talk

Igår klockan 15.00 for buss 20 mot umeå. På den bussen satt jag, Eve och Sofie. Vi skulle till skellefteå och se hockey. Rackarns så kul! måste medge att jag är något så förfärligt trött idag dock.

Dagen har för övrigt varit mycket dryg. Har försökt plugga lite matte. Utan större framgång dock. Nu är jag less, har verkligen inte motivationen. Tog mig en kopp te istället. Så mycket trevligare!

Annars börjar jag bli less att tillbringa mina fredagkvällar framför plugget. Fast sen är det skönt att det är bortgjort, men iallafall. Hade en tanke om att kanske gå ihop och se lite film? flickor 9A, det var TOK för länge sedan!




SKELLEFTEÅ KRAFT ARENA, dock inte igår utan i höstas :)

har du sett regnet falla när solen skiner?

Jag är snuvig, uttalar Hitler som en kines, hitlel.

jag har gått och dragit åp mig en sjukdom igen! inte så förvånande då jag tycker jag lyckas få vart enda virus som kommer. Så ingen träning för mig ikväll, det är synd!  jag är grymt träningsugen! bortsett från att min andning inte är normal och för att jag har feber, men ja. Ikväll blir det alltså att ta det lungt, SKA komma i säng tidigt. SKA välja gymnasium också.

Annars måste jag säga att jag så inte har tid att vara sjuk. Nationella kommer, skelleftå resan imorn, troligen både middag och match på söndag, träningar och annat kuligt! som jag icket har någon lust att missa, eller lust att tillbringa i ett risigt och sjukt tillstånd. Denna sjuka gör mig mycket irriterad, imorse fick jag ett smärre utbrott för att jag inte kunde hitta några hårnålar, jisses säger jag bara, I need to bli frisk!

Okej, detta blev ett väldigt drygt och sjukigt inlägg, kan iallafall trösta mig att vi nu har både apelsin och vanlij té hemma, Y!

Bjuder på en bild också! från söndagens innebandy cup med flickor 00/01!


bobbs

Måste säga att min dag inte varit strålande fantastiskt. Men helt okej. Trots trötthet och små humörsvängingar. Nåväl. Det gamla vanliga har hänt, skola, plugg och Pontus. Inget att klaga på sådär jätte mycket. Pontus är snäll.

Igår hade vi träning och då kom samtalsämnet att handla om bröst. Rebecca är numera stensäker på att hon innehar bröstcancer och jag, som personligen, känt på hennes vänstra och högra bröst kan bekräfta denna uppgift. Slutligen kom vi också fram till att bröst egentligen bara är två fett klumpar. Ärligt talat. Hur kan man anse att bröst är attraktiv? vi försökte vrida och vända på saken. Men icket! inget svar på frågan. Eventuell manlig läsare har kanske lust att ge oss ett svar?

Tack på förhand!


Okej du vet min klubba, som fortfarande är spårlöst försvunnen, det är en salming, kom faktiskt på det sen. Fast käre anonym ( misstänker starkt någon, men här ska vi inte hänga ut folk) tack för det, för ärligt talat jag har ju ingen riktig koll, TACK! :)

Si, vilken helg!

Helgen var väldigt nos. Fin match på lördag och vinst mot tväråselet! fin kväll på porsön sen. Vi åt på pizzerian och jisses vad det smaka gott! och flott!

På söndag var det mini cup med flickor 00/01. Det var faktiskt över förväntan. Helt okej och på något sätt ändå lite roligt. Efteråt for jag till Pontus. Eller först for jag till ishallen och därefter till Pontus- Han fyllde som sagt år, Grattis i efterskott älskling! Det var mycket trevligt och lite väl emotional från min sida.

Idag är det mest skola som gällt, har varit något så hemskt trött och snart ¨så ska jag sätta igång med läxorna. Sen är det träning som gäller, och på tal om det, är det någon som sett en blå Canadien klubba, min är spårlöst borta, eller jag glömde den igår i hallen. ajaj.



COACH V(ickan)



STILIGT!

life is life

Sitter och gör ingenting. Eller ärligt talat jag far runt på folk jag inte känner men bara vet om bildagböcker och bloggar. Det är väl en del Av luleå, alla vet vem alla är på något vänster.

Men denna läsning gör mig bara deprimerad. Antingen så verkar dem ha ett sånt där fantastisk liv eller så någon i djupaste svackan. Jag tänker inte klaga på vad jag gör och hur jag gör det. Det är ett val, men ändå kan jag inte låta bli att tänka hur det skulle vara om jag inte tog på mig och presterade mvg på vart enda prov. Eller hur det skulle vara att utan Pontus eller utan Eve och hur kommer det bli sen.

Jag vet vad jag vill göra en del av mitt liv. Jag har mål. Ska jag offra mina egna drömmar för någon annans? det är länge kvar tills dess, och många vindar kan vända. Men just nu känns det som om jag inte är på väg den väg jag en gång tänkt att gå. Jag måste göra val som jag egentligen inte vill göra. Jag måste offra saker som jag egentligen vill ha kvar för andra saker som jag vill hellre. fan att allt ska var så komplicerat.

Facebook!

Jag är alltid sist, men nu har jag skaffat facebook! känner mig ungefär som den coolast i världen.



AKTA ER!


att inte välja är också ett val

Sitter i gymnasietankar, precis som resten av dem två senaste veckorna. Igår lutade det åt entrepenör, men eftersom No:n faktiskt är förbaskat rolig just nu så lutar det natur.

Idag då, skola. Faktiskt inte jätte jätte tråkigt. faktiskt helt okej. Eftersom skolan drog jag på dobbarna på skorna och sprang en liten runda. Mycket skönt, efteråt. Nu sitter jag och pratar i telefon och funderar att bege mig mot duschen.
Ikväll är planerna mycket lösa, det blir nog bara att vara hem med mi padre. Mycket trevligt,

Planerna till helgen är fulla. Innebandy match, Pontus födelsdag och cup med små tjejerna. Jag är taggad och har dessutom nästan noll läxor, bara lite småtjofs, det är lyx!



Rosa naglar dagen till ära, man börjar små le bara man ser på det! det superfina halsbandet som man ser superdåligt har jag fått av Eve i julkklapp :)

en torsdag

Riktigt sugen att blogga även om jag inte ha så mycket som händer. Ikväll ska jag och Pontus iallafall på Storheden, min buss går om  exakt 20 minuter. Väldigt intressant.

Måste säga att allt flyter på. Jag och Eve ska till stockholm en bit in i Mars, tusan vad kul vi ska ha! nu blir det till att spara pengar, gudar så tråkigt.

Annars försöker väl de flesta 93os och välja gymnasium. Må säga att det är gode svårt. Alltså typ ganska så jätte svårt. Men jag klagar inte och börja, man är ju ganska så less på stadsön.

Igår var det för övrigt träning, väldigt kul! På lördag är det match, väldig taggad tjej!

Puss på lilltå!


I´m still alive

Jag lever. Haft en pluggig vecka och denna vecka ser ut att gå i samma stil. Helgen spenderades både med lilla syster och med Eve och Sofie. Pontus har brutit handleden så hunnit vara med han också. ärligt talat, jag har inte tid med det här. Jag ska skriva en novell!



På återseende!

äter, och äter och äter

Jag har inte bloggat på länge och vet faktiskt inte om någon riktigt bryr sig.

Nåväl allt rullar på som vanlig. Jag och Eve har hursomhelst kommit på en helt fantastisk idé på innebandyn. Vi är alltid dem som plockar ihop bollarna av någon anledning och då för att slippa det ska vi uppfinna en dammsugare som liksom suger upp bollarna med en enorm kraft, man ska alltså kunna stå i mitt cirkeln och bara vifta med maskinen och vips så är bollarna i behållaren. Nackdelen är då att allt damm skulle följa med bollarna, men då installeras bara ett fiter i dammsugaren så dammet fortsätter. På så sätt blir det städat också! sedan när alla bollar är insamlade ändrar man suget och ploppar ner dem, lugnt och metodiskt i bollsäcken, ärligt talat borde jag gå teknik och uppfinna en manuell bollsamlare!

Funkar inte att ladda in bild, bajs, jag hade ritat fint!

Dagens outfit



Idag är jag klädd i rosa trikå, läckertt!

fredag - nä vet du vad, vi tar en paus.

Lyssnar på Winnerbäck. Är bränd efter solariet igår, det gör mucho ont en bak när man sitter på golvet, ska nog ta och lägga mig ner snart.

Idag har jag varit på stan och köpt näs spray. Ikväll ska jag plugga och äta B&J. Det sistnämda känns som om det är mycket gotti, Har dessutom en supersöt t-shirt på mig dagen till ära. Nu lutar det åt att kämpa vidare med novellen, ska skriva om dödsstraff, har efter velande bestämt mig att jag är emot, vad tycker du? :)



Lite brun blev jag iallafall, på vissa ställen!







Ben and Jerrys New York Super Fudge Chunk, varför byta ut något som alltid funkar?

Jag bits inte

Idag har jag för första gången i mitt femtonåriga liv solat solarium. Har försökt undvika sånt, tills nu. Tyckte typ det var läskigt haha, fast resultatet blev bra och det var ändå rätt skönt.

Idag började skolan, det gick ändå bättre än väntat, nästan nästan så att det till och med var lite små trevligt. Nästan alltså.

Ikväll har jag inga planer, ännu. Kanske försöker skriva lite på svenska krönikan, om jag lyckas skrapa ihop en någorlunda bra början det vill säga.


Eve tycker jag ska börja med dagens kläder, eftersom jag inte ids ta kort nu och dessutom ser jag ut som en kråka, så kan jag nu beskriva vad jag har på mig, en svart tajt tröja från HM, väldigt nos och ett par svarta mjukis byxor från Canadien. Håret är uppe i världens tjofs, så jag blir väl en sisådär 5 cm längre med den. Smycken är dem vanliga i silver, halsbandet från Pontus, armbandet som är lite grövre, örhängen med en diamant sten och slutligen norrbottensringen  från Evelina, this is the way I like it!


9A, nu lever vi!

Sista terminen på stadsön, ska bli rätt skönt, ärligt talat vet jag inte riktigt vad jag tycker. Ser ut att bli fullt upp iallafall, och på ett sätt kan jag inte låta bli att gilla det på något sätt. Fast samtidigt, det måste vara lagomt. Sen är det väl bara att säga det, jag är min stora tvekan om bloggen kommer få plats så mycket mer i mitt liv. För jag vet att jag måste prioritera och då är det väl denna som prioteras bort när saker kör ihop sig. För vad annars ska jag ta bort? det funkar inte så.

Nåja nu kör jag på iallafall, tills proven börjar trilla in och gymnasievalet, och elevrådsgrejset. Ni vet, sånt där. Sen ska jag väl försöka leva lite också, kanske sova lite, borde börja bege mig mot sängen snarast. Skola imorn som sagt. Gud vad deprimerande. Kunde lätt vilat ut mig lite till. Borde väl försöka sova lite till också, pytte lite mer än förra terminen.

Nä nu ropar sängen, godnatt!


Det som inte dödar det härdar

Jag har kommit hem från en helt otroligt rolig träning, det måste jag få säga! dessutom har vi fått två nya brudar till laget, nytt blod är alltid lika trevligt!

Och sen hände detta, visst ser det illa ut,




Så illa är det faktiskt inte, det är bara Jönsson som inte hittat något plåster i sjukväskan :)

It´s a rich mans game

Jag må säga att jag har rätt så ont ganska överallt.

- ryggen är fucked up.
-jag har skrapsår på båda knäna.
-jag är förkyld.
-jag har ont i halsen.
-jag känner att en träningsvärk är SÅ på gång.

Tyck lite synd om mig, då skulle det kännas mycket bättre! :)

Nu har jag så lite på hjärtat, pusspuss!



rumpaaaa

Jag har varit och sprungit, och duschat. Väldigt skönt, så här efter.

Igår var jag i pch kikade på asos. Jag är kär, kär, kär! över väger just nu att lägga en tredjedel av min (magra) förmögenhet på skor. Hmm, detta tåls att övervägas!

Idag kommer M&M hit på middag, eller snarare lunch kanske. Dem kommer hit klockan två iallafall. Sen klockan fyra är det basket för min del. Har gratis biljetter så varför inte liksom? Har redan nu bestämt att jag ska slopa parkasen och gå dit i skinnjackan. För jag kan inte kontrollera parkasen, det är som en kropp utanför min kropp, och det gör sig inte bra i stora folksamlingar. För att inte tala om när man ska kissa, jisses, det är inte okej! Oh well så nu kommer jag få huttra i min skinnis när termometern visar 7 grados. Men, men jag har ingen annan än mig själv att skylla!

Egentligen borde jag gå och börja göra mig klar, äldre människor brukar ha en viss tendens att dyka upp lite tidigare än angiven tid!

t-t-tjaa

Pontus sov hos mig i natt, förstår någon liten människa hur extremt mysigt det var?

Idag har jag banne mig inte gjort så mycket annat än sett SATC. Misstänker att jag har lite pytte lite feber. Jag är fucking less på att vara sjuk. Kanske tar en promenad senare, även om det inte lät så lockande. Jag vill ut och löpa! hmm, åh well vi får se vad det blir av detta. Ikväll ska jag bara vara hemma, I think.

gäääsp, jisses jag är icket pigg :)


Har ni tänkt hur tråkigt det är att vika lakan, det är nog bland det värsta som finns!

bloody sunday

Igår kväll kunde jag banne mig inte somna. Jag låg och vred mig fram och tillbaka. Bytte kudde. La mig på mage, på rygg, bytte tillbaka till sidan. Och då slår det mig, det var så länge sedan jag inte somnade direkt jag la huvudet på kudden att jag glömt bort vad tusan man tänker på innnan man somnar. I vanliga fall smsar jag, pratar i telefon, pluggar eller sitter vid datorn tills jag uttryckligen är död och sen slocknar jag på dirren. Nä dessa sov fasoner är jobbiga och att man dessutom inte orkar upp ner väckarn ringer klockan halv tio. Jisses jag vill inte ens tänka på hur det ska bli sen när skolan börjar.

Skolastarten kommer dessutom med en väldans fart. Sista terminen på stadsön. Det är fan lite läskigt ändå. Jag har inte lust att börja igen, men men inget val har man väl och idag har jag faktiskt varit duktig och pluggat lite. Kanske ska fortsätta i den stilen later on. För inte fan är jag klar, typiskt nog. sen måste jag faktiskt plocka mina ögonbryn, gosh vad tråkigt.



Jag saknar fotbollen, a lot!

snälla, livstecken någon?

Tina, än har jag inte svikt dig.

Idag gjorde jag och eve något som hela Luleå redan gjort före oss, vi gick och såg twilight. Man har ju hört så mycket om filmen, att den ska vara så bra, men ärligt talat vet jag inte om den var bra eller dålig, den var fan bara konstig. Under filmen åt jag morötter (!!!). Man kan ju tycka att morötter skulle vara sådär mättande, men si det är det inte. Så jag var vrålhungrig när vi steg ut ur biosalongen, vrålhungrig och kissnödig. Det sista gick dock att rätta till fort, men det andra var tvungen att vänta ett tag.

Så när vi sitter där på nian hem så ringer jag hem för att kolla vad som serveras till middag. Och illa illa illa nog är det lax. Jag tyckte så synd om mig själv då. jisses. Och jag visste precis hur det brukar låta. Jag kommer instormandes genom dörren och är as hungrig. Bland det första som kommer ur min mun är frågan vad det blir till middag. Och när svaret blir lax kan jag inte låta bli att liksom sucka ur mig, " Varför äter vi alltid fisk" och så kommer alltid svaret från min mor, " men det var ju jätte länge sedan sist vi åt fisk".

Säger bara, fisk in my ass. För övrigt så fick jag pasta och kött till middag, gottttttttttttttt!


andra januari

Jag har en lite så allt för stor godis påse här hemma. Det känns väldigt, väldigt jobbigt. Min kropp behöver socker! buhuh.

Nä men nyår då. Ärligt talat inte så speciellt, men det var ändå fint. Fyrverkerierna i stan hade man kunnat hoppa över. Det var ju trots allt mest kallt. Men samtidigt mysigt, på något vis. efter stan tog jag och min käresta bussen till Porsön. Det var inte så lite nos att komma in i värmen sen.
 
Hela första Januari spenderades på porsö berget. Vi kika lite film och spela Xbox, behöver jag ens säga att jag var kung på det sistnämnda?

-Nej, trodde väl inte det.



Nytt år då. Blandade känslor. Väldigt kul fast samtidigt, det känns läskigt. Det är så mycket som väntar och ärligt talat vet jag inte om jag är mogen för det, men jag antar väl att jag är det. trots att känslorna kan variera lite. Ska iallafall 2009 försöka att vara ifrån godis, dock är det förbaskat tråkigt. Ärligt talat så känns den där godis påsen väldigt lockande, kanske måste man bara äta upp den och sen skippa godiset? nä jag kan inte hålla på och vela så här.

Idag har jag sovit och varit på Porsön. Det är väl typ det. Har försökt välja gymnasium också. Det gick inte alls. Dessutom har det varit så hemskt kallt. Hur kul är det på en skala?

-Inte så kul!

Ikväll är det inventering på Jula som gäller, tjosan!


Inlägg kommer imorgon

Tror inte ens att ord kan beskriva hur ofantligt trött jag är just nu. Sängen nästa, godnatt!

Inte är det då min ära!

Ser ni vad fint jag fått det här på bloggen. Jag är dig evigt tacksam Evelina! än en gång, jag hade aldrig klarat det själv.

Kärlek till dig hjärtat ♥




AIK i vårt hjärta, eller hur? ;)

RSS 2.0