Kronprinsessan

Ledsen kära bloggläsare. Denna jäkla bok tar upp all min lediga tid.


Recension

Så gårdagens kväll då. Började med att laga sushi. Det tog tid men resultat blev bra! Det smakade som sushi och såg ganska mycket ut som sushi. Bilder kan komma. Fortsättningsvis så var kvällen trevlig. Vi gick och såg sex and the city 2.

Den var helt okej, till och med bra. Kläderna var vackra och sex and the city tjejerna såg ut som om dom passerat 40 fast ändå inte. Måste dock säga att filmen var lite "over the top". Liksom lite för mycket lyx, lite för mycket guld och lite för mycket "det här händer aldrig i verkligheten". Storyn kändes också lite platt och som många av er vet utspelar sig den största delen av filmen i Abu Dabaui. Som är ett konserativt land i mellanöstern, och jag har verkligen svårt att tro, utan att avslöja för mycket, att kvinnorna bär senaste modet under sina burkar, att männen vågar vara öppet homosexuella och att man kan gå ut med en slits upp till höften och halva brösten utanför klänningen utan att någon ber en att sluta blotta sig.

Nåja, slutbetyget: 3. Fina miljöer, outfitar, vackra människor och stundtals riktigt rolig men med en småkass story blir det inte bättre än såhär. 




Nu borde jag ta och träna lite, typ pilates framför säsongen som tjejerna här ovan spelar i. Annars då? jo jag måste läsa ut denna bok till tisdag. ↓




 

Lördagsplaner!

Snart sticker jag till stan och därefter till Linnéa för lite home made sushi. Kvällen avslutas med bio, Sex and the city 2! trevlig lördag gott folk!






sex and the city!

Idag ska jag gå och kika sex and the city2. Laddade upp till filmen genom att se ettan igår och har dessutom börjat titta på säsongerna från början. Den första säsongen spelades in 1998. Carrie (modelejon med crazy outfits) har på sig kläder som dessa.




Det ser ut som om hon har på sig en gardin men trots det, är det inte fult. Jag minstänker att hennes kläder är så extrema att dem inte är fula.


size 0

Igår gjorde jag sista provet och det innebär inte bara att sommarlovet i praktiken är här utan också att bloggen kommer få mer tid. Och under veckan eller jag främst igår så hann jag fundera lite.

Igår köpte jag SOLO och då följde tidningen Glaze med. Den sistnämnda var förövrigt riktigt löjlig och rubriker som " Angelina Gravid igen, sista chansen att rädda äktenskapet!" eller " SJP avisar alla rykten om ätstörningar eller träningsmani" avlöste varandra. Nåväl nu till det jag tänkte på. Titta på den här bilden



Vad tänker ni? vill ni veta vad jag tänkte, "gud vad hon var stor". Kommer då på mig själv och tittar igen och nä hon är inte stor, hon är kurvig och ser ut som kvinnor ser ut annars. Hon  är däremot stor jämfört med benrangelna tidningar annars har på varenda bild. Inser hur otroligt påverkad jag är och så jag skämms för att jag ens tänkte tanken och för det sjuka idealet mediarna har gett oss.

Stadsmaran!

Snart ska jag springa en mil. En jävla mil. Känslan i min kropp var till en början skräckblandad förtjusningen nu är det bara skräck och en jäkla stor dos nervositet. Önska mig lycka till!

Sex and the city 2!

Alltså ni bara måste se denna trailer på sex and the city filmen så kommer. Alltså hmmm, det verkar så galet, galet bra!

Nä nu måste jag ta och se om både filmen och alla säsonger, men nu först var det nk ja.

http://www.moviezine.se/olw

hola

:)
- Solen skiner.
- Linnea har gjort en ny spotifylista och den är awesome.
- Min jenasjacka är fin.
- Igår klickade jag hem ett par efterlängtade converse.
- Köpt ett linne för 50 riksdaler! fint.
- Solen kommer att fortsätta värma oss i veckan.

:(
- Jag ska till tandläkarn imorgon.
- Bussresan till tandis imorgon.
- Sista avsnittet av svenska hollywood fruar sändes igår.
-  Mitt rum är fruktansvärt mycket i behov av städningen.
- Spanska nationella imorgon.
- Läxorna som ligger på hög, nästa stopp, nk!



Bjuder på en bild från Thailand!


yoyoyo

Nu trodde ni att ni slapp mig va? nä så, jag har bara haft fullt upp i dagarna (typ firat mig själv) nåväl nu är jag tillbaka för en kort stund, innan jag ska dyka ner bland mina läxor. Sista två veckors rycket! kan ju nämna lite vad jag gjort i helgen, nämligen varit med min pojke i Piteå. Dock är vi värdelösa på att ta bilder så tyvärr ni får fantisera själva hur det såg ut när vi badade på havsbadet, gick längs stranden, bowlade, tävlade i ruschkanorna som tolvåringar, åt ljuvlig mat och njöt av utsikten mot havet från hotellrummet!

nä som ovan säger, läxorna väntar (svenska bok, svenska redovisning, spanska nationella, engelska nationella, spanska förhör, historia prov, nk prov) men trots de, solen lyser ju!

Ikväll ska jag tillbringa kvällen med denna kvinna:



Seriöst, hur kan man inte älska Maria Montazami.

Okej...

Håll i er! Detta är fruktansvärt kul! (och ja, My håller i 4 glas vatten!)

http://sspin.blogg.se/2010/may/henke-skrammer-my.html



långhelg!

Hola!
 
Ett tag sedan sist. Ni kanske tror jag har haft fullt upp, men nä. Inte direkt. Så dags för en lång helg, vilket känns otroligt skönt! Eftersom jag fyller år på lördag så består helgen till stor del av firande. På torsdag kommer lite flickor över, på fredag har vi lite stadsöreunionen med tjejerna och på lördag ska jag iväg till okänd destination med pojken min. Mellan det ska en hel del plugg hinnas med, sista innan sommarlovet. 

Och på tal om skolan. Så hände idag något som gjorde min vecka. Så. Jävla. Roligt. Tro mig fortsättning följer! (dvs håll utkik på bloggen för en skrattfest!)

Nä nu ska jag, ja inte göra nå eller? typ.

helgen som varit

Okej, detta får bli en kort summering av helgen eftersom jag mest längtar efter att kika på ↓



så.
- Fint fredagshäng hos Robin med bastu och en omöblerad 6 rum och kök lägenhet (och en del amigos också då).
- Snabbvisit på Bergnäset.
- Sängvisit på Porsön.
- Räfsning
- Lite futsal cup tillsammans med fina Eve.
- Lite film med syster.
- Tidig uppstigning och skrivning av ett debattinlägg.
- Löprunda med Henke.
- Spanska plugg och drömmar om en ny bikini.



Ok, jag grät mig igenom halva filmen, men den var bra!


!

Har precis packat ihop en väska för att snart bege mig mot Robin för lite bastu, pizza och fint häng. Solen skiner och ja, det känns faktiskt galet skönt med lite helg efter att ha avslutat veckan med spanska nationella.

Imorgon ser det ut att bli strålande väder och jag och syster ska nog jobba lite, umgås, mysa. trevligt. Sedan nja vi får väl se!



Henke och knäpp i Stockholm!

fullt upp!

Hemma för ett tag sen. städat och varit allmänt duktig, nu funderar jag på att börja jobba med en grej till klassen. Man ska leta reda på adresser till företag. simpelt. Pengarna går sedan oavkortat till allas vårt krisland, Grekland. Nä serious, det gör det. 


nu ska jag göra ett ryck och lägga in spanska glosorna och ikväll ska jag på PSI (ska bli spännande och se vad det är ja) och sedan räkna rösterna från valet i storbrittanien. fullt upp då!





 

comeback?

Kände för att lufta bloggen lite. Eller mest för att kom att tänka på en sak. varje gång, alltså varje gång när jag kommer in genom dörren efter skolan blir jag kissnödig. Inte lite kissnödigt utan liksom, jag hinner knappt knyta upp min converse och kasta min jacka på pallen innan jag känner hur det börjar rinna längs benet... typ. Kastar mig med steg längre än min egen kroppslängd (som ni alla vet är väldigt lång)  mot toaletten som typiskt nog är i andra sidan av huset och sedan när jag äntligen, äntligen är framme. Då är det som att kissnödigheten lite släppt- Ett mysterium, om du frågar mig.

Nåväl sedan bad EVE mig att nämna henne. Cyklade nämligen med henne idag. coolt.



RSS 2.0