Konsten att kunna en kod

Idag lyckades jag med konststycket att glömma bort koden och få kortet slukat av en bankomat. Gick då direkt in till handelsbanken för att lösa det. Sedan följer en rätt så lustig historia, kan berätta den någon gång.

Ikväll så ska jag på inventering med innebandyn, känns helt okej. Dessa brudar är ju så fantastiska att umgås med så ja.

Imorn åker jag med klassen till länkebo, återkommer på onsdag. Trevlig tisdag!


Ett års kalas

Igår tillbringade jag förmiddagen hos Eve och Eftermiddagen i ishallen. Jag hade glömt bort hur förfärligt kallt det är i en ishall. Det är som att komma in i ett kylskåp och sen när man kommer ut igen så får man en våg av utlandsvärme emot sig trots att det var värdelöst väder igår. Det regnade ju typ konstant.

Kvällen och natten spenderade jag med Pontus, mysigt värre. Vi somnade tidigt och vaknade tidigt eftersom Pontus hade match idag också. aja, då for jag iallafall hem och sedan mot boden, min rararste kusin fyllde ett år. Thihi han är så söt. Så vi grattade han och sedan, när vi kom hem, tog jag en powernap i sisådär två timmar.

Nu ska jag käka lite middag, hungrig som en oxe (visst är det så man säger? )

Ha det bra!



I julas, jag och kusin.

29 Augusti

Idag är ingen vanlig dag för nej det är Evelinas födelsedag, hurra hurra hurra!

Grattis hjärtat!



Du betyder så oerhört mycket för mig, ord kan inte beskriva.

tack för en fin kväll.

Okej fråga mig inte var jag gör upp nu.. Eller jag kan berätta vad jag gör, ligger i sängen, lyssnar på musik och väntar på att resten av familjen ska vakna så att jag slipper göra frukost själv, hihi.

Gårdagskvällen var trevlig, riktigt trevlig faktiskt. Man har faktiskt saknat sina old klassmates litegrann. Vi hade mycket att ta igen, fan vad vi babblade och sedan lärde jag dem också vad uttrycket  "jag mötte Lassie" betydde.

Idag så beger jag mig till Eve nu på förmiddagen för att fira henne genom att fika och sådant. sedan ska jag nog troligen kika på Pontus match och ja, livet är väl fullt av möjligheter efter det. Nu tackar jag för mig.

Adjö.


Jag mötte Lassie!

rosa naglar

Måste bara nämna att idag duschade jag så länge att fingrarna blev allderles skrynkliga. Det gäller att ta vara på naturens resurser.

Nu däremot har jag på mig rosa nagellack och en ny tröja från gårdagens stan tur (bjuder på den bilden;))





En uppdatering

Ingen blogg igår och vet ni varför? jag orkade inte. Efter en heldag i skolan och sedan en eftermiddag blandat med pojkvän och stan och hemkomst vid tio. Orkade jag inte, jag gick och la mig och somnade innan elva. Det var gudomligt, dock lyckadas man ju ändå vara trött när man vaknade imorse, typiskt.

Annars hade vi spin dagen idag, kul! Skulle springa förbi och köpa ett par skor när jag slutat skolan, men hade lyckas glömma bort min bankkort kod? hehe hur lyckas man egentligen. Så tog bussen hem utan ett par skor.

Ikväll ska jag på middag för att fira eves födelsedag, åh vad det ska bli kul!

Nä ska fortsätta sminka mig nu, ciao!

Tredje dagen

Första dagen med lektioner och åh vad jag känner att stadsöskolan har gett mig för lite kunskaper. Det känns faktiskt inte alls bra. Jag hade bra betyg när jag gick ut men nu, det känns som att det dalar. Vilket är j-vligt jobbigt eftersom skolan var ungefär det enda jag var bra i. Idag på samhällskunskapen såg jag typ ut såhär:



Saken blir ju dessutom inte bättre av att man får gissa till sig så man förstår vad han menar. nåväl ryktena säger att man bara måste vänja sig.

Annars så tillbringade jag lunchen med Pontus, Eve och lite övriga från Pontus klass (typ resten av hockey och några fler). Och vet ni hur fantastiskt skönt det var att känna någon på lunchen. Det var jätte jätte jätte skönt.

rubrik akuten

Precis varit på innebandymöte och jag är så förskräckligt glad att alting med innebandyn löst sig. Säsongen kommer bli perfekt. Mina innebandyvänner är perfekta, man blir typ varm i själen av att tillbringa en timme eller två med dessa fantastiska tjejer. Att det sedan ser ut som om vi får en riktigt bra tränare och trupp gör ju inte saken sämre.

Jag, Eve och Carro blev dessutom lagråd. Känns jättebra, nu har jag något som kan ersätta min elevrådsmöten och något som är kul så att jag håller mig sysselsatt. Jag mår verkligen som bäst då, med händerna fulla. Trots att jag ibland klagar och gnäller att det är för mycket så måste jag ändå erkänna att jag älskar det. Att jag dessutom har världens tjilligaste schema nu på hösten ger mig ju inte precis mindre fritid. Gillar dock inte tanken att vi ska läsa block på spin, jag som har världens sämsta minne, hur ska jag komma ihåg all spanska till nästa terminen utan att fått fräscha upp mina kunskaper?



Har ej det överkryssade lektionerna, shemat blir dock tuffare till vårterminen. Men ändå 15 lektioner i veckan! (något säger mig att tvåan kommer bli döden).

Nu ska jag se vad jag gör, ser nog sporten klockan 22 innan jag slår en pling till Pontus. Sedan blir det väl att sova, trött tjej!

ja, du vet, Stina utan liv

Ett riktigt bra exempel på hur bra facebook är när man är en nyfiken människa utan liv.

Läste nyss en killkompis blogg. Han nämnde då inget namn på en tjej utan bara första bokstaven, vi kan kalla henne v. In på killens face kolla upp alla på V och vips så var man en erfarenhet rikare. Stina hjärta facebook.


Bara sådär tre år minus två dagar kvar.

Vet ni vad en av de värsta sakerna är?

-Det är när man kommer hem och det varit fisk på skolan, man är så hungrig som en ko och så finns det ingen mjölk hemma, det suger. verkligen.

Andra dagen idag då, känns ju bättre än igår så det är ju minst sagt ett framsteg. vi fick redovisa för klassen och jag som ärligt talat aldrig är nervös för att redovisa, blev lite skakis på rösten haha. Tror dock inte att det hördes, brukar alltid vara så att man tror att det hörs mer än vad det gör. aja det är väl bara att träna på!

Sedan kan jag också konstatera att efter två dagars gymnasium är jag lite besviken på en sak: Man träffar ju aldrig någon annan än dom som går i hackspetten (alltså det är ju inget fel på er men jag vill som träffa andra också, typ de som går på kungs, hehe). Jag vet mamma, jag skulle valt natur....

tjing!

Spin1

Såja första skoldagen gjord! det var som en spänd spänning i hela klassrummet, men det mjuknar nog upp så småningom. eller jag vi får väl hoppas på det.

Nu snart eller ja, lite senare är det träning för min del, skönt! Innan det borde jag verkligen ta och röja upp på mitt skrivbord, block, pennor och kalender ligger i en salig blandning tillsammans med jeans, bikini och solglasögon. borde egentligen skriva en bok:

Konsten att stöka till - en självbiografi av Stina Paulsson

Det var allt, för nu. ciao!

Skola imorgon

Jag skulle ljuga och säga att fotbollen gick bra, men jag är ingen lögnare så jag säger sanningen, det gick rent åt helvete. okej bra slut pratat om det.

Imorgon börjar skolan, okej mycket tjat om detta men ja. Känner mig inte ett dugg motiverad att lämna detta underbara sommarlov med att göra ingenting vettigt och med 10 timmar sömn varje natt. men som sagt nya rutiner, skönt. nya människor, förhoppningsvis går det bra (snälla stina uppför dig).

Nu ska jag tjilla i sådär 20 minuter innan jag ringer pompe (Eves smeknamn på Pontus haha) som har lovat mig att ta ett paus i sitt cod lir för en stunds snack.

Så, godnatt!

hemma!

Hemma igen efter en trevlig helg, tog inga bilder eftersom att det helt enkelt inte var så mycket att se. .Ikväll ska Jag och Eve spela match med f 95, och jag är typ jätte nervös ungefär samma känsla som att jag börja gymnasiet, en ny skola och en ny klass imorgon.

Annars ska jag sluta med godis imorgon också, jag och Strömberg, någon som är på? Mitt första mål är att hålla mig till thailand (om ca två månader, den 21 oktober åker jag!) och mitt nästa mål är att hålla mig till nyår. Önska mig all lycka till, ska verkligen hålla mig den här gången.

Så vad sägs, är ni med på tåget? inget fusk bara!




Nu ska jag kladda på lite smink på mig, för en fotbollsmatch. thihi.

Åker bort över helgen

Har precis packat, åker med familjen plus vänner till storforsen över helgen, hemma på söndag. Ser i fram emot två lugna dagar och förhoppningsvis en fin avslutning på sommarlovet. På måndag börjar skolan, läskigt värre.







I Storforsen för 2 år sedan, tror jag...

Kära Max

Jag och Pontus var på max igår. Ytterligare en gång inser jag hur otroligt diskriminerande deras beställningsdiskar är. Mätte faktsikt och dom går upp till näsan på mig, NÄSAN! Man ba hallå titta på mig, här nere. hoho!

Det följde att jag och eve hade en liten fundering hur man skulle kunna lösa det här. Lättaste alternativet är så klart att från början bygga beställningsdiskar för pygmer. men annars skulle man kunna :

1. alltid ha med sig en pall i handväskan, lämplien ihopfällbar eftersom man annars måste gå runt och ha den under armen, fast och andra sidan en snygg pall kan ju vara en läcker assocear.


Se där! bara trä in handen och ha den hängades i armvecket!

2. En skylt, lämpligen i mindre storlek och med ihopfällbar pinne. På skylten skriver man "titta ner"  och sträcker upp över diskkanten.


Ett perfekt exemplar på en skylt.

3. Man hyr in en personlig stark assistent eller en liv vakt. Personligen hade jag nog valt livvakten skulle han lätt kunna hålla min rygg och döda alla som vill anfalla mig, dessutom hade han fått lyfta upp mig så jag såg över beställningsdisken och knäcka fingrarna på alla som tyckte detta såg lustigt ut. (det mest optimala är ju att livakten är en svart kille med mörka glasögon och mycket tatueringar och direkt importerad från New Yorks Ghetto)



Perfekt!

Det var allt för nu, dags att skriva ett brev till Max och fråga om dom verkligen riktar sig mot småväxta kunder.

Gylf uppdragaren!

Jag har haft problem med en gylf som ständigt halkar ner, idag löstes problemet, med ett snöre! gud jag är så bra, kanske skulle satsa på en karriär som uppfinnare, har verkligen flera ideer på lager nu, min senaste "gylf uppdragaren", klassikern "boll dammsugaren" som suger upp innebandy bollarna så man slipper springa runt och jaga dom och som samtidigt dammsuger golvet och till sist "magnet bollsamlaren" samma funktion som nyssnämda minus att dammet inte följer med.

Här följer en bildförklaring för gylf uppdragaren. Om ni är intresserade av ett eget exemplar kontakta mig på [email protected]. Exemplaret kostar 49.50 :- och finns endast i begränsad upplaga.





Nu ska jag fara och träna fotboll med Eve och min systers lag. Kul!
Därefter följer övningskörning och övernatting på Porsön, Adjöken fröken!

Lite bilder åså.





Lille (sötaste och kladdigaste) kusin John





Stina och Evelina spelar alfapet.



Och sedan gör dom smoothie, mums.



Stina och mageN



Aa, jättegott!

En tatuerad prostituerad

Hemkommen från stan, en vit klocka och en svart t-shirt rikare, x antal kronor fattigare. Fick också med mig hm magasine. Det är bra för det är gratis, hihi. Läste den och fick en gång bekräftat att stövlarna som går till låren är så höst 2009. Nu ska man ju inte säga att man tycker dom är helt vedervärdiga för vips står man där med ett par egna, men alltså är det bara jag som tänker på julia roberts i pretty woman. Ni vet, när hon är prostituerad och en av hennes kunder ( den inte alls särskilt snygga) Ricard Gere blir kär i henne. För övrigt är ju enda anledningen att  tycka Ricard Gere är snygg är ju för att han har tjockt hår ( kanske tupe, vem vet), men fan håret är ju grått!





Nä om man kanske skulle ta sig en lite siesta, eller ladda in bilderna från mobilen.

tjugondeee

Nyss vaknat, eller för 45 minuter sen typ.. började med att hänga upp västarna som jag tog hem igår från träningen och tvättade, dom luktade så förbannade vidrigt efter att herrarna använt dom (som i forstsättningen ska ge fan i våra västar och börja använda deras egna!). Nu luktar dom iallafall ljuvlig, öste på med sköljmedel när jag tvättade, mmm! sen käka jag frukost, äggröra och bacon. Allt snack om ägg på träningen på sistone gjorde mig sugen och det är ju faktiskt förbaskad gott!



Nu snart ska jag in till stan och träffa min boy så måste väl trycka mig upp ur sängen, fast det är förbaskad mysigt och varmt här. Köpte ett nytt täcke och sängkläder för ett tag sen och nu är det som att sova på hotell minus hotellfrukosten. väldigt skönt!

Paranteser

Sitter och öh gör ingenting. Träningen var kul (vad annars när man umgås med fantastiska människor?) och sedan förlorade herrarnas deras match. synd. (nu kanske det där lät ironiskt, men det var det faktiskt inte). Väntar på att Eve ska logga in på msn (dock verkar hon inte vara på väg, åhhhhhhh, nä skoja gillar dig ändå) och sedan på att Pontus ska svara på mina sms (2st). Blir alltid lite orolig när han inte svarar (slutar oftast med att jag ringer hans lillebror för att höra att allt är ok). hmm, är detta naturligt?

Annars har jag bytt bakgrundsbild på datorn, bort med tråkiga dreamborden och fram med detta foto som Bea tagit. Är det egoistiskt att ha sig själv som bakgrundsbild? nä, jag egobootsar ( finns det ett sådant ord? aja nu gör det då) bara mig själv.





Svar till j18: Pontus fick som han ville ;)

In your dreams

Sitter vid, datorn, som vanligt. Väntar på att mamsi eller papsi ska komma hem och laga middag åt mig, thihi. Efter det blir det träning, hoppas på mycket folk! grymt kul iaf! :) Frågan är vad man ska göra tills dess att träningen börjar, kanske skulle man vika ihop alla kläder som samlat sig i en prydlig hög bredvid skrivbordet? hur kan det komma sig att det alltid är så mycket kläder överallt? Tror det kan bero på att jag är lite stökig av mig, hehe. Hmm inser att jag skulle behöva dammsuga också, men äh en annan gång va?

Troligen världens skönaste Bh

Nu ska jag visa er Bh:n jag köpte igår. Troligen världens skönaste.





Mu sitter jag och väntar på att mitt hjärtegull ska komma och ge mig en puss. Därför borde jag egentligen gå och klä på mig. Och då till den stora frågan, vad ska man ha på sig?

vädret är så konstigt nuförtiden, shorts eller byxor? kjol? Tror dock det blir ett par klassiska jeans. Det ser ju så myclet varmare ut än vad det är.

Slutligen visar jag en bild med mig, min halsduk som jag inte vet om jag ska behålla och min sovtröja. Troligen den skönaste tröjan i världen.


dags att dra ut tummen ur röven.

Okej, tillbaka igen. Sista tiden har jag inte orkat blogga men vi gör ett nytt försök, igen. Måste väl försöka dokumentera min väg ut ur skolan (okej tre år kvar men ändå). Senaste dagarna har jag inte gjort mycket vettigt eller okej, jag har spenderat pengar och ytterligare pengar. Bara för att man har pengar måste man ju slösa dom. Idag på stan lyckades jag på mindre en två timmar spendera över 600 kr. Köpte underkläder (ck Bh på 25 % på twilfit som har märkesveckor), present till Eve och en halsduk. Mycket fint och framförallt, mycket nödvändigt! Igår var jag på storis och köpte en bikini, fast den var faktikst på rea! och en bodylotion plus lite godis, utvecklar beteende mot sockerberonde.

annars är det ju förövrigt två månader till thailandsresan och fem dagar tills skolan startar. Är det konstigt att vara nervös? För jag är verkligen det, kan ju dock trösta mig att jag börjar först klockan 11, ett minus är ju att jag inte har den blekaste var man ska samlas. hehe, men det löser sig nog, man har ju lokalsinne! ;)

Nä om man ska avrunda här, fick typ ont i halsen. visar kanske upp något inköp sen, om ni har tur!

Ja, jag är lat.

Lycka är när man inser att man inte behöver resa på sig och hämta headsetet för att det redan ligger bredvid dig.

det är nästan för varmt!

Igår så var jag och Pontus på en liten utflykt. Vi paddlade kajak till tomholmen och slog upp ett tält för att sedan övernatta på ön. Först tog det 2 timmar att komma på hur vi skulle få upp tältet, sen tog det typ en kvart att få upp fanskapet, och det blev bra, bara lite snett. Sen åt vi och ja, hela den historian. Till slut blev det dags för lite sleep. Problemet är bara att när man ska sova, så hör man verkligen alla ljud. Det slutade att jag tog en utav tältpinnarna och la den bredvid mig för att kunna sticka ut ögonen på eventuella mördare som skulle anfalla oss. Behövde dock aldrig använda pinnen.....amazing. sen vakna vi med imorse med ont i ryggen och en uppskattning att man har en säng att sova i vanliga fall. En underbar kväll, natt och morgon med sin sötnos.

Väl hemma tog jag cykeln till mormor och morfar som var barnvakt åt min superdupersöta kusin.



Jättesöt kille!

Oui

Sitter här vid datorn, väldigt ofräsch eller väldigt naturlig, beror nog på hur man ser saken. Har iallafall inte på mig smink, kommer knappt ihåg senaste dagen jag inte hade smink, men va fan det är ju sommarlov nog måste man få se ut som tio då (ungefär så gammal jag ser ut osminkad). Kanske ska dra några svängar med mascara borsten innan jag ska till coop. Jag och eve ska nämligen och äta på donken när hon har slutat, en enkel middag för två helt enkelt. tror ni jag är nå sugen?

För övrigt hade vi träning med herrarna igår. Det är kul på ett sätt och förfärligt förnedrande på ett annat. Kul att vi kan spela på hel plan eftersom vi är så pass många då och tråkigt att vi eller jag ät mycket sämre än dom. Dock brukar de var rätt snälla mot oss. Mitt lag bestog förövrigt av jag och boysen, behöver jag säga att jag var bäst?

-nä trodde väl inte det, hehe.



Vic trodde Pontus var blond, blåögd och hade rakt hår, kanske dags att jag visar en bild på min pojke.

blåbär

Nyss varit en sväng på helex, nu kämpar jag med att hålla ögonen öppna. Aja ska snart bege mig mot köket och blåbärskakan som jag nyss bakat, är hungrig. Idag har jag gjort som alla andra, legat i solen. För visst är ni det ni har gjort?

Aja och sen har jag varit och beställt ett nytt bankkort. Spärrade ju som mitt när börsen försvann. Och på tal om börsen så fick jag tillbaka den häromdagen, var och hämtade den hos polisen. Alla kontanter var borta men korten låg kvar, det var faktiskt riktigt sweet.

Imorn ska jag till klubbviken med mamma, kanske mormor och kajsa och nu ska jag gå och äta, min mage skriker efter mat.


Luleåkalaset 2009

Min summering av årets lk:

- Skratt
- Tårar
- Möten med kompisar man inte sett på år och dagar.
- Möten med nya människor.
- Kramar
- Mer kramar
- Inga karuseller (y)
- En bortappad/stulen plånbok.

Och ja lite bilder får ni.









Puss!

Stysan testar

Nyss testad en sån här epilator, ni vet som man rakar benen med, säger bara aldrig aldrig igen. Det gör jätte ont och kittlas samtidigt! dessutom måste man dra den jääätte sakta över benen. sucks! nä nog blir det att fra med rakhyveln i duschen istället haha, ett säkert kort!

händer då? lk mest, kul och helgen har gott allderles för fort, allderles.

hoppas på en riktigt trevlig kväll med amanda som avslutning på kalaset, vi ses!

RSS 2.0