Det här kan bli intressant

Idag har jag världens sötsug. jag skojar inte, Hur botar man sånt?

Igår hände verkligen ingenting, ungefär som idag då. Men ikväll är det iallafall träning, kul! och imorn är det valborg. Det vill säga min mor fyller 40! många grattis till henne!

Annars så måste jag bara få lätta på mitt ömma tonårshjärta. Något som jag blir förbaskat irriterad på var här om dagen då jag skulle lägga undan en tröja på monki. Dialogen mellan mig och expediten gick så här.

-Hej, skulle jag kunna få lägga undan den här tröjan till senare idag?
- Tyvärr lägger vi inte undan den där tröjan för den är helt enkelt för populär.
-öhh, jaha.

Sen NÄR får man inte lägga undan tröjor för att de är för popoulära? Om de är så populära måste ju ändå någon köpa dem till slut. funderar på att bojkotta monki, man får ju faktiskt huvudvärk av alla de där speglarna som är överallt i butiken.

I am strong enough

Nyss duschat. Var ute och sprang i duggregnet, det är ljuvligt att springa i regn.

var har ni varit hela livet?

Vädret idag är allt annat än på topp så dödar lite tid i väntan på att maten ska smälta och regnet förhoppningsvis ska sluta regna innan jag beger mig för en liten löprunda. Det är vid såna här tillfällen man önskar gymkortet fanns aja om cirkus två veckor fyller ju någon speciell år...Och på tal om gymkort, ständig fråga, impuls eller helex?

Idag har ingenting hänt. inget som jag kan komma på iallafall eller jo fick hem mina skor jag ska ha på balen, ni får en smygtitt, svarta slingback med 10 cm klack, jag bearbetar mig uppåt! slänger in någon mer bild också.








lagomt jättetrött

10 månader, tack för att du vill vara i mitt liv.




Eftersom att helgen mest bestått av jobb så har det som sagt inte blivit särskilt mycket bloggande. Jobbet som var iform av att vända hamburgare osv på mässan i arcus var helt okej trots att mina fötter känns helt döda just nu! gör allt för att undvika att gå.
 
Nåväl, även om jag inte har planer att satsa på restuarang branschen i framtiden så var det helt okej. Det finns bara en dålig grej. Jag jobbar ju på örnvik, på mässan serverar örnvik mat i två matsalar, de serverar varmkorv, hamburgare, kebab, de har mackor, baugetter, fika och tillsist alla drycker man kan tänka.

Det som är dåligt med detta är att vi som jobbar i praktiken helt fritt får ta vilken mat vi vill hur mycket vi vill under hela dagen. Vid lunch är det alltid mest kunder, detta gör att man oftast äter en macka vid halv elva och något mer matigt vid två, halv tre. Sedan är det ju fikat också som finns och varmkorv och dricka. Men måste ändå säga att jag klarade mig ur helgen rätt bra,  men tänk om jag alltid jobbade, jag skulle troligen rulla fram efter ett tag!

Förutom jobbet i helgen har jag hunnit med en till sak, varit med eve och pontus på lördag och det lyste upp min helg! vi såg bl.a. robinson och jag måste bara få säga, gud vad vidrigt det var när Biling kissa (insatta vet), huhu läskigt för fan! Annars har jag faktiskt börja gilla min gamla tv kärlek. Ni vet när man var liten och robinson gick på 1:an då älskade man ju det. eller hur?


14.36, det blir att springa till bussen.



Puss och kram, vi ses på stan!

En asbra sida.

Ett stort hjärta till google. Så fort man inte vet något så googlar man, extremt praktiskt! så fort man söker en viss sida, bara att googla. Om man känner sig sjuk bara att googla och vips har man färdigställt en diagnos på sig själv!

detta är exempel på allmänt bra fakta man kan hitta genom google.

- En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud sedan svälter den ihjäl.
-Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.
- Delfiner och människor är de enda arterna som har sex för nöjets skull.
- Att äta 1,5 kilo vattenmelon + kärnorna (mycket viktigt) ger samma effekt som viagra.
- Adolf Hitlers mamma funderade starkt att göra abort men blev övertalad att inte göra det av hennes doktor.
-Människans starkaste muskel är tungan.
- Det utförs ungefär 100 miljoner sexakter per dag.
- Efter en halvtimmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halvliter urin.
-Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.
- George W. Bush var cheerleader i skolan.


Google är bra och man får inte glömma min favorit när det gäller google, google translate, spanska har aldrig varit så lätt som nu!  http://translate.google.com/



Och nu vill jag bara säga att jag klev upp kvart över fem imorse för att fara ut och springa ( okej det där var mest skryt ) nu ska jag gå och göra ett kort trick rebban lärt mig på kajsa och sen ska jag på stan med mor. Helgen spenderas för överigt på arcushallen i form av jobb, jobb, jobb! och jag som behöver pengar klagar inte!

Trevlig helg gott folk!


60 sekunder av grubbel är en minut av evigt förlorad lycka.

Måste säga att jag gillar att komma igång med bloggen, jag menar nu under temaveckan har jag ju som lite tid.

Idag då, skola med matte nationella. Svårt och säga hur det gick. aja man lär väl se! Fick också se premilära gymnasieintagningarna, kom in. Lägsta poäng var 230 så det känns rätt så stabilt. Tror spin blir bra, right?

Efter skolan la jag mig i solen och gjorde ett försök till att omvändla min bleka vinterhud. Försöket gick lite sisådär ärligt talat. MEn det var skönt! sola måste vara bland det skönaste som finns! Hann dessutom med att läsa ytterligare sidor i den sista stieg larsson deckaren, den är bra! och jag vill bara att den ska ta slut, dels för att jag är så nyfiken på hur den slutar och dels för att jag hatar att vara beroende av något så opraktiskt som en bok.

Nu sitter jag inne och trycker får se vad kvällen har att bjuda på. Sugen på att springa en vända eller iallafall ta en promenad. På? sitter och väntar på mami eller papi också så middagen blir gjord. För ovanlighetens skull är jag inte särskilt hungrig. Måste vara för att jag nyss knapra i mig några vindruvor, gött!





Inte riktigt lika varmt som Thailand idag men nästan nästan! (okej inte ens nästan, fan.)


jag vill bara att du ska veta

Pontus tycker jag mysjoggar. Fy fan inte sprang vi i min takt, inte riktigt i Pontus heller men, aja jobbigt som tusan var det iaf.

Idag har jag hunnit springa en vända på stan och därefter hem och iväg och träna. Kände mig dock grymt hängig på träningen, usch vill inte bli sjukt. Seriöst det skulle lukta apa om jag blev sjuk. Jag hatar att vara sjuk. Jag hatar mitt immunförsvar.

Men från ett ämnet till ett annat, matte nationella imorn, kul? nej. Nervös? Ja. Känsla av att det kommer gå åt helvete? Ja.

Tycker det där med nationella bara är onödigt, aja är jag sjuk ska jag då inte dit. även om risken att jag är så sjuk känns påtagligt liten.

Oh well, annars har dagen varit fin med sol! många hjärtan till solsken.

Nä nu ska jag borsta gaddarna och slå en signal till Pontus, hejs!

vad köper man åt någon som fyller 40?

Sitter och väntar på att pontus ska dyka upp. Vi ska ut och löpa, i min takt. Pontus påstår att han bara ska springa bort lite slagg ur kroppen. tsss, jag är ju vältränad nu! (om det vorde så väl).

Idag har jag varit och lyssnat på blondinbella. Helt okej och faktiskt ganska roligt. Jag blev nästan sugen att starta ett företag (tjäna pengar), tror dock jag hoppar att gå entrepenör. Nä spin blir nog fint, om jag nu kommer in. Borde inte premilära ansökningarna vara klara nu?

Annars har jag gjort missen att käka lunch på stan. Eller alltså det var ju gott men pengarna bara rinner iväg. Jag är numer så fattig att det är synd om mig, skojar inte! Och ändå finns det så mycket man vill ha. Men först måste jag köpa en present åt min mor som fyller 40 nästa torsdag. Men vad köper man? förslag? snälla?



Bjuder på en profilbild på mor min! ♥

luftslottet som sprängdes

Sitter och funderar på spanskan, ska snart börja. Innan det funderade jag på internet mitt. Det har blivit så segt! NU funderar jag om man kan som trycka ihop allt? Ni förstår, okej kommer inte ihåg ordet men man kan göra det med hårddisken och så går allt lite snabbare, right?

Nyss har jag varit och sprungit, gode härligt :) nu är jag rätt så hungrig.

Men ska spara på maten, för om jag äter så kommer jag fortsätta att läsa sista boken i stieg larsson triologi och då blir inte mycket spanska gjord ska jag säga, rackarns så bra böcker! ( och jag vet att jag är ungefär sist med att läsa dem, men mamma sa faktiskt att de var hemska). Dem är rätt hemska för övrigt.

Imorn så ska jag och resten av Luleås 93 (?) på blondinbellas föreläsning. Tror jag ser i framemot det, jo fan det gör jag!

Nä el espanol väntar, kyss och hej!






Hmm, min dator kanske är hackad, jag uppdaterar typ aldrig brandväggen och virusskyddet, asjobbigt ju. hmm, det går utför..

tillbaka

Okej, the comeback. Eller så inte. Har faktiskt inte saknat bloggen sååå mycket. Men jag kanske är värt att ta tiden och skriva ett inlägg, var ett tag sen sist.

Kan väl at påsken då. Tillbringat en vecka själv på ingridsvägen. Eller själv och själv. Sov med någon varje natt, haha sådan sällskaps människa man är. Nåja under denna tid upptäckte jag hur mycket jag pratar eftersom jag hela tiden kom på mig själv att prata rakt ut i luften. Detta är dock väldigt praktiskt eftersom man inte behöver något svar, man kan som svara själv och då blir det bra ska jag säga.

Annars har väl påsken bestått av mycket godis ätande. Men nu är jag tillbaka i GI farten. Skönt! ( saknar godiset lite smått dock). Men det ska nog bli bra, eller nåt. ska ju komma i balklänningen...

Idag kom också mi famila hem. Saknad de lite och det var as bruna från fjällsolen. Lärde mamma att surfa med tabs. Tabs är ju för övrigt en helt grym uppfinning.

Imorn börjar skolan, känner inte taggen! nej gudar så trist. men det är väl så det är.

Puss! (tråkig comeback, ja)



Förresten har ni inte kollat knäckebrödsdansen på talang, gör det! slå på youtube "knäckbrödsdansen talang". värt! (eller är det bara jag som tycker det är sjukt roligt?)

RSS 2.0