Random

Kom bara på att jag hade några sjukt viktiga saker att säga. Tina, tack för att du ladda in musik i min mobil, jag själv hade aldrig lyckas. Manne är dum i huvve som köpte en tröja för 800 spänn. Idag har jag hängt två tvättar med tvätt, stor applåd, fast knappt gjort en gnutta tk, tungt. Nä nu ses vi för om less än 8 h ska jag upp, svejs! :)

När och där

Två inlägg på en dag, när senast hände de.. Aja hursomhelst är på sjukt bra humör. Sitter här i köket i shorts och tänker typ i stil med "sommar, hallå?" Har dessutom packat klart eller ja nästan lite smått och gott kvar och börja känna mig taggad som satan inför helgen :)

Idag har jag inte gjort så mkt. Sett lite oth skönt var ett tag sen. Efter de blev de att "plugga" men nja blev väl mest att sitta framför datorn. Ut till m&m. Men nu är de dags att avrunda, tv börjar. Bloggen vi ses på söndag :)

För jag vill inte

I natt har jag sovit nästan tolv underbara timmar. Nu är jag pigg, fast det ända jag gjort i förmiddag är basically packat upp, sett oth och varit allmänt nördig framför datorn. Egentligen borde jag typ var hurtig och gå ut på en promenad eller framförallt gå och byta om från pyjamas till kläder och göra mig själv anständig för att gå ut ur huset. Eller börja med ompack, läxor osv. Aja lite tid mkt på gång.

pussssss

Att fela är mänskligt

men att förlåta att är gudomligt.

Det var sjukt kul i jäkkvik. Orkar inte skriva allt men kan ju säga att jag troligen blev förgiftad av både allt godis och all frisk luft. Och sömn blev de i brist. Men sjukt kul, måste säga det igen. Kyrkan är faktiskt fett cool och inte alls lika jobbiga som man kan tro :). Aja nu snurrar bara huvudet. Måste försöka ladda inför lilla vm nu, men ska sova först (i min egen säng) och äta ngt (ur mitt egen kyl) fast först duscha (i min egen dusch) och titta på tv (min egen), It´s good to be home :) och btw träning idag var knasigt rolig, har saknat innebandyn :)

Well, well see you for so long fuckers and suckers! ;)

GRATTIS LISA I FÖRSKOTT!

Igår så var de såklart skola på dagen, matteprov och bad. Sen hemma sprang jag runt och packa till jäckvik och sen bar de av till morbror i Boden som fyllde 40 år. Träffade hans nya sambos släkt, osv inte särskilt spännande. Sen när jag kom hem började jag plugga till Engelska provet och var i säng ca halv tolv.

Segt och gå upp idag. Film på svenskan och sen blev de Engelska prov vilket gick rätt så bra..Teknik då vi också såg film och sen lunch. Efter lunchen hade vi musik. Träffade den  nya musik läraren, ganska kul med en seriös lektion. Dagen slutade med no halvklass. Hemma vet jag inte riktigt vad jag har gjort men tiden har då bara runnit iväg. Måste nog gå och blåsa håret nu, Klockan 5 går bussen till Jäckvik och konfa läger och innan de blire att fara iväg och köpa godis. Uppdatering kmr på onsdag kväll då jag är hemma, om inte vargen ätit upp mig ;) PUSS!

Because I say so

Okej, paus för bloggen?! hmm, nja kunde inte låta bli att skriva några rader innan jag börjar med engelskan.

Idag slutade vi tidigare som tinis joinade mig in till stan. Köpte mascara, solglasögon, buff liknade sak och platt tång. Inga kläder..Tyvärr, fast undvek ju att titta så. Iaf så känner jag att jag redan älskar plattången och har lite små ångest över slöset idag men behövde ju de så, dessutom kmr pengar om en vecka :)

Efter stan satte jag med mig med hk som tydligen skulle in imorn, sen blev de träning. Då vi körde egen springning, skönt! Efter de var de möte om lilla vm och när jag och papi promenixade hem sådär vid 8 så såg vi en råtta ?! eller vi sprang ifatt den så vi skulle se. Och den var typ svart och lurvig och var nästan, nästan söt. Ähh jag som hatar råttor. Nog med de, matten gjord, engelskan väntar, ses vi på mitten?



Du pratar om droger som om du andvänder det, när de närmsta du kommit är teveserien Weeds på tv3.

Knowledge

Skola idag då, sent, Jobbigt. Hemma mat, lite dator. Promenera över till mormor och morfar. Läsa engelska, svamla lite, se Gossip,handtvätta strumpbyxor(?!) Sätta sig framför datorn igen. Mhm inte särskilt spännande dag. Sämsta var fucking fisken på skolan och bästa ipren efter Hk:n. Well nu orkar jag inte skriva mer här och förvänta er ingen uppdatering närmsta dagarna, fullbokat. Men som man säger planering löser allt, Pff de lär man se ;)

Nu ska jag dra mig mot tv:n, har´e puss

tårta torsdag

De får bli ett snabbt inlägg, annat väntar.

Idag var de då skola ända speciella var väl att jag och eve ledde idrotten vilket vara helt ok och gick helt ok. Sen hemma ta de lite lungt innan träningen. Träning sjukt jobbigt, slitet. Och en massa cred till laget, you guys make my smile :) Hemma nu ska jag väl proppa i mig lite sjuukt nyttig mat fast först ska jag plugga lite Eng grammatik, efter de CSI NY, pusstjo

En gång, aldrig mer

Så de blev måtsund idag tillsammans med Rebban och Eve och vi hade väldans kul i backen. Men förväntande man verkligen ngt annat? ;) De ända jobbiga är alla denna väntan i liftkön, jag blir spyless på de ibland. Så nu när jag kommit hem sitter jag här allmänt ofräsch och håret åt alla dess håll och kanter men ska försöka promenera till duschen snart. Ikväll få jag se vad som händer, troligen lite plugg och kanske en promenad ner till m&m.

well ska se om jag hittar nå mat i kylen och så ska jag kolla in toaletten som de ryktas att mamma och kajsa fixat till idag.......hejsan svejsan i lingonskogen för denna gång

For free

Alla hjärtans dag orkar jag inte dra igenom men kan säga att den blev överförväntan och även om alla hjärtans dag är lite överskattat så var de ändå myyysigt till tusen.

Idag var de då skola, härligt tjill på svenskan och sen Benny grünfelts föreläsning om förintelsen, hört den tre gånger nu och försökte verkligen lyssna ordendligt eftersom Jullan var rar nog att ge oss en läxa om de. Efter skolan gick jag och Eve förbi Anna med lite läxor innan vi fortsatte mot storis. Gick runt i affärer där, hittade en sommar tunika/linne inte särskilt dyr men jag får se om jag köper den.

Sen gick vi hem till eve och sen kom Manne och inte så mkt hände. Mammma kom och hämtade mig vid sex-tiden och så for vi till coop, åt på max och sen handla. Då kom min super ide att kopiera av eve och hennes pappa snabb shopping race, men de gick inte särsklit bra. Har ju aldrig riktigt varit sådär elit på att välja.

Nåja nu låter de som om lite grönsaker och dip väntar. Idag börjar mitt nyttiga liv har varit allt för mycket snask på sistonde, allting bara växer, nä beach 2008 här kmr jag! pussssss!  





Dålig bild kanske men så ser ungefär mönstret ut tänkte ha den till svarta leggings, vad tkr ni :)

Alla hjärtan dag

Tack till alla omkring mig och mina vänner ni är guld. Kärlek!


a lot of things going on, a lot

Väldigt mycket som händer nu när de bara är en och en halv vecka fram till lovet, men så är de alltid prov som ska göras och rapporter som ska lämnas in. Så därför inte kanske bästa uppdateringen på bloggen just nu...

Igår var de då skola ända uppstickaren där var väl skidor och de var ju som skidor på gympan alltid är. Väl hemma satt jag och eve och klistra till kring åtta innan hon åkte hem och jag satte mig med spanskan som vi tack och lov sköt upp till på torsdag, sen tv och sömn hiskligt tidigt.

Idag skola först, när jag kom hem blev de pasta carbonara och efter de datorn ikl blir de gossip girl och träna till redovisningen som är imorn. Kul att hm grejorna äntligen kom idag btw :) nä nu ska jag snart slita mig här ifrån men först, kolla allas bloggar lr har dom kanske varit lika upptagen....som jag ;) take a stand, svejsan

Bättre än förväntat

Vaknade kring halv elva av att pappa väckte mig. Gjorde inte så mycket tills Eve kom vid 1 halv två. Sen dess har vi limmat, interjuvat och gått till ica för att köpa mer limm. Så just nu är vi höga på all limlukt efter de har gått ca 3 tuber/ stift. Fast vi håller på att lufta ut lite nu så jag inte dör av förgiftning i sömnen..

Nu limmar stysan medans jag sitter här och är lite snurrig av allt lim. Herregud de måste vara riktigt starkt de där! men men, vi är dyra barn, vi närmar oss nog snart en hundring i lim pengar. ;D

Och vet ni vad stysan nyss sa till mig, när jag sa att jag inte kunde alla glosor. "skriv på underarmen"
haha, förstår ni att hon säger till en att man ska fuska!? fick en chock!
Annars är de rätt TJilll att bara sitta här och se flickan jobba, men snart lär hon väl ropa byte ; (
Kan ju bara säga, Akta er för våran redovisning! kom nyss på den strålande idén att bjuda på godis, satt vi höjer oss lite ;)

Stysans things to do                                              Evis things to do

- Spanska gloser                                             - Spanska gloser
- svenska/ teknik                                              - svenska / teknik
- städa garderob                                              - städa garderop
- gå till mojmoj                                                 - matte 
                                                                            - engelska gloser
                                                                            - so        
                                                                            - Engelska och spanska övningsbok


INTE SÅ RÄTTVIST ;O

Nu gick hon och kopiera ut ännu mer.............................!

Haha stackars den jäveln som ids läsa de här ;D

- Vad kort du är!
- Om man ändå ska ha ett helvet är de bättre att ha ett litet.

Hahaha höll på att skratta ihjäl :D smart släkt man har ,

Om ni undrar hur de er ut i stinas rum just nu så kan jag meddela att de är pappren, tidningar, lim och skräp över hela golvet. men vi lever vidare =D

4 min senare,

hahah ojojoj, kaos!
limmet torkar och skink steker, vettetusan hur de vart me den.

helt sjukt mycke limm de har gått idag :O nästa tub är slut nu!

nu ska jag hjälpa till, hare gött suckers, ni vet att ni är underlägsna ;D

pusssar och krammmmar m.m. från knoll och tott!

It´s never easy

Vaknade kring halv tio idag och gjorde lite smått och gott innan matchen mot team Kalix. Uppvärmningen på matchen kändes faktiskt inte bra alls. Fast matchen gick ändå helt ok för min del. Vi vann med 5-1 och Kalix har väl haft sina bättre stunder.... Hemma duschade jag och efter de satte jag mig framför oth tsm med So:n och fortsatte klistra, bara hälften kvar..minst! Sen kom resten av familjen hem tsm med lite take away kina mat, smarrigt! Nu ska ja kanske bada i poolen, var ett tag sen. hejs.


blankt

Hemma nu från Evis, ganska kul dock inte på humör idag riktigt. Avslutade kvällen med att gå hem tsm med tinis. Hamna framför datorn men ska snart gå och klistra till SO:n, någon måste ju.  Efter de blir de sängen sjukt trött och hyfsat tidigt match imorn, pusspåkinden

1 gånger 1

Igår blev de som vanligt skola och de ända roliga var väl skridskor fast ändå¨lite jobbigt.. Efter skolan for jag hem pluggade lite och såg ett avsnitt oth :) Sen så skjutsade pappa mig och lisa upp till kyrkbyn och konfan. Väl där var vi tvungna att gå ut och möta Tinis för att hon inte hittade trots att hon varit där typ 3 gånger förr, haha de är inte bara jag som har dåligt lokalsinne ;). På konfan tränade vi lite inför musikalen i Maj och efter de fick vi reda på allt om lägret, börjar längta lite nu faktiskt :) Sen så slutade vi lite tidigare och såklart så började dessa "mogna" pojkar kasta snöbollar. Iaf så övertalade jag lisa att gå ut och sa att dom inte skulle kasta men ca 2 sekunder senare, splash! Lisas huvud, ajaj och ibland är de bra att vara kort :) På vägen hem surra vi om ditt och datt, trevligt och glad för tjejen skull. :)

Väl hemma kmr jag inte ihåg vad som hände riktigt, möjligen datator ja...

Idag blev de skola och efter de studiebesök på kuriren. Ganska okej ändå tyckte jag :). Sen så åkte Eve och Robert hem  och jag stannade kvar på stan en snabbis för att inhandla alla hjärtansdag presenter. Skönt och få de bort gjort nu är de bara att slå in dom :)

Sen, hemma satte jag mig och såg två avsnitt till av oth innan jag började med klistrandet till SO:n fast limmet tog slut så då satte jag mig här, ikväll får jag se vad som händer möjligen ett besök på Tingsv. 41, pusstjosan


Glöm och dröm vidare

Om ungefär ca en vecka är de alla hjärtan dag, säger bara dööööööööö orkar inte troligen årets gulligaste dag när man inte har ngn söte att fira den med. HELVETE! ska du slopa den och sörja, ähh bajs och dessutom blir de ju inte bättre när man ska springa 700 fucking mil på träningen och att skolan sucks by the time, fan, palla leva..

Vänta, är de bulldagen idag?

Dagen startade med skola, tisdag, tung dag. Blev ju inte bättre när man fick veta att redovisningen i SV/SO var på onsdag så när man kom hem var de bara att sätta igång med de. Men de ska nog lösa sig tillsist trots att läxorna växer i drivor för tillfället.

Aja nu ska jag på promenix med Ida efter de goosip och kanske en semla till de ;)
kram,


Curious

Igår gjorde jag inte så mkt, tränade, städade rummet (stolt^^), läxa och for till momor och morfar senare på kvällen innan jag somnade hyfsat tidigt.

Fast var ändå sten trött imorse och skridskor på skolan gjorde inte saken bättre. Inte för att de är särskilt jobbigt att åka skridskor, ganska kul faktiskt men att dra dit grejorna de är jobbigt....

När jag kommit hem har jag bara suttit vid datorn, ätit systers goda kebab och suttit vid datorn lite till.

Ikväll är de träning hoppas att springningen skiter sig, de är så jobbigt men framförallt aptråkigt!

take care!

Wihoooo

Tacktack så fucking mkt för den nya designen på bloggen Eve,du är bäst och du har nog rätt jag skulle aldrig fixad de...:)

Knollochtott gör de spontant

Nu sitter jag med färgen i håret, äntligen! medan mamma gör hårt granskning på min garderob....

Idag började dagen med stan tsm med mor min. Köpte (läs:mamma köpte) hårfärg, hårspray, tröja coh örhängen till moi. Efter stan blev det hem äta lunch och årets första semla.mums. Sen for jag tsm med Eve för att kolla på filip, hennes kusins match. Och då visade de sig att de var luleå hockey samtidigt fast i A-hallen då. Vilket jag inte hade en aning om. Iaf så gick vi först till team sportia och sedan för att kolla en tag på filips match. Men under tiden så lyckade vi ordna till att manne skulle få oss in på luleå hockey. Så efter lite om och men så klippte Robert in Manne och han gick in och kom sedan tillbaka med biljetter till mig och Eve, tack för de! :)

Jag och eve lessnade efter andra perioden och tog spontant tvåan hem efter farit runt på ngt industriområde för att hitta busshållplatsen...Väl hemma satte jag mig med Sv läxan och efter de middag och tillsist färga håret. Ikl blir de nog fortsatt läxor kanske lite tv och röja upp i rummet.

Pussssöööt

Stormy tova

Idag startade dagen med skola som alltid och efter de for jag hem. Först tänkt att jag skulle åka med till farmor men tog ist bussen tsm med eve till storheden . Hon köpte hårfärg, men jag avaktar till imorn så kanske jag far med mamma så slipper man kanske betala ;) Sen skjutsade eves mor hem mig, tack!:) Nu ska jag snart gå och fixa middag, blir en måltid i ensamhet eftersom pappa och kajsa är hos farmor och mamma på väg hem från Malmö fast de är klart oth får nog joina mig :) pussss!

RSS 2.0