800 grader

Okej, jag städade inte rummet, for ut och åkte inlines med pappa istället, men vem bryr sig?

ganska städat blev det faktiskt.

Nu borde jag verkligen ta mitt pick och pack och dra mig mot sängen. Planerna för imorgon ser ut ungefär såhär_

9-13 jobb, kom och hälsa på !

17.00 helexa, I think.

Kvällen: Pontus kommer hem så det blir väl att träffa honom :)

Nu borde jag sova, vilket jag ska, funderar att duscha av kroppen. Bestämmer mig för att duscha imorn på morgonen. (Fanny duschade knappt på fem dagar när hon var på peace and love festivalen, FEM DAGAR! tjejej är min idol, ska bli som henne.)

Hejdå och en puss!

skinn på näsan

Dagen har börjat med träning. Jag hjärta helex.

Forstsatte dagen med en pappa som tillsammans med sin dotter sprang runt på var enda sport affär i hela Luleå, tillslut hittade vi det vi sökte, åh jag älskar min nya springskor, underbara!

Solade hela dagen och läste min underbara bok, snabba cash. sitter med näsan tryckt i den hela tiden, undrar om jag kanske ska smyga med den till jobbet imorn, det är ju ändå morgon passet jag jobbar... nä nu ska jag vara en duktig flicka! kom och hälsa på mig innan ett på ica maxi förresten innan ett för då slutar jag!

Nä nu är planen att städa mitt rum och packa upp min väska (finns det något tråkigare?).

Aja på med lasse W, bästa städ musiken!




fem sanningar

Eve efterlyste för ett tag sen att jag skulle skriva saker som man inte visste mig. Men eftersom jag är en otroligt tråkig person som redan skriver om det mesta i mitt lilla liv tog det ett tag att komma på saker och ting, men tillslut!

1. Jag kan stå på tå. Alltså inte stå på tå så utan mer på tå spetsen. Om ni kanske har sett Titanic, kommer ni ihåg scenen där Kate Winslet kommer när till Lenardo till tredje klass och alla dansar och det spelas musik? tillslut går iaf Winslet upp på tåspetsen, graciöst och inte ett dugg likt mig. Men det är principen som räknas, right?



2. Innan jag träffade hade jag en viss tendens att slarva med engelskan jag, I. Det ska ju alltid stavas med stor bokstav men tycket kanske inte det var så jätte jätte noga. Tills Pontus kläcker ur sig att han hatar när folk är femton och sexton år och inte fattar att I stavas med stor bokstav. Sedan dess har jag aldrig stavat I med litet i. Aldrig.


3. När jag dukar så finns inget värre än när besticken är lika. Ibland när man är i en stuga och ska lägga fram ex. gafflar kan jag få det ett rent helvete att hitta typ 12 likadana. Oftast slutar det med att jag måste begränsa mig till två sorter som liknar varandra. Vilket stör mig och det är helt sjukt egentligen eftersom det är så oviktigt.



4. Jag kan se samma filmer om och om igen. När jag ska se en film väljer jag oftast en jag redan har sett, då vet jag ju att den är bra. Därför har jag sett filmer som mean girls, pirathes of the carbibien m.fl att jag kan en stor del av treplikerna utantill och ibland även textremsan på svenska.



5. Jag kan spänna ut min magmuskler så pass mycket att jag ser ut att vara gravid i sisådär 6 månaden. Det är faktiskt ganska facinerande, fråga Eve, Hon bilder också, fråga efterdom. Eller nä gör inte det, mardrömmar kommer spöka efteråt. Det är sant. Det ser helt galet ut, om du ber mig snällt kan jag visa.


Bryssel 25-28 Juni



















Sammanfattning: En mycket trevlig helg.

Home

Hemkommen! Och jag ska jobba om en timme, jisses.

Jag älskar mitt jobb, jag älskar mitt jobb, jag älskar mitt jobb.

Batteriet till kameran laddas därefter kommer pics.

Ciao!

Trevlig helg!

Idag har jag fyndat på stan, träffat Amanda, tränat med Sofie och paddlat och badat med Pontus.

Imorgon ska jag jobba och därefter drar jag till Bryssel över helgen, ciao!



OBS! JAG BER SAMTLIGA LÄSARE BLI MEDLEM PÅ FACEBOOK GRUPPEN "PNTS, börja facebooka nu".

Är du redan medlem? Asbra! BJUD IN DINA VÄNNER SÅ DOM OCKSÅ BLIR MED I GRUPPEN ! :D

love face

Jag har under en tid försökt Pontus förstå hur fruktansvärt kul Facebook är och då ställde jag ultimantumet om jag gör en grupp och 100 st går mer skaffar han sig en face. Sagt och gjort nu är gruppen gjort och nu fan ska jag se till att 100 medlemmar blir verklighet, hehe. ( jag är bäst om jag lyckas ).

GÅ MED I GRUPPEN "PNTS börja facebooka nu" NU PÅ DIRREN,

Ni får en kram.

Byt grått mot svart!

Ni vet när man är på ett gym. Då kan man svettas. Helt normalt. MEN om man vet att man har lite problem med sina svettlökar behöver man ju inte ta på sig en gråtröja som verkligen framträder dessa fläckar. Nu önskar jag verkligen att jag hade en mobil med mig när jag tränar för då skulle jag kunnat visa en bild. Men nu är det så att jag inte har det. (försökt leta bild på google men de svek mig). Försöker förklara detta med denna fina illustration istället.

Okej det funkade inte. fuck.

Nu går jag ut och solar istället.


Ciao!

Idag har jag tränat. Ibland känns det som om det enda jag gör är tränar, äter och sover för lite. Jag har både hunnit vara en vända på ormberget innan jag och Pontus begav oss till helex. Pontus träna med Simon och jag själv. Tydligen finns det en oskriven regel att man inte tränar styrke med sina flickvänner. Tror mer att han är lite rädd att stora starka Stina ska ta mer än han själv, chansen är ju såå stor!

Träning var trevlig och nu snart ska jag bege mig med Bea och Eve till charlies för lite mat och sen ska vi se fotboll, hur kul är inte det på en skala? As kul!

Annars måste jag säga att jag är så ofantligt trött. Jag var så trött att jag nästan höll på att somna mellan seten på helex när man satt sådär trevligt tillbakalutad. Ikväll blir en tidigt kväll. Nä nu tror jag flickorna är på väg så ska dra mig mot hallen, Ciao!

I´m lovin it

Ska snart  ta min cykel och bege mig mot helex för mage och ben, sen ska jag till Pontus. Vi ska äta godis för imorgon börjar mitt godislöfte ( vad är det där för fasoner egentligen!)

Idag har jag jobbat, var lagomt jätte tråkigt. Sen ätit glass med Eve och Varit in och ut på Hm på storheden. Kom hemm och solade. DET SKA BLI AS VARMT TILL VECKAN! förstår ni så ofantligt underbart! Man mår så bra när man solar, det är som om man tar en bekväm suck av avslappning när man ligger och pressar på altanen, jag gillar det!

Och måste bara säga en dålig grej. Jag har tappat bort min mascara. Tur att det inte var så mycket kvar i den och typiskt mig...

Rubriker är besvärliga!

Dålig blogguppdatering från min sida på senaste. MEn har faktiskt haft annat för mig. Igår t.ex var jag i en stuga me mina päron sus kompisar och deras barn. Trevligt. Annars har jag jobbat och imorn börjar jag jobba klockan 09.00. Döda mig.

Borde därför bege mig snarast mot sängen, men det går lite trögt. Ikväll har jag gjort fortsatt rensning av mitt rum. Jag börjar bli riktigt okej på att sortera bort!



Lite bra är jag allt! Någon som vill köpa böcker? tidningar?

Duschen nästa!

Sitter och och funderar hur jag ska ta mig till duschen på bästa möjliga sätt eller egentligen hur jag ska orka ta mig till duschen.

Har ganska nyligen varit och övningskört, det tar sig om man säger så. Nä men det var kul, for till kvantum och köpte godis också. nyttigt.

Innan  det var jag dock och tränande på helex. Jag tycker det är så jobbigt att träna när det är mycket folk. Ni vet man måste vänta på maskinerna och hela den där historien. Så därför kom jag på den ypperliga iden att träna lite senare sådär vid halv åtta. Utsikterna såg bra ut. Men ögat kan luras. Brooklyn tigers j18 var där och sen kom brooklyn tigers j 20. Egentligen borde det inte vara något konstigt med det, men av någon underlig anledning så känns det inte riktigt bekvämt det blir liksom och han känner man igen och han vet man vem är och han och han och han. Ni förstår, Asjobbigt!
 
Så det får väl bli dagens lärdom. Det är jobbigt att träna samtidigt som 30 hockeykillar som tar ungefär dubbelt så mycket som en själv på varje maskin.

Annars var träning lika underbar som alltid. Ska typ aldrig mer fara ut och springa. det suger.

Lips

Inatt eller imorse, jag har drömt så mycket helt sjukt.

-Jag drömde om birger.
-Jag drömde om Fanny och Sofie Strömberg.
-Jag drömde om en kille som jag jobbar med, jeffery att han var tillsammans med någon som såg ut som alex i klassen men inte var alex.
- Jag drömde att jag åt pizza.


Tror intresseklubben just sprängdes av överbelastning. Sitter och gör ingenting, väntar typ på att bussen ska gå mot helex efter det ska jag nog övningsköra, Skönt som fan att slippa tajma bussen efteråt. Idag har jag jobbat. Galet mycket folk såhär dagen före midsommarafton. Galet dyra jordgubbar.

Imorn ska jag till en stuga och där ska jag bara ta det lugnt eller på morgonen ska jag jobba. Hoppas på bra väder. Men man ska nog inte ha för stora förväntningar, när kommer ryssvärmen?


Tisdag den sextonde

Ibland börjar jag fundera vad som är fel i min kropp. Eller snarare min hjärna. Jag har verkligen allvarliga problem med att inte göra någonting och att inte göra någonting nästkommande dag. Planerar allt, imorn tex tror jag att jag och Pontus ska och bada på helex ( detta vet dock inte nyss nämnda person om ännu) Det är 32 grader i poolen på helex, 32 grader! JAg vill också svänga förbi Eve och köpa jordgubbar. Jätte mysigt!

Idag jobbade jag. fyra timmar går galet långsamt när man jobbar, dock var det en kille som köpte 12 liter jag blev så paff så när han sa det svarade jag

- TOLV LITER! :O :O

För övrigt fick jag en mängd trevlig sällskap när jag jobbade, alla borde komma när jag jobbar!

Nä nu ska jag hmm, börja rensa mitt rum ( ja, ungefär lika jobbigt som det låter, men ack så nödvändigt! )

JENNY SKOGSBERG

Hör upp, du vet att vi tycker du borde kolla brösten iaf du har bröstcancer, det måste man göra när man blir äldre, och nu kan man kolla brösten via mobilen tror det är din grej!

http://www.salongk.se/artiklar/2009/06/03/64591077/index.xml


Var är boxen?

Igår var jag ute och sprang i regnet, åt en flottiga lunch på max med Eve och Rebban och tillbringade ett flertal timmar med Pontus.

Idag är det första sommarlovsdagen, ganska så trevligt fast det känns inte som sommarlovet. Jag och Eve har sprungit runt på stan. Och jag förstår inte varför de har grävt upp hela storgatan. Om jag nu skulle byta ut plattorna på storgatan hade jag först grävt upp en liten bit och gjort nytt. Sen grävt upp en liten bit till och gjort där. Vad är vitsen med att gräva upp hela storgatan? vitsen finns inte.

Har också varit och klippt mig. Välbehövligt, men ingen större skillnad.

Snart ska jag och Rebban på lite boxning, tror jag.

Vad ska jag säga?

Idag har jag börjat dagen med att klippa gräsmattan hos Kerstin ( 100 kr rikare oja!). Pengar passar väldigt bra just nu då  jag och mammsen tar vårt pick och pack för ett par dagar i Bryssel och Paris om två veckor.  Sen for jag in till stan tränade och träffade amanda. Det var den dagen.

Tack och adjö

skolavslutning 09

Igår gick jag ut nian. VIlket kändes jättekonstigt och det var jätte sorgligt. Kommer verkligen att sakna alla, men vi kom överens att vi skulle ses igen. Höll tal på skolavslutningen vilket gick utmärkt och tog emot ett stipendium, i musik! jag vet, vad hände där? tror alla var lika förvånande som jag. Sen efter avslutningen for jag, mamma och kajsa in till stan för att äta lunch och sen titta vi lite på alla studenter som gick ut, åh om tre år är det min tur!

Sen for vi hem, åt lite jordgubbar och sen for jag till elin för mat och därefter bra sällskap. En mycket trevlig kväll som bör göras om med vissa justeringar.

Bjuder på lite bilder också!













Fick denna superfina ring av mamma för att jag gått ut grundskolan!

ut ur nian!

Skolavlslutning idag. Äntligen klar med grundskolan!



Puss och ha en mysig dag!


Inte fairplay

Jag och Ida sitter och äter idag i matsalen och börjar prata om stipendierna.

Ida: Tror du att du får något stipendium då?
Stina: Haha, nä jag är nog för bitchig för sånt, haha.
Ida: haha.

Tystnad...........Betyder det att hon håller med? hmm jag tror nog det.

Det var för övrigt en väldigt konstig känsla att äta sin sista måltid. Dock var det inte vin och oblater som jesus sista måltid. Det var en äcklig skink och makaroner blandning. Den var på tok för stark!

Nu borde jag verkligen inte sitta här vid datorn utan istället byta om och packa ihop en väska eftersom planen är att bege sig till helex för lite mage och ben. Gud vad skönt att träna!

Jobbade också idag och måste säga att det är ett par långa 4 timmar ibland. 4 timmar har nog aldrig kännts så länge som när man jobbar. Dock må jag säga att mitt jobb är extremt tjill. Man får bara lite ont i käkarna av att le hela tiden mot kunderna.

Och från det ena till det andra. Sista skoldagen med klassen, tiden går fort när man har roligt. Ibland lite för fort.




Byta om nästa!





tröttast

Okej, det var batteriet som var slut på ipoden.. (hur lyckas man).

Sitter och tittar på fotbollen, eller nä det gör jag inte. Sitter och tjillar, är trött nå hemskt. Har varit en sväng på helex och funderar óm det kan vara värt att fara dit imorgon på morgonen? Måste kolla upp bussar. Vill dock på boxningen på kvällen, tror jag tvingar med mamma för är inte sugen att fara själv.

Igår jobbade jag och efter det for jag ut och körde. JAG KÖRDE I TRE RONDELLER! (seriöst hur coolt är inte det?) Fick dock motorstopp ett x antal gånger och för första gången fick jag en mötande bil! Tror jag börjar gilla att göra igen.

Nu ska jag titta på insidan på ögonlocken liggandes på soffan och sen borde jag verkligen lära det där talet till skolavslutningen! (hjälp, det kommer gå åt skogen).

hurt

Jag vill bara säga en grej. Jag hatar att cykla. Det måste ärligt talat vara bland det träkigaste i hela världen. Känns som om jag inte gjord annat idag än att cykla och tränat. Min kropp är död. Tror den har fått en chock eller nåt. Den är inte van. Nåja nu är det bara en cykeltur som återstår, den till jobbet! måste säga att jag inte alls känner mig sugen men men pengar är pengar och jag är lika fattig som alltid. Ska nog ringa min far sen och höra om han kan hämta upp mig på jobbet så kan vi åka och övningsköra. Manne började nämligen prata om det idag och jag känner att jag behöver träning, massor av träning! synd bara att jag är världens sämsta tålamod och ska lära mig allt på direkten. Nä det är bara samla mental styrka.

Nu sitter jag för övrigt här och fryser och har skallebank (haha gud så lustigt). Ska googla på huvudvärk och se vad det kan vara för nå som värker i pannan!


Nu ska jag ta mig tillbaka!

Sitter på Leos Lekland med klassen. Tur att de ha dator här för jag var verkligen inte lek sugen. nåväl, tänkte släppa bomben, haha sämtosido. Men i slutet av Oktober åker jag till Thailand. Borta ca 2,5 veckor och det är tänkt att vi ska resa runt. Bankok är det enda klara resemålet. Åhhh jag längtar!


jAk eR snEL h3St

Sitter hos Pontus han duschar och jag har nyss cyklat hit. Under cykelturen slutatde min ipod att funka. Bara sådär! och nej det är inte slut batteri. Därför har de senaste meningarna som kommit ur min mun varit ungefär''

Den fuuuunkar inte!'
Pontuuuus den fungerar ju inte!
Ringer pappa, pappaaaa min ipod  sluta fungera baaaara sååådär!


Ibland undrar jag om min riktiga ålder är tre...


Hmm Pontus skärm blinkar konstigt undrar vad som nu händer, parentes värsta disco känslan ) Kan bara göra parantes åt ena hållet eftersom Pontus typ har ett engelsk tangentbord. Jag kan ine heller göra snabel a eller kolum. Tror dock inte att det är någon ide att jag lär mig tangenterna, ja skulle ändå bara glömma bort eftersom det är så oviktigt.

Nä men nu ska jag berätta varför min ipod måste fungera. I sommar har jag nämligen bestämt att bli cykel Stina. Trots att jag hatar och cykla. Men med musik går det att lida igenom. Och imorn ska jag verkligen cykla jättemycket! Jag ska sova på porsön inatt och då

-ska jag cykla in  till helex direkt på morgonen och gymma lite.
-Sen ska jag cykla från stan till Leoslekland där vi har mentorsdag.
-Sen om jag hinner in till stan och simma på helex
-Sen tillbaka hem.
- Till jobbet på maxi
-Hem igen

FÖRSTÅR NI! nu är det fan bara hålla tummarna på batteriet på mobilen. 57 % kvar, hmmm.

Nä nu är nog Pontus less på att titta när jag utnyttjar hans dator, puss och natti.


New York super fudge chunk

Sitter och mumsar på denna:
 
Rester från gårdagskvällen.

Har ganska nyligen kommit hem. Har varit tränat på helex med vic och så har jag jobbat. Samma jobb som förra året och det är tjill att sälja jordgubbar utanför Ica maxi. Och gott, man föräter sig på de röda bären. Fast idag var det rätt kallt, men men, lättförtjänta 280 kr. Cyklat har jag också gjort, till och från stan. Tror min rumpa inte klarar av det, jag får verkligen jätte ont på röven. ska köpa såna där byxor med vaddering. ascoolt. not.

Har också gjort dagens goda gärning, erbjudit mig själv att laga middag! japp jag blev inte tvingad! vad jag ska laga är dock ett frågetecken? Kanske köttfärsås och spaghetti. Jag är sugen på det, nog för att kajsa åt det idag på skolan. Men hon får väl äta det igen :)

Och juste kom på att jag faktiskt drog hem en investering när jag och Pontus var på stan, gissa vad det kan vara för något!


Like a famous rockstar

Igår var en full dag. Började på Gammelstads marknad med att ta emot priset som årets gammelstadskompis ( tillsammans med Eve).



Därefter bagav jag och Pontus oss in till Stan för att köpa balkläder till han. Det tog en kvart inne på MQ. Jag plockade på mig vad jag trodde var hans storlek (ja, jag har bättre koll än vad han är). Han testade, allting passade och han köpte det. Han blev så glad att det gick fort att han bjöd mig på middag och därefter gick vi och såg änglar och demoner, den var ok. Men inte så mycket mer än det.

Tog bussen hem, såg lite fotboll. Jag somnade, någon som är förvånad? nä okej förstod det. Gick och la oss, vaknade. Segade som fan på morgonen. För en gångs skull var det ingen utav oss som inte skulle iväg. Faktiskt väldigt skönt att slippa ställa väckaren.

Nyss var jag och tränande lite på helex. Och snart bär det iväg och döma lite fotti. Jag har inte lust. Men ack vad jag behöver pengar så ja, vad gör man.

På återseende!

Little little girl in a big big world

Tar på min ny skor, 12 km(cm) höga och ställer mig bredvid Kajsa. Hon är fortfarande längre, suck. aja vad kan man göra liksom.

gift

Sitter och ja vad gör jag? ingenting. Ska ta min kropp till kyrkbymarknaden men det är ett tag kvar. Ska ta emot ett pris klockan tolv, eller jag och Eve men Eve är ju i Mallorca *(FUSK!) så jag blir all by myself. Det går säkert fint ändå. Sen vet jag faktiskt inte vad som händer, ska på bio ikväll iallafall. Jag och Pontus ska se änglar och demoner. Mitt val, hoppas att filmen är lika bra som boken!

Och jo Farmor ska nog komma förbi eftersom min pappa fyller år. Grattis papi! ♥

Nyss har jag också tagit på mig min svarta jeans. De är tajta och nytvättade. Det var nära att knappen inte gick igen där!

Nu har jag verkligen ingen ting att göra, ska nog dra ut mitt tal till skolavslutningen, ciao!



Åhå kika på datumet här ovanför i rött, vem fyller år då måntro?

I wanna rock and roll and party every night.

Vet inte om jag nämnt i bloggen att jag har fått mitt övningskörkort tillstånd? tror inte det. Aja det kom i veckan iallafall och ikväll då ska jag och min far ut och övningsköra. Jag ska också försöka tvinga med mig mamsen på en promenad och sen ska jag äta tacos. är grymt sugen och hungrig!

Idag var skolan kort som tusan. Vi gjorde som vanligt ingenting och gick hem strax efter 10. Fett onödigt att vara där, Nåväl. For in till stan och fixade mitt månadskort på helex. Tränande därefter också, ljuvligt! Stina hjärta gymma. Älskar uttryckligen känslan efteråt.

Och jo juste köpte ett par nya skor. Numera är jag inte kort Stina nu är jag Stina inte lika kort. Nästan 12 km kilklack, ka-ching! (och ja, jag kan gå i dem, det är faktiskt rätt så sköna!)

Bjuder på lite bilder och önskar alla soetisar (hahha) trevlig helg!






Tycker du jag är cool?

Sitter och väntar på att Pontus ska komma efter hans träning. Ibland känns det nästan som om jag tränar med hans lag j 18 eftersom jag alltid vet när det har träning och sedan får höra vad de gjort. Idag till exempel sprang jag på mjölkuddsberget, jätte mycket backar och jätte jobbigt.

Nä men ärligt. Idag har det varit skola, resultatet på nationella överaskade. Var förbi hos mormor och morfar och därefter storis med Eve. Spontan köpte ett par skor, fast de är för stora (suger att ha små fötter). Aja får hoppas att det ser skapligt ut ändå. Nä nu säger ryktena att Pontus är på väg ska försöka hinna möta han vid bussen, han kanske inte hittar till mig...

Hemlis!

Skulle kunna berätta en hemlis, men ska hålla den för mig själv.

Kan säga så här mycket. Kom till Kyrkbymarknaden nu på lördag 6/6 kl 12.00 stora scenen. Thihi.... jag kommer iallafall vara där!

Nä nu funderar jag på att ge mig iväg på en promenad. Känner mig allt för seg och har verkligen inte lust för en springtur, vad är vitsen då då? att springa är bara tråkigt och sen får man alltid ont någonstans i kroppen och magen känns som ett stoot hål. (obs lösnaglar borta nu vilket verkligen bidrar till mindre tangentproblem).

hemma!

Bal idag. Lösnaglar på. Jag är segast på att skrva på tangenybordet och det blir frl hela tiden men det får ni stå ut med. Valde att vara hemma ikväll. Är supertrött efter att ha sprungit runt hela kvällen och sett till att allting har klaffat. Vilket det gjorde. Tror de mesta blev rätt nöjda. Kände mig lite som Marissa i O.C när jag stog där och ordnade bal. Fast Marissa som rosa marräng och med snäppet lägre buget. Annars kändes det bra. det var kul och det blev bra trots att ett smärre sammanbrott var nära mitt på dagen men det löste sig.

Krakow då? Eftersom batteriet på mi kamera tog slut så har jag nästan bara mobil bilder. Visar dem när jag ids. Bjuder p några balbilder och möjligen en eller två bilder från Krakow.















RSS 2.0