is a strange story

Äntligen funkar det att logga in på bloggen. Jag som har varit så sugen på att blogga hela dagen. Eller egentligen har jag bara haft ofantligt tråkigt hela eftermiddagen.

Igår var jag på bio med Eve, Vi såg i taket lyser stjärnorna. Jag grät en skvätt. Eller okej jag grät mer än en svätt. Ärligt talat grät jag jätte mycket, men under omständigheterna så klarade sig faktiskt sminket bra. Annars är jag mycket nöjd att filmen inte förstörde hela boken. Det har en tendens att var så ibland.



Igår var vi också förbi till kulturens hus för att kika i stora salen där. Vi ska ju som sagt hålla ett tal där för alla Luleås kommuns nior. Att bara säga det bildar en stor klump i magen. Och att vara där igår, hjälp. hjälp, hjälp, hjälp. Gudar vad har vi gett oss in på. Det var enormt. Men, vi får tänka positivt, man blir en erfarenhet visare!

Och för att byta ämne. Det är alla hjärtans dag på lördag. Väldigt mysigt måste jag säga. Vill ni höra mina strålande planer?

-Jag ska umgås med mina fantastiska vänner och sen pojkvän. Jag och mina vänninor ska ha en mysig dag på rosenday spa och därefter ska vi ta en fika på stan, lovely! Jag och min pojkvän ska bara vara hemma. Laga middag tillsammans, se en romantisk komedi och bara umgås med varandra! jag förväntar mig choklad i massor, snygga underkläder och om jag har tur kanske ett litet smycke.

Eller så inte. På fredagen ska jag vara med Bea och Eve. Vi har typ den bästa traditionen när det gäller alla hjärtans dag. En helkväll med film, mjukisbyxor, canasta och film! jag klagar icket! ska ju faktiskt upphäva mitt godislöfte under helgen ( 4,90 kr hg för lösgodis på ica maxi!).

Och på lördagen vette tusan som händer, eller jo. Jag måste plugga matte. Och sen försöker jag väl hitta på nå och jo jag ska träffa Pontus också. Vi ska troligen passa min 13 åriga lillasyster och också äta ytterliggare med sötsaker.

Jag tror att jag tycker att alla hjärtans dag är allmänt överskattat. Det är ju bara vi kvinnor som gillar det, måste vara vår romamiska gen. romantisk är för övrigt ett väldigt fult ord. Nåväl. Alla hjärtans dag är fint. Man får ju ge små presenter till dom man älskar, och man får äta godis.



Nä ikväll är det match mot P 15, 19.30 kanske vi startar? i G-stad sporthall, kom och titta vetja!

Jag finns med dig, varje sekund, 365 dagar om året.

Idag var jag på stan. det var väldigt kul, galet länge sedan jag shoppade, och man blir så glad av att köpa saker och ting. Det är rofyllt. Iallafall som inhandlades en ytterst fräsch vår jacka på vila, den kommer bli amazing som slit och släng ta mig överallt jacka, eller något sånt.

Ärligt talat, nu pallar jag inte det här med, hejs!

det växer damm

Har precis gjort ett super ryck i mitt rum. Nu ser det skapligt ut!

Veckan har varit rätt så härlig! Har hunnit träffa Jatko, Pontus, tränat en del och varit med i Tv, slå det! säger dock inte när fanskapet ska sändas. Jag vill ska inte ens se det själv!

Idag har jag tillbringat min eftermiddag framför matteboken, inte särskilt spännande.,. Har också försökt ta kontakt med en viss Evelina, hoho, stysan anropar! haha.

Ikväll ser planerna ut som följande. Lite film med brudarna och däefter sov sällskap med Pontus, strålande va!

Imorn ser planerna ut som stan och sen vette tusan, plugg behövs göras, och kanske bio med Eve.

Nä om man kanske ska gå och svischa om eller nåt. Eller så inte. Får se om jag orkar.

Puss!

Ingen dag är den andra lik

Min mor kom just in i rummet. Hon utbrister då något i stil med " Värst vad du blivit viktigt på sistone". Måste vara med tanken att jag tillbringar halva min livstid i telefon med Benny G! nä men skämtosido, trevlig man ! :)

Och på tal om telefon. Jag tillbringar mycket tid i telefon. Sen julafton har jag pratat i dryga 63 timmar per dag i telefon. Detta innebär att jag pratar i telefon ungefär en och en halvtimme av min vakna tid på kanske 17 timmar. Undra vad det blir i procent?

Nu är det lite små plugg som gäller, därefter träning, ciao!

12-1 mot GSK B

Idag fick jag vara med om något jag aldrig tidigare fått vara med om. Idag har jag för första gången i mitt nästan sextonåriga liv gjort ett mål i innebandy. Det var inte särsklit snyggt men jisses vad jag blev förvånad. Som en fågelholk! Trodde inte riktigt att det hände, Rebban drog till och med kommentaren, "Stina du gjorde mål" men fågelholken var kvar haha! oh well, vilken grej! ( jag tror ibland att jag fortfarande är inne i något sorts lyckorus ).

Min natt spenderades på porsön, hos Pontus. Det är alltid lika förbaskat mysigt. helt sjukt!

Annars har ju jag som sagt spelat match idag och sen varit på middag med släkten på Waldorf. Det jag icket gillar med luleå är att dem enda resturanger vi har är typ kina, hamburgare och steakhouse. And it´s make my bored. Fast nåja maten smaka ändå ok, rätt gott, fyra små rätter blev det.

Sen, tillsist har jag valt gymnasium. Efter många om och men blev det SPIN i första, natur i andra och teknik i tredje.


Tack och hej! kyss på lilltå!


RSS 2.0