=´(

Beskedet kom, Stysan stannar i fjällen veckan ut. = /

Förstår inte riktigt beslutet, menmen... saknar dig nå kopiööst iaf gumman :) <3

image24 

Glav pösk

Imorgon bär det av, då far jag till fjällen tillsammans med familj och familj piteå. Vi ska bo i typ mini stuga. För bara sex bäddar vilket innebär att varje familj tar med varsin madrass. Vilket senare medför att dörrarna i sovrummen är nästan ostängbar, dem får helt enkelt stå på glänt. annars finns det en våningssäng med större bäd nere och mindre uppe. Tapeterna i stugan är i härligt sjuttio tal och de finns ett hål mellan sovrummen som man kika igenom, om ligger på överslafen förstås. Toaletten är också liten men har dusch. Fast när åtta personer ska duscha samma dag, som händer när vi ska på resturang en kväll. Då så gäller det att vara bland dem 4-5 första för sen brukar varm vattnet ta slut, förra året låg jag på gränsen, ungefär balsamet kvar och sen bara kallt, thhihi.

Resturangen ligger ungefär 5 km bort och ser invändigt ut ungefär som en skolmatsal. Maten måste man beställa dagen innan. Troligen  för dem måste fånga fisken först, för där är det bara sån där natur mat. Tror jag åt ren eller något annat weird förra året, smaka inget speciellt. Åter till stugan, sen de som är kvar är ett kök/ vardasrum. Köksbordet är very tiny vilket medför att den som sitter på ena kanten sitter ute i hallen typ. Där ska vi åka skoter, eller köra vilket som. Jag hoppas på sol, ska kolla smhi. rapport, kallt, men lite sol :).

Jag tror jag kmr hem med bussen på Torsdag, eller så är jag kvar veckan ut. Täckningen där är inte särsklit bra, men smsa går nog bra ringa kan bli knepigare,hej då, och puss bloggläsare :)

typ grattis Anna

Har pms kan bli på så knäppt humör då. Just nu är jag deppig för en halvtimme sen var jag helt uppe i varv, typ jaa påsk! Men nääh orka, palla tänka. Har dessutom inte gjort ett skvatt idag, lr jo duschat och packat vilket tog kanske en timme? Resten av dagen då? vars tog carpe diem vägen? Vad jag ska göra sen har jag inte de blekaste. Kanske hänga med Amanda och Lisa det skulle kännas som riktigt gamla tider det. 
 Åhh jag saknar alla så :/ på alla dess vis. fuck nu ska jag gå och sova. Fast håret kmr paja då.sucksucksuck.

long friday

Nu tänkte jag presentera en by ute i ingenstans nämligen Gunnarsbyn. Familjen Paulsson anlände där halv elva i förmiddag och då tänkte jag tillsammns med farmor gå på gudtjänst i Gunnarsby kyrka som är onödigt stor. Gudstjänsten var tack och lov bara 45 min. Besökarna var 60+, förutom prästen och hans fru typ 40 + och så jag då. På kollekten alltså när dem sträcker fram en korg att stoppa pengar i fick dem in ganska mycket pengar. Vet inte hur de gått till men förra kollekten gick över 1000 spänn, vad tänker folk med? Sen så gick vi till min gammelfarmor, understryk gammal. Hon är söt och väldigt rynkig. Hon ser dåligt och trodde jag var min mamma. Vet inte hur jag väljer mig att ställa till den saken. Hon tyckte det var bra att jag konfrimera mig. Sen pratade hon och farmor om gamla minnen sådär nostaliskt, tex som om när min faster åt på disktrasan. Min faster är väldigt konstig, jag tror nog jag kan dra mig till att hon är den konstigaste personen jag känner. Hon är ganska tjock, tänk gravid mage och brukar ha på sig dem mest gräsliga kläder, tex från somras då hon hade på sig ett korall färgat linne, ni vet sådär mellan rosa och orange. Till de hade hon ett par mörkgrå cykelbyxor dragna upp till öronen och knä strumpor i läskigt nylon och sen stora bruna sandaler. mm mums. Som present av henne ska man önska sig pengar eller presentkort. Annars kan man få någon konstig blå ögonskugga eller en prydnadsängel. Eller varför inte ett lila mjukis sätt med glittriga rosa eldflammor som går upp läng benen och magen, de fick jag i femman kanske eller sexan? Dem har jag använt så mkt att dem nästan nötts sönder!

Efter de gick jag och farmor hem till henne de tog ungefär tre minuter. För Gunnarsbyn är olidligt litet. Då fikade vi, som alltid. Sen gick jag och la mig i soffan och lyckades somna. När jag vakna kom resten av familjen som varit på skoter tur och glänst runt i byn me det onödiga köpet. Då såg jag tv sen åt vi. kött och potatis. Det smakade inte så mycket. Tillsist spelade vi plump. Behöver jag säga vem som vann? ;) När de var klart åkte vi hem. De var myyss. För de är bara skog överallt och svinmörkt så då kan man ligga och lyssna på musik och halv sova. sen for och kolla på kusins nya hus. Det var mkt brunt.

Nu ska jag typ drinka lite te, för min hals är pain :/ avjö avjö

Måste bara

SÄGA ATT JAG HAR GRATIS SMS SÅ SPAMMA PÅ ALLTSÅ ALLA! ;D


Mot det bättre

Idag hade vi friluftsdag, de var inte så kul. men jag tror jag blev lite brun. Det är viktigast för nu på påsk ska jag så fort solen tittar fram sola pronto! ;D Sen så var de då tänkt att jag skulle till boden och sen till gunnarsbyn till farmor. Men det blev en massa tjorv länstrafiken verkar inte ha någon koll alls eller i alla fall inte han jag pratade med, hojja! så då tillbringade jag min eftermiddag i Boden och sen lyckades jag ta bussen hem, kall, frusen men med hoppet i behåll! ;D Imorgon blir det upp halv ? 8 för att åka upp med resten av familjen till farmor. Dem ska åka skoter, men jag dissar. Ska nog på låååång fredagsgudtjänst för konfan ist och ta en promenad, hälsa på gammelfarmor och gå till farfars grav, tjill! OCh just det halva björks var på gråsjalören idag, det var kul, eller hur Tina? ;)

...

Skickligt Stysan!

image22

Konstig dag idag. Har inga läxor, känner mig typ rastlös ;S och imorn ska jag och tinis åka till gråsjalören och jooobbbbaa på brännan, utan att få allt svart i mitten och gult runt om....baj baj

Tragiskt

Ibland händer det att jag far runt och kollar på andras bloggar, alltså bara typ den här så rolig ut, klick! och ja, ni vet. Idag var en sådan dag och eftersom webblogg, ovanligt nog krånglade, så hamna jag på bloggratis. Och där se på fan var det världens jävla anorexia tjej. Inläggen var ungefär i stil med.

"idag vägde jag mig, hatar det. Jag hade bara gått ner 1 kilo sen sist så nu blir det frukt och vatten varje dag, idag har jag bara ätit två äpplen ganska stolt. Det blir nog en halv grape frukt till middag och vatten. Har dessutom gjort 100 situps och lite spinning i 50 min, inte så mycket så ikväll blir det nog en promenad med hunden också."

Alltså detta gör mig galen och då när man ser att här har visst någon kommenterat och tänker jo de måste vara resten av sverige med vett i huvve, nä,då är det någon annan tjej som, Oj vad duktig du varit då, jag vill också bara bli smalare och smalare. Fast idag har jag har inte ätit något på snart ett dygn, detta är bara början för mig".

Ni säger att ni äcklas av tjockhet, men ni är fan för mycket. Det är inget fel att vara smal i naturen men att inte käka för att bli det! Tänk på barnen i Afrika medan ni sitter där med erat vatten, tänk på dem som inte får mat nä ni väljer bort den. Detta är sjukt otacksamt, att typ tre pers i Sverige dör i anorexia varje DAG. VArs fan är mänskligheten på väg? era otacksamma jävlar jag tycker synd om er, ni är tragiska.

Så nu har jag avreagerad mig, detta är fördelen med blogg.



Kropps ideal?

jaså

Alltså nu sitter här Stina tönt här med sina ugly ugly brillor och ser allmänt hej kom och hjälp mig! alltså detta är en syn för gudarna och vill ni ha mardrömmar för resten av livet, välkommen! Nä nu måste jag skriva spanskan, måste måste verkligen, nunu! Eller först gå och trycka lite hudkräm i facet så att det inte ruttnar bort, oj jag tror verkligen intresse klubben sprääängdes av överbelastning över detta fruktansvärda intressanta inlägg!

evening

Jag blir gaaaaalen på webblogg! Det funkar inte för mig, funderar seriöst på att byta till bloggratis eller nå, fast då skulle allt matrial jag skrivit innan försvinnan och de skulle ju inte vara kuuuuuuuuuullllll.

Iaf så har jag nga not djupt viktiga saker att berätta.

sak 1 . Jag vill fara till gunnars och släkten trots att det är världens ände. För min eller inte alla men min släkt är typ gammal. Alltså så vill jag tillbringa deras sista tid i stillhet, nä men man måste ju passa på när dem lever, that´s it i guess. Så därför tror jag att jag på skärtorsdagen tar upp bussen, för det är ju ändå nästan inga som är kvar här i old town och vad är vitsen då liksom att bara vara är och hänga nä lite by luft gör mig gött.

sak 2. Nu måste jag skriva spanska jag har inte börjat än, det känns lite tungt.

sak 3. Träning idag var slö, som attan och nu måste jag duscha...och ringa ida.

sak 4. Och en sista grej misstänker att min mor har skaffat blogg alternativt läser min, så mamsen om du gör de lämna en liten kommentar som spår.TACK PÅ FÖÖÖÖÖÖRHAND!


Curly Sue

Mhöhöhö vad dålig jag har varit på att uppdatera på sistone.

Fredag
 Efter jag fönat håret sminkad mig och allt sådant skjutsade mamma mig till Elin. Men innan de påpekade hon gladeligen hur kort min klänning var och hur urringad allt var, thihi hon tyckte jag blotta mig eller kanske våldtagen.se, well måste köpa mig ett larm eller pepparspray eller nå för man vet ju aldrig efter snusk gubben på bussen hem som glodde ut oss medan han höll sin aspackade fru som knappt kunde stå på benen i handen, aa vad myyyys! iaf Tack för en trevlig kväll bruds!

Lördag
For på stan med mormor. Tyckte hon behövde lite nya kläder... men hon köpte iaf en blus. Och jag fick en Bh av henne, Tack! Sen så mötte vi upp lite av min speciella släkt på k-rauta. Och där, se på fan är min kusin. Trodde han dött vid det här laget, men icke bara trött och till synes lite bakis. Och min morbror som ska ha barn, alltså han ska inte ha barnet, det ska hans sambo men ja ni fattar grejen. Hon var typ skit stor, ja menar tvillingar. se ;p haha då skulle det bli liv i släkten asså, hojja!
Sen for jag hem, tjilla på och sen bar de av till mrozek. Ganska trevligt, plugga lite NO där och somna i soffan, som vanligt.

Söndag
Idag vakna jag och insåg att jag hade lite feber, så då somna jag om till tolv och sov bort febern. På eftermiddagen var det tänkt med lite plugg men jag slå på en film ist. Och sen duscha jag och tjilla vidare innan eve tyckte vi skulle på promenix. Så då gick vi längs isen ett tag, trevligt :)

nu ska jag dricka te och käka lite,höresgöres!


sweet day

Idag så gav jag mig till en början en egen sovmorgon och sov ut till klockan sju, gudomligt! en halvtimme är faktiskt mer än vad man tror. Sen så tänkte jag då dammsuga mitt rum eftersom de är verkligen förjävla skitigt. Men det har jag inte gjort än! nåja får se om de hinns.. Sen då skola och när jag kom hem därifrån renskrev jag lite spanska och nyss kom jag ut från duschen, ikväll blir det waldorf med brudesen kan bli riktigt bra. Nä måste föna håret innan det är försent, trevlig älg!


Rätt ska vara rätt

Gillar faktumet att somna lite tidigare på kvällen alltså bara sådär en halvtimme eller så. Inbillar mig att man blir mycket mycket mer piggare då. eller nja... Andledningen varför jag tänkt att sova i veckan istället för helgen är för att min helg är fullsmockad. Allt är planlagt i detalj och det blir ju inte bättre för att vi har No prov på måndag. 

Idag var det då skola. Idrott med skidor i slasken var ju också en upplevelse... Sen for jag och eve in till stan. Glad att hon ville följa med, tack! Tänkte kolla på något att ha imorn ikväll. Men det blev bara ett par örhängen. Hemma igen åt jag middag, och pappa var rar att förhöra lite no efteråt. Nu ska jag slå på tv:n och försöka renskriva lite spanska...Och kanske testa morgondagens kläder, en gång till...

Thank you for the mess

Börjar gilla iden med att blogga varran dag, det är liksom lite småtrevligt. Igår så började dagen med skola som alla andra tisdagar i rutin. På väg till skolan mötte jag John och hör och häpna han hälsa! jag blev seriöst förvånad, på ett jävligt glatt sätt! iaf det var lite utanför ämnet.. Tisadagen gick relativt fort, inget hände väl eller?
Hemma där kring fyra, gjorde jag mat innan jag gick på promix i skogen tsm med M&M och hund. Det var mycket snö... Sen hem till dem och träna no, känns som om man aldrig kommer lära sig det, sucksucksuck. Sen gick jag hem, mötte upp Manne, Ricard och Eve och var med dem i sådär trekvart. De var blött.... Hemma såg jag goosip girl, vet inte riktigt vad jag tkr om programmet. Men det är nog ganska bra. Såg lite till tv, gjorde något konstigt yrkes test på datan. Först blev jag florist men de ville jag inte så då gjorde jag om och blev istället ekonom, som om det skulle vara så mycket bättre ;s. Jobbkoll.se för intresserade.

Idag då. Riktigt skitväder ut, jävligt fuktigt och slask, Uhh! Onsdag rätt så chill som alltid :) Sen gick jag och Ida hem till mig och pluggade spanska till redovisningen nästa vecka. Det var skönt att få lite bortgjort. Middag i form av någon GI mat. Ganska gott...Och juste pappa kom ju med den icke strålande nyheten att vi köpt en ny skoter. Jag VILL inte ha någon ny skoter jag vill åka utomlands och förgifta ner jorden när jag flyger och spendera pengar på kläder så världens mass produktion ökar, sådär allmänt miljövänligt....

Nä nu borde Eve ringa, och jag borde börja byta om till träningen ikväll, tjarrå!

Hello miss sunshine, you light me up

Söndag,
vaknade på morgonen och insåg snöstorm ute, haha skönt kan man vara inne och chilla tänkte jag men knoppen tänkte något annat. Fick migrän tror jag och då var de bara att lägga sig i sängen och somna om igen. Men efter lite vila var man på benen igen. Sen tänkte jag då hårt plugga no, men så bestämde jag och eve att vi skulle plugga på kvällen så jag for över dit. Gjorde imponerande mycket faktiskt för att nja de brukar inte bli så. Fast de är klart vi hann ju titta lite tv, sitta vid datorn och äta äpple, för si inge snask här inte. Idag börjar mitt nya liv, igen. Sen hemma, jag gick hem! ;O såg jag på Wallander med mor, far och Eve i luren. Efter det vart de läggdags :), typ nästan i alla fall.

Idag hade vi då skola, vaknade lite sent och första tanken var typ fuck skidor, måste upp. Så då var det bara att hoppa upp ur sängen och leta reda på dem. Sen skola då, matte på morgon riktigt segt. Och sen flöt dagen på. Fick tillbaka SO:n och de gick believe it or not bra ! :) Sen var det då idrott med forna musik Ove, inomhus fotboll och helveti vad jag bara sakna fotbollen, älskar ju sporten vad fan ska jag sluta för..Måste tänka igenom det här, igen. Sen hemma satte jag mig vid datorn, läste lite osv mat och efter träning. Träningen gick konstigt, blöblöh.
Och nu hamna jag här, igen. Men ska nog palla iväg mig själv till duschen och efter det blir det nog lite sp plugg, så det så.


Pusspåstjärten!


möhö

Idag har jag bestämt att jag ska bara blogga om jag har ngt att säga eftersom mina inlägg mest blir i stil med "vakna imorse, mer död än levande, skola sen hem, läxa, vara med ngn". Ja jag bloggar mest för att jag känner att jag måste uppdatera.Och det blir inte alltid så bra, så.....

Idag har i och för sig inte ngt spc hänt. Match på morgonen mot gm, vi pissa på dem med 2-13. Dock stor eloge till gällivare som stått ut hela säsongen med att bara förlora..

Efter det var det hem äta lunch, duscha och gör lite nyttigheter. Typ plugga no. Fast no är så jävla aptråkigt att jag ist mest bytte kläder, började sen läsa en sjukt bra bok som är jävligt tjock men jag ska ta mig igenom. ;D
Sen åt jag middag och fjolla på. Eve kom förbi och sen även Manne så ska gå och sociala mig med dem ist :)

KYSS!




Jag ä-ä-älskar dig :)

Du är för bra för mig

Igår blev det senare tänkt inte i säng fören vid halv ett tiden. Och sen upp igen kl halv sex. Men nu är jag äntligen klar med tk rapporten. Äntligen har jag lämmnat in den. En sten från mitt hjärta bara flong iväg. Gaaah vad skönt alltså!

Efter skolan kom eve hem och hon tänkt plugga och jag städa rummet. Efter det tänkt vi ta en promis till storis. Men de slutade att vi båda börja stor städa mitt rum så nu är det riktigt fint,Eve rensa bort en hel del saker så nu är garderoberna fulla med grejor :), TACK för hjälpen!

Efter det gick vi ial bort till ica och köpte glass. Tjockade i oss ett fett glasspaket framför ett o.c avsnitt som gick på tv, det var riktigt sweet. Sen låg vi och myste i soffan framför simpsons samtidigt som vi lyssnade på musik innan eve for. Då åt jag go middag med familj och sen snackade jag typ i en timme med mor och far :s. Sen satte jag mig här ikl blir en tidig kväll. Uppstigning kl 8.oo till innebandy matchen och fem timmar sömn känns i kroppen.


Nä nu ska jag möjligen kanske bad i poolen fast vet inte omj ag orkar. Kanske målar naglarna ist..

Ajöken fröken!



kunde liksom inte låta bli ;)

Dagens frukost: Fil och flingor

Dagens kläder: replay jeans, svartlinne, grå kofta

Dagens låt: A drop in the ocean


Dagens frisyr: På morgonen utsläppt, nu uppsatt

Dagens smink: mascara, rouge, foundation

Dagens händelse: Inget spc sådär


Dagens vill ha: Bikini kropp 2008!

Dagens saknad: sömn...

Dagens drog: Musik :)

Dagens tråkigaste: Skolan


Dagens måste: vika tvätt

Dagens dricka: vatten :)

Dagens köp: glass!

Dagens sjuka: sömnbrist!

Dagens mående: helt ok, men trött!


 


det har varit bättre

Just nu borde jag sitta med tekniken och verkligen hårt plugga så att jag blir klar tidigt ikväll och slipper sitta uppe och göra den. Men jag´orkar inte. så fort jag börjar känner jag mig rastlös och nja det finns ju en andledning varför jag sitter här ;p, men bloggen måste tas hand om, dålig ursäkt, jag vet...

Idag har varit en konstig dag. Är på lite halv grinigt humör. Längtar bort från Luleå, bort från allt vad vinter och snö heter. Bort från skolan mot solen. Jag vill vara utomlands jag vill bli brun. Men jag ska inte utomlands så jag får fortsätta vara blek och sur kärring. tyvärr. Men jag blir så här. Dessutom vill jag shoppa och jag har pengar men jag vill inte slösa dem för nä dem måste sparas till sthlm med innebandyn. Ljuset i tunneln för tillfället. :)


Skolan idag då. Spanska på morgonen börjar bli sjukt less på det språket. Sen efter det hade vi mikko, suck, i bilden och tillsist svenska. På svenskan ska vi börja skriva rapport om valfritt ämne. Ända saken att se i framemot, kan bli kul om jag kommer på vad jag nu ska skriva om. Sen eckel fisk till lunch, sen matte, sen so. läxförhör där, har gått bättre. Dagen avslutades med skridskor...Ingen lärare och snöstorm, jippi!


Sen när jag kom hem skulle jag då börja med tk men icke började läsa nya vr och sen slog jag på datorn. Gick och åt midddag, tonfisk sallad som var över förväntan. Kände mig sjukt nyttig och typ smalare efter jag ätit. Under maten såg jag dessutom grey´s anatomy för första gången. Måste bara säga att de faktiskt var riktigt bra. Men jag kommer aldrig palla följa det. Beslöt mig för att gå till plugget. Pluggat lite. Sitter vid datorn, igen. Allmänt orklös. Vill bort härifrån. Vill till farmor. Det går inga bussar dit på helgerna för hon bor i världens ände...ska nog gå och se du är vad du äter och känna mig allmänt tjock.hejdå.


Det kan bara bli bättre

Hej, extremt snabbt inlägg nu då. Onsdag idag på skolan ända roliga var väl Roberts kommentar, " Jag ska gå med i al quida, undra vad man får för lön som själmordsbombare?"

På vägen hem mötte jag Linn och vi är flera som verkligen vill fortsätta med fotbollen. Men vi har inget lag, eller ja damlaget då men naae. förslag mottages gärna?

Sen kom Eve förbi och vi börja plugga lite. Åt skorpor och  drack te, myss :) men sen åkte hm katalogen fram, haha ovanligt ^^

Nåja nu ska jag gå och kolla med mormor om hon kan fixa min jeans som typ gått sönder, hojja! Ska också försöka hinna lägga upp bild på skinnjackan ikl. Vet inte om jag vill ha den, tror jag vill ha den. Måste även tvätta till hk:n och speed träna so, "yes älskar skolan!"

Nä nu avrundar vi hära, hejs

Den dagen den sorgen

Idag vaknade jag kring tio. sista dagen att sova tills man vaknar, för imorgon börjar skolan. tur att det snart är helg, igen. 
 
På morgonen gjorde jag klart de sista i boken om mig själv, dvs la upp lite bilder. skönt att man nästan är klar nu :) Efter det for jag inte till stan med eve, ida och tina. Manne och Ricard kom in senare. Vi bestämde ett par jeans åt manne och han köpte dem. Gick till kicks med Ida och valde ett solpuder åt henne. Efter det bar de väg till max där manne bjöd på mat, Tack! :)

Sen for ida iväg till träningen får hon måste minsan träna för tjejen har kommit vidare i nån sorts region final eller dyl, grattis, kul för dig! :)

Sen kring tre kom mamma och pengarna in. skor, jacka och örhängen kom med hem. Jackan är jag dock djupt osäker på. Skit snygg, men ack så dyr. Måste betala en del själv. Och visst har jag råd, men vill jag?!


iaf sju dagar att bestämma mig på. Nu ska jag gå och fixa sista boken om mig sj thinget och så leta efter ngn slags glass i frysen..:) pusspåsnoken


Efter sju sorger och åtta bedrövelser.

Precis hemkommen från de som seriöst var årets jobbigaste träning. Svettas än! ;O men de är så här de ska vara när man tränat. Svettigt och skitkul :) miröv ;)

Idag har jag inte gjort särsklit mycket. vaknade riktigt tidigt så såg klart seson two one tree hill. Måste låna trean av Elin nu :) Efter de började jag kämpa med boken om mig själv. Satt med den hela dagen så jag fick ont i magen, haha nä skämtåsido. Gjort ganska mycket, fast de blev lite telefon där i mitten och kanske lite annat med men, Ikväll då baske mig ska jag vara klar ! jag vi får väl se om den saken kirras. Fast jag måste se CSI NY blivit sjukt galen i den serien och förra veckan missa jag, skandal!

Nä nu var de slut svamlat hära, duschen nästa, kysspåkinden

Du är aldrig ensam

Helgen var oförglömlig. Skratt, tårar, cp ungar som kastar snö, äckliga skoltoaletter. Den hade de mesta vilket gör att jag är så full av ord och minnen att jag inte kan få ut dom i text. Men kan väl säga att jag är ganska bitter över bronset. Visst ska man vara nöjd, men jag hade så jätte gärna spelat en final match. Men de är sådant man får ta igen någon annan gång. Nu har jag tänkt sitta vid datorn ett tag troligen skriva lite Sv. Imorn var de tänkt stan med mamsen men hon hade möte och jag träning så de får tas på Tisdag istället. Imorn blir de ist super plugg eftersom Stadsö gull gull lärare verka älska läxor över lov.......

Kram på er!

RSS 2.0