thursday

Nu har jag umgåtts med sh - boken. Är långt ifrån klar, men nu får det räcka för idag. Börjar bli så seg i fingrarna att jag trycker på fel bokstav hela tiden, helt hopplöst att fortsätta då och faktiskt lite problematiskt att skriva ett blogg inlägg. Kan strunta i att jag skriver fel hel tiden och låta er gissa vad jag skriver, eller?

Nä jag kanske bara ska säga hejdå och gå och kika på vad tv:n och spanska glosorna bjuder på, ciao!


GRATISBIO.SE

Har precis blivit medlem av gratisbio.se, Lovely! Kämpar för mitt första presentkort på nelly ♥

Tycker att du borde göra som jag, bli medlem! Det är enkelt och går riktigt snabbt.

På gratisbio samlar man poäng och poängen kan sedan bytas ut till både presentkort och biobiljetter. Du kan efter bara 200 poäng få present kort på affärer som:

-MQ
-JC
-GINA TRICOT
-H&M

Det finns över 90 affärer att välja mellan, bara att anpassa sig efter sina egna behov och intressen, Hur bra är inte det?

Så bli medlem här : http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=

Och ange Stin112 som värvare. PUSS!


Ingen vidare dag

Myser mig ner med denna bok.



Zigma eller Znark. Samhällsplugg är prio i veckan, vi hörs om jag överlever.

Spin for the win!

Nä jag tycker att denna måndag, första skoldagen på 2010 gått bra. Det finns en hel del att längta efter som händer efter terminens gång. Vad sägs om en sthlm resa 13 - 16 april? Eller projekt arbete om minoritet grupperna i Norden? Eller semenarium vision 2050 imorgon? eller ett rollspel om FN i sessionsalen?

Tror detta kommer bli en rolig, lärorik men jobbig spin termin. Typ vad sägs om ett avsnitt på 100 sidor samhällsekonomi som ska tentas av? Eller att läsa Matte B på egen hand, på sin egna fritid?

Ont i magen känsla.

Så, då var det väl det som gäller, nu så ska samällsen få lite koncentration. men först vill jag visa en av mina julklappar som användes i helgen, en badbomb från Lush! Den luktade gudomligt och jag måste säga att nog fick den min inte så jätte torra vinterkropp att bli mjukare!







Visst har jag fina naglar, Gunilla på Fridas naglar är bara bäst! (tsssss)

Lika som bär

    
Ryan från O.C?                                                  En ung Russel ?

Såg en snutt av filmen a beautiful mind med en ung Russel Crowe i huvudrollen. Då slog det mig att han faktiskt är lite lik Slådespelaren Benjamin Mckenzie som spelar Ryan i O.C.

Lördag

Dåligt uppdaterande lately. Kan säga att jag igår var med Eve, köpte godis, frös vid busshållplatsen och sedan, tillslut lite umgänge med Pontus. Idag har jag sprungit på stan med far och tillslut hittat en ibbe klubba. Sedan har jag verkligen bara tjillat vid datorn, pluggat lite men har seriösa koncentrations problem. Så det gick väl sådär.

Ikväll ser planerna ut att bli hockey, Luleå möter färjestad eller frölunda.. nåväl, ska bli kul iallafall!


Galet fina byxor helt enkelt


Torsdags look






GRATISBIO.SE

Har precis blivit medlem av gratisbio.se, Lovely! Kämpar för mitt första presentkort på nelly ♥

Tycker att du borde göra som jag, bli medlem! Det är enkelt och går riktigt snabbt.

På gratisbio samlar man poäng och poängen kan sedan bytas ut till både presentkort och biobiljetter. Du kan efter bara 200 poäng få present kort på affärer som:

-MQ
-JC
-GINA TRICOT
-H&M

Det finns över 90 affärer att välja mellan, bara att anpassa sig efter sina egna behov och intressen, Hur bra är inte det?

Så bli medlem här : http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=

Och ange Stin112 som värvare. PUSS!


jvm

Som många kanske vet har just junior vm passerat. Jag har följt denna tunering med måtta och lagom entustiasm. I tisdags så spelade Sverige deras sista match, matchen om brons. Eftersom jag under denna tidpunkt var med min hockey pojkvän så såg vi självklart matchen. Eller ja, såg och såg, jag tittade mest i periodpauserna. Mycket roligare då, jobbigt att hinna med. Det går så snabbt i hockey. Somnade för övrigt i sista perioden.

Nåväl, nu till saken. Jag vaknade när sista perioden var över och inte oväntat så vann Sverige med 11-4. Vi ser när Sverige tar emot bromsmedaljar och när national sången spelas. Då trycker Niklas Wikegård, kommentator och typ former eller kanske nuvarande tränare, ut sig " Ja nu känner de svenska spelarna att ett brons är bra, men när de kommer hem kommer det inse sitt misslyckande och känna sig misslyckande. Sverige har gjort ett misslycksad vm, vi borde vunnit över usa (usa och kanada spelade final) i semin"

NU KÄRA NIKLAS WIKEGÅRD SKA JAG BERÄTTA EN SAK. JAG KAN INTE MYCKET OM HOCKEY MEN JAG HAR UPPENBARLIGEN HÄNGT MER PÅ GEOGRAFI LEKTIONERNA. SVERIGE HAR LITE MER ÄN 9 MILJONER INVÅNARE. CANADA HAR 33 MILJONER INVÅNARE OCH U.S.A HAR LITE MER ÄN 300 MILJONER INVÅNARE. SVERIGE HAR LITE MINDRE URVAL. SVERIGE ÄR INTE DÅLIGA. SVERIGE ÄR BRA MED TANKE PÅ VÅRT LILLA LILLA URVAL. SÅ DET SÅ!

Skriver detta med versaler så att alla verkligen förstår hur upprörd jag blir. Och i och med detta lägger jag också upp de mest osmickrande bilderna på Wikegård.




kallt?

Nu var det ett tag sen sist. Kanske hoppas ni att ni ska slippa mig? Men nej inte ska vi ha så roligt. Jag har helt enkelt inte riktigt haft tid för bloggen eller datorn. Har suttit med näsan i denna bok de senaste dagarna.



Sedan har jag umgåtts med min pojke och med Eve och Bea. Och tränat då. OCH GJORDE MIN FÖRSTA OMKÖRNING NÅGONSIN! (det är så stort och otroligt att det måste skrivas med versaler) 

Nu idag ska jag springa på stan, troligen med nyss nämnda manliga person. Om han nu känner sig redo... Jag är redo på allt annat än kylan.



LOOK! ÖVER MINUS TRETTIO GRADER!

hittar ni en liten svart fläck med något senapsgult så oroa er inte, det är bara jag som frysit ihjäl mellan smedjan och shopping.


Uppdatering. Pontus viker ner sig mot kylan och jag fikar på stan med Eve och Sofie, Ciao!

JAG VILL HA SOMMAR NU!

Idag har jag kommit fram till en sak. Jag är inte skapt för att bo i Luleå. Det är bara så. Idag är det kallt och snöigt, dvs dåligt väder. Detta innebär att det sakta börjar krypa i min kropp. jag vill inte vara inne längre jag vill ut! jag vill ha sommar nu! snälla snälla gud. Snälla.



Tänk och få hoppa i dessa och springa till bussen, mmmmh!



Okej, bjuder på en lugg bild. Men det är inte viktigast, spana istället in den superfina bodyn jag fick i julklapp, mums!

 

Lördag!

Har verkligen vilat hela dagen. Nu väntar en halv ben och jerry's i frysen som troligen kommer förtäras ikväll.



För övrigt har jag klippt pannlugg. Det är inte fint och jag ångrar mig som tusan. Bara att stå ut hela januari innan fanskapet växt ut. Och nej förvänta er inte för allt i världen en bild. Luggen måste stylas i sisådär en timme för att se skaplig ut.

Nyårsdagen

Första januari måste vara den sämsta dagen att börja ett år på. För vad gör man första januari?

-Jo det ska jag tala om, man äter, äter, sover och äter. Överblivna sötsaker från jul och nyår och nyss inköpta sötsaker. Detta har jag ätit idag.

-Pizza
-Choklad
-Chips
-En halv ben och Jerry
-mandarin
-Frukost

Hmmm, mitt 2010 börjar först den andra januari.

Nu ska jag kika lite televison, detta inlägg får klara sig utan bilder, Kyssar!


RSS 2.0