nytt år.

Idag är det nyår och blåst. Jätte mycket blåst. Jag och Pontus kommer typ blåsa bort under vår skridsko färd. Efter mycket om och men så tillbringar jag nyår hos Sofie, eller snarare på Sofies föräldrars 40 års fest. Därefter tar jag och eve en Taxi till Stan. Visst låter det dyrt? nåja vad gör man inte. I stan kikas det på fyverkerier och sen far jag med Pontus till Porsön och sover där.

På ett sätt väldigt skönt att inte sova hemma då vi har massa gäster här.

Nä men ska vi säga, Gott nytt år då! nytt år, nya möjligheter!


the same level.

Imorn är det nyår. Nyår är ärligt talat överskattat som tusan. Men jag har ändå rätt så fina planer. Ska åka skridkskor med Pontus på dagen och på kvällen far jag till stan innan jag glider vidare till Porsön. Låter bra i mina öron. Nyår är ju trots allt inte så, så speciellt. Och jo juste, jag måste ju äta godis också! passa på liksom! hehe.

Idag har jag sprungit på stan (inte köpt något!) och sen har jag varit och tittat när brandmännen spelat hockey med boll tillsammans med Eve. Säger bara så här, uppfattningen att brändmän är sexiga förändrades helt. Skulle gissa att snittåldern låg på 50, men trevliga var dem iallafall.

Sen har jag varit till Pontus ikväll. Väldigt nos.

Nu har jag inte så mycket mer på hjärtat. borde göra klart min renbäddning av sängen. Aa så blir det nog


Fotnot: papperskorgen står en meter ifrån mig, jag har missat den två gånger. Först med en tändsticka och sedan med ett tuggummi, jag ska så aldrig bli basket spelare.



loggar ut! (kul att vi är flera på godislöftet, jag är trots allt inte så mobbad:)

inget godis

2009, ska jag slå till med ett godis löfte eller iallafall försöka! någon som hakar på? har redan försökt med Pontus men han påstår att han inte tänker försöka med något han inte vill klara och Eve fuskar bara hela tiden. Någon som är på tåget?

solstickan

Dagen bestog utav att sova lite och sen ta bussen till storis. Fick med mig lite smått hem och jo jag gick förbi sötnosen Evelina som är sjuk. Vi tjilla och rensa flickans garderob. Skulle vilja rensa min garderob, men det är nästintill omöjligt att få någon slags ordning där.

Idag kom Hm katalogen för våren och sommaren, måste dock medge att det kännes lite lite tidigt. Men kul är det väl ändå i guess. Ikväll är det träning som gäller, det är kul!

Pussiar


2008!

För mig är nog 2008 händelsernas år.
 
2008 började med vårterminen i åttan. Ärligt talat har jag väl inga direkta minnen. Tror jag. Sen i mars for vi till gällivare med innebandyn. Väldigt nos att bo i mini klassrum, mindre nos att komma trea. Antar att det var där i kring februari mars mitt hår gick mot mörkare tider. Gudskelov bara något kortvarigt ryck. Mitt hår hade lite svårt att hålla sig brunt och blev efter bara någon månad började det likna rättfärg. Jag konfirmera mig, absolut en av de bästa grejer jag gjort i mitt liv! jag träffa Pontus, inte fy skam det heller! JAg började jobba och blev rik och slösa bort pengarna. Jag reste med mamma och pappa till götet och med innebandyn till Stockholm. Jag fick mina andra och tredje betyg. Jag började fundera på gymnasium men kom inte fram till något. Jag fick den 31 Augusti en liten kusin som landa rakt in i mitt hjärta. Jag insåg att allt inte alltid är så lätt.

andas,

Jag åkte buss till boden, pite, skelleftå. Shoppade! tittade på pojkar som jagade en boll! lärde mig att hockey inte är helt omöjligt att förstå, bara nästan. Velade fram och tillbaka med fotbollen . For på Konfa läger och lärde känna Amanda, som i sin tur lärde mig att känna Pontus. Limmade tidningar tillsammans med Eve tills vi blev förgiftade. Elda upp en micro tillsammans med nyss nämnda person. Åkte upp till fjällen och insåg att det aldrig varit min grej. Blev besviken på sommaren och det värdelösa vädret. LK var kul dock! Blev elevordförande tillsammans med Eve. Fick en hektisk och helvetes lik höst i sina stunder. Hade vaka när jag fyllde år och åkte på tok för lite skidor! 2008 var jag dö rädd för våldtäkter och jag missade så mycket som jag ville vara med om samtidigt som 2008 utan tvekan var händelsernas år.

Säkerligen har jag glömt något. Men hursomhelst avslutar jag det hela med en lista och bilder i massor. Även om datumet står på 28 December och det är tre dagar kvar till nyår, Önskar jag och bloggen, Gott nytt år! Må 2009 bli minst lika fint som 2008.


2008

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
Ja

- Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, såklart inte. Nyårslöften är till för att brytas.

- Blev någon av dina vänner förälder i år?
Nej.

- Dog någon som stod dig nära?
Nej, gudskelov inte.

- Vilka länder besökte du?
Typ inget, besökte Thailand i slutet av 2007.

- Är det något du saknar år 2008 som du vill ha 2009?
Ja, värme, tack?

- Vilket datum från 2008 kommer du alltid att minnas?
26 Juni.

- Har du varit sjuk eller skadat dig?
jo säkert sjuk åså.

- Bästa köpet?
Måste bli min skinnjacka, puss på den!

- Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder !

- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, fanns mycket  fint.

- Vilka låtar kommer att påminna dig om 2008?
In the sun och fun light reklamen.

- Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det har nog varierat :) när jag varit ledsen har jag aldrig varit så ledsen förr och när jag varit glad har jag aldrig varit så glad förr.


- Vad önskar du att du gjorde mer?
Hade mer kul, slappna av lite mer.

- Blev du kär i år?
Jo, det blev jag.

- Favoritprogram på tv?
Hann knappast se så mycket tv, speciellt inte nu i höst, men kanske oth eller SATC

- Bästa boken du läste i år?
Flyga drake!

- Något du önskade dig och fick?
nja, inget jag kommer ihåg.

- Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
kommer jag inte ihåg. Skola säkert. Men på mitt firande vaka jag, mums vad kul!

- Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Kunde haft mer kul, ja.

- Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
rätt tråkig :)

- Vad fick dig att må bra?
Pontus, pengar på kontot, Vänner, resor, solen, fina betyg, konfirmationen

- Bästa nya människan du träffade under året?
Pontus!

- Årets sötaste?
Evelina :)

- Årets hetaste?
Amanda Jatko!

- Årets besvikelse?
Sommaren kunde varit betydligt roligare.

- Årets bästa?
Alla nya intryck!

- Årets snällaste?
Hmm, måste nog säga mitt rara innebandy lag :)

- Året har varit?
Haft sina ljusa, och mörka stunder. Men ett fint år.




       

 



      



         



       



       



      



       



      
  


       



       



       



        

 

          



       




 2008, ett fint år. Fast nu vill jag ha 2009!



KÄRLEK! ♥

stolthet och fördom

nu har jag nyss duschat. Ska hoppa in i min plysch dress och krypa upp i soffan för att se stolthet och fördom. har ni inte sett den, se den!  16.00 på svt 2.

   

k00lt

Jag har sås i mitt huvud. Har promenerat med mamma fram och tillbaka till Sunderbyn för att bli av med såsen. Men det funkade inte. Är fortfarande såsig. Det är jobbigt att vara såsig.
 
Igår frågade jag min syster om hon någon gång tänkt hur det skulle vara om man bodde i något annat land. Hon gav mig " är du helt sjuk kvinna " blicken. Så därför fick jag inte så mycket till respons. Men, hursomhelst, jag håller just nu på att läser en bok som utspelar sig i Afganhistan (?). Tusen strålande solar heter den och jag har bara läst 20 sidor, men ändå. På ett sätt verkar det fett mycket coolare att bo där än i Sverige. Svenskar är verkligen så torra utav sig.

Så då kom jag på den brilljanta idén med att helt enkelt bygga upp olika länder i Sverige. Så sverige blir som ett mini världen, fast med bara svenskar i. Inga asiater eller arber eller afrikaner. Och sen kan man testa att fara runt lite, flytta runt. Och sen hittar man sitt favorit land ställe! fettt coolt! och det skulle vara mycket roligare att hälsa på folk när man egentligen också fick besöka ett nytt land! Lilla problemet kan ju vara vädret, men om man bara spänner upp ett jätte parably över hela Sverige så att det blir som en kupol. Då kan det ju inte vara så svårt att reglera, herregud människan har ju rest upp rymden. Någon som nappar och vill finansiera så här i lågkonjukturs tider?

tack och hej, leverpastej!

dra täcket över huvudet

Siiter och fryser. Har ångest. Kom och tänka på gymnasiet idag. Kan ingen välja åt mig? det skulle vara jätte skönt. Skulle nästan kunna gå högstadiet för alltid, eller nä, jag är grymt less. Skulle kunna ha lov för alltid, eller iallafall ett par månader. Då skulle jag ha tid att vila upp mig.

Jag är trött på att ständigt svika. Jag vill inte sova sex timmar per natt när skolan börjar igen. Jag vill inte vara småfrånvaranden varje gång jag umgås med någon. Jag känner mig så tråkig att jag varje gång somnar när jag är med Pontus. För att det är en av det få gångerna jag slappnar av. Jag är trött på att alltid vilja vara så jävla bra. Jag är less på att inte hinna med ditt och datt. Jag orkar inte tjata mer på personer som inte gör något. Jag orkar inte vara så ambitiös. Det är jobbigt. Men samtidigt, ingen förstår, man måste vara det. Det är som ett beroende. Nä nu ska jag gå coh bli av med den här förbaskade emo känslan. hejdå.


Jag tryckte en 30 cm macka idag på Sub, gott!

Idag har jag sprungit på mellandagsrean. KÄRLEK! men men ack vad mycket folk, jisses. Lite fick jag med mig  hem iallafall, ett par skor, jeans, undisar och en tröja. Väldigt trevlig med nya kläder. och med nya skor!

Det är underligt det där med nya skor. man bara mmmmmmm älskar det liksom. När jag blir stor ska mina skor få en väldigt egen plats. De ska inte behöva trängas i hallen eller i kläderna i mina garderob. Och på tal om min garderob, den behöver rensas! fast jag har aldrig hjärta att slänga något, så egentligen är det ganska onödigt. Varje plagg man tar upp så tänker man, " hmm kommer jag använda detta något mer " och sen tänker man " nä men man vet ju aldrig ". Fast man använder det ju aldrig mer så.

Annars har jag och Eve varit på hockey, i fem minuter, sen lessna vi!

Nu skulle jag verkligen vilja sova eller nåt och ja ikväll ska jag för en gångs skull ta det lungt! om jag inte sätter igång med plugget dvs. Men tror att det kan få vänta tills veckan. Adjö.




Julafton



hjärtan

Har firat ytterligare jul idag. Alltid lika nos. Nä men nu är jag less på jul. Tror jag vill ha nyår.

Vad ska du göra på nyår? jag har banne mig inte en enda plan. Nä, vet du vad. Om du har lite att göra på December den 31, jag har ett hus! och en dvd och ett singstar, Och DU är välkommen! ( jag har inga vänner ). Förresten, om du ska dyka upp, vilket jag tycker du borde, slå en pling eller skicka ett mess. Om det blir för vilt ( risk låg ) ringer jag polisen ( mamma oroa dig inte ). Tack och hej från en förvirrad tjej!


Fick min julklapp av Pontus idag, ett silver halsband med en diamant, väldigt nos! ( Jag älskar dig)


blondisbellis

Av någon anledning så slog jag på dem här avsnitten blondinbellas dagbok när jag sminkade nyss. Och visst blondinbella må vara en sjuhelvetes affärskvinna, men det här svammlet att hon är bara en vanlig tonåring!

Jag vill bara klistra en lapp på hennes rygg där det står jag är INTE en vanlig tonåring! det är INTE sjukt att jag får vara med i intervjuver hela tiden!

För vanliga tonåringar går inte på filmpremiärer. Vanliga tonåringar får inte ens chansen att göra det. Vanliga tonåringar har inte möjligenheten att gå hos en stylist varje gång dem ska på fest. OCh det är inte det att dem har brist ¨på tid som vår kära Bella säger, det är det att dem INTE har ekonmomin för det! Vanliga tonåringar har INTE en egen assistent. Vanliga tonåringar har inte en egen tv dagbok. Vanliga tonåringar vet att man måste diska trots att det är tråkigt. Vanliga tonåringar spenderar inte flera tusen på shopping i månaden. Vanliga tonåringar bor inte i en lägenhet mitt i centrala stockholm och ja, väldigt få tonåringarhar ett eget bolag!

Ärligt talat hennes liv må vara intressant, men jisses hon är faktiskt ingen vanlig tonåring bara någon att se upp till, för visst, hon har ju lyckads :)

den efter dopparedagen.

Vaknade för exakt två minuter sen. Farmor och dem skulle komma klockan ett för julfirande. Det innebär att dem ungefär kommer att komma klockan halv ett. Inte mycket tid över.

Julafton igår var fin. Men det känns som att jag sakta men säkert börjar växa ifrån julen, nästa år kan vi väl resa bort?
Fick för övrigt bl.a en mobil, parfym, kläder, pengar och en galet fin innebandy dress.

Igår kom också en väldigt olustig känsla över mig. Jag hade gått och lagt mig i sängen och då ser jag att dörren är på glänt. När jag ska gå upp och stänga den så är det inte en pryl på¨golvet! i vanliga fall brukar jag få hoppa runt som gud vet vad, men inte igår. detta var en väldigt konstig upplevelse. 

julafton!

Sitter och filar på min summering på år 2008, det här kan bli bra! :)

Nu ska jag bara sitta och läsa igenom arkivet, man glömmer så lätt, tacka för att man har blogg!

nöjd tjej!

Har äntligen lärt mig hur man laddar in bilder från kameran på ett enkelt sätt, det var på tiden! men det hann ändå bli kaos i mina bilder, nä nu ska jag faktiskt försöka skapa någon slags ordning.

Puss!

Godjul

Dan innan julafton. Det känns verkligen inte som det. På ett sätt är julen väldigt jobbig, hitta julklappar hit och dit. Kaos på stan osv. Men samtidigt utan julen skulle vintern var jätte jätte hemsk, lång, kall och tråkig. Nu är den bara jätte hemsk, lång, kall och tråkig. Julen gör ändå decenmber till en helt okej månad.

Ikväll ska jag och min kära familj klä granen. tradtion. Egentligen är det här med gran en väldigt underlig ide. för tänk dig att man tar in ett random träd från skogen, stoppar ljus i det, hänger upp kulor och annat pynt samt sätter i lite glitter och en spira eller stjärna. helt vansinne, egentligen är det inte konstigt att dem som inte växt upp med julen tycker att den är underlig.

Och på tal om jul, det är ju en kristen årstid. Kristen som jag är måste jag nog försöka palla mig iväg till kyrkan. Stina betyder ju trots allt den kristna.



GOD JUL :)

luleå lokaltrafik AB

Idag har jag varit på stan. Skoja inte värsta julrusningen. Herregud jag visste inte ens att det bodde så här många i luleå! På stan köpte jag julklappar och av någon underlig anledning så ska jag alltid envisas med att tala om för personen att jag nu köpt din julklapp eller att jag nu har slagit in din julklapp. haha hel galet beetende.

Det börjar faktiskt infinna sig en slags julkänsla i min lilla kroppp. Ganska nos.

Idag satt jag och Eve för övrigt fast i ett trafikljus med bussen, hallå? skulle inte dem slå om till grönt. Bussresan tog för övrigt en halvtimme från Eve till smedjan, EN HALVTIMME! busschaffisen måste varit den mest långsammaste genom tiderna. Inte okej!

Påminner mig om den gången då bussen inte dök upp efter en kvart. Och vi väntade och väntade ( på nian såklart, hos Eve ). Det var lördag och nian går ju bara en gång i timmen då och sen kom inte bussen! jag, som har min mammas temprament, ringer det enda nummer jag hittar till LLT på min buss turlista. Det är numret till informationen hur och när bussen avgår. Jag kopplas till en telefonist. Presenterar mig, säger var jag är och frågar var bussen håller hus. Hon säger att hon sitter i Kalix och inte har någon kontakt med bussarna och att den kontakten är avstängd under helger.

Jag  drar till med " jag är stått här och väntat i 20 minuter på bussen på i 15 minus grader och det är väldigt kallt, en kilometer tills nästa hållplats blablablabla" sen trycker jag bort henne.

3-5 minuter senare glider en taxi in på busshållplatsen. Nian har åkt i diket, den gången tog det 10 minuter in till stan. Fy tusan vad jag är duktig.

eftersom att mannen utmanade mig.

1. Tre namn jag lyssnar till:
Stina, Stysan och vette tusan, Paulsson kanske?
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
haha typ ingenting, nämen jag är väl rätt snäll ibland, tror jag.
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
tala först, tänka sedan.
4. Detta är jag rädd för:
fåglar, dem borde skjutas!
5. Tre saker jag vill ha av varje dag:
kramar, pengar och umgänge
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Hoppa bungyjump, skaffa barn när jag är 15 och slicka mig själv på armbågen.
7. Detta tycker jag om att göra:
umgås, äta godis och inte bli tjock samt myysssa.
8. Detta vill jag göra just nu:
typ sova, fast har inte vettet att sova. eeh ja.
9. Bästa känslan:
när man vaknar upp och allt bara är mmmmmmmmmmm.
10. Värsta känslan:
när man vaknar upp och allt är död.
11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:
rolig, snäll, social, tålmodigare än vad jag är ;)
12. Är jag kär just nu?
ja.
13. Jag vill gifta mig...
i en vit klänning om några år.
14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Skaffa barn, resa jorden runt och göra en någolunda karriär.
15. Min käraste ägodel:
Säger som Manne, mobilen.
16. Något jag vill ha i present:
Jag älskar presenter så innehållet spelar egentligen ingen roll.
17. Detta har jag på mig just nu:
strumbyxor, linne, trosor, Bh, kofta.
18. Favoritkläder:
Beror verkligen på humör och situation.
19. Favoritdjur:
dammråttor.
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Min egen ljuva stämma, not.
21. Favoritlåtjust nu
?
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Religion eller väl kul coh tråkigt, kanske fysiken
23. Stjärntecken:
Oxen.
24. En bok jag gillar:
Flyga drake, läs den!
25. En film jag älskar:
A walk to remember
26. Tv-program jag gillar:
O.C.
27. Favoritdoft:
Ralph Lauren - Romance, annars gillar jag DKNY-apple och Ck-one.
28. Detta äter jag gärna:
morötter och spenat.
29. Dricker helst:
vatten eller typ loka.
30. Favoritgodis:
choklad!
31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Thailand, USA osv.
32. Färg på mina ögon:
Brun
33. Min längd:
Kort.
34. Jag tror på:
att allt händer av en anledning.
35. Jag spelar:
Innebandy
36. Person jag beundrar:
alla som står ut med mig.
37. Så här bor jag:
tillsammans med min moder, fader och syster. och katt fan då.
38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Tror min mor är rätt duktig på att vattna.
39. Det här tänder mig:
:)
40. Det här gör mig avtänd:
håriga och feta magar, usch!
41. Favoritfärg:
ingen speciell
42. Favoritcitat:
Liten på jorden - står i orden, är det ett citat?
43. En hemlighet jag vet:
DU är snygg!
44. Bästa present jag fått:
haha typ min burk.
45. Senast köpta skiva:
köper aldrig.
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Mina öron är faktiskt rätt normala.
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
haha typ allt, fel lyckas man ju alltid hitta :)
48. Udda förmåga/egenskap:
Kan knyta en slips! slå den du!
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
En hund.
50. Vad lyssnar du på just nu?
Pontus småsurr.
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
varit hos farmor.
52. Var är dina föräldrar från?
Luleå och boden.
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
haha fråga mig inte sånt!
54. Vilken är din favoritrestaurang?
Ha typ ingen :)
55. När badade du i en pool senast?
Badet med skolan.
56. Har du varit med i någon skolpjäs?
yeees. Berättare i julspelet i årskurs tre!
57. Hur många barn vill du ha?
Två tror jag :).
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
typ när dem skriker, vad finner man för nöje i det?
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
haha nix, får ju inte ens rösta så.
60. Vad har du för TV-kanaler?
Noll koll!
61. Har du åkt moped någon gång?
aa
62. Har du busringt någon gång?
säkert 
63. Har du fått felparkeringsböter?
nej.
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
neeeeeeej.
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
U.S.A eller Thailand, haha vet inte vilken som är längst bort, men tror t-land. Eller fan jag har ju varit i Malaysia. Det är det säkert :)
66. Har du en egen trädgård?
njjaaa
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
typ simpsons.
68. Kan du alla orden i nationalsången?
första versen kan jag väl hyfsat.
69. Badkar eller duschkabin?
Beror på, fast dusch är så mycket smidigare.
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Sex and the city.
71. Favoritpizza?
kyckling.
72. Chips eller popcorn?
popcorn.
73. Vilken färg på läppstift använder du?
Använder aldrig läppstift, utan bara lypsyl.
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Que?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
ne,
76. Apelsin- eller äppeljuice?
Apelsin.
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Amanda, på max. väldigt typiskt oss att äta snabbmat.
78. Favoritchoklad?
mörk!
79. När röstade du senast?
inte den blekaste.
80. När åt du en hemodlad tomat sist?
Kanske september, oktober?
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
jo med innebandyn iallfall.
82. Är du bra på matlagning?
haha nej inte särskilt.
83. Klarar du att tanka själv?
har aldrig försökt, men det borde jag väl kirra.
84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
nej.
85. Pepsi eller Coca Cola?
coca cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
aa på ett sätt.
87. Vad var det senaste du handlade?
julklappar, och en röd t-shirt.
88. Har du kräkts offentligt?
naae
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Om det är antigen eller väljer jag att behålla min kärlek.
90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
inte kärlek, nej.
91. Har du ringt något betalnummer?
nope.
92. Kan man vara vän med sitt ex?
aa, fast samtidigt kan det vara svårt att bara vara kompis med någon man haft känslor för fast det är klart visst går det.
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Nyfödda kusinen.
94. Hade du mycket hår som liten bebis?
normalt, tror jag?
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
men det här vanliga.
96. Vad har du i din väska?
Pengar, smink, alvedon, tamponger, borste, tre olika sortes lypsyl, snoddar, klämmor, mobil, headset, busslista, andra papper, pennor, leksak från mcdonalds, tandborste, tandkräm, skavsårplåster, tuggummi, solglasögon, en liten lampa och en plastpåse. bara det növändiga här i livet
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
pratar i telefon.
98. Vad är du tacksam för idag?
fick fina julklappar :)
99. Var hittade du den här listan?
ek08.blogg.se
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Mia, Elin och Eve.

Eftersom jag inte orkade göra hela listan idag är svaren både för idag och igår. typ halva listan skriven igår :)

life is plastic

När jag var liten älskade jag Barbie dockor. Jag har ungefär 40 Barbiedockor. Dessa är ungefär åtta småbarn. Två killar och resten tjejer. Verkligen inte jämställd! inte konstigt att jag har en sådan förvrängd syn på könsfördelningen i samhället. ( okej, nu svammlar jag bara, men visst lät det bra?) nåväl bland dem kvinnliga barbie dockarna finner man ett flertal individer. Detta skulle nästan kunna jämföras med verkligheten.

-Det finns hon som är brun, saknar ett ben och troligen bor i New Yorks ghetto.

-Det finns hon som i Barbie-världen som är en sjöjungfrun men med avklippt hår eftersom det ständigt trasslade - kan jämföras med den avdankade  lucian.

- Sen finns det såklart gruppen av kvinnor som inte ser ut för världen. Dem som ingen  ville leka med.

- Sen fanns såklart den givna bruden, när det var dags för bröllop.

-Den  självklara storasystern, som alltid var jätte snäll.

-Och tillsist som fanns den där Barbie dockan som alltid tog han om alla djuren.


Till mina fina Barbiedockar med supersmala midjor och enorma meloner till bröst och till mina killar med bruna tvättbrädor och en laggig hals samt ett ben som alltid envisades att gå av hade jag väldigt mycket tillbehör. Jag hade en katt, tre hundar, två hästar, ett tält, en bil, ett kök, ett hus med inredning samt en hemgjord  tv apparat gjord av en träkloss och ett flertal olika filtar, kuddar osv.

Nu kom jag på att jag skulle sälja min anrika samling, men lekar dagens barn fortfarande med Barbie? eller är det så yesterday? när jag var liten så slutade jag med Barbie och uppgraderad mig till bratz ( för er som inte vet, se bild nedan). Detta innebär att jag lekte med dockor tills jag gick i ungefär femman. moget värre. Fast när jag lekte med Bratz slapp iallfall tjejerna var lesbiska eftersom att det fanns mer killar och mindre tjejer. Nåväl, tror fortfarande att jag innerst inne älskar Barbies.( skulle aldrig ha hjärta att sälja/kasta mina lek kamrater).

 





Tillslut vill jag tacka underbara Evelina för att hon gjort om designen, jag är banne mig helt hopplös på sådant!

Tack älskling ♥




du är så fin

Tänkte bara smita in ett litet inlägg. Idag har jag varit hos farmor. Ganska skönt faktiskt. Det är fint i Gunnarsbyn på ett sätt. Det är ju som harmoniskt. Men jag är rätt glad att jag är hemma igen. En dag räcker gott och väl att spendera i Gunnars. Gott och väl!

Så idag har jag då varit på en liten promenix runt byn, gått upp till farfars grav och hälsat på han. Väldigt avslappnande. Sen har jag varit och handlat med mor och far och blablabla. Intresseklubben antecknar antar jag.

Och nu, ska jag se på film. jao, jao.

Och imorn ska vi ha första mini julafton och sen ska jag försöka åka lite skidor. Om kroppen vill. Jag är banne mig dö less att vara förkyld. Känns som att jag alltid ska dra på mig nån förkyldning medan alla andra klarar sig. måste kanske höja mitt immunförsvar hur det då går till. Nåväl nu börjar filmen, kyssar! :)

I´m a beliver

ganska nyligen hemkommen från storis och Pontus. Spenderade ju som sagt natten på Porsön men gossar vad jag är trött! Vi vakna halv nio, fast palla oss först upp ur sängen klockan elva. Väldigt nos. Och på tal om Porsön så utbrast Pontus imorse när han låg och tittade på mig, - Fan vad fina barn vi kommer få. haha gulle.

Ikväll ska jag på glöggkväll hos eve, eller det är väl mer hos Eves päron. Trevligt blir det säkert och kanske också en liten liten julkänsla kan komma sig smygande.

JAG HAR GRATIS SMS.

det ville jag bara få sagt. Jag är inte längre dissarN. hehe.

Nä nu är det mat nästa, puss!


på krogen, som vanligt.

Snart blir det ut på en walk tillsammans med Evelina, skönt har ju inte rört fettet på år och dar!

Idag har jag gjort en hel del, men mest värt och nämnas är kanske colan på max, så utspädd på vatten, dra mig baklänges! jisses. Var där tillsammans med maxätarN jatko, haha rykerna går om den tjejen och grillen....

Annars köpte jag lite smått och gott, typ hårspray och strumpbyxor. Såna där saker som är helt värdelösa att lägga pengar på, men samtidigt behöver man ju dem verkligen, men visst är det tråkigt!

Och på tal om att handla så har jag inte ens köpt en julklapp till mig själv i år, snart slår jag in något jag har för att sedan få öppna det, yummie!

Nä nu ska jag sluta hänga på bloggen, ciaaao!

älska mig som mest när jag förtjänar det minst

Idag har jag städat, städat och åter städat. Inte kul, men ack så nödvändigt! dessutom är jag så omständig när jag städar att det verkligen tar hela dagen! jag är ju faktiskt inte riktigt klar ännu.

åhja och nu står jag och sminkar mig, juldans ikväll och snart jullov. Det behöver min kropp och resten av min omgivning för den delen också.

Idag har jag dessutom slagit in julklappar. I hopp om julkänsla, jag faila tyvärr ganska hårt. ( fast pakteten blev rätt bra, tar kanske en bild sen. )

Sen efter juldansen blir det på dirren in till sunderby ishall. nu ska här ses hockey!

många pussar och en kram

cutty

Idag har jag köpt en ur fin kjol dessutom har jag sett när mitt älskade lag spelade mot Boden, 4-4 kom att bli slutresultat. ack vilket fint spel vi hade i våra stunder!

Annars har jag en sån där ur jobbig dag då allt känns som.

Alla är så snygga, jag är ful.

Alla har så fina kläder, jag har inga kläder.

Alla är så smala, jag är tjock.

Alla är så duktiga, jag är dålig.

Alla är så roliga, jag är tråkig.

suck, vilken värdelös dag. Imorn måste jag dessutom pallra mig iväg till skolan. tänker inte ta upp ämnet, för det gör mig upprörd och jag har dessutom ältat det med olika personer hela dagen. Aja stor puss till min omgivning iallafall :)



se,vilken tönt!

fuccckkk

hel kass dag.

nu ska jag rensa och städa mitt rum. sen på stan och tillsist på innebandy match.

Detta fält måste fyllas i

Nu sitter jag här med vic´s style med mjukisarna. om ni förstår vad jag menar, hehe.

Ända sen jag gjort den listan med sanningar kommer jag på ytterligare sanningar då och då. Tror att ni ska få ta del av dem.

åttonde sanningen: Jag tycker att jag själv är bland det tråkigaste som går i ett par skor.

Och på tal om skor. På stan idag, jag kan verkligen inte låta bli att gå och nypa i skorna på varenda skobutik. Stryka längs lädret på stövelns ovansida eller fingra på luddet på ankelbootsen. plocka av mig min egna höger sko. Testa. Spegla. se om foten ser stor ut. gå när spegel och långt bort. Trippa runt lite och rulla längs med fotsulan på skon. Ny sko, hög klack. balansera med dem i spegeln, få en liten fantasi. känna på klacken, stampa med den i golvet. dra längs remmarna och plocka av skon. Ställa tillbaka den på hyllan. le åt exeptiten och kila därifrån. Alltid samma visa. A new crush every single time.

Ingen julmust blev det och inte heller laddas det in några bilder. Det här måste tas tag i!

blåwsigt

Idag när jag skulle ta pussen till porsöis. Alltså han som kör bussen hade såna där orm linser och en liten stackars tomteluva på skallen. linserna var så sexigt.

eller så inte. Karln så inte ut för världen.

Just nu sitter jag här och är väldigt sugen på julmust. Kanske borde jag bege mig mot kylen för att kika efter vad som erbjuds. nos ide!

Imorn är det skola, och stan. vi börjar 8 eller 9, vet inte, men den som lever får se!

Nu ska jag  försöka ladda in lite bilder från kamerna till datorn och juste klippte min lugg idag, all by myself.

ska aldrig bli frisör.

sekt

Såg för ett tag sen, idag, på boston tea party, och där minsann prata dem om sekter, religion osv. Och då i min nyfikenhet kom jag på att kolla upp lite sekter. Som om du kanske har lust att hoppa in i en nyreligös rörelse, här har du några strålande förslag:

Raël
För dig som jorden skapades av vetenskapsmän och konstnärer från en annan planet. Dessutom så tror dem på UFO, feeeeeett coolt! eller så inte.

Aum Shinrikyo
Intresserad av att ha ihjäl några människor  på en tunnelbana, here you go!

Scientologi
Följ i kändisarnas fotspår! och bli urfattig.

Church of satan
Tro på satan och kom till helvetet :)


Dessutom så hörde jag om nån sekt där man bara skulle leva på guds kärlek och luft, vilket svammel.


Allmänt drygt inlägg.

Nu ska jag gå och studera insidan på mina ögonlock.

ost, osten, ostar, ostarna

JAG ÄR LEDIG IMORN TJALALALALAAAAA!

Idag har jag tillbringat eftermiddagen hos evelina. Vi ska på stan imorn för vi är ledig. väldigt väldigt nos. ska försöka införskaffa sista julklapparna. Noll julkänsla i kropppen.

Hur får man upp julkänslan utan att få upp siffran på vågen? en riktigt bra fråga.

Idag har jag tillbringat min kväll genom att dela ut reklam blad med innebandyn. Inte särskilt spännande.

Sen har jag funderat på det här med gymnasiet. Jag har inte det blekaste vad jag sa göra. Ingeningen aning. men den stora frågan är ändå, ska jag välja ett gymnasie med kurser som jag är mer intresserad av, men som inte är lika bra om man tänker för framtiden eller ska jag välja ett gymnasie med kurser som jag inte är lika intresserad av, men med betydligt bättre framtidsutsikter. dettta är ostigt svårt.

14 dec-sjuk

Lite knackig blogg början. åja nu är väl det rätt lungt.
Ärligt talat är det nästan för lungt. jag blir typ rastlös. Dessutom är jag sjuk. feber och en fucking förkyldning, typiskt!

Aja den ska väl gå över tillslut. nu tittar jag på idol finalen i repris, idol är lite väl uttjatat för min del ska jag säga.

Sen kommer Pontus. Säger bara att han får skylla sig själv om han blir smittad :) en och en halv vecka kvar till julafton, hjälp vad det kom plötsligt!

PUSS PÅ ER HJÄRTAN!

back in court

Nu tror jag att jag är tillbaka, en välförtjänt men ack så jobbig blogg paus. Speciellt i början. Aja sen vande man sig, fast nu tror jag det lugnat ner sig lite. åter mot bloggandet!

Nu har det ju gått halva månaden in mot julafton. Och har ni tänkt på hur mycket man äter? eller hur mycket man äter av speciella saker. Typ mandariner, as gott! jag trycker lätt i mig fem om dagen, två äter man på skolan, en efter skolan och två på kvällen, kirrat! och idag så tog mandarinerna slut innan kvällen, skandal! vi helt enkelt trösta äta lite peppisar. Hmm fan vad go och rund man ska bli under jul, ehehe. 

Imorn är det lucia, väldigt väldigt nervös ska jag be att få tala om!

 

Herregud att ni ens orkar, skaffa er ett liv tack ja.

Fredag den femte - öken!

Mitt liv är lika torrt som öken. sant.

Har itne tid att blogga men ville bara nämna att jag just varit och tränat och nu sitter jag inne med mössan på skallen. Känner mig precis som Pontus lillebror, han har, tre gånger av fyra ,som jag ser han, mössan på sig!

Åh well, blogg pausen fortsätter ett tag till, nu ska jag göra bort lite (mer) plugg och käka lite godis, imorn är det öppet hus på gymnasiet som gäller och sen ska jag försöka ta mig ut på skidorna, It´s fun! (skidorna har för övrigt gjort att jag gått runt hela veckan med en hemskt träningsvärk i muskler jag knappt visste att jag hade ).



RSS 2.0