finemang

Nu ska jag faktiskt när som helst bege mig mot sängen, upp kl 5 imorgon bitti fasen så tidigt och att sömntimmarna i veckan också inte varit på topp, aa de känns ju liksom. Nåja imorn bär de av, kanske hinner jag blogga, kanske inte, hursomhelst blir de ju uppdatering på söndag kväll.

varit förbi och kikat på tinas och lisas genrep, riktigt duktiga tjejer de där! Tog efter de nian hem, allderles själv på bussen i typ 5 hållplatser(efter eve klivit av), herregud, vad bor jag i för ghetto? Dessutom så börjar jag alltid tänka på om buss chaffisen ska våldta mig, för tekniskt sett är de ju som att åka bil med en okänd man, åh herregud, nu bor jag inte bara i ghetto, jag är paranoid också! nää nu ska jag faktiskt gå och tvätta bort kladdet från ögonen, kärlek!♥

-Han har faktiskt varit nära på att dö!!
-vahh?! typ självmord eller nå ?
-nee, jag sa bara så för att du skulle tycka synd om han..

HAHAHAHA, fy faan nu förstår ni inte komiken i detta, men jag vill komma ihåg de!

You have to promise to not fall in love with me

Såja sista (schema)skoldagen i årskurs 8, fy tusan vad fort de gick, speciellt vårterminen, vips så var man här liksom, nästa år är man äldst, troligen inte störst för min del och dem med mest ångest panik och fantastiska stunder i bagaget. njee nian ska bli kul, trots att man kmr sakna nuvarande niorna när dom bytts ut till minisarna från mellan..

Flera lektioner blev inställda och de innebär ju liskom att man inte har fått veta alla betyg, för mig är jag mest oroliga om jag ska orka hålla upp alla nästa år, fy fasen de kmr bli så jävla tufft, prestera mvg på typ 90% av dem teoretiska ämnen, för att sen dessutom välja ett gymnasium som kräver typ 200 p, känns som sagt lite tungt men eyy och andra sidan finns ju alltid betygspengarna att trösta sig med ;).

Efter stan drog jag tina och Eve in till stan, köpte ingenting förutom en glass, urk är typ less på söt jävla saker ;O
Åkte sedan nian hem, sjukt mycket folk men träffade Carro så hade iaf sällskap halva vägen, trevligt!

Packade lite är typ klar, de är bra de ja. 22 grader i sthlm imorn för övrigt, nje nu ska jag gå och fixa de sista, sen är de stan på schemet, tjingeling!

Grönska

Idag skulle jag verkligen kunna påstå att de är sommar, för efter idrotten cykla jag hem i t-shirt och shorts och jag frös inte ett dugg, inte ens i skuggan var de kallt, inte ens då. Så eftersom de var så fint väder så beslöt jag mig att sola, hehehehe, inte ovanligt precis..hur sönderrynkad kmr inte jag var om 30 år?

Efter de kom Bea och Eve hit, vi skrevi ihop lite teknik så nu ska nog rapporten gå an :).

Träning, mygg, knott, säger bara myggstift nästa, pronto! 9 pers var vi iaf, kuwl kuwl :)

njee om man skulle börja dra sig mot sängen snart, har ju trots allt bara sovit 5 timmar i natt och nja kroppen säger emot på både de ena och andra viset, natti natti!

panic

Nä jag har faktiskt inte så mycket panik, bara en aning för jag har inte pluggat ett piss sen sist! Men men man får väl ta de på erfarenhet, eller så sätter man igång nu, ställer väckarn på tidigt imorn och ber till gudarna att de ska gå vägen. Hmm, alternativ två känns trots allt lite säkrare, så nu är de bara att starta! ( tack gud för smrlov om 1,5 vecka, för nu går de utför )

Blod, svett och tårar

Klantig som man är missa jag träningstiden, så när jag kom dit var träningen precis slut, toppen Stina! Men eftersom jag ändå var ombytt så for jag och sprang istället. Ingen björn idag men en Bea dock, mötte henne i obs-backen utan hund, med ett bra tempo och en förvånande min i ansiktet, typ som jag då.

Så nu sitter jag här och lökar sönder, fingrarna skakar lite lätt när jag skriver och snart ska jag gå och ta min väl förtjänta dusch. Men innan de ska jag försöka räkna ut hur många kalorier jag ätit idag, kollat upp och jag ska äta ungefär 1600 kcal varje dag, tror jag. Vet väl inte riktigt om allt stämmer men ja. Så nu är nästa uppdrag att hitta all mat jag tryckt i mig dagen till ära, eller vad sägs om fika och glass? :O namnam, jag lär få leva på vatten, som för övrigt innehåller 0 kcal, i veckor! Efter de är de spanska spanska spanska som gäller, vet inte hur många gånger jag sagt de till mig själv men ändå 10 min senare efter jag BESTÄMD mig att nu ska här pluggas, så finns de alltid något viktigare jag måste göra, typ sitta vid datorn. De är ju trots allt världsförändringar som ständigt händer här!

Få se om jag bloggar nå mer idag, men de känns ändå som att ett onödigt panik inlägg på kvällskvisten kommer, kram!




Uppdatering: Okej det här med kalorikollen gick åt helvete, eftersom att allt står i kalori per 100 g och ofta jag vet hur mycket en banan väger?! :O nä, troligen inte! eller typ en mangnum, hur många gram är de liksom?! Okej, ville bara ha de klargjort, så ni kan inte förvänta er någon kalori räkning i fortsättning, nej nu dissar jag fanskapet! :)

Det blir som man gör det till

Nu sitter jag här eller nä ligger i sängen och pluggar men då liksom bara kommer tanken upp att jag måste göra en lista på bloggen, som en tvångstanke. De liksom bara fastnar där, så nu måste jag göra de innan jag kan fortsätta med älskade spanskan ;)

Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Mjo nog duger de allt.
Favoritgodis: Choklad, fy fasen vad gött!
Är det nåt du absolut inte äter: dagens middag fisk var väl inget jag rikitgt proppa i mig...
Kläder just nu: Mjukis, t-shirt
Musik just nu: Your guardian angel
Vad sa du senast: Typ, "ta med nyckel, jag far ju på träning sen"
Favorit-hangout: ?
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Framtiden!
Fisk eller badkruka: Gillar att bada men älskar att sola!
Hur många kuddar sover du med: Två
Favoritväder: Sol och outhärligt varmt!
Om du var fast på en öde ö, 5 saker att ta med: Mobilen!, vänner, mat, vatten och ev en båt när man blir less att vara öde ;)
Spelar du nåt instrument: njee
Morgon- eller nattmänniska: Bådeoch!
Sparare eller slösare: Spara min pengar, slösa mammas!
Bästa film:  Finns många bra men typ, a walk to remember. den är fin.
Tror på liv på andra planeter: Nja, varför inte?
Kommer du ihåg din första kärlek: aa
Älskar du henne/honom fortfarande: skulle jag inte påstå, nej
Har du några homosexuella vänner:  ja säkert nån.
Tror du på mirakel: Ja.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: oftast iaf!
Har du en besatthet? en? nä snarare flera!

Oj oj, vem vet kanske list våg på g, nä nu blir de spanska plugg, igen.

ingen tvingar dig

Äntligen klar med den förbaskade so rapporten, äntligen äntligen! thihi...nu är de bara spanska prov imorn, jippi vad kul! naat, aja träningen ikväll, bara en parantes sådär. Nä.nu.måste.jag.börja.med.spanska.

dagsverk

Gratis frakt på nelly idag, kvällsöppet på stan, det är inte så att man blir lite sugen men icke, här ska jag hålla i pengar, trots att de troligen blir stan på fredag med tinisen och eve. Fast då ska jag inte ens ta med mig pengar, vilken ide asså! tur att jag har träning ikv också, annars hade de nog mycket möjligen blivit stan, ja.

Njee nu ska återvända tills plugget, det här med operation dagsverk är rätt bra, trots att jag måste stryka senare idag, men de är smällar man får ta, trevlig onsdag!

igår är imorgon idag

Precis hem kommen från träningen, var väl kul, fast tacka vet jag fotboll så här års. Råkade fälla Jenny, men inte med flit så förlåt om jag förstörde karriären.liksom.

På tal om fotboll tycker jag alla borde ta och komma och träna med div 4. Med alla tänker jag då, framförallt, Eve, Sofie Strömberg och Vickan. tänk så mycket roligare än att fara och löpträna på ormberget! :)

Kvällens problem är verkligen att ska jag se GG och DH eller ta och göra de jag egentligen borde göra, dvs plugga, fast och andra sidan kanske jag hinner båda!

Sista grej bara till helgen, då jag ska till sthlm är de typ 20 grader, så nu är frågan, vad fasen har man på sig. säger bara shorts for life, tror jag tyyp, nej men fan vad härligt de ska bli!

Och ja, bara en sista grej, om vickan blom skulle läsa detta så säger jag, fortsätt blogga för guds skull kvinna!

Typiskt, svamligt inlägg eller va, nej nu blir de duschen, ajöken fröken!

tro är aldrig att veta

Skola idag då, just tjillet, fick veta betyg och se lite film osv. Imorn är de operation dagsverk, härligt får man typ sovmorgon sen är de bara städa lite i huset lr nå och efter de blir de banne mig pluggpluggplugg som gäller! fasen vad mkt vi har just nu, aja bara 6 dagar kvar, keep up the good work!

Ikväll är de föräldra match med innebandyn, valde mellan de och fotbolls fys. Ett tag tänkte jag hinna med båda, men eftersom jag inte har skjuts mellan så kändes de lite knepigt. Så därför innebandy eftersom att de är

a) möte om nästa säsong.
b) jag kan ändå inte spela matchen på söndag.

Tycker mina argument var riktigt bra :) nä nu ska jag glida vidare, puss :)

oh yes dear

Tror mötet gick bra, dvs har typ kirrat sommarjobb, fett med coolt asså! ;D aja uppdat lär fortfölja. nu har jag dock för mig att de var något viktigt att säga här, fast jag är utom ord. eller nåt. Har iaf städat, plockat upp från golvet och dammsugit menar jag då. Nu borde jag ta och renskriva lite so, tror jag pallar de. Imorn är de fett fucking skoldag som gäller, jippi lr not, ajöken!

bättre, men fortfarande värdelös

Sitter här och tjillar vid eves dator, tjillt tjillt må jag säga och vi har faktistk varit lite små duktiga oh pluggat lite, inte illa de! Snart ska vi på möte ang sommarjobbet grejset, mja vi får ju se hur de blir och vars detta kan sluta, men säger bara pengar höst 08, hello! wellwell får ju se hur mkt fritid man får över om vi nu har jobbet, för har vi de liksom?

Sen ska jag försöka röja upp i mitt rum, även kallat bombnedslag i Irak, för varför varför ska jag alltid ha så stökigt?för de kan ju inte ha något att göra med att jag är extremt slavrig i vissa lägen, nä absolut inte, aja syyynees! (:

Pride and prejudice

Läste just elins blogg. Kände mig lite tvingad att uppdatera eftersom hon hade flera inlägg som jag inte hunnit läsa, häärligt med många inlägg säger jag bara, känns som en del kan ta efter typ du, tina! ( nu är de meningen att du ska känna dig riktigt utpekad och sedan skriva ihop ngt kul).

Såg precis klart stolthet och fördom, den var typ bra, värd att se iaf! :)

image42

Typ bra ja :)

Annars sitter jag och klurar på hur fasen jag ska orka upp imorn till skolan när man haft prao två veckor, nja inte blir de då bättre att man sitter här, go najt!

proud

Nu har jag faktiskt varit och sprungit, sjukt stolt över mig själv! tog till och med långa rundan :O :O :O Och inte en björn såg, eller om jag ska vara helt ärlig är det enda jag sett där en igelkott, och de var förra sommarnen så.

pratar i tlf med eve, och detta var ett sjukt intressant inlägg måste jag säga, eller så inte, och jag som klagar på att jag inte skrivit något idag, ändå så har man lyckas skrapa ihop 3 st och något säger mig att om den där filmen inte är bra, kommer de bli ett fjärde, nä nu är de duschen som gäller, puss!

lycka

Vet inte riktigt om jag är lycklig eller kanske olycklig, lycka är ett knepigt ord. vad är lycka? tydligen är de: djup glädje, glädje, djup tillfredsställelse, sällhet, salighet, upprymdhet, eufori 2 gynnsamt öde, öde, slump, skickelse; tur, framgång, medgång, succé, välgång, välfärd, enligt synonymer. se iaf.

Nja vet inte rikigt vad jag ska tycka eller säga i ämnet, svårt. att hitta några ord, riktigt knepigt faktiskt. svårt att beskriva, kanske en känsla? eller en händelse? njee, who, knows. djupt och seriöst detta kändes som då, men bloggen orkar ju alltid höra på mitt surr.

nu ska jag ut och träna minsann, korta rundan blir de nog, för tänk om de finns björn, finns de björn på storsand? bäst att vara på säkra sidan iaf, dessutom har jag hört att träning ger enorfin, eller nåt sånt och de ska man då bli lycklig av, men varför ska de finnas i choklad också, inte konstigt att choklad är underbart, trots allt :)

ditt eget val

Ursäkta för dåligt bloggande idag men jag har varken tid,ork,lust,ideer eller bra ursäkter just nu. Idag kom eve gumman hem, såklart hade hon shoppat en hel del, lite små avis blir man ju + den söta brun färgen på kroppen :) Annars blev de lite hänga gäng med tina manne och eve. tjillt tyyp, lr nja vi gjorde väl som ingenting riktigt, men men.

Kring tre snåret kanske for jag iväg till mormor och morfar, var ett tag sen man såg dem och jag allt var som vanligt på tallvägen 17. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, lr jo tror jag ska se stolthet och fördom på trean, lr se om de är ngt att se och sen se den liksom, om ni hängde med där. Annars funderar jag seriöst att fara ut för en liten springrunda, måste ändå duscha idag eller imorn så, de skulle bli fräääscht!

Nej, nu väntas middagen, kyckling och nudlar, trevlig kväll gott folk!

Du raserar min värld samman

Ikväll var de tänkt att umgås med pierre och manne, men pierre, dissarn, valde bort oss. Så kvar blev liksom jag och mannen. Vi började med att cykla till starre för att köpa glass, jag var i ett desperat sockerbehov! Går typ runt tjugofyrasju och tänker söttsöttsött, göttgöttgött! Varför ska detta hända mig liksom, nee nu blir de hårdträning som gäller!

Jag och mannen drog vidare till mannens place, där var de stökigt. Vi titta på american pie, sjukt dålig film måste jag säga, sen låg vi och tjilla, snacka, lyssna på musik och saknade vår pickalurv som kommer hem imorn, äntligen! knäppt att så mkt kan hända på en vecka må jag säga, well well. funderar på att börja dra mig mot sängen, har inte ens smink jag behöver tvätta bort, en till bra grej med mannen. Han gillar mig trots att kladdet saknas, Natti natti!

osäkerhet

Sjukt egentligen, jag känne mig typ tvingad att uppdatera varje dag, trots att jag inte har något vettigt att säga. men men.

Idag har cykla jag till storis, köpte hårfärg och mordagspresent, dukitg som man är. Tinisen slinga håret, de vart tyyp bra, tack sötboll för hjälpen! :)<3 Detta tog typ hela dagen, hejdå lördagen! Nu, snart ska jag til ipppp, får se hur länge man pallar hänga där, snälla skjut mig?

scared to dead

Sista dagen på praoen idag, har faktiskt varit helt ok och hänga på em. Efter praoen tog jag bussen in till stan, tjilla ett tag själv innan mannen kom.  Jag och mannen satt väl mest och kolla på folk, ja. herregud vad folk som man känner man såg alltså, heeelt sjuuukt! Efter de kom Amanda in och Manne stack efter ett tag. Vi gick runt och strosa lite innan vi var på Dagobert och käka. Tillsist tog vi iaf bussen ut till bergnäset, för vi skulle ju dit och titta fotboll.

Resan börjar på fyran, tror jag. Såklat babblar jag och Amanda ganska rejält och de slutar med att vi helt enkelt ser fotbollsplanen passera och vi sitter ensamma kvar i bussen. Så då kliver vi av vi nästa hållplats och promenerar dom 100 m vi missa på tidigare. Fotbollsmatchen var ju bra, fast kan ju inte säga att jag tittade sådär överdrivet mycket nä för vi surra på rätt bra! Efter de var de då dags att ta bussen hem, fast av oklara skäl (naat) så var vi lite sega, vi missa liksom bussen med 6 min typ. Så vad gör man då när de är en timme kvar tills nästa buss går, jo man promenarar, eller liftar för den delen. Fast vi gick då. Och se på fan vi hitta från bergnäset in till stan ;o, eller vi följde bara efter busshållplatserna typ men ändå, inte illa tycker jag! ;D

Sen när vi äntligen kommit till smedjan så var de 25 min kvar tills bussarna gick, så då satte vi oss som två alkisar och myyste på en bänk. Väl i g-stad promeixa jag upp till mannes brosas lägga och tjilla där ett tag med manne och pierre. Ikväll tror jag att jag möjligen ska ta och se nån film alt. O.C :) pusss!

 Bergnäsbron fo´shoo

Saknad

Min älskling gumma har varit borta tok för länge nu, men snart, snart kommer hon hem. Guu vad jag saknar henne och hemskt mycket vi kommer ha att prata om, herregud vem vet vad hon gör därborta i turk-landet, blir ju lite småorolig. Nej Evis, nu längtar stysan efter dig, kom hem! :')


 Tott behöver sin Knoll <3

Freaking faboulussss!

Träning om dryga halvtimmen, sitter här och knaprar på en banan, nya nyttiga livet, ni vet! ;D Har inte överdrivet stor lust och träna, men men, annars har jag skrivit ett helt papper till so:n, fuuuck så bra man är liksom! samtidigt har jag knarkat såna här små mint tabletter, fan tar man en omöjligt att sluta! nejnej nu ska jag ta och leta reda på mina fotbolls grejs stoff, seeyaa!

Morsdag

På Söndag är de morsdag. Och jag har verkligen inte den blekaste vad jag ska köpa till min kära mor, inte en aning alltså. Skulle kunna köpa blommor, då vet jag att hon blir glad, men samtidigt hur kul och fantasifullt är de? inte särsklit nä. Imorn har jag dock inte så mycket för mig så då blir de kanske stan efter praoen. Fast jag har fortfarande ingeningen aning, aja vi lär ju se hur de blir, hjälp tack? Hm tror de här inlägget bara var en ursäkt för att slippa plugget, så nu, Tillbaka till de! p-p-pusss!

Mat

Vet fan inte vad som händer med mina matvanor alltså, fasen så onyttigt allt blivit på senare tid, typ prao tiden. glass,fika, glass,glass,glass. säger bara tjockis is coming! nu åt jag nyss middag, ätit enormt mkt idag och nu fan måste jag sluta, beach 08 lär ju snarare bli sitta inomhus och tröstäta 08. Dessutom känns de knappt som om träningarna tar, tappat sjukt mkt kondis, nä nu ska de bli förbättring. Från och med idag. yäääh taggat! naat.


image38

Storsand, gosh vad myyys!

early night

Ikväll ska de bli en tidigt kväll, så har jag tänkt dom senaste typ 23456 kvällarna, men de går liksom inte. Fast ikv ska jag verkligen somna tidigt, de måste jag liksom, eller nä de måste jag inte,men.ja. Fast innan jag ska sova måste jag skriva klart om gubben Gandhi, måste.måste.verkligen.plugga, hehehe roligt liv, kyssssssss!

Onsdag

Jag gillar Onsdagar. Då får man liksom tillåtelse att börja längta och tänka på helgen lite. Fast jag har inga rikitiga planer till helgen. eller jag har inga rikitiga planer till på Lördag, förutom att umgås med Manne och Pierre då (typ träna repliker). På Fredag blir de dejt med Amanda gumman, thihi mitt på plan ;). Och på Söndag kommer negern hem från Turkiet, myyys! jo, inga planer var de..

Baj baj!

last try

Jag har tillbringad dom senaste 20 minuterna med att förstå mig på ghandi. De går minst sagt åt skogen och snart gör jag en Eve, dvs hoppar över och gör de i sista sekund. Men ett sista försök ska de allt få, ska gå och slå upp Ghandi i national encyklopetin! fast troligen kmr man ju inte hitta något där heller men. Aja back to work!

du är för perfekt för mig

Idag vill jag säga fett med GRATTIS till min kära syster som fyller 13 år idag! De jag ska göra nu är att laga lite middag till henne, och resten av familjen då också. Ikväll ska jag verkligen försöka göra rycket med plugget, måste måste orka nu. Blir ju galen på mig själv snart och ha de där i huvudet! Aja efter de får man ju fira med tårta, lika gött varje gång trots att jag äter sönder mig i mig på tårta i maj månad, men typ släkten fyller ju år då liksom,

Aja nu blir de köket nästa, önska mig lycka till är väl allt jag kan säga !

i`m in shop, working!

Typ i chock. Nyss ringde Evelina Linnea Norman från Turiket. Från hennes fars stackars jobb telefon, stackars nordea. Gu jag är så jävla förvånad tror hon saknar hemma lite, (och stina saknar henne :')<3). VIlket hon verkligen inte borde, fan va värdelöst väder asså! Imorn är jag så så nära att gå och sola, trots att jag kommer dö i hud cancer eller nå. huhuhu.

Nä nu ska jag faktiskt gå och borsta tänderna, sen ska jag ringa mannen och så ska jag krypa ner i sängen, i nybäddade lakan, börjar fundera om de finns något mer fantastiskt än nybäddat, tveksamt!

godnatt bloggen!

touch me

Prao idag då. Det finns en riktigt bra sak med prao och det är att man börjar 10 och får lite sovmorgon. Det finns också en dålig sak och det är att man slutar 4, suck! Annars kom Brittan förbi och de var ju minst sagt förvånande!

Efter de cykla man ju hem på dirren. käkade. träning. Träningen gick väl sisådär, använde gamla skorna och tror dom ska få ett till försök till, annars blir de dissen! blev för övrigt inte uttagen till matchen på onsdag, halv besvikelse, halv lättnad. För då hade jag typ varit tvungen att ta ledigt från praoen och massa, dessutom vet jag inte hur jag mår till match. De blir liksom lätt att jag blir grinig om de går dåligt åså. Aja slut surrat för min del, ikväll ska jag försöka röja upp i rummet som fortfarande ser ut som Irak krigets efterlämningar!

Nej nu blir de duschen, och sen tror jag att jag ska ringa tinisen, var ett tag sen man prata med henne, förutom en snabbis igår då, puss på kind!

Cake

Nu har jag nyss ätit tårta för femtioelfte gången. Jag bara sväller! Gu vad tur med träning imorn alltså, gött till tusen typ ;D Annars är mitt rum K-A-O-S. OCh jag som försökte städa, ja de gick då inte, thihi, aja, och plugga har jag också tänkt, men icke! ingen rolig vecka de här inte, höhöhö, fan va svammel alltså! Nä men kanske borde man försöka med so:n, eller kanske inte? nää troligen inte.

Varje problem bjuder på en fantastisk möjlighet

Jag är ingenting att göra. Eller jo jag har saker att göra. Men jag orkar inte ta tag i dessa. Så därför har jag ingenting för mig. Om en kvart tror jag att one tree hill börjar. Så jag kanske tar och ser de. Annars tror jag att de blir nån annan tv. Pallar inget annat, kanske läser jag nåt, ´hm det blev ett sånt här inlägg som brukar kallas onödigt -.-


Milstolpe

Japp, nu har man tagit konfirmation. Man har fått sina presenter. slut, the end.

Detta är en utav dom bästa saker jag gjort i hela mitt liv. Jag ångrar de verkligen inte och jag skulle så gärna kunna tänka mig att göra de en gång till, för fy fasen så kul de har varit! roliga männsikor, rolig präst, roliga aktivitviteter, så himla fantastiskt roligt. Det är så dumt att de har ett slut, dumdumdumt! Kommer sakna de jävligt mkt, en träff varrannan vecka var såå perfekt!

Nä nu ska jag sluta med pratet, slänger in lite bilder ist! :)

                         

Btw idag kom min morbror med upplysningen att jag är ett huvud kortare än mina kompisar, jo tack jag vet! :)

och vart är världen på väg?

Nu sitter jag här och väntar på att mannen ska komma. På mig har jag min nya tröja. Mamma och pappa tyckte den var apful, eller njee så sa dom inte riktigt men dom menade det. Fast jag gillar de dock skarpt. den är övernaturligt skön! Jag och mannen ska nog, ja jag vet inte vad. Eller jo han får nog kanske hjälpa mig att träna repliker tyyyp.

Sen blir de att fara till pickalurven som just nu infinner sig på bergnäset, trevlig kväll!

det finns en dag efter imorgon

Står och testar, min nya tröja. Den är så mysig, går precis över rumpan, halvbleka ben skymtas. Och plötsligt kommer jag på en grej, eller kanske inser. När vi kommer tillbaka efter praoen har niorna bara två veckor kvar. Nästa år kommer små sjuor att ersätta dom. Jag tror inte att jag vill de. Fast samtidigt vill jag ju börja nian. Vara äldst på skolan, ta upp mest plats. Sitta och mobba små skitarna som är nya, för att dom är så små, trots att dom nu är längre än mig, men ändå. Vill inte att niorna ska fara, tror de är för att då kommer man ett år närmare gymnasiet, läskigt, men skönt att slippa stadsön samtidigt. Åhh varför ska de alltid finnas en baksida på allt? aja de är ju trots allt mer än ett år kvar till 8A kommer att splittras, please make it nicce.

s-s-slösa

Matchen imorse gick åt fan alltså! var inte sugen på att döma, men de kirra skönt i ekonomin iaf! För att fröken jag-ska-spara-pengar-till-stockholm har slösat 400-500 kr på två dagar, braaa jobbat! eller nää, inte precis. Nåja, idag blev de en tröja på stan, stoor och mysig och troligen perfekt kalla sum nights. Från diva iaf, hade kostat 600 och jag fick den billgare, thihi veery najs!

Annars börja jag skriva köpa lista till sthlm, för att jag inte ska kolla på de i luleå, iaf:

- Väska
- Adidas kofta
- jeans shorts

Aja en början iaf, nä nu ska jag försöka vara duktig och göra läxa, vi får se hur de går, KRAM!


Posetiv inställning!

Dömmningen imorn kommer gå åt skogen! höhöhö kan typ ingenting, glömd bort allt! Aja får väl ta det på erfarenhet, eller hur? ;D well nu ska jag börja bege mig mot sängen, så p97 får en utvilad domare, puss!

Stupied girl

Dum Stina. Hon som lova sig själv att hålla i slantarna, men icke! Dumma hm som ligger allderles för nära praoen. nasty gööörl! snyyyyggt linne! Har börjat gå back too hm nu efter att tina och eve fått mig i andra banor, men nu minnsan är jag, back on track, starkare och stabilare än någonsin! nåja äkta kärlek är de ju om inte annat ;).

Trevlig nyhet är att jag faktiskt fått en match att döma imorn, ja se på fan. Så nu ska jag leta reda på pipan och kolla igenom vad jag minns, första matchen för i år ju!

snälla dö!

Faaaaaan damp mobilen funkar inte, hemtelefonen lika så, blöblöblöblö, dööd, för fan död åt halebop, dödödödödödödödödödödödödödödödödödödödödödödödödö! Mitt liv rasar samman, helt sjuukt bara för att de inte funkar, jag avliiiiiiider!! nä nu fan ska jag leta upp nån jävla ursäkt och sen ska jag kolla när fan skapet börjar funka igen!

Fullt ös, medvetlös!

Fredag, idag. Aj så skönt. ajaj så skönt. Älskar helg, och hoppas hoppas på fint väder. får då så nr 1. jag slipper frysa om benen när jag tänkt att vara barbent på konfirmationen och nr 2. jag får brunare ben att visa, nicce!

Har för övrigt lovat mig själv att försöka hålla i pengarna. Nu ska jag spara, inte inte slösa. För om två veckor då höjer jag växthuseffekten och far ner till sthlm. OCh då banne mig ska jag shoppa, shoppa och shoppa! och nu ska jag INTE SLÖSA, kära vänner påminn mig, INTE SLÖSA. INTE fara in till stan. Inte hitta kläder som jag egentligen inte behöver. INTE SLÖSA! sucksuck. Känns lite tungt när man nyss fått pengar men som sagt, här slösas de inte! ;) Annars sitter jag mest och väntar på att fara iväg till storis och nu så ska jag nog gå och leta lite pengar åså till lunchen då, p-p-puss

bring it on!

hööhö vill ni veta en rolig grej (naat) jag ska gå först och hålla korset under konfirmationen. De är för att jag är kortast och för att jag är värdelös på att säga nej. Har inte riktigt hjärta till det. Men nu kommer faktiskt en till komisk grej, denna är faktiskt lite små lustig, både min mamma OCH pappa gick med korset när dem konfirmera sig, fett coolt! Asså de ligger i släkten så de ska nog gå bra ;D Annars sitter jag här och väntar på att evis ska ringa, well well, puss på dig sööötkorv!

like it!



Ringen jag vi av Evis i födelsedagspresent. Norrbottensring och riktigt fin :). Och den börjar trivas väldigt väldigt bra på mitt högra långfinger! :)

lägg till

Bara ett litet litet tillägg till andra inlägget, Pierre glömde bort min födelsedag. Men jag förlåter honom för att jag 1. Är väldigt godhjärtad och för att 2. Pierre stackarn har ingen dator, haha, pillutta dig!

2008 då alla snygga missfoster födda 93 blir 15.

Thihi min dag idag :) Idag var de då dom vanligt, jobb på em. Mest städa och plocka åså. Ikväll är den genrep typ med konfan. Konfirmationen är ju på söndag som sagt.

OCh sen vill jag bara tacka alla grattis sms jag fått idag, ingen nämnd ingen glömd.Men tack, inte var jag då bortglömd iallafall! ♥

Ikväll ska m&m komma över och så ska jag få presenter av mor och far. Får se om bloggen får dela dom med mig ;) Puss!


20 bra anledningar till att vara kort, nr: 1.

Jag har faktsikt kommit på att de finns en hel del fördelar med att vara kort och då skulle de ju vara synd om inte bloggen fick ta del av dom. Så här it goes.

Anledning 1.

Klänningen jag inhandlade idag, var från barn, den är så söt! hallonröd med vita mönster. Alltså fördel nr 1 att vara kort innebär att jag kan ta del av hm´s barnkläder. Och då blir jag typ verkligen ensam i mitt umgänge med den klänningen att jag sedan får dela den med ett gäng 9-åringar, ja de är väl sånt man får ta. Alltså andledning 1.

Att vara kort innebär att man kan ha kläder från barn och från vuxen, tror jag gillar det.Skarpt.

suddig, men lite söt är den väl ändå?

image33


confuse

Dagen idag var typ slö, eller vi tjilla på rätt mkt. För det fanns helt enkelt inte så mkt att göra. På lunchen så köpte vi yougurt, mackor och juice. Ida fick också se den mindre vackrare delen av min släkt, de tyckte hon var mycket komiskt. Efter "jobbet" cykla jag iväg, börja med att gå in på blend och b-young. På blend jobbade äcklet/pervo/ gubben. han började prata, inte ovanligt. Mindre brydd, och förbaskat äckel gubbe de där är! Iaf for vidare till Lindex(!) kika lite på sminket där åså. Tilslut for jag då till hm, som de var tänkt att jag skulle till från början men ja. Där det första jag ser när jag kommer in i dörren är annis pannis. Den rackarn hade hunnit plocka på sig en himlarns massa kläder! Sen kom Eve med bussen. Vi kolla runt åså. Köpte lite underkläder, en tunika och klämmor. De sista nämnda var väldans viktigt, nu slipper jag liksom ha dåligt samvete för att jag alltid snor av sis.

Ikväll ska jag försöka göra ett snabb ryck i rummet, så mami blir glad när hon kommer hem sen från Malmö. Btw i Malmö har säkert vädret varit underbart varmt, till skillnad från här, blää, knäpp knäppa väder helvete. aja de ser ju iaf ut som att vi går mot bättre tider, KRAM!

bänknötarN

Cyklar till ip. Möter upp Jenny som också är där. Vi promenarar till kansliet. Där har ungefär halva laget kommit. När hela laget, eller truppen kommit. Då inser jag att jag känner, dvs kan namnet på ca en tredjedel, en tredjedel tror jag att jag känner igen och den sista är de bara, vaah? jaha, så du spelar i gif? Så började alltså med att försöka lära mig lite namn, tror jag kan de flesta nu iaf. De är inte illa. Fick börja på bänken. Vid halvtid står de 2-1. Sen i andra halvlek får jag spela. 30 min. Perfekt! för jag vill inte spela mer är bara glad att jag fick sitta och frysa där på bänken i 60 min. Nä men seriöst, jag kan inte mäta mig mot alla dem där tjejerna, för bra för mig helt enkelt, stora som tusan också ;) Aja fotboll är underbart! och vädret var förfärligt konstigt, sol, hagel och regn inom loppet av två timmar, ain´t bad!


soooo important!

Praoen idag var tjillt, nästan men vi kan låtsas så. Ikväll så är de fotbolls match som gäller! ska bli kul och se hur mycket speltid man får....Vädret idag är snett, precis som min rygg, ajw har stått upp hela dagen asså ;o Annars var de väl inget viktigt än att jag fyller år om två dagar alltså på torsdag, mähh känns typ overkligt, längtar knappt eller, jag började längta idag ;)

Should I stay or should I go

Precis duschat efter träningen. Den måste ha gått ganska bra eftersom jag blev uttagen till morgondagens match, hm bara för att jag är så förväntansfull så går de säkert åt skogen! lika posetiv som alltid.. Idag funderar jag starkt på att börja med läxorna, älskar att få saker bortgjorda och min anteckning som visas på displayen på mobilen ( att göra lista)  bara växer, som alltid. nä men på bra humör nu, träning gör mig glad, tror de är något med enformin eller nå, annars kanske jag drar på och skriver något lite vettigare ikväll beror på hur skriv lusten tar sig, aja morsning korsning!

varför var allt så mkt lättare förr

Eve la precis på luren i örat på mig. Hon orkade väl inte höra mitt surr. Jag har fått prata för lite idag. Då blir jag så knäpp, sitter och mumlar i min ensamhet. Ingen hemma. Pappa och kajsa är på fotbollsträning. Mamma är i Malmö med jobbet. Jag saknar mina vänner som orkar lyssna på mig, jag saknar dem förbaskad mycket. Allting far bara fram och tillbaka. Jag vill att någon ska lyssna men jag orkar inte berätta. För sån är jag. Jag mår alltid bra. Jag vill inte lasta över mina problem på någon annan. Jag kan ta hand om mig själv. Jag är sån. Jag mår bra. Jag mår bra om andra talar om hur dom mår bra. Jag deppar helre själv än ser alla min närmsta vänner deppa. Ibland saknar jag så mycket den gamla tiden, funderar hur de kunde gått som de gick. nostalgi. saknad, och ångest.

jag ber dig inte att förstå bara att försöka

Första prao dagen idag. De gick okej och om allt funkar som de ska så ska de gå och läsa om den på prao8.blogg.se. Nackdelen var väl valet av skor. eftersom man står typ hela dagen så är fötterna och ryggen pain. Men en bra grej med europa möbler är att dom har tempur sängar. Asså så sjukt goa sängar asså jag skulle kunna somna på dirren om de inte var för allt jobb vi gjorde, shieet! men de var typ ändå ganska kul. Dammtorka var väl lite minus, men ställa ut möbler och arrangera "visningar" av nyheter var väl kul ändå :). På lunchen mötte jag och Ida upp pierre, stackarn var redan less, han praoar på coop bygg och måste seriöst ha på sig den mest gräsliga skjorta jag sett på länga asså, den var knallorange! yuck! och han gilla den inge vidare han heller ;) Ikväll är de träning som gäller, nästan sugen lr jo de är jag de är bara den förbaskade blåsten som gör mig lite knäpp. Aja vi får se om de kommer regn också. Fast de gör inte så mkt. Jag gillar regn de är mysig, förutom när de förstör håret då, man annars, aaråå. Efter träningen har jag inga planer sådär (fett intressant), hejs!

himmelsblå

höhö vakna kvart över 7 idag, onödigt lätt väckt som man är. Vi börjar kl 10 idag så nu borde jag gå, för har inte ens börjat titta och fundera vad vi ska hitta på idag. Dessutom måste jag hitta hemma nycklen, den är alltid borta. Men tror den är i min väska. Hoppas hoppas det. OCh trevligt väder i dag btw ! :)

Klass 8A?

Är jag den enda som inte kommer in på prao-bloggen? kommentera!

pryyl

Igår kväll efter jag varit och flottat på max, sen så for jag över till mannen. Han skulle grilla. Eller han skulle göra upp eld. När jag kom hade han hunnit elda upp två tidningar och en halv ris buske. De glöde typ fortfarnade bara. Men så kom jag in och kirra biffen, naat. Vi gick in och satte oss vid datorn istället. Efter ett tag, ungefär en halvtimme kom Henke och Pierre. Vi fortsatte att sitta vid datorn. Dom snacka oviktiga saker om basket och fråga mig lite knäppa frågar som jag nästan klarade galant! Sen flytta vi oss till tv:n vi han diskutera lite bröst också på vägen. Först tror jag vi kolla på tv. Men sen slog dom på världens sämsta film space jam, tror jag den hette. Det var en blandning mellan teckant och otecknat, handla om basket, hade sjukt dålig dubbning och heela tiden grabb skämt. Jag smsa hela filmen, om jag inte störde resten av sällskapet med mitt babbel. Fick, också veta att Henke läser min blogg, gosh jag är hedrad asså!

Sen gick jag hem, lr pojkarna följde mig hem. Jag blev inte våldtagen eller överfallen. Skönt.

Idag var de gudstjänst. De var ap tråkigt. Nu är jag klar med alla gudstjänster, skönt, jag har bättre saker för mig än att gå i kyrkan på söndags morgonar. Om exakt en vecka så konfirmeras jag. 18 maj, tror elias, lr lajs fyller år då. Om jag kommer ihåg rätt.

Sen var de krattning med innebandyn hos norrbottens kung, landhövdingen, trädgård. Den var enorm. Tok för stor. Om de nu är bostads brist i luleå centrum så kan han ju lätt låna ut lite land. Från början var de ganska kul. Sen blev de ap tråk. Efter de fick vi cola. Sen snacka jag och eve om lite allt möjligt, seriöst och oseriöst. Lycka, döden, tekniker hur man krattar. Den lilla skitungen far ju till turk-land om en vecka fuusk! Dessutom kommer hon typ komma hem som neger, spc nu när hon gjort grunden å allt i hudcancer sängar m. tak.

Annars idag har jag hunnit vara en vända till mormor och morfar och sett filmen dagboken. Imorn är de första prao dagen. Det känns som om de är lov, men jag tror inte att de kmr bli som så, väldans skönt att börja kl 10 på morgonen iaf :).


Nu ska jag avrunda, och oj vilket långt inlägg asså ;O Puss!


egoegoego

Hit och dit fram och tillbaka. Snart ska jag sätta mig ner och blogga, typ om några timmar, försök hålla ut gott folk!

sailor girl

Dammade precis fram min halv gamla jeansjacka från lee. Den är midjekort och i ljus demin. uppkavlade ärmar och segelbåtar i öronen känns de mer som om jag ska ut på sjön än till Max, men jag tror jag gillar de. Man behöver ju inte har skinnjacka alltid ;). Senare ikväll ska jag väl tjlla hos mannen, om jag ids tar jag med mig mina repliker i svenskan men vi får se hur suget ligger då liksom. Nu ska jag gå och smeta lite smink i fejjan och btw papa kom precis in och kommenterade jackan, gulle pappa!

dictonary

Har seriöst bara ätit fett och socker de senaste 24 timmarna, godis, popcorn, glass, varmkorv, skorpa. Dessutom blir de max-mat till middag, gööött! Annars händer inte så mkt solen skiner så försökte få lite färg på mina bleka ben som nästan bländar mig..naat. har också varit och bytt ringen jag fick av eve i födelsedags present, till typ en halv mm mindre, måste säga att jag gillar den skarpt, den trivs bra på mitt högra pekfinger. Nu tror jag att jag ska gå och måla naglarna, älskar att vara tjej. måla naglarna, like it! Sen lr kanske innan de kikar jag väl runt på lite bloggers, see you for so long, fuckerss!

hipp hurra

(Skulle infoga bild men webblogg krångla)

Iaf fett med grattis till Ida, 15 år idag. Ditt femtonde år på jorden kommer äga ut!<3 pusss

Brudar, vaka-baka!

Ja, igår kväll hade jag då min födelsedags vaka. Folket kom kring 9 och jag öppna lite presenter, fick mascara, örhängen present kort, ring, sjal, ett par till örhängen, osv. TACK <3 vi börja svamla på till strax efter 10 kanske då vi skulle se film. Men vår kära dvd kunde inte spela upp brända skivor så då kom tinas pappa (gullgullgull) med en annan dvd. Då såg vi i´m legend. Den var rätt så bra, men inte riktigt min "typ av film". Efter de spela vi twister åså. Sen då klockan kanske var halv ett började vi se a walk to remember. Den var så fin.Jätte fin. Jag började lipa kanske när en halvtimme av filmen var kvar och satt snyftandes till den såg slut. Jag grät när hon berätta att hon var sjuk. Jag grät när hon ramla ihop och får till sjukhuset, jag grät när han och hans pappa försonades och jag grät på slutet, under bröllopet. naaw typ gulligaste filmen ever!

Sen svamla vi ytterligare på innan vi åt korv, svamla lite till och kanske klockan halv 5 slog vi på Juno. Då tänkte jag att nu sover jag, inte för att jag var så trött utan mest för att jag vill vara någorlunda pigg idag. Sen vakna jag kvart över sex och hur de gick till de vette fasen, men dock gjorde lite frukost och strax efter sju började väl dom första fara. Men Tina hon stanna kvar och hjälpte mig att städa så nu är nästan nästan bara dammsugningen kvar, Tack Tina! min lilla sötkorv till teknik nörd <3. nu är jag skyldig dig en gentjänst ;) sjuukt rolig natt iaf! :)

Aja nu ska jag faktiskt ta och försöka få en blund i ögonen, hade hoppads på sol, så man kunde sova i solen och samtidigt bli brun, men icke! aja natti natti

A walk through hell

Skoldagen idag var faktiskt riktigt trevlig, inga mörka moln. Bara soligt, som de var på lunchen. Jag och Eve satt/låg och tjilla i solen, ljuvligt! Idag har jag städat, oj vad duktigt av mig, herre hjärtans vad duktigt (: Jag är nästan klar med allt inför kvällen, eller jag hoppas så iaf. Nu borde jag inte sitta här vid älsklingen, utan ist palla mig iväg till duschen. Vilket jag snart ska, först ska jag bara läsa mina frends bloggar, om dom nu har uppdaterat, dåligt av de på sista tiden ( Ursäkta om ni nu har uppdaterat, och ja ni förstår). Till helgen är väl inga större planer gjorda, men på söndag måste jag på gudstjänst och jobb med innebandyn. Vikitgaste är väl ändå nu att praoen börjar till veckan, jag börjar 10 varje morgon, och i och för sig slutar jag fyra, men ändå, helt, wunderbart!

Trevlig helg!

regler är till för att brytas

Just nu borde jag ligga i sängen, eftersom jag tänkt sova riktigt tidigt ikväll, men jag kom på att jag istället bara kan gå upp senare, fast då måste jag stressa och de är jag inte så sugen på. Men skulle kunna skippa sminket fast har ingen stor lust att se ut som en rishög heller så, nä nu är de slut med mina extremt viktiga funderingar, snart, snart, ska jag stänga av datorn, snart :) natti natti

hurtbulle

Nu har jag och Eve varit ute och sprungit eller intervaller blev de typ, men iallafall, duktiga flickor! Jag borde ta och hoppa in i duschen, men ska bara fixa en sak först. Som nästan alltid har jag fler än en boll i luften. Men sånt man väljer! Idag sa för övrigt Eve att en del av mina inlägg på bloggen är ytterst onödiga, detta är nog en utav dom, well well, catch up later!


Ibland önskar man att dygnet hade mer än bara 24 timmar

Varit på anställning intervjun idag. Det gick bra. Tror jag. Missade fotbollen de suger, men jag och Eve ska ut och springa lr nå dyl. De kan bli bra. Så blir jag inte så tjock. Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, för att förebereda mig för vakan, vi får se hur de går.

Idag hade vi första repitionen av pjäsen vi ställer upp svenskan, tror de kan bli bra, sjuuukt kul var de faktiskt iaf! OCh hur fasen jag ska lära mig allt jag sk säga kan bli kul att se, men de löser sig säkert. Jag hade förfärligt gärna velat fara på matchen...Nu ska jag ta och kolla när nästa match och som slutord så tycker jag att EVELINA NORMAN borde börja spela fotboll, tack och hej!

almost evening

Nyss har jag duschat och lagt i en hår inpackning, skönt! nu ska mitt hår få självtorka för minsta möjliga slitage. Imorn kommer mitt hår stå åt alla håll och dessutom vara smålockigt, yes! Nu borde jag gå till matten eftersom jag gjort ett tal sen sist jag blogga, sucksuck! Känns som om jag har massor att göra, men ingen ork att ta tag i sakerna, bajbaj sötkorv!

what´s the diffrent

Läste min rara tremännings blogg nyss och hittat detta,

7 sanningar om mig själv.

- jag är vidskeplig.
- jag får ofta dåligt samvete, men säger sällan nå.
- jag tycker att de ända posetiva med vintern är julen.
- jag önskar jag var mer nyttig.
- jag hatar att stressa.
- jag är för snäll och har svårt att säga nej.
- jag älskar att resa.

Utmaning!

strawberries

Fett med coolt asså! Eve ringde nyss och tydligen ska vi träffa någon snubbe för sommarjobb imorgon! haha trodde aldrig dom skulle ringa upp! och om jag ska vara helt ärlig så hade jag nästan glömt bort att jag ringde förra veckan. Nu är de bara hoppas att de går bra så vi får något och dessutom hamnar på samma ställe, samtidigt! dear god...

Innebandyn avlämningen idag gick bra, fort och bra, sånt gillar vi! ;D

Ikväll borde jag titta igenom matten till imorn, men just nu är jag mest sugen på glass! suck vad onyttig man kan va, aja well frysen nästa!

I slutet ser man vilka som är ens riktiga vänner

Ikväll är de leveranser av jord med innebandyn, igen! jag har verkligen inte lust med de och skulle betydligt hellre träna fotboll, men så är de och i längden är de värt de! hoppas jag iaf :). Känns som om jag har mycket vettigt att säga, men jag hittar inte orden, så de får vara. Eller jo, Eve sa att chansen att man kan få hjärntumör om man pratar i mobiltelefon ofta tydligen är jätte stora, och eftersom jag inte har lust att dö, blir de headset i fortsättningen! punkt slut. Eller gäller samma regler sms? någon som vet? för i såna fall skulle ju de vara förfärligt! det var allt för mig, tack och hej!

du är så söt att mina ögon får diabetes

Tack evis för ny desigen på bloggen, tackar tackar tackar! Och ett extra stort tack till lypsylet jag fick idag utav dig, mitt nya knark! ;D Ikväll gick jag och eve till storis, vi köpte glass som vi misstänker var möglig, fast den var god ändå och täckte mitt glass behov för då. nu är jag sugen igen. Vägen hem tog ca 45-60 minuter att gå, de är ungefär 1,5 kilometer och brukar ta en kvart-tjugo minuter. Det var för:

-Vi mobba varandra samtidigt som vi garva.
-Vi skicka emo sms till manne
-Vi funderade på bögist-javisst!
-Och om björnen vaknat ur idet ännu.
-Vi kasta sudd ut i skogen och fram och tillbaka till varran.
-Tillsist undersökte vi också fjärrvärmen!

Ack va kul asså!

När vi kom hem var vi lite duktiga och gjorde matte, greeat flickor!

Man hör de man vill höra

Pallar inte skolan asså, Men bara tre dagar kvar, håll ut! Ikväll tror jag att de blir att promenera till storis med Eve och köpa glass, för vi är ju å duktiga och promenerar, sen nja tv tjill, ja jag vet inte :)

Om blickar kunde döda

Hade du varit död flera gånger om Manne ;)

Mycket snack idag, hit och dit. Fram och tillbaka. halvt obrydd, andra halvan vet jag inte var jag ska sätta. Nu har jag nyss duschat efter fotbollsträningen. Den var kul, vi var till och med 12 st, rekord i år! :O Annars har jag pluggat no eftersom vi har läxförhör imorn, känner en viss press. Vet inte hur jag ska klara av ett år med pressen jag stoppat på mig det här året, ingen ingenaning hur jag skulle palla. Nu ska jag strax stänga av datorn, eftersom pappa jobbar kväll i veckan och får damp om jag har på datorn när han kommer hem kring 11- tiden, som om dom annars bryr sig ;). Har iallafall ingen lust att bli fråntagen mobilen kl 10, typisk konstig regel som mina föräldrar kommer på när jag ser trött och sliten ut, aja btw JAG HAR GRATIS SMS! SPAMMA PÅ!

Gräset är grönare på andra sidan

image32

Gräset är grönare på andra sidan, skolan!

stranger

La precis på luren efter att ha pratat en snabbis med Eve, ett utav alla våra djupa och vikitga samtal, naaat! Sen sist har jag faktiskt lyckas plugga lite no, fast vet inte hur jag kan den, sånt är jag dålig på att veta, aja man lär ju märka de på Tisdag. Imorn är de skola, inte så jobbigt faktiskt. Konstigt nog. Jag är hungrig, fast orkar inte gå och fixa nå käk. Tror just intresseklubben sprängdes av överbelastning, huhu!


När man inte kan låta bli

Kunde inte låta bli att sno en lista av lisa :)

VEM

vem är i rummet med dig? ingen.
Vem fick du sms av senast? Pontus
Vem tänker du på nu? dig!

Vem pratade du senast i telefon med? Eve, om jag minns rätt :)
Vems hus/lägenhet var du senast i? Familjen Andersson/Normans :)
Vem sa du senast "jag älskar dig" till? hmm, kmr inte ihåg
Vem önskar du att du var med nu? Nån myysig ;)
Vem är din favoritsläkting? Mormor !
Vem i din skola går dig mest på nerverna? haha,förlåt, men svart maffian har ju sina mindre trevliga stunder!

VAR
Var går du i skolan? statsön
Var är din telefon? i fickan
Var är din mamma? Vid köksbordet
Var sover du? I mitt rum
Var såg du senast en film? hos Ida
Var handlar du mest? vet inte, olika :)
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Av mamsen tror jah!
Vart åkte du senast bil? Till eve från stan
Var i ditt rum är du? Vid skrivbordet

VAD
Vad åt du senast? middag
Vad drack du senast? vatten
Vad är det för färg på dina byxor? svarta
Vad är den närmaste saken som är blå? En påse
Vad gillar du mest med skolan? Umgänget!
Vad har du på fötterna? sockar
Vad är din favoritfärg? vet inte,typ röd, vit, svart?
Vad är din favorithemsida? pixxx och stinastork.blogg.se ;D
Vad är ditt favoritskomärke? Varierar
Vilken film såg du senast? Freedom writers
Vilken låt hör du på just nu? adore you

NÄR
När är din födelsedag? 15 Maj
När köpte du senast nya byxor? Två veckor sen, kanske?
När var senaste gången du tände ett ljus? dunno
När var du senast i skolan? i onsdags
När träffade du din pappa senast? typ 20 minuter sen kanske
När duschade du senast? igår

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i en annan säng? aa
Tyckt att din kusin är het? jodå
Målat om ditt rum? aa
Dansat framför en spegel? Troligen, ja
Fått hicka? aha
Dissat någon som gillat dig? tyyp
Stulit pengar från en kompis? nej
Hoppat i en bil med folk du just träffat? nej
Varit i slagsmål? inget stort iaf
Smugit ur ditt hus? njaa, tror inte de
Haft känslor för någon som inte känt det samma? tyyp
Blivit arresterad? nepp
Hånglat med en främling? tyyp
Lämnat huset utan att berätta för dina föräldrar? säkert
Varit förälskad i en granne? haha nää, tyvärr tinis!
Sovit i en säng med någon av samma kön? joo
Sett någon dö? nej
Kysst en bild? njaa, kanske
Sovit till tre? nepp, inte vad jag lan minnas
saknar någon just nu? mm


Ursäkta, men är du hög?

Hej okej, de blev inte riktigt att gå hem då senaste inlägget skrevs, men jag klagar inte. Gillar familjen Norman/Andersson förfärligt mycket :) När jag väl kom hem, sådär kring ett-tiden kanske så har jag faktiskt gjort mycket nytta, För nu är boken om mig själv renskriven och klar att lämnas in, dessutom har jag läst min engelska bok och skrivit book report, 100 sidor var boken! fett stolt över mig själv att jag lyckades plöja igenom den! aja back till plugget, No:n ligger och tynger ner mitt samvete, bajbaj!

vänster

Gårkvällen var trevlig. Började med att vi var och bowlade och sen efter de åkte vi hem till Ida och åt samt tittade på film. Filmen var riktigt bra, den var som fin, lite gripande och lite rörande, freedom writers hette den om jag inte minns fel. Verkligen en sån där film som jag gillar, verkligen!

Efter de sprang jag, Eve och Elin in till Smedjan för att hinna med halv tolv bussen. Inte bra att springa i klackar och speciellt int när dom är lite stora, hojja han ju snubbla mer än en gång. Men när vi väl kommit till busshållplatsen så gick inte bussen för än om 40 minuter. Eve palla inte och vänta så vi tog en taxi istället. När vi kom hem så tjilla vi ett tag (läs: nötte data) och sen somna vi kanske kring 3-tiden?

Nu ska jag börja gå hemåt, eller kanske halta hemåt pga av gårdagskvällens tidigare nämnda springrush!
PUSS!

the sun

Hela dan har jag legat ute i solen, rörelsen har väl typ varit att jag gått från bänken till madrassen som låg på altan golvet. Guu vad skönt de har varit, lite färg fick jag iaf, lr tror jag, plus lite fräknar på näsan. Vatten har jag druckit så inge solsting här alltså! Ikväll blir de ida och efter de slaggar jag över hos eve, lr vi får ju se hur mkt vi sover ;D
Nu ska jag vara duktig tjej och dammsuga mitt rum som får gäster ikväll och sen blir de duschen på dirr!

Ljuset i tunneln

Åhh de är sol idag. Inte ett moln på himlen så långt som jag ser. Sitter här i linne, korta shorts och lång scarf liknade sak som hårband tyyp. världens sommar känsla! Så nu ska jag gå ut, för nu borde faktsikt solen hunnit till baksidan lite bättre en sist, hmm tror jag kommer frysa, haha aja den kan bara bli bättre! :) trevlig lördag!


darkness

Kolla precis smhi prognoser, molnigt imorn. Plugg och molnigt hur lockande lät de på en skala? Fast dom kan ju ha fel, typ en gång på miljonen, men vem vet imorn kanske är en sån dag? aja den som lever får se!

Det fick mig att tänka

Innebandyn var trevlig, väldigt trevlig må jag säga :) kommer typ sakna gänget under sommaren, fast till vintern är vi tillbaka igen! :) Sen drog jag och Eve till mannen, de var tjill! Sista timmen körde vi gruppdepp, iaf mindre trakiskt än att vara själv, Imorn måste jag ta tag i plugget och så blir de att sola om de är fint väder (samtidigt som plugget) och tillsist på kvällen drar men till idas firande av hennes b-day :)

20 minutes later

"Vacker som en dag" så var de mamma sa när hon såg klännigen. vacker som en dag gillar de uttrycket, måste börja använda de oftare, vacker som en dag, fint. Gillar klännigen skarpt, lite uppklätt kanske, men nån måste ju vara finast på festen.

image31

Klart bloggen är värd en lite tjuvtitt!

quick

Stan idag, less på luleå. Men köpte en klänning att ha på konfirmationen och troligen skolavslutningen med. Ett hårband liknade sak till sommarn och lite andra småsaker kom också med hem. Ikväll är de innebandy avslutning, trevligt! Nu ska jag gå och visa klännigen för mami samt testa skor till osv :) KRAM!

nice hair day

Fyra pers på träningen, peppande! sjukt varmt! och fantastiskt! och de gick faktiskt ganska bra :) Sen musikal, sound of music, var sisådär. Mamma vilde jag skulle följa och att jag gjorde. Har ingenting att blogga om egentligen, kände bara att ett inlägg skulle passa bra eftersom tinis har kammat in tre stycken idag! inte illa! PUSS!

RSS 2.0