New york fashion week

Precis hemkommen från Eve. Vi har försökte klura ut vad vi ska ta på oss på lk. Egentligen borde ju det inte vara så svårt. Det är ju inte precis fashion week. Men likafullt är det rätt knepigt. Trots allt hela luleås typ ungdom är där någon dag så ja. Jag har iaf nästan bestämt mig, eller jag måste testa det. Vilket jag ska göra snart. Annars har jag  lite smått och gott som måste fixas innan samlingen.

-fixa naglar
-Packa kläder
-Bestämma kläder
-Äta
-Läsa på regler inför döming imorn
-Prata med mami och papi om dvs tjofs

Äh lika bra att sätta igång, puss och ha det gött ikv! :)

gosh vad tråkigt man kan ha!


senaste..
Låt du hörde:
Kär i en ängel- håkan
Film du såg: Kommer faktiskt inte ihåg.
Mat du åt: Jordgubbar, om det är mat?
Kram: Mormor
Puss: Pontus.
Fest: Varje dag är en fest!
Känslan: trött. och lycklig.
Ilska: Dunno, eller idag. Ett mindre sammanbrott.
Resa: Götet.
Glädje: Idag!
Dröm: Inatt, om en traslig bussresa med nian.
Boken du läste: Au-pair-Melissa de la Cruz
Personen du träffade: Familjen.
Personen du pratade i telefon med: Eve
Personen du fick sms av: Samma som ovan :)
Gången du åt en 7-eleven korv: Aldrig ätit en korv från slevan tror jag.
Gången du var utomhus: Vid nio, då jag cykla från mormor och morfar
Gången du sov: Inatt.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag!
 
Nu ska jag se SATC, sen blir de kanske att testa lite kläder och tillsist sömn, känns som om det kan bli bristvara på det i helgen!


jordgubbsjobb

Måste säga att jag är fett stolt över mig själv som lyckas ändra bakgrundsfärg. Egentligen hade jag tänkt det skulle bli ljusrosa, men det blev vit om något vänster. Och det gillar jag.

Annars sitter jag här och knaprar på lite jordgubbar, gott är det, men minnen från dom är inte goda!


Boomerang






Denna skjorta från Boomerang låg på Sisters rean när jag var där igår. 50% på 800 kr. Men även om jag trivdes i den så kände jag att jag kunde få bättre för pengarna, men visst är mönstret snygg!



Istället blir det nog den här herrskjortan på dam från Hm, för 200 pix, ett trevligare pris dessutom så tror (hoppas) jag mamma betalar! tänk upprullande armar och stuprör, mums!

Onsdag

Idag träffade jag för första gången Mannes brud Michaela. Super rar tjej, håll fast vid henne mannen!

Sen kom Pontus och vi myste på åså innan han for kring fyra för att han hade match senare ikväll. Aja trevligt trevligt iaf! :)

Ikväll ska jag försöka ta igen lite förlorad tid med min mormor och morfar och kanske blir det en promenad också. För övrigt har jag bestämt mig för att hinna både fotbollsmatchen och lk på torsdagen. Okej kanske hinner jag bara två timmar lk, men lite tid är bättre än ingen alls!

Puss!

Den riktiga sanningen.

This is who I am.

Jag har just varit på fotboll. Det var förbaskat kul. Ändå är jag så osäker hur jag vill göra med fotbollen. Jag ältar mycket om fotbollen här på bloggen, men jag måste få skriva av mig. För det är så svårt att hata något samtidigt som man älskar det. Att släppa greppet om en av sina bästa sommarkompisar. Som man på ett vänster tillbringat åtta säsonger tillsammans. Att släppa känslan att lyckas, att släppa laget. Enda anledningen till att man faktiskt känner folk man aldrig skulle lärt känna annars. Men samtidigt så förlorar jag nu mer tid när jag tränar fotboll, förlorar upplevelser, samtidigt som jag får vara med om upplevelser. Fast den här sommaren känns det som att jag förlorat mer än jag vunnit på den fronten.

Jag har spelat två matcher den här säsongen. Egentligen har jag bara spelat 30 minuter i division 4. Och jag är nöjd med det tro inget annat. Men samtidigt vill jag inget hellre än spela mer, få det där förtroendet. Känslan att jag kan det här. Det är det här jag vill göra, det här är min sport. Men samtidigt förstår jag det. Jag är inte speciellt bra. thats just it, det finns dom som är så mycket bättre.

Förra året raserades mitt självförtroende helt på fotbollsdelen. Innan den säsongen tyckte jag det var så kul. Jag passade in, jag spelade med männsikor i min egen ålder och med dom som hade samma kapacitet som mig själv. Jag var given i startelvan jag började aldrig på bänken och fick 75% speltid. Att sedan ställa om till att få 25% speltid om ens det på matcherna, det var så annolunda. Att spela med bättre spelare var självklart utvecklande, men samtidigt sjönk min självkänsla till botten. Jag har alltid varit så framåt, vågade inte ta mig för. Önskade att dom inte skulle ge mig bollen för att jag bara skulle göra ett misstag. Känna blickarna i nacken eller höra sucken några meter där i från. Botten var där. Det här var i början av säsongen. Resten försökte jag sakta men säkert bygga upp självförtroende, men när man inte fick några nya chanser kändes det rätt lönlöst. Fast jag skyller inte på någon. Det var jag som gjorde misstagen och man får inte alltid en andra chans.

Fast då kom den här säsongen. Som en andra chans på sätt och vis. I alla fall när det gäller träningen. För med nya människor medför nya chanser. Och visst jag gillar det. Tiden kan bara försvinna när jag spelar, en och en halvtimme träning kan gå så fort. Och vara så underbart, vissa grejer ger en sån kick!

På torsdag ska jag spela min andra match. Tydligen ska det vara ont om folk. Och troligen därför jag får spela också. Då missar jag lk. Jag missar en upplevelse, till. Men jag överlever. Kanske hinner jag båda, man kan om man vill. Fast vitsen är kanske inte så stor. Dock skulle toppen av misslyckande vara om jag farit till Munksund för att bara få spela 30 minuter. Livet är kort och jag vill så mycket, på en gång ibland. Att välja bort suger, men det är väl så det ska vara.

Nu fick jag jobb också 14-18 på lördag. Jag kan inte säga nej, och gammelstads if ska vara glad att jag jobbar gratis åt dom i år igen bara för att få spela på en knöligt E-plan och ett stenhårt konstgräs.

Långt, men så kan det bli för mig. Ibland.

en grej, sådär

Idag har jag både sprungit och gått en promenad, hurtigt!

Har också vart en sväng till Porsön. Och då när jag sitter där på bussen ( tvåan) hem kring kvart i fem snåret. Så inser jag hur otroligt snygg kulturenshus rondellen är! eh ja, inte så snygg att jag kanske skulle vilja hänga där, men gräset ser som mysigt ut på något vänster. Och sen kommer jag till rondellen vid barnens hus, fy fan för den! en stor j*vla brun boll med lite ogräs runt! det måste varit sämsta investeringen av luleå kommun någonsin, för inte är den värd typ 2 mille! nä sätt dit ett kladdplank ( typ kul att kolla på graffan vid okQ8 ).

Gud vad det finns lite att fundera på när man sitter på pussen!

Njet nu ska jag snart se lite SATC, sjukt bra! sen blir det sängen för jag och eve ska cykla (!) imorn på morgonen till stan och tillbaka, kysss!

some old stuff

- Vad kort du är!
- Om man ändå ska ha ett helvet är de bättre att ha ett litet.

Jag älskar att läsa gamla inlägg. Jag älskar det Eves faster sa.

äntligen nice väder

Noll blogglust och saker att säga, eller jo. Ikväll ska jag till storsand och grilla. Med ( inte ovanligt nog ) dessa männsikor.



PUSS!



i valet och kvalet

Nu sitter jag här i valet och kvalet. Ska jag träna imorn på morgonen eller på kvällen. Just nu lutar det åt morgonen, trots att jag måste offra min sovmorgon för det. Träna mitt på dagen kommer inte ens på tanken, då dör man ju i den här värmen!

Nä nu ska jag gå och lägga mig, ska ju som sagt upp och träna imorn!

I´m back

Som vanligt orkar jag inte summera min tripp till götet. Men låt oss säga att det var trevligt.

Idag har jag hunnit umgås med både manne och Eve och Sedan Pontus nu på kvällen. Men han for hem för han hade match i umeå imorn. kul att åka buss dit, eller så inte.

För övrigt är det mindre än en vecka kvar till luleåkalaset och jag börjar längta. Litet minus är ju dock.

1. domar möte på torsdagen kl 19.00, why?
2. sen matcher att döma på lördagen, men lasse hinner jag nog allt se ändå!

Nä, nu har jag 150 olika grejor som väntar, bla en resväska med kläder, varför ska det vara så svårt att packa upp?

Ciao!

Idag badade jag för första gången i år. Det var faktiskt riktigt skönt, nästan att jag glömt bort hur skönt det var att bada. Fast ja, det är ju inte mitt fel att vädret inte tillåter bad.

- Om en och en halvtimme far vi iväg till tåg stationen. Jag är precis nyduschad och har ju typ kvar detta:

-Sminka mig

-Klä på mig

- Fixa/torka hår

- Kolla pixbox

- Packa det sista.

this is it, om men vecka är jag tillbaka, ha det bra. Ciao!

tjillar och chillar

Tänkte bara att jag var tvungen att säga godnatt till bloggen. Imorn är planen att stiga upp riktigt tidigt och packa. Just nu ligger det bara en tam hög med kläder på mitt skrivbord. sorgligt. Men innan det blir natti ska jag ta och kika in lite bloggar och hoppas på uppdatering från något håll, det skulle vara rätt trevligt så här på kvällskvisten, Godnatt!

I love shoes

Igår kväll blev jag klar kl 2 med garderoben. Då hade jag hunnit skjuta upp det några timmar. Idag ställde jag väckarn på 9, och klev upp halv 11. lyckat.

Ändrade planer också. Far till gbg redan imorgon, alltså blir det att försöka hinna umgås med lite männsikor åså innan det. Vette tusan när jag ska hinna packa. Och på tal om det ska jag verkligen försöka begränsa mig i typ skor åså, för tydligen måste man bära sin egen väska, skandal!

Nu i eftermiddag är det parteey hos mormor och morfar. är lite kluven hur jag ska göra med mobilen. Men ska nog försöka lägga undan den, lite grann iaf. alla blir så sura på mig annars! :o Och på tal om det ska jag gå och hjälpa sis what to wear, ciao!

gbg

Nu är det nästan nästan klart att vi åker till Götet på måndag kväll och kmr hem på helgen samma vecka. JAg har inte bestämt mig om jag gillar det här eller vad, men jag tror jag gör det. Ska bli skönt att komma bort ett tag, det är ju bara det att man missar kanske lite, ur den sociala aspekten tänkte jag. Men det är väl sånt man får ta, trots att jag kmr sakna mina vänner så är det kanske smällen. En vecka går fort. Och Göteborg är en trevlig stad, evigheter sen jag var där. ( shopping kommer troligen var fett med trevlig, liseberg kmr vara livsfarligt, och Danmark kommer vara danskt ) det här kmr bli nice price på bk!



nä nu ska jag faktiskt ta och börja städa och fixa garderoben. Inte sitta här och tänka, snart snart!, Puss på jordgubbe!

det finns mycket fint



Denna gula dröm är jag nästan kapabel till att döda för att få, men tyvärr tror jag bara den skulle bli hängandes i min garderob om jag fick för mig att köpa den. Det är synd. Och jo en sån här klänning skulle jag kunna tänka mig på balen i nian. Men det är länge tills dess och många svängar kan det bli.




Denna typ korta kavaj, köpte jag på hm, riktigt fin, markerar midjan bra, snygga knappar, stilren. Egentligen finns det bara en nackdel. Den kräver kemtvätt. Det kan bli en dyr historia, för mamma.

Jo det finns mycket fint. Jätte mycket.

rubbish

Sitter och låter mitt hår självtorka. Det är så skönt, känns typ friskt eller nåt :). Vi fåla se om jag jobbar ikväll, jordgubbarna tar kanske slut och visst skulle det vara rätt skönt att slippa, men samtidigt är det ju pengar också så, kluven! dessutom, om jag nu inte ska jobba, har jag inte en susning om vad jag ska göra ikväll. Eller jo ska städa i garderoben. Eve gjorde det igår och det blir snyggt! dessutom brukar man hitta kläder som man glömt bort att man äger och ja, sånt är väl alltid kul.

                  

Very nice!


I natt slagga jag över hos ovanämnda person, trevligt! orkar väl kanske inte beskriva det, men kan ju berätta att vi var hurtiga och tog en promenad  imorse iaf, det var gudomligt skönt! Annars har jag väl mest tillbringat dagen i solen, tvinga mamma att spela lite strand tennis med mig och så.

Nu ser du ut som att jag slipper jobba, eller slipper och slipper. Vi ser ju hur det går med det där.

Alltså nu ska jag sluta här, innan det drar iväg och blir tok för långt. men uppdaterar väl troligen senare, kyss!

ran as quick as you can

Sitter och tjillar hos Eve. Dagen har varit riktigt fin med typ stan och Porsön.

Nu är jag hos Eve. Hon städar garderoben. Borde jag också göra men de är rätt  Gu nu ska jag hjälpa henne, skriver mer imorn, typ kaos här, kyss! 

autum

Idag kom jag förvånande nog på mig själv att längta lite till hösten, men bara lite. Anledningen är att affärna sakta, men säkert börjar få in lite höst nyheter och det gör mig sugen. Trots att höst kläder är äckligt mkt dyrare än vinter. Man får mindre grejer för pengarna helt enkelt. Men ändå, det är kul! Imorn lutar det år stan.. Ska försöka undvika slösa men riktigt sugen på en väska från Diva, kanske borde ringa Eve igen och överlägga lite om det.

Ikväll ska jag nog försöka se någon små sorglig film och gråta lite ( naturliga skäl )

host, hooost

Så nu är jag homie igen. Stan, köpte skor och en kavaj liknade sak. Slänger kanske inte någon bild senare. Såg mamma mia, härlig musik åså men det var fan en 40+ film. fast dock en trevlig dag med sis och mami. Gick ut en liten sväng med några bruds och nu är jag här, igen.

För mig att jag hade flera saker att skriva om, men dom försvann typ. Så nu är det slut.

do not disturb

Tillbaka från springningen, det gick åt helvete, men jag har varit út och sprungit och det är bra. Nu måste jag gå och duscha, ska bara svettas lite till innan....

I Slutet av veckan lutar det till att jag och min family åker till gbg och troligen över till danmark. Evigheter sen jag var där, eller typ 6 år sen.

Nu måste jag gå och duscha, la precis på, pratat med mannen och Eve, dom måste verkligen lära säga hejdå på ett känsligare sätt, eller så kanske dom inte gillar mina långa hejdå, ha det så bra, lycka till, ta hand om dig hejdå. Dom tycker kanske de blir lite ehm långt och jobbigt att lyssna till, nå väl, duschen nästa.

hej då, ta hand om dig, vi ses snart igen, och lycka till, puss!

prada eller gucci

Jag är i valet och kvalet. På eftermiddagen ska jag, mamma och kajsa iväg på stan. Men innan det har jag tid. Antingen till att röja upp rummet eller att fara ut och springa. Och det lutar åt det sistnämnda.

-jag behöver komma igång med träningen igen.
- Man blir lycklig av att träna, inte för att jag är olycklig men jag ni förstår.
-jag sväller upp om jag inte börjar snart.
-Och sist men inte minst, horoskåpet idag sa att en lång promenad kunde vara bra, och det är ju faktiskt nästan desamma som en springning!

Städa, har typ noll fördelar, sådeså, nu blir de på med gympadojjorna!


None

humans

Trevligt att läsa andras bloggar, men lisa silver, asså de kvinnan tränar ju ihjäl sig snart! ;O men men jag ska också bli som hon, ehh eller jag ska börja springa igen, så fort jag blir frisk..

- Övrigt tog ju plötsligt gratis sms slut, du vet de där smset om att du förbrukad 3000 sms, suck! hoppas nu att inte mami läser det här för jag lova ju som att spara så det skulle räcka hela månaden, men en liten miss på en vecka eller två kan man ju göra. Herregud jag är inte mer än människa!

clean face

Sitter med en ansikts mask insmetat i fejjan, det är faktiskt rätt nice! är på strålande humör, ska bara jobba fredag den här veckan sen är jag ledig resten, äntligen ska de bli att slappa lite, ta de tjillet, känna lugnet i kroppen, njuta, umgås. Fast mycket vill ha mera, och nu är jag typ less på att jobba! less på att bara ta och inte ge, less på att inte ha tid till det man vill och less på att alltid missa alla (3) soldagar! fast jag uppskattar mitt jobb, den 25 då lönen kommer..

Imorn blir de bara att hänga med mor och syster hela dagen, typ stan, middag bio och troligen fett med mys, har jag tur kanske jag till och med hinner sola lite på morgonkvisten, Y!

Nä nu måste jag gå och skölja av smeten, puss!


Jag hjärta blogg

Det finns så mycket bra grejer med att blogga. Att jag känner mig tvingat att göra de, och att läsa andra bloggar. Det blir som en grej jag bara måste gööra varje dag. Fast jag egentligen  inte har något att säga, typ tömt ur mig själv på ord så måste jag ändå skriva nån obetydlig rad för läsare men en betydelse full grej för mig. För, face it, blogg är som en dagbok. Och vet nån hur sjukt bra det är att nästan har dokumenterat dom senaste 8 månaderna i sitt liv.

Nu kommer jag låta ego. Men jag gillar att läsa mina gamla inlägg, jag gillar orden och jag gillar meningarna. Jag gillar de lätta som var just då eller det svåra. Jag gillar bilderna och minnena. För blogg, de är, för mig, som ett extra minne. Ett mycket trevlig extra minne må jag säga. Så gå nu och läsa något av din gamla härlighet (eller starta egen blogg på momangen, blogga varje  dag och vänta någon månad ).

Puss på blogg!

difficult choice

nu har jag blivit sådär sugen på att klippa tillbaka min lugg igen. Men jag vet inte, jag trivs i lugg, men de är jobbigt att hålla efter och kräver plattning varje dag-sliter på håret-inte alltid tillgång till plattis-hår som fan själv. Men samtidigt det är ju fint!






Nå, vad tycker ni, borde jag klippa lugg eller behålla längderna som dom är nu?

uppunktat var de!

-Imorn ska jag och Eve stå hela dagen på ica maxi mellan 9-21, kul (ironi), eller med sällskap, helt ok!

-Gamla minnen är fina minnen, jag gillar att prata gamla minnen. igår hittade jag och Eve ett spel, gammalt minne som tidigare varit förfärligt beroende framkallande!

-Nu är det sista jobbveckan som gäller, sen sommarlov, äntligen, för då ska jag njuta!

-Höstens nyheter har kommit in och så även höstens skor. Höst skor är så verkligen inte lika roliga som sommar skor, men jag tycker redan jag hittat ett par snyggisar. Annars är jag i stort behov av nya gympadojjor, men men, det är så mycket jobbigare med höst skor, eftersom dom är dyrare-färre antal skor!

Det var allt för mig, nu är jag sugen på sängen. Men ska nog hålla ut ett tag till ( dricka te eller nåt till min kittlande hals )

Pusspålilltå!

worst att uppdatera

Igår, vad gjorde jag då, jo juste jag paddla, sola och jobb och jo var med kära evis och även Bea senare på kvällen, härligt, och tillochmed lite sommar känsla där på ett hörn!

Idag skulle jag jobba, eller jag trodde det, men tydligen skulle jag inte de, aja fick ju se halva luleå när jag virra runt med bussen. lång historia, aja åkte iaf ut till Porsön och myste på dära, åså.
 
Jo jag försov mig också. snooze knappen är en knapp som borde är lite farlig, ehh väldigt farlig i sina stunder men.

-Alltså helt seriöst jag har gjort mycket vettigt det senaste dygnen.

early sunrise

Godmorgon! det blev inte riktigt att fara ut och paddla nu direkt. Jobbet ringde, jag tacka nej men Eve tacka ja. Tyckte inte riktigt 130 kr var värt att stressa för att stå i på ica maxi i två timmar för att sedan fara hem och åka ytterligare tillbaka om 4 timmar. Så nu har jag ca 3 timmar oplanerad tid. vad tusan jag ska hitta på då är ingen lek! men de ser faktiskt rätt soligt ut så kanske går jag och lägger mig och solar, eller så går jag en pomenix. Det är vad jag verkligen skulle behöva, jag sväller!

O juste somna ju dock lite senare än tänkt igår, typ halv fem men är faktiskt inte så fasligt trött, synd bara att man ställde klockan när man nu inte var tvungen att kliva upp.

lite småviktigt, sådär

Just nu, finns de verkligen två saker jag vill ha, förutom dom sjuttonandragrejerna jag också vill ha.

1. Ett par nya jeans. Finns det något roligare, eller mer andvändbart? tror faktiskt inte det. Ett par bra jeans har faktiskt rätt bra KPA(kostnad per användning) trots att dom oftast kostare lite mer? men jag ska ha tålamod och vänta till höstens nyheter kommer, fast tror att jag redan nu i veckan om de blir en stan tur ska gå och testa, så jag får längta lite först.

2. En herrskjorta till höstan. Very nice om du frågar mig, väntar spänt på nya hm katalogen för att hitta en älskling till budgetpris!

Idag har jag mest tjillat på med de mesta. Vädret suger men med rätt sällskap går det an! när tusan ska de bli sommar?
Imorn har jag och Eve whatever en superplan. Vi ska paddla kanot till Tomholmen, så tekniskt sätt borde jag gå och lägga mig snart, och de ska jag också, snart!

-Ikväll såg för övrigt jag och Eve och Walk to remeber, sjukt fin film :´)

( här tänkte en bild komma, men jag och min dator var inte riktigt överens)


grupptryck!

13 HAR DU:

Ett förhållande: typ :)
En bästa vän: jaa
Haft ett seriöst förhållande: aa
Dejtat en av dina bästa kompisar: nix
Blivit kär vid första ögonkastet: njet
Fått ditt hjärta krossat: lite halvt kanske
Haft ett one night stand: nej
Skrikit åt en lärare: tror icke det
Kysst någon och sedan ångrat dig: jao
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: säkert någon halvlögn sådär
Några smycken som kostat över 1000 kr: mjo
Snusat: fy fan vad vidrigt!
Rökt: nej!


12 DAGENS:

Klädsel: leggings, tunika, jeans, tischa, hann med mkt idag! 
Bästa: Pontus och Eve :)
Frisyr: utsläppt, fönat
Låt: fun light reklamen, thihi  
Vill ha: skor, kläder, fina naglar, mer smycken, större rum, listan är lång
Sjuka: förkyld
Drog: mobilen
Saknad: vars tog springturen vägen?
Köp: godis, haha
Godis: plock
Attityd: typ på ruskigt bra humör!
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: måste.tvätta.håret.


11 FÖRSTA:

Bästa kompis: typ Lisa, i think
Bil: ahlgrens
Kärlek: lågstadiet typ
Husdjur: katt
Semester: mallorca
Jobb: mhahaha typ jordgubbs fanskapet ;D
Köpta skiva: säkert typ hits for kids eller nå
Riktiga kärlek: Lite mer än ett år sen
Piercing: typ öron
Konsert: säger som Eve, gills Mora träsk?
Fylla: I´m nice!


10 SISTA:

Personen som sms:ade dig: Eve
Personen som du kramade: Pontus typ :)
Peronen som ringde dig: Mami
Personen som du ringde: Henke
Personen du sa "jag älskar dig" till: Pontus :)
Alkoholdrycken: smutta på lite vodka päron igår...
Bilfärd: igår
Filmen du såg: A walk to remeber
Gången du grät: till ovannämnda
Måltiden: middag, kyckling gryta


9 SKULLE DU:

Våga hoppa fallskärm: nix, skulle inte tro de!
Våga hoppa bungyjump: eeh, nä
Dejta någon med väldigt mycket tattueringar: aa, antal tattueringar förändrar ju inte personligheten 
Kalla dig själv lycklig: jodå
Hellre ta bilden än vara med på den: är inte särsklit förtjust i att fota så ;D
Kunna gråta över en kille: jo
Kunna gråta över en tjej: typ ja
Ljuga för någon: aa
Kunna springa 50mil: skulle inte tro de va!


8 VAD:

Gör du just nu: smsae
Ska du göra imorgon: jobb, paddla kanot
Säger du till dig själv när allt känns svårt: de kan alltid bli värre
Har du med dig in på bio:n: vänner foshoo!
Är det för färg på dina byxor: svarta
Är det för väder hos dig just nu: typ natt haha, och kallt!
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: håret! och längden
Skulle du göra om du vann på lotto: inte den blekaste!


7 SAKER DU HAR PÅ DIG:

1. Linne
2. Bh
3. t-shirt
4. jeans
5. smycken
6. trosor
7. smink


6 BLANDAT:

Är du blyg inför det motsatta könet: nee
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 16
Har någon bertättat en hemlighet för dig den här veckan: säkert nåt :)
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: en lite sak i naveln kunde vara mys!
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: bådeoch, beror väl på.


5 VAL:

Solnedgång eller soluppgång: varför inte först solnedgång och sedan vänta på soluppgång ;)
Sommar eller vinter: sommar, sommar, sommar!
Vilken ålder har varit bäst hittills: 15 är fint och när man var liten var allt lätt!
Sova på sida, mage eller rygg: mage :)
Kramar eller kyssar: sånt kan man inte välja bort nåt utav


En parantes

Regnet smattrar mot taket och jag ska sova nu, detta är mys! godnight godingar!

you make my day

Där ett tag var det ett mirakel. Jag hade inget jag måste göra som anteckning på mobilen, istället så såg man bara denna maskros. Denna harmoni varade dock bara i ca ett dygn. Nu står där blond schampo, måste köpa de och balsam också för den delen. Ikväll måste jag säga har varit riktigt trevlig, minus lite catfight på slutet. Men det är jag och min syster och vi är syskon. logik.



Nu ska jag snart sova. Förkyldning som hoppat på mig gör mig trött. hela tiden. Och jag har inte sovit ut ordendligt på en vecka kanske? Imorn är jag ledig = lovely. Nä nu måste jag lägga ner datorn på golvet vid sängen och krypa ner i täcket ordentligt. söta drömmar!

"du ser nyförälskad ut"

jag vet inte vars jag ska placera känslan

mhaha, vilken dag! jag är utom ord, mållös! haha fast på ett mer absurt och dråpligt sätt, samtidigt som de är förbannad trevligt! jobb på örnis idag, Manne och Eve och även Pontus hann komma förbi en sväng. Jag känner troligen sveriges mest underbarste människor. Utan tvekan!

åh juste, jag hann verkligen cykla dit eller hem från örnäset idag, pga, trötthet och en förbannad papi! thihi :)

Nu ikväll ska jag och syster ha lite tid att umgås, blivit dåligt med det på sistone. Iaf tror jag på fett med mys, ciao!

Å juste, igen, just nu har jag kommit ner till 11 tår :D:D:D:D:D

viken dag!

Sjukt härlig dag måste jag säga, trots piss väder. Stan, ett par nya skor, underkläder en tischa, aj vad det är ett hål i min plånbok!

Och jo springningen blev totalt inte av, istället blev de städning :o jo super rara och gulliga Evis hjälpte att städa och rensa, av med hela två påsar skräp, skönt! nu är de bara dammsugningen och bädda rent i sängen kvar, men eftersom mami just nu fixar mina jeans så tog jag en paus med datan, tycker faktiskt jag är värd de!

Liten kuriosa åt vänster är att jag numera inte har 10 tår, utan 12, hade mina nya skor idag och ja, dom gav typ blåsor! men ack så underbara dom är, vill man vara fin får man lida pin!



lite små suddig bild, men ändå bättre än inget :)

jag får bryt!

Ett inlägg som jag publicerar kommer inte ut på bloggen, jag får damp. Nu ska jag testa, igen.

whhhyy?

Imorse hade jag till och med ställt väckarn på 7 för att hinna blogga. jag vaknade 10 över 8 och var ute ur dörren kvart i nio. det är faktiskt extremt bra tycker jag. Då cykla jag och eve iväg till örnis för att tillbringa hela dagen där. På örnäset kostar de 5 kr att gå till toaletten. Dom 5 kronorna kan gå till så mycket bättre. Jag gick på toa en gång på då ca 14 timmar, gissa vad de första jag gjorde när jag kom hem?

Iaf när jag kom hem dumpa jag av mobilen i rummet och satte mig och såg en deckare tillsammans med mor och far. Skönt, fast jag saknade min nalle under tiden måste jag säga ;D

Imorn är jag LEDIG. känns ju riktigt riktigt härligt! såklart är planerna maxade, eller och andra sidan har jag inget planerad under kvällen, men en liten springtur skulle behövas!

Iaf så ska jag och eve på stan på morgonen., vi struntade i vårat stan förbud, för herregud, vad var det för idiotiskt påhitt? nä nu blir de shoppa! ehh ja, grymt sugen på en ny parfym iaf. Gillar WILD från MEXX och tror faktiskt inte heller den var så dyr, men samtidigt. Jag har parfymer. Och på tal om de, ska ni köpa en parfym, köp Romance från ralph lauren. Luktar sjukt gott! typ friskt och det bästa av allt sprejar man på typ precis efter man duschat så håller de hela dagen och nästa dag kan man också känna en svag doft, nästan.

Aja efter stan blir de till Pontus, han kom ju som hem ikv :).



ne, nu ska jag ta och slå eve en signal, för hon svara som aldrig på mitt sms, kyss!

sextiofyrakronortimmen

När jag vaknade imorse var jag var död. Då for jag till örnäset för jobb. kul. sarkasm för alla som inte uppfattade de! :) Efter jobbet  cyklade jag hem. typ very långt. Men jag hittade och de var ap tråkigt. Cykla måste vara något av dom mest tråkigaste sakerna som finns att göra iaf när man cyklar lite längre. Efter jobbet for jag och tjänade ytterligare lite cash genom gräsklippning @ Kerstin. de var då iaf lite roligare :)

Resten av familjen är på Ikea och även om Ikea i Hapranda bara var spännande typ två första gångerna man var där så tyckte jag ändå att de var lite synd att jag inte kunde följa pga av jobbet. Har ju trots allt knappt haft någon semester vilket iof är rätt omöjligt om man bara är ledig en dag här och en dag där ( jag älskar mitt jobb, jag älskar mitt...).

Ikväll ska jag försöka städa mitt rum ( för fjortonde gången och snart ska jag göra de ordendligt) efter de skulle jag verkligen behöva fixa min jeans, eller låta mamma fixa dom, sy och stina, en mindre rätt ekvation!


Nu är jag väl typ vrålhungrig så ska väl gå och ta mig en morot. Jag började mitt nya nyttiga och hälsosamma liv idag, för typ 465466 gången!


hjärta



Nyss lämnade dessa två underbara typer mig, dom har verkligen sina stunder.

smygfoto foshoo!

joline, please dont take my man

Klarre var de sviiiiinkallt idag på jobbet på örnäset och klart ska jag tillbringa hela min vecka där. Nu har jag precis vaknat, gav mig friheten till en p-nap och de var gode gött må jag säga!

Kvällens planer ser ut att bli film med manne och Eve, trevligt! var ändå ett tag sen.

för övrigt ser min jobb i veckan ut som detta.

Måndag örnäset 10-15
Tisdag örnäset 15-19
Onsdag ledig
Torsdag örnäset 10-15
Fredag ledig
Lördag ica maxi 17-21
Söndag örnäset´11-15

Ärligt talat tror jag inte att de blir världens blogg hysteri, men kan kanske lova ett bajs inlägg per dag, och vet ni vad om jag ser en tant som alltid pratar med mig ska jag försöka ta kort, hon är banne mig one of a kind!

vad är felet?

Alltså nu ska jag gå och lägga mig, herregud så här kan de inte fortsätta, det finns ju en dag imorgon också, som tekniskt sätt är idag men, aja va fan, godnight på er godingar!

baby sitter

Barnvakt ikväll på bröllopsfest i kyrkbyn. gud vad de har förändrat min syn på ungar alltså! negativt och posetivt. Gött med 500 spänn iaf! och bröllopet, gud vad fint de verkade, typ helt underbart, fantastiskt, sagolikt! och nej jag var inte där, men gästerna svarade på våra frågar. typ sandstrand och hela kittet! ;o

För övrigt var de ju ca strax över 100 pers där, typ hälften var snobbisar från sthlm. Vi snackar chanel väska, christian loboutin pumps och en förbannad vacker klänning som jag tror sett på någon hollywood kändis, typ nicole richie eller nåt. Känns som att jag blev oförklarligt påverkad ( typ som alla gäster då, fast åt de mer onyktra hållet ), kul att spara dom ihoptjänade pengarna! ( fast ett par nya skor hade varit kul ).

-Nä nu måste jag gå och tvätta bort kladdet, solen håller ju fan på att stiga upp ( vilket gör läbbiga skogen bakom oss, betydligt mindre äcklig ), och imorn är de jobb på go örnäset, gudskelov börjar jag inte för än 11, natti!

puss på paranteser!  

livet enligt Evelina

Har du på dig idag? leggings, långt linne och prickig skjorta :)

Har du kramat någon det senaste dygnet? typ inte

Har du pussat någon det senaste dygnet? njet

Har du för frisyr? fläta åt sidan.

Har du husdjur? en kisse

Har du pallat äpplen? säkert nån gång

Har du kysst någon och sedan ångrat dig? ja, långt i efter hand.

Har du ätit senast? frukost.


När vaknade du i morse? kvart i tio typ

När skrattade du senast? Inte den blekaste!

När var du på fest senast? gu, de var länge sedan!

När gjorde du senaste något du egentligen inte ville? typ jobbet i torsdags

När fick du ditt senaste sms? för kanske en timme sen :)

När är du född? 1993

När tog du studenten? den borde jag väl ta om fyra år


Vem kramade du senast? mami eller papi

Vem pratade du med i telefon senast? manne

Vem skulle du vilja se ut som? skulle väl kunna dra ihop en blandning av massa :)

Vem fick du present av senast? typ mamma, sommar present i form av pengar på mobilen

Vem gjorde dig arg senast? Evis! :)

Vem sjunger det du lyssnar på nu? jag vet inte, mtv :)

Vem bor du tillsammans med? mamma, pappa och syster

Vem vill du kyssa nu? Dig!

Vem spelade du tv-spel med senast? ?

Vad väljer du, glass eller godis? Godis!

Vad väljer du, morgon eller kväll? bådeoch! beror på :)

Vad väljer du, julafton eller födelsedag? Julafton :)

Vad väljer du, katt eller hund? helst inget, haha :)

Vad väljer du, hallon eller blåbär? båda!

Vad väljer du, sova eller sex? beror kanske på ;)

Vad väljer du, sola eller bada? Sola! och lite bad

Kan du laga mat? men ja, oftast utan att de börjar brinna till och med.

Kan du göra volter? skulle jag inte vilja påstå

Kan du köra bil? kan och kan..

Kan du ditt eget mobilnummer? aa, fast inte så bra :)

Kan du säga hur många du har på msn? ingenaning och pallar inte kolla,

Kan du säga vad klockan är? 13.39

Japp ikväll blir de barnvakt då, innan de blir de lite manikyr, pedikyr, hårinpackning åså. ibland är de fantastiskt roligt att vara flicka!


nostalgi



Jäkkvik, amanda och jag, fy tusan vad man kan sakna den tiden!

Och just nu skulle de vara syndigt gått med B&J.

None

du ber kanske inte om sanning, men de är vad jag ger dig.

Disken väntar snällt på diskbänken, men de ska jag göra imorn. Mer än de ska jag icke skjuta upp! duktiga jag.

Trevlig kväll ikväll, Tina kom över och sen där efter både Jenny och Eve. Vi såg 8 mile åså, skön film!

Snacka lite och nu är de hård tjill med datan, eller snart ska jag nog försöka bege mig mot sängen, snart ;D

pusss!

varje moln har en silverkant

Ledig idag, helt otroligt underbart! solen har ju typ skinit(?) hela eftermiddagen, alltså hård pressning har pågått!
annars har jag hunnit läsa ut en bok för typ 7? gången kanske, en snabb visit in till stan med min mor och en lånpromenad med nyss nämnda person. Förstår ni att man verkligen inte gör ett skvatt på lovet? och gu vad härligt de är ändå!

Hursomhelst har päronen pyst i väg över helgen men jag stannar hemma och jobbar tyyp (roligt liv man har), Nä men imorn ska faktiskt jag och Eve till storsand, om vädret vill sig dvs, tror faktiskt jag ska kolla upp det nu, innan jag hoppar in i duschen!

so waiste med tid

tjallalalalaala,det går bra nu kompis, det går bra nu, thihi :) 

6 and the city



Vi såg sex and the city. Den var så sjukt jävulskt bra. Det är nästan så att jag inte hittar ord, jag älskar de, banne mig, jag älskar allt! typ skor, kläder, kärlek, sex, puss på de! pusspusspuss! det är nästan så att jag övervägar att betala och se den en gång till på bio, men jag väntar kanske tills den kmr ut på film iaf. Dock ska jag se avsnitten som är i kväll, gosh vad trevligt!

ännu en dag

Nog blev de sol idag, tillsist. Gu vad skönt! Nyss har jag duschat och ikväll blir de bio med Eve och Bea, myys! och fasen vad kul de ska bli att klä på sig lite roligare kläder än bara det halv snygga kläderna som man säljer jordgubbar i!

Njet nu ska jag ta och smörja in mig i lite lotion och ta på mig nå undisar, spritt språngande naken som man är!

damn! jag är icke oärlig!

Namn: Stina
Ögenfärg: bruna
Hårfärg: blooond
Längd: kort
Skostorlek: 36
Piercing: bara i öronen
Tatuering: nej,
Har du på dig just nu: stoor blå sov t-shirt typ :)
Är du på för humör just nu: lite smådeprimerad på vädret men annars fint :)

Senaste saken du...

Tänkte på: Snart, snart ska jag städa!
Grät över: en lång historia.
Glömde att göra: inte den blekaste!
Tappade bort: ?
Du köpte: minimål på maxen!
Blev arg över: kmr jag inte ihåg, lr jo de var på eve
Blev glad över: Helgen var lite små mysig

Senaste personen du...

Tänkte på: typ mina frends
Träffade: typ samma som ovan
Blev riktigt arg på: Eve, tror jag.
Grät över: mig själv typ, gu så tragiskt
Saknade: Pontus, Amanda, Tina, saknar många just nu!
Ringde till: hem hem
Kramade: mami, tror jag

Har du...

Gjort någonting olagligt?: ja
Rökt?: gudskelov inte!
Snusat?: nej
Druckit alkohol?: mjaa
Blivit stoppad av en polis?: nejj
Blivit så arg på någon att du har slagit söner någonting?: tror inte de
Blivit dumpad?: typ inte
Krossat någons hjärta?: kanske inte riktigt krossat,
Nobbat någon som haft känslor för dig?: aa
Gråtit över en pojke?: ja
Varit med i ett slagsmål?: nja inget större
Varit tvungen att åka till akuten?: aa
Blivit röntgad?: jo
Tagit en spruta?: ja
Ett ärr någonstans på kroppen?: aa, mer en ett!
Kallat någon någonting dumt och menat det?: troligen
Kallat någon någonting dumt som du senare har ångrat?: ja
Sagt förlåt?: klart :)


När du läser detta så har du just blivit utmandad!
Vågar du vara helt ärlig? Om du inte svarar på frågorna så kommer du att framstå som en oärlig människa restan av ditt liv!

dear diary

Det där premiär doppet gick inte riktigt som tänkt, de sluta med att vi bada i poolen hemma hos mig istället. Sen sov Eve över. Sen jobba vi hela dagen på örnis, mkt roligare att vara två alltså! Sen avsluta vi kvällen med att missa bussen, puss på llt kvälls sommartider! bussarna går typ aldrig!

Idag så var ju min plan att sola hela dagen eftersom min brun färgen typ försvunnit, men då blir de lilla problemet att de inte är någon sol ute. Jag lovar att imorn kommer solen, bara för att jag är ledig! Istället, nu på förmiddagen blir de att röja upp i mitt rum, ser ut som typ krigsbombningarna i Iraks efterlämningar!

Jo, hon lever

jo jag lever, de senaste dygnet har som blivit väldigt spontant bara. Så nu är jag död i kroppen. Imorn ska jag uppdatera ordendligt. jag lovar.


RSS 2.0