bra på engelska? nee..

Alltså jag kom på att tänka på en grej, när använder man those och ner these i engelskan? sjukt töntig fråga men när jag får något på hjärnan ligger det liksom där och gnager, hjälp liten stackars tönt, någon?

Det lilla extra

Nu har jag precis gjort klart fruktsalladen till moi och min syster. Hon bör komma snart från hennes träning och när den är klar lutar det åt att vi ska bada lite i poolen åså, girls night!




Ååh storsand, mys, och oväntat bra bild tagen med mobil kameran!

botox, ja tack!

Ärligt talat känns det rätt soppigt att stanna hemma ikväll när dem flesta verkar dra iväg någonstans. Deprimerande. Fast min syster är rätt trevlig.

Just nu har jag en av dessa stunder då man liksom bara känner sig tjock, ful och allmänt misslyckad. Dem kommer som i omgångar och nej, dem är aldrig speciellt roliga. Fast, ey går säkert över i hope. Träningen var iallafall nos. Tjejerna i laget är alltid nos. För tillfället är samtalsämnet om rasta byxorna. Tror dem flesta av oss är rätt emot.

Ska erkänna att jag första gången när jag såg dem, långt innan alla luleå fjortisar hade dem så tyckte jag att de faktiskt var helt ok. Inte fula inte snygga. Men ack vad åsikter kan ändras liksom, för nu när alla liksom går runt i dem, man ba nej tack! byxorna är fan INTE SNYGGA!  dock är det ett rätt trevlig samtalsämne i omklädningsrummet innan träning, så lite glädje finns det allt!

En bild känns för övrigt fett onödigt här(vem vet inte hur dem ser ut) men finns det någon inte gjort det då, säger jag som viqan, ställ dig utanför godistorget och du får garanterat se ett par!

Kyss!

aktvitet för

kvällen. Japp nu har jag precis fått min aktvitet för kvällen. Jag ska vara hemma och passa min syster. Hon är 13 år. Men jag får en hunka och alla pengar behövs. Sen får jag väl se om jag hittar på något när mor och far kommit hem och mitt pass är slut.  Känns lite tråkigt, speciellt om något roligt händer, men det finns ju en lördag kväll också!

Ingenting är omöjligt

Jag och Eve hade ju tänkt fara till coop och köpa biljetter. Men det var vi tok för trötta för. så Eve beställde över internet. Jag var så trött att jag somna om, till nu! Den sömnen behövdes. Fy tusan vad gött!

Nu tror jag dock att fröken Norman också somnat om för hon svarar då inte på mitt sms. Så idag, vette katten vad som händer, men träning klockan halv tre. Tills dess ska jag kanske försöka läsa flyga drake eller möjligen bara ha lov. Men det sistnämnda tvivlar jag att det hinns. Egentligen är jag så trött att jag nästan vill gå och sussa igen, nästan.

Nu önskar att jag att jag hade något mer vettigt att säga, men icke! så det får vänta. PusstjarååÅÅ!

30 Oktober - Pömsig

JAg är så trött. Men jag kan inte gå i säng för än jag firat min älskling som fyller år idag. Någon som är väldigt speciell och unik i mitt liv. Idag fyller bloggen 1 år! HIPP HIPP HURRA!

Och jag vet, det har inte varit så bra uppdatering på sistone. Men tiden räcker helt enkelt inte till.

Idag har jag klivit upp klockan 8.00. Städat mitt rum. Varit med Pontus. Träffat laget. Varit hos sjukgymnasten. Träffat Pontus igen. Tagit sista bussen hem. är döds trött. sätter mig vid datorn och bloggar.

-Pontus far bort i helgen. Så det gäller att passa på att träffas.
-Jag får träna samtidigt som jag rehabar, hejdå tjock stina!
-Puss på mitt älskade innebandylag!

Yes. Mitt hår ser förövrigt ut som ett troll. Jag ser ut som ett freaking troll. Helt seriöst. Dessutom, min hy. Vette fan vad som håller på att hända. Men nu tror jag minsann att imorn ska den få vila från smink. Får väl se ut som skabb... Och på tal om imorn. Då blir det att sova enda till halv nio för jag och eve ska till ishallen och köpa biljetter mellan skelleftå och luleå. Fast den matchen spelas ju faktiskt inte för än 9 December. Evigheter till dess! aja dit ska vi iallafall. Sen ska vi, plugga. Verkligen på tiden. Jag har så mycket jag borde gjort under lovet att min ångest sakta börjar smyga sig på. Tror en att göra lista hade varit på rätt plats ikväll.

Hoppas nu något kul händer på HW, och då tänker jag på lördagen. Fast det fanns väl planer för imorn också kanske?

nä undrar om jag ska orka äta innan jag går till sängs. Hade nog varit rätt bra ändå. puss på nästipp!

money must be funny

Killar tänker på kärlek när dem ser färgen rött. Kärlek = bra. Klä er i rött flickor!

Men om jag nu ska behöva ha något rött så skulle jag behöva ha lite money. jag funderar på fullaste allvar att stämma max. deras beställnings diskar är verkligen i det högsta laget. Och ursäkta, det är diskriminerande!

Jag vill ha så mycket skor just nu och jag har så lite pengar. Detta är hittils min bästa ide att få lite cash. För seriously, i dessa tider. Ack va jag är i penga behov!

Allmänt fult att jag ska blanda svenska och engelska hit och dit. Jag är ju från sverige. punkt.


om jag var tvungen att välja, hade jag valt bort valet

Det var verkligen så kul att träna idag. har nog inte insett hur mycket jag saknat innebandyn och framförallt laget! helt sjukt!

Annars har jag funderat, vilken väg ska man egentligen ha legginsarna och strumpbyxorna? alltså det finns ju fan inget bak och fram? förut körde jag med att ha det blå/röda strecket bak. Men sen insåg jag ju att det finns ett streck både bak och fram. hur gör man då? I nuläget har jag ett flertal varianter.

- Ser vilken kant som liksom är högre upp och sätter den bak.
- Ser leggingsarna/strumpbyxorna i  profil och försöker se vars det som är störst. Och bestämmer att där stoppar jag min goa rumpa.
-Har jävligt bråttom och slänger på saken i farten.

Rebban påstog att man kan se vars man har knäna. Alltså detta är jag djupt tveksam till. Eller så saknar jag bara knän.
Har någon svar på denna världsberörande fråga?

Nyss kom mami in, såg gymnasiekatalogen på skrivbordet. Jag måste verkligen ta hand om det där valet. Organisera upp. Hon nämnde också mitt stökiga rum. Jag har fortfarande inte packat upp, hur kan det vara så svårt?

Nä nu blire banne mig rummet på uppröjning ikväll, puss!

jag är trött på dig

Nu har jag klippt lugg, igen. Ärligt talat vet jag inte riktigt om jag gillar det alls. men men får väl ha det så här ett tag. Ska iallafall försöka ta en bild så får ni se hur det ser ut liksom. Så det är alltså vad jag har gjort idag, klippt mig. Och sprungit på stan och varit med Pontus. Nu har jag infärdat ett köpstopp. Jag måste ju ha några slanter kvar till julklappar. Jag tror faktiskt jag längtar lite smått till julen. Men efter den högtiden får vintern gärna ta slut. tack och hej kyla! fick med mig ett par typ jeans leggnings? amen typ och sån där volym puder och till sist värmeskydd till när jag plattar. Och det sistnämnda, det var verkligen på tiden!

Ikväll ska jag träna, galet kul! och alltså sviker ryggen, jag pallar inte det! äsch vilken soppa. Måste bara lägga till att gud vad skönt att flytta hemifrån. att ha sitt eget ställe och slippa höra alla åsikter hit och dit.

För dig gör jag det tusen gånger om

Igår alltså jag var så trött, stupade i säng. sov tio timmar! jag sover aldrig tio timmar, men i och för sig så ställer jag ju alltid väckarn. Idag ska jag och klippa mig. Det behövs! sen har jag tusen andra saker som skulle behöva göras. Så brist på aktivitet finns då iallafall inte. Nu måste jag packa upp och kolla busstider.

Annars vill jag verkligen ge en stor fet guldstjärna till boken jag läser by the time. Den är så nos!


att göra en

Ja, nu har jag kollat alla bloggar. Only pix kvar. Tycker det börjar kännas lite uttjatat men man kan som ändå inte låta bli att kika.

Funderar på att duscha innan jag ska vara med Eve. Vi ska promenera till storis, risk för lök. Fast vi brukar ju i och för sig inte gå särskilt snabbt. Annars finns ju alltid mössis att täcka över fanskapet med. Men nä, det blir nog att hoppa in i duschen. ska försöka göra någonting innan det typ styrke. kan behövas, det är något som är säkert!

Och sen måste jag packa upp, måste vara bland det tråkigaste sakerna!

no reason

Hemma igen. Skönt! om något! Resan var väl trevlig, Men som sagt nos att komma hem igen. Idag tror jag iallafall att jag ska försöka tillbringa lite tid med Eve och ikväll men Pontus. Dessutom ser det ut som att dagen bjuder på strålande väder, nä nu ska jag kolla datorn. Trevlig tisdag gott folk!

happy peeps

Halvtimme kvar tills vi far till stockhólm/ Uppsala. Är bergsäker på att jag glömt något. men kan inte komma på vad. Idag har man tjockat med klassen på Waldorf och hunnit träffa pontus ett tag. Egentligen har jag mycket, men inte tid att sitta här och pladdra. Fett skönt det skulle vara med en dusch. Men tror inte att det hinns med. Nu ska jag försöka byta lite kläder och tvätta bort smink.

Är åter här på bloggen på tisdag kväll skulle jag tro. men vem vet, kanske bloggar jag där borta, håll utkik gott folk!

Only hope

sitter här. allmänt rastlös. har inget plugg att göra. Blir som att jag inte riktigt vet vad jag ska hitta på då. Jag är så van att ha allt fullbokat. Borde nog gå och packa eller iallafall lägga fram vad jag ska ha med mig. allmänt tråkigt inlägg. puss och kram ! 


 Idag fick vi dessutom ytterligare en bilaga om gymnasiet. när ska jag orka plöja mig igenom den då? tror snart jag kan öppna ett biblotek med alla mina broschyrer och tidningar. Fast fortfarande vet jag inte vad valet är. skulle vara så mycket enklare om det stog klart och tydligt. svart på vitt.

dot

Satt precis och checka lite pix, men det gjorde mig mest deppig. alla var liksom så fina och jag här som världens rishög. deppigt värre.

Jag har inget att göra. jag skulle kunna packa. är rätt sugen att testa kläder, men då blir det bara oreda i min garderob och den är ju för en gångsskull i helt ok skick. ni skulle sett när jag och eve spela in värsta video bloggen. Men jag var aldrig nog teknik och tålmodig att få in den på datan. då var min closet riktigt kaos.

Ikväll har jag sett film med Eve. Sex and the city, nästa gång väljer hon. Watch out!

Hjärta rimmar på smärta av en anledning

Jag har alltid sett tjejer som mer "förhållande människor" och killar mer som "driva omkring människor". Men jag måste nog säga att det nog inte spelar någon roll vilket kön man har. Det beror nog på vilken period i livet man är i. För även om man mest far lite hit och dit så blir nog alla kär någon gång. En annan sak jag tänkt är att ja, det är väl mest yngre människor som är lite mer icke förhållande, men då kom jag att tänka på, åldern spelar nog ingen roll. För vem säger att 40 åringar inte kan glida omkring hursomhelst liksom. eller 50 åringar för den delen heller. Även om bilden på min näthinna blir lite konstig med en 50 åring...

En annan sak jag också tänkt på är hurvida man får ta kompisens gamla. På ett sätt kan jag tycka att det är helt ok. Han eller hon är ju som singel vilken singel som helst. vi lever ju i en fri värld. Men samtidigt kan jag tycka det är lite dålig moral och stil åså.  Men om man säger så här då. Det är helt okej att få en ytlig bekants förra men inte okej med en nära vän. Men var ligger gränsen då? alltså med vänner åså. Och måste det gå en viss tid innan man kan lägga in stöten? kanske inte så skickligt att ta bara efter någon vecka sedan dumpen. menmen, blir man kär så blir man och det går ju faktiskt inte att rå för. Fast ska man ta kompisens ex så tycker jag det kan vara bra att fråga. Bara lite diskret så där, för annars liksom. Det kan bara bli så fel. Och sen om man får ett nej, får man kanske bara inte bry sig.

Si vika funderingar man kan ha, men nu väntar mat. ♥!


some how

Idag på skolan hände en riktigt förargelig sak. Jag lyckades få hål på min strumpisbyxor där precis innan nio. Mitt på knät så jag blottade alltså en rund ring för hela världen. Fast då kom jag på att om jag målade med svart tusch över huden på hålet så skulle det ju inte synas lika tydligt och jag skulle slippa bli stämplad som emo. En brilljant ide! om det nu inte var för det att strumpbyxorna verkade leva sitt egna lilla liv så vid slutet av dagen hade ja både ett blottat knä och en stor svart ring på knäet. hehe, emo_girl_alltid.

Nu är det för övrigt bara en dag till lov och vi har sovis till 09.45  imorn, åh ja trevligt! Nu ska jag försöka göra bort lite tråkiga grejer som att städa och packa, för imorn åker jag till el estocolmo! 

kusin vitamin

Min helt fantastiska skapelse till kusin for just. Har hunnit sitta och gulla med han i säkert en timme, oj oj vad han är söt, jag är hel såld!





Annars har jag varit på konfa grejs. Fullt med konstiga männsikor, henke vars var du?  alltså människorna var typ i klass ni vet filmen en prinsessas dagbok, huvudrollen i den filmen innan hon liksom blev fin. ehh ja, ,men men. Vi får väl se hur det där blir.

Nu borde jag snarast bege mig mot sängen, prov imorn och nu blir det sisa finputsningen!

prom

Snart är det bal. Eller okej, snart är det dags att köpa bal klänning. Jag har sett fram i mot balen ap länge! och troligen är den väl rätt överskattat men dock, hittade iallafall den översnygga klänning på asos. Jag är kär i rygg uringningen. men men om man nån gång får 721 kronor över så!



 

alvedon

Innebandy tunering idag på skolan. Gick inte som man hade tänkt sig. inget jag vill prata om faktiskt. Stannade dock kvar efteråt och plocka ihop tillsammans med Jonas och Andre. Dem stackarna hade verkligen haft fullt upp hela dagen. Jonas frågade för övrigt om jag gjorde det, alltså plocka ihop allt, för att bearbeta. Och jo jag tror nog det var så, har blivit en nå så hemsk mycket sämre förlorare på senare dagar.

Ikväll har jag konfa grejs utbildning. Helt ok. Fast de känns nå så hemskt jobbigt att fixa sig. Att sminka sig, platta hår, välja kläder blablablabla. Ibland är sånt verkligen super kul, men andra gånger känns det mest bara krävande och min fantasi är på noll. Jag är, dessutom, så fucking trött, det helt sjukt. helt sjukt. Men jag har min ideer för att lösa sånt, fast känns som om tuffare metoder behövs tillhandahållas. 

Ikväll ska jag dock försöka hålla mig inom ramarna och somna hyfsat tidigt. Har ju trots allt två prov imorn och det känns som om jag verkligen behöver allt med mig för att det ska gå vägen. Men nu orkar jag inte plugga mer. Har banne mig inte gjort annat dem senaste dagarna. Hoppas jag kan det. För om inte, det blir inte kul. ya0, pussstjaaaråå!

mot sängen

Nu borde jag egentligen sova. Vilket jag ska göra. Ska bege mig sängen as soon as possible. Men först vill jag göra ett snabbt slag för min syster. Hon är rar och jag upptäckte idag att hon är grym på både piano och sjunga! varför fick inbte jag den begåvningen? ( Dessutom har hon börjat läsa min blogg, stort plus till henne!)



KÄRLEK och natti!

Man måste skriva inköpslista innan man handlar

Sitter hos eve nu, vi är eller framförallt Eve är nå så otroligt duktig på att plugga! jag sitter mest och känner lugnet genom att ehh blogga Fast lite duktig har jag allt varit och snart ska jag hem och plugga spanska. Då behövs all koncentration som finns, det ska gudarna veta!

Kom annars på en sak som verkligen stämmer. " Det finns inga problem, bara nya möjligheter". Sanna ord ska jag säga dig! För alltså, det kan ju alltid bli värre. T.ex om hela källaren är typ översvämmat, ja men tänk om hela huset bara bestog av vatten! Ja, ni fattar. Typ som jag är kort. Alltså jag kunde ju varit dvärg istället. Det hade ju inte varit speciellt kul liksom. ( och nej manne jag räknas inte till dvärg ).

Fast jag är tamejfan galet less på att vara liten. Måste medge att det har sina riktigt risiga stunder.

Ex: om jag inte sminkar mig, klär mig anständigt och moget och inte alls fixar håret utan har det mer i en svans ser jag ut som 11, typ. 12 om jag har tur och 10 om det är riktigt illa. Eller alltså jag når aldrig saker. När jag ska lägga saker på skåpet så måste jag liksom hiva/kasta upp väskan så att den flyger upp. med världens fart, helgalet!  När man är kort så har man oftast hyfsat små fötter. Det tas in mindre skor i små storlekar och eftersom kvinnor verkar gilla att ha lite lite för små skor så tar dem små storlekarna slut! och vanligen så finns inte heller damskor i mindre än 36 och jag kan verkligen inte ha större en 36, det funkar inte! i vissa fall hade jag gärna tagit 35 men som sagt, då var det där med storlekarna. ( Jag har fortfarnande inte glömt dem där vita underbara skorna som INTE fanns i 36!) Och alltså tillsist, beställningsdiskarna på Max, dem är diskriminerande, funderar starkt på att skicka in klagomål, jag är nå så tusan less på att stå på tå!

Men som sagt, det har väl sina fördelar också.

till exempel. Inga problem att åka på barnbiljett tills man är 25, minst! Helt fritt att vraka i barnklädsavdelningarna, billigare och man blir själv med kläderna i ens umgänge ( fast man troligen får dela plagget med en bunt 10- åringar ). Man kan hoppa runt i skyhöga klackar utan att bli aslång ( fast det är ju faktiskt snyggt på långa människor att hoppa runt i klackar också). Man blir bra på att klättra när man inte når saker och istället måste klättra sig upp för möbeln ( jag är extremt lat och orkar få gånger hämta en pall). Man blir mindre och får då också mindre förväntningar på en. Att jag skulle vinna över en som är as lång i armbrytning skulle vara en bragd för min del! ( har dock svårt att se att det händer). Man får lätt att köpa saker som skidor osv till billigare pris eftersom att ingen normal dam är 1,50 lång!

Och sist men inte minst, man får höra alla kort skämt. Vissa är roliga andra är bara usla och såna man hört hundrafemtioåtta gånger. Men hursomhelst så är ju jag fortfarande centrum, även om det kanske varierar hurvida det är dåligt eller bra, men. All publicitet är väl bra publicitet?



I´m full

Alltså snart får min hjärna kortslutning. Jag har så mycket att hålla inne där och att komma ihåg och snart, jag lovar. Jag dör ut bang bom! och mest irriterande med det här är att jag vet att jag har saker jag måste komma ihåg och sen kommer jag inte ihåg vad det var för något som jag skulle komma ihåg. Det är bara att det att jag vet att det är något och då måste jag typ tänka ihjäl mig för att lista ut det. Detta är väldigt frustrerande! nu däremot ska jag till Eve, måste komma ihåg läxorna och måste sätta på mig varma kläder, så jag inte fryser ihjäl.

Tack och hej, leverpastej!

gr8

Igår så promenerade jag i ösregn och äckelblåst i en timme, det var inte kul. fast det var motion och det är det som räknas! synd bara att det inte var kring 5-6 tiden. Då är det som finast ute på hösten för då går solen ner!

Idag på So:n hände en väldigt tragisk sak. Micke, vår nya lärare ska för första gången betygsätta oss genom en rapport. Han babblar på blablabla. att det är svårt och veta vad man ska sätta blablabla osv. Då han säger, även om rapporten var väldigt fina har jag bara satt g för att betygs kriterierna inte uppnås på vissa. Eeeehhhh! alltså jag känner bara nejnej nej, helvete, åh fuck börjar kallsvettas, planerar att skriva en ny rapport för att få bättre betyg och ja. Så där låter han mig sitta och våndas i mer en fem minuter innan han delar ut rapporterna. Och ja, såklart löste det sig och jo, jag slapp spendera mitt lov att skriva ytterligare en rapport. det är jobbigt att vara ambitiös.

Och ikväll ska jag ytterligare tillbringa tid tillsammans med plugg. Och med eve, allt är så mycket roligare om man är fler, och det blir också så mycket mindre gjort!


PUSS!  


dubbla budskap

Har faktiskt sovit en snabbis nu ëfter skolan. helt gudomligt nu är jag back on track! ikväll så blir planen att prata lite på nå möte på skolan. Hur som haver ska jag och Eve iallafall prata om Elevrådet osv. Efter det ska vi dra oss mot hallen och tjilla tills innebandyn. Troligen hänger lite plugg med, hur mycket vi gör är ju dock en annan fråga.

Kom på den ultimata iden att jag kan gå på en liten promenad under träningen. Så slipper jag sitta och dega i hallen hela tiden och dessutom så slipper mitt innebandy tränings sug att öka ytterligare. det blir najs! nä nu måste jag faktiskt kila, så mycket att göra, så lite tid!

A.A Mile

Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två. 
 
Nalle Puh



Jag tror allvarligt talat att jag har typ cancer i mitt högra öra. För ni vet att man som känner lite tjockare runt hålet. Men alltså för mig är det känns det som värsta bulan! jag har nu mera tumör. Undra om man kan ha tumör i örat? ääh, kan man säkert! vad kan man inte i dagens läge liksom. Jag lessnade fett mycket på Birget jones, tror faktiskt att jag ska försöka krypa ner i sängen eller nåt sånt  liknande.

Eller kanske borde jag gå och duscha. Ny duschad och somna i en renbäddad säng. Fast då måste jag bädda också. Har för mig att jag gjorde det nyligen. Fast ack vad fräsch det skulle kännas liksom!

Nu ringde Eve, det är kul!

Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två.

And party every day

Måste säga att det verkligen var evigheter sen jag hade sådär riktigt riktigt kul! ni vet när man samlas en grupp och bara har allmänt roligt! visst jag har det fantastisk men mina närmsta men det var länge sedan jag hade så hysterisk roligt och bara gjorde saker sådär spontant, detta tycker jag är riktigt synd! det är som att den mesta av min fritid tas upp av skolan. Nästa helg går dessutom tåget till Stockholm/Uppsala och veckan är full av planer, och det är ju trots allt grymt kul! även om jag kan sakna det spontana ibland. Vars tog det vägen?  Oh well, just nu ser min vecka ut like this:

Måndag: Ib-träning på kvällen, blir ju dock bara att titta för min del.
Tisdag: Skola till fyra och därefter plugg? ja troligen!
Onsdag: Innebandy turnering @ skola och konfa ledarträff på kvällen.
Torsdag: Prov Ma och Sp mys med bästa Eve på kvällen.
Fredag: Packa och 21.00 till sthlm.

Ska väl också försöka hinna träffa Pontus och plugga ytterligare. Att misslyckas på prov gör mig deprimerad.

Om en kvart börjar bridget jones dagbok, måste säga att jag gillar den filmen, starkt! fast egentligen skulle jag behöva all sömn jag kan få.


och sen så

Nu ska bloggande och data sittande männsika gå och plugga matte och nej hon har fortfarnde inte en susning om vad allt handlar om. jag längtar till höstlovet!

please, talk to me

Så nu, äntligen hemma. For på lördag morgon till skellefteå och därefter var jag där hela dagen. Pratade på rädda barnens regionsmöte, roligare än man kan tro och det gick faktiskt överförväntan! Ovanligt mycket reaktioner fick man ju faktiskt också. kulkul!

Sen så stannade jag och rara amanda jatko i staden och vad gjorde vi. Ehh jo vi letade typ resturarang. Tillslut blev det iallafall korvgubben! där barn box endast kostade 18 kronor. Så vi köpte två var och åt upp en, haha, vi missberäknade nog lite. Så grova är vi inte! Sen så vår superplan att planka in på hockeyn. luleå-skelleftå alltså. Dock har dem börjat skanna biljetterna i skelleftå också, skämmigt! nu kan jag ju inte gå ( planka ) in på hockey alls! too bad. Allting slutade med att vi köpte två sittplatser av två gubbar för 100 kronor styck, iallafall halva priset. Dock var vi tvungna att gå efter två perioder för att hinna med bussen, Ja, så kan det vara! Trycket i hallen var förresten obeskrivligt, går inte att jämföra med derbyt i coop arena. Det var fullsatt. Verkligen fullsatt.

Sen följde jag med amanda ut till Porsön och sov över hos Pontus. Men nu är jag hemma därifrån och planen idag är att plugga! borde kanske försöka ta mig en promenad också men ack vad min rygg smärtar, inte kul!



som sagt, fullsatt!


Tror att satc filmen kommer ut i veckan, hoppas, var ju trots allt galet bra! fortsatt trevlig söndag gott folk!

panky

Läste precis om ett par stringisar på msn startsidan. Dessa skulle göra att din rumpa lyftes upp samtidigt som lår och mage blev slankare. Vilket bullshit säger jag då! no way att det skulle funka. nästan 500 kronor kostade dem för övrigt!

Och på tal om undisar ( det finaste vi har), är det någon som inneher ett par hanky panky? Är lite nyfiken hur dem sitter, hur dem blir i tvätten och om dom verkligen är värd 200 riksdaler?

Nä, nu ska jag försöka komma ut mig på en promenix. Det behövs om något här i världen! kanske borde ringa eve och fråga om hon vill följa, aa så blir det. Lev och må! 

in time of waiting

Jag och Eve sitter och väntar på bussen. Den kommer om cirkus en halvtimme.

Vi ska till storis och det regnar. Vi går inte ut i regn. För att vi är gjorda av socker, för så söta är ju, eller hur?

 

all i want is you

Alltså, vem är det egentligen som betsämmer förstaside bilden på pixbox, är det typ den bild som har mest besök på ett visst antal timmar eller dagar, eller. Vad är det liksom? jag måste säga att jag har grubblat riktigt länge på detta. Oh well, fina bilder brukar det hursomhelst alltid vara. någon som vet hur det går till förresten? :)

Nä nu har jag en hel del att göra, sen blir det porsön. kärlek!



Detta är på västkusten i somras, idag är Luleå raka motsatsen, typ.

så, bara lite till, snart

En sak jag funderat på många gånger i mellan åt är när man förbränner mest. När man kliver upp och motionerar på morgonen eller när man sover den där timmen extra. För man förbränner ju i sömnen också. Fast tror ändå att motionen vinner i förbränning. Fast då kommer ju frågan, vilket mår man egentligen bäst utav, sömnen eller motionen? kroppen behöver ju faktiskt båda. Och om man sover blir man piggare fast samtidigt så blir man det av att träna också. Fast jag sover nog mindre än vad jag ska än att jag tränar mindre än vad jag bör göra. Eller okej, jag gör inget utav dem lika mycket som jag borde. Vad tusan försvinner all min tid? borde ta mer vara på den. Tid växer fan inte på träd. Imorn är dock planerna späckade. skola, läxträning, hem och äta, stan och lämna igen skorna och tillslut Porsön. Stackars pojkvän kommer få se en trött Stina imorn.

Fast, igen. Vad mår man bäst av, sova den där extra timmen på morgonen eller fara och träna?

drop the bomb

Jag har inte bloggat på evigheter känns det som. Ärligt talat kan jag knappt fokusera. 
 
Igår så var jag och amanda på något rädda barnen grejs, vi ska till skellefteå och så på lördag och där ska vi redovisa? aa jag tror det är något sånt iallafall. Måste säga att det var riktigt kul att träffa amanda igen, hon är bra go den där tjejen! på kvällen kom Pontus efter sin träning och så :)

Imorse var jag till läkaren angående ryggen, ingen träning för min del tills jag tränat upp den. eller nåt sånt. Fan vad tjock jag kommer bli. Är lite hungrig, men som sagt ingen träning. ingen mat. Sen skola då, endast två lektioner. Skönt! for till stan efter det och var där riktigt länge, köpte ett par skor. Ni vet dem där vita med skaft. Hitta dem i 36,5 men väl hemma var det bara att konstantera att dem var för stora. Det var eller nä är väldigt deprimerande.  två örhängen fick också följa med. Men ingen glädje utan mina skor.

Efter stan var det bara att snabbt försöka städa i rummet, fortfarande lite kvar. For till hallen. Satt i sek när brudarna spelade. Det var inte så kul att bara titta på, nej.

Har faktiskt riktigt lite läxor. Men när man inte har det att tänka på så kommer ju bara en massa annat jobbigt upp i huvudet. Saker som man liksom skjutit fram och skjutit fram och ja, nu måste man ta tag i dem.


Ärligt talat är jag allmänt less på allt idag, inget går riktigt min väg. Min kära syster sa dessutom att mitt hår ser ut som finland. tack det värmde.


rädda barnen

Just nu sitter jag och väntar på att pontus ska komma från sin träning. Jag har panik städat rummet, hoppas att man inte ser dammråttorna som liksom dansar i hörnen. uääk riktigt vidrigt!

Idag har jag gjort en massa nytt, bland annat varit på möte med rädda barnen (!). Och sen har jag träffat supergulliga amanda!

Nu ska jag försöka hinna kolla lite på datorn innan pontus kommer. Utförligare uppdatering ikväll, tror jag. ciao!

skam den som ger sig!

Helt galet vad trött jag varit idag med tanke på värsta lugna helgen åhja skola imorn iallafall. Det blir nog bra. Ikväll ska jag göra något så kul som att plugga matte. Jag ska lära mig dem där negativa talen alltså!

Annars ska min mor iväg till stockholm över två dagar med avgång imorgon. Då vill jag att hon hittar mina skor i min storlek! tycker jag kan få dem i present. Jag älskar presenter. Jag älskar att ge presenter och att få. Jag känner verkligen ingen som fyller år i Oktober. Kanske borde man hitta på något så man får ge nån present, typ hallowen presenter? Det kan fett funka! tål att tänkas på. Julklappar är ju också presenter. Det är inte så länge kvar till jul. Kanske borde man börja fundera på vad man ska ge till sina nära och kära. Jag brukar ju som alltid göra mina presenter själv. Typ till mormor och morfar och så. Men ack vad svårt det blir tillslut! man börjar ju som ha gjort allt vettigt. måste säga att det här är väldigt personligt av mig, och snålt. haha.

Vilken julkänsla man fick, måste vara pepparkakorna jag tjockat i mig idag som gett verkan. Jag känner mig nog snäll också, om jag tänker efter.



Alltså tänk vad gött med glögg, det skulle inte skada! 

still home

Vakna nyss. Bestämde mig för att stanna hem idag. Hade nå så hemsk huvudvärk imorse, migrän känsla. Fast har sovit bort den värsta biten nu. så funderar på att gå och äta någonting, kanske slå på lite one tree hill. Ta det lungt i soffan. Ja men ni vet. underbart väder ute för övrigt, men hösten är så lurig att det säkert är svin kallt. nåväl, köket nästa, kyss!

Det är inget fel med att skjuta så länge rätt människor blir skjutna.

Sitter och hör hur skrivaren tuggar ur sig papper, låter rent utsagt hemskt! haha aja, So rapporten som åker ut hur som helt.

Annars så fick jag ett sånt där tillfälle som aldrig hänt förr. Jag satt helt själv i bussen hela bussturen. Jag klev på näst första hållplatsen på Porsön och där satt jag. Bussen gick fram i snigeltakt eftersom den hela tiden låg så mycket innan tid. Busschafissen var en sån där slisk typ med bakåtslickat hår och tjocka svarta bågar på glassögonen. På bussen vi jag för övrigt tid att börja med boken " flyga drake". Den inleder starkt ska jag säga dig!

Kanske bör man fortsätta och läsa den ikväll, eller ska man helt enkelt försöka få i sig lite sömn. Aja hursomhelst så är rapporten färdig utskriven nu, godnatt!

Det löser sig!

Måste medge att bloggen vilat lite dem senaste 24 timmarna. men nu är jag tillbaka igen. Igår pluggade jag och sen var jag på basket också. Fortfarande är jag inte riktigt klar på den där sporten. Iallafall så mötte g-stad något lag från typ ingenstans, kommer inte ens ihåg vad dem hette. iallafall så hette alla där typ ronny, conny, tommy, ponny, och så bröt dem på finska, hahaha garva som fan inombords!

Sen på das kväll så kom folk över till oss men måste säga att jag mest tillbringade kvällen i telefon. jag har fina telefon kompisar. jag gillar att få hjärntumörer för att jag pratar i telefon för mycket.

Idag har jag pluggat, jag har producerat min sämsta rapport ever! men det går som det går. och ikväll ska till porsön. kan verkligen inte låta nån kom til mig för mitt rum ser fortfarande ut som det gjorde igår.

Annars tycker jag att jag blivit allmänt blek och skriver allmänt tråkiga inlägg.  kanske borde man ta och kirra lite hudcancer?

PUSS

kappjacka



Detta är min nya jacka. den är damig men inte speciellt dammig! fin bild också, öhöhö.

Som en bomb i Irak

  

Jag borde städa mitt rum. Speciellt med tanke på att folk kommer hit ikväll.

Men jag har inte lust. Dem är ju faktistkt anpassningbara.

Tror istället att jag ska träna, antigen styrka eller ut och löpa. tack och hej!

in my heart like a tatto

Idiot. Ni kan kalla mig det från idag.

som hand i handske

Sitter och ser på idol eller lyssnar snarare, eftersom min tv inte precis är riktat mot datorn. Nu ska jag faktiskt försöka plugga lite ( fan fan fan vad värdelöst ). Jag har till och med mer lust att städa mitt rum, eller okej. Nu överdrev jag. Jag har till och med mer lust att städa min garderob. Faktiskt är jag riktigt sugen på det.

Alltså, jag säger då det. Fan vad tjock jag blivit på sistone. Nu sitter jag här och bara väller över av fett. nä imorn ska jag träna. Därmed basta!

size 36!



Den här skon har jag jagat i hela stan, varit på varenda sko affär och samma svar, " nä tyvärr, slut. 38 är minst eller 37½ är minst eller tyvärr vi har bara större storlekar kvar. Jag vill ha den här skon! det är nästan så att jag inte vill något hellre just nu, snälla någon ute i den vida världen, råkar just du ha ett par 36:or över?

take me to heaven

Haha, inga planer på helgen, vilket nonsens! Idag fick jag det underabara beskedet att jag är en vecka matte efter. Visst det räknar man på några timmar, om man fattar! jag är så lost och eftersom jag har så dåligt tålamod när jag ska lära mig något så ja, stackars min käre far som nog kan få något vansinnesanfall ( har redan hunnit göra sönder en penna när jag tryckte den i blocket av frustation).

Idag har jag hursomhelst varit och rännt kring stan med Evis. För nästan hundrafemtio kronor fick jag en kladdkaka med isvatten, rosa band och uttöjare. Det sista är dock inte äkta, haha skulle jag aldrig våga. Fast jag borde kanske luta mami att den är det, hihi tror inte hon gillar tanken med gangsta stil. buuuus!

när jag skulle köpa uttöjare så gick jag till smycka för att jag visste att dem hade haft där. Det är nästan inga kunder i butiken och jag går fram till dem tre försäljarna som står vid kassadisken. och hänger frågan,

-ursäkta visst har ni haft uttöjare?

Ett tant svarar helt sjukt otrevligt och tittar på mig med sjuk jävla avsmak. " nä, då måste du nog gå till solgården" och jag förklarar att dem faktiskt hade det förut. OCh då säger en av dem andra butiksbiträdena, " du kanske menar dem andra, oäkta uttöjarena? ja ba jo. och hon går och visar dem för mig. Säger bara, IN YOUR FAAAAACE! sur tant!


jag tror jag tar linje 9

Nu så har jag precis skrivit klart analysen om Julia och Romeo i svenskan, fett skönt och nu tror jag det sprutar jobbiga ord ur mina öron! det var fan inte särskilt lätt, eller särsklit kul för den delen heller. Nu har jag nyss käkar passionsfrukt, gött! nästan ny favorit frukt, nästan dock. För ingenting slår banan! så länge bananen inte är brun det vill säga. Visste ni förresten att man ska äta gröna bananer innan träning så man får i sig energin snabbt och att man ska äta brun banan efter så energin kommer långsammare. Gu vad jag kan alltså! ( eller gud vad pontus kan dvs ).



Imorn är det fredag, för ni som inte visste. jag älskar fredagar, två dagar av ljuvlig helg har man ju framför sig!

videoblogg

Under tiden då jag och eve pluggade idag spelade vi in en videoblogg. Problemet är att den inte gör särskilt stor nytta i händerna på någon oteknisk människa som mig. men har ni tur kanske ni får se den om ett halv år eller så. Ibland kan jag inte ens få igång dvd:n. skärmen blir inte rätt storlek och ja, det slutar alltid med att lilla syster får komma. Klicka på knappen, visa knappen och ändå är det samma visa nästa gång. oteknisk var det ja.


gr8

Har tillbringat eftermiddagen med Eve, vi skulle plugga. Men det gick lite trögt med det. Lite har vi fått gjort dock, bra! Ikväll ser planen ut att bli promenera med mormor och morfar, evigheter jag spenderade tid med dem och det ger mig lite dåligt samvete så ja.  det behövs!

Helgen har inga massiva planer ännu. Men imorn ser det ut som att jag och Eve far på stan, vi palla aldrig det idag. Jag är i stort behov av en rouge. Min föll, liksom helt oförklarligt i golvet. Annars ska jag faktiskt på basket match. oja vad jag kan reglerna på det spelet, om du bara visste!


 
Foto: Bea ©

to be or not to be

Huvudet dunkar av smärta. Äter en lite macka, sen sängen på dirr. Teatern, Romeo och Julia, var ok, men inte mycket mer än det. Upptäckte precis att vi har en pepparkaksburk i skafferiet. Om det är något som jag är svag för är det pepparkakor och mjölk. doppade i mjölk. mums.


ich

Idag kanske kameran till och med följer till teatern. Bilder är kul! eller bilder är kul att titta på efter ett tag, typ år. Då man kan skratta åt hur rolig man såg ut!

Exempel 1:



huhuhu, hur man kan se ut, ring numret på armen och beställ en kebab rulle, eller hur det nu var!

för att vi är mittpunkten

Det känns som om jag
saknar något i mitt liv,
jag kan bara inte riktigt
komma på vad.

som vanligt skola idag. Inget utöver det vanliga. For till eve efteråt och var duktig och pluggade igenom mig lite so där borta. Mycket roligare att plugga i sällskap!

Ikväll ska jag fara på teater med skolan. Romeo och Julia är det som ska ses. Och jag ser faktiskt riktigt framemot det. Nu händer det äntligen nå, känns mest som att man inte gör nåt alls. Vars är alla minnena jag vill samla på mig?

Kanske det jag saknar också. För ärligt talat, vad har jag och se framemot och längta efter? Det enda som ligger framför mig just nu är en massa jobbiga beslut och tråkigt väder. Okej, stockholm om några veckor. Men med familjen, det lär bli hemskt trevligt, men inget oförglömligt.

bananas are for monkeys and me

Upptäckte preics att ytterligare en hög med gymnasie och yrkes val kataloger kom med posten idag. fuck vad ångest jag börjar få ang det där valet asså...

För övrigt har jag verkligen världens tajtaste jeans på mig. dem har givit mig mycket lycka! Fast just nu trycker dem mest bara åt lite här och var. Kan knappt andas i dem. Tog mig, utan att överdriva, fem minuter att få på sig dem. men gosh vad man ser smalare ut i dem.


Just nu lyssnar jag verkligen på samma musik om och om igen, snälla nån, ge mig tips på någon bra låt eller två!

alla som inte dansar är våldtäktsmän

När jag är ute själv på kvällen eller så fort det blir mörkt så får jag alltid tanken att jag ska bli våldtagen.  alltid alltid alltid. Speciellt när jag är själv och ska gå genom en park eller skogsparti eller någon liknade. Detta medför att varje gång jag går hem från bussen, och det behöver inte ens vara sent. Det kan vara strax efter 10 tiden. Fast risken är rätt minimal och man har verkligen maximal otur om det händer en något.

Oh det jag vill komma fram till är iallafall veckorevyns antivåldtäktskampanj. Jag skrev på för evigeheter sen. Om du inte har gjort det. gör det NU! löjligt lätt.

http://www.veckorevyn.com/skrivpa/



Bild från vekorevyn.com

i´m so gossip

Idag fick vi veta att so rapporten ska vara inlämnad efter helgen. Där kom dem planerna för den helgen. Kan ju medge att jag inte precis slitit på sistone under so timmarna. Men nu när Birger varit borta liksom så ja, det har inte blivit så mycket gjort. Oh well nu måste det iallafall bli ändring på det. Fast idag när jag och eve satt och spånade ideer åt henne rycktes vi som med och det slutade med att vi satt och gjort lite tattos på varandra. Först gjorde vi en urfin sak. Skrev varandras person nummer på handleden. Snyft vad fint. Fast där efter gick så klart allt överstyr och nu har jag små bilder lite överallt.



Ikväll ska jag och Eve på j 17 match, dvs Pontus. Och jag ser i fram emot det. Har ju faktiskt rätt sällskap om något!



Idag hade jag för första gången stövlar på mig. kändes verkligen att det var tok för tidigt!

utan godis

Sitter och väntar på att Pontus ska komma efter sin träning. Har hunnit med att gå en sväng idag tillsammans med eve till storis. Det blev våran egna träning för innebandyn. Pluggade medans vi gick och ack vad effektivit det är! hel galet ju! Fick lite info ang gymnasiet idag. Inte blev man mycket vettigare av det ska jag säga dig! nåväl ska försöka kolla lite runt på sidorna vi fick osv.

Nä men om man kanske skulle gå och grabba en bit food, ciao!

gender

Har ni tänkt vad jobbigt det är med dem där männsikorna som man inte vet om det är en tjej eller kille? Alltså nu tänker jag inte på barn utan typ mer vuxna eller jag utveckalde människor. Finns ju knappt något värre än  när man är på stan och så ser nån och sen kan man inte avgöra vilket kön det är. Liksom. Man måste ju då kalla hon/han för den. Illa. ( allmänt fult det där såg ut, fuck stor bokstav ). illa.

Och på tal om stan så avslöjar jag härmed en utav mina största rädslor. duvorna på stan. Dem är så vidriga. Och så närgångna. Ibland liksom flyger dem mot en och jag börjar automatisk hyperventilera,när dem är farligt nära att börja stortjuta. Får liksom panik blir helt paralyserad. vill mest skrika rakt ut. Men fan vad skämmigt att mitt på storgatan tjuta:

AAAAAHH DUVORNA KOMMER!!!

ehehe, fast det finns ju många sortes människor här i världen. Tycker iallafall dem borde skjutas och gammel gubbarna som matar dom och gör dem så folkkära borde man också ha ihjäl och när vi ändå är på gång på massmord, så ta ihjäl halva boden!


tärningen är kastad

Somna som värsta lilla snuttebarnet igår. ojoj, vad skönt, dock gick det inte mycket lättare att kliva upp imorse. Sex matcher på tre dagar och det börjar kännas i lillkroppen min. Slutade hursomhelst fyra i NM. Visst hade man önskat bättre, men lovely brudar, ni förgyller min tillvaro till tusen utan ett brons, det ska ni veta!

Tog en snabb dusch innan finalen, halvkollade den. applåderade på prisutdelningen. Kom hem och åt innan jag tog en p-nap och det var då ljuvligt! pluggade lite espanol. Är så grymt less på det språket att jag funderar på att helt enkelt ta att ett vg, förlora 5 poäng och strunta i det, behöver ju fan inte ens dem där ynka poängen för att komma in någonstans. Haha, det var som när vi var och hälsade på gymnasiebyn och så ba när vi var på bygg programmet. " vi har haft väldigt höga intagnings poäng nu på sistone, uppåt 200". Man ba, 200?! haha högt? det var det löjligaste på länge.

Nu ska jag snart gå och puta som make up i mitt ansikte och därefter blire troligen porsön. Slipper till och med bussen eftersom papi lovade att skjutsa mig för en kram, min far är en rar männsika!


vi försökte med något nytt

Vinst med 4-2, det gjorde vi bra tjejer! Ikväll ska jag försöka sova tidigt. Ser ut och bli hyfsad tidig morgon imorn. Nu sitter jag och tittar på csi.

Har tänkt på att varje morgon jag läser tidningen, eller snarare bläddrar igenom tidningen, kollar sporten om nån man känner igen är med ( och ibland om jag orkar brukat jag läsa krönikorna om luleå hockey så jag kanske kan skryta om att jag kan något. ) därefter läser jag horoskåpet och till slut brukar jag läsa tv-tablån. Men nu, varje morgon jag kommer dit så tänker jag, hmm vad händer ikväll. Och varje gång är något inplanerat. Jag klagar inte, men det är synd att man missar en del serier. fast och andra sidan har ju ingen dött av det.

Nä men,  vi hörs!


kanelbullensdag

Thihi nu har jag minsann hittat vickansblogg igen. gode bra att hon börjat blogga igen, det ska jag säga!

Förlust mot boden. känndes som om det gick åt skogen för min del, fast dem var bättre. det var dem. Så nu sitter jag här i mina äckligt smutisga matchkläder och väntar på käk. Tror dock att det är ett tag kvar tills dess. Nästa match går av stapeln klockan halv åtta. Så det är ett tag kvar.. Egentligen borde jag läsa spanischen eller nåt men tror att jag ska känna lugnet vid das dator innan jag börjar med sånt trams.


Glömde ju nämna en förfärlig hemsk sak. Idag när jag cykla till innebandyn snöade det ute. S-N-Ö-A-D-E! Jag är inte redo för vinter än, det kom så plötsligt, usch nä. Bäst av allt skulle ju vara om man bara bygger upp en glasbubbla runt hela luleå, så istället för vinter får man tropisk värme. Och dem människorna som faktiskt tycker om vinter kan väl bosätta eller fara utanför bubblan, typ i Boden. Inga fördomar, men alla jag känner ( typ 10) som bor i Boden gillar ju skoter och ja, varsågod här får ni vår vinter också liksom! guu vad det skulle vara snällt av oss lule folk. vägra vinter! andvänd ballerina skor. ( och bli sjuk på köpet).

Bygger man upp något på kvicksand så sjunker det

Nästan 10 timmar har jag sovit och herre jösses vad det var nödvändigt. skulle kunnat sova lite till, men kände att jag var tvungen att palla mig upp så jag hinner vakna till innan samlingen kl halv tolv. Igår gick det väl sisådär, en förlust och en oavgjort. fuck vad jag har ont i ryggen för övrigt, oh well brukar faktiskt bli bättre om man värmer upp. Snart har jag tänkt och gå och äta lite brunch eller nåt sånt. Kanske tar tag i matten också om jag hinner, och orkar, Förstår faktiskt ingenting av det där kapitlet.

Nä men innan man beger sig mot köket så måste man väl läsa lite bloggers, trevlig lördag!



Kloooockren bild!


kort.

Sitter och klurar på hurvida jag kanske borde klippa lugg igen. Det kanske skulle få bort den här "jag är tio år-effeketen". Fast lugg är jobbigt, men hemskt snyggt iof. besvärligt när man ska spela ib eller dyl dock. och på tal om innebandy är det norrlandsmästerskapen i helgen. Jag är taggad, men tvivlar om min rygg känner samma sak.



tusan. hål i sockan. Mami, när du läser det här, jag behöver nya sockar. svarta.


tredje oktober

Nu kommer en av dem där valen. Om några veckor, till första helgen på höstlovet, ska min familj till stockholm/uppsala. Och jag vet inte om jag ska med. Dem planerar att fara på fredag kväll och komma hem på tisdag morgon. Tre av mina värdefulla dagar som jag mer än gärna skulle spenderat med pojkvän och vänner. Men samtidigt, hur många gånger har jag inte stannat hemma när resten av famlijen dragit, typ till farmor eller till skogen med husvagnen. Känns som att jag har lite att ta igen på den punkten.

Grymt jobbigt att alltid behöva välja. Mami gav mig till ikväll att bestämma mig. bäst att fundera då.

Nä nu måste jag fortsätta med det jag höll på, nämligen städa, aboo!

andra oktober

Mia har börjat blogga igen, tur att hon tagit sitt vett till fånga. Numera hittar du henne på :
 
WWW.Miahkalla.blogg.se
 
asså sen bara en till grej, har vickan lagt ner sitt bloggskrivande? verkar som så och det ger mig mardrömmar!

blogga på peeps!

I said

Stan idag. tolv timmar. Men Luleå är en fin stad. Först besök på gymnasiebyn. Lite smådrygt, men ändå kändes det rätt bra att få vara och titta. Fast det gjorde inte precis valet lättare. Därefter var jag på stan med Eve och sen byttes hon ut mot mammsen och kajsa. Blev lite köp sådär. Dessutom kom beställningen från hm idag. Jag ser en genomgående trend. Allt jag beställt och köpt är svart. Fast jag gillar svart så, tror dock jag ska köpa ett par grovstickade gråa leggningsar/strumpbyxor så att det blir lite roligare. Grått är kul!

Hann också hänga en sväng på kh, borde spendera mer tid där, urmys!

Nä, nu väntar lite te, puss på kinden!

avvtjo

Jag är typ klar med NO:n, känn på den du!

Dessutom så ska jag på stan imorn, hela dagen ska jag vara inne i stan. hela dagen. Ack vad livet har sina trevliga stunder!

Nä men nu är det snart sängen som väntar, natti! ♥

here we go!

Man hade hört på hennes röst att något inte stämde, att något var fel.

Tove gick upp för sten trappan till klassrummen för sjuttioelfte gången, kändes de som i alla fall. Men snart var de slut för dagen, slut för terminen. Om bara en vecka skulle sommarlovet komma och troligen bästa sommaren också. En vecka kvar av årskurs nio. Sen skulle klassen splittras, man skulle glömma bort varandra. Sluta betyda någonting. Gymnasiet skulle komma för dem flesta, Tove hade lyckas komma in på handels, något som hon var glad över med tanke på hur mycket hon hade sänkt sina egna betyg från 8:an till 9:an.

Men saker hade förändras under året. Saker tycktes alltid ha en känsla att bli annorlunda eller som man inte tänkt sig
från början.

Första veckan i 9:an hade Tove och hennes mamma tagit en sista minuten resa till Bulgarien tillsammans med hennes moster. I Bulgarien hade hon träffat Emil, redan första dagen hade hon pratat med han. Andra dagen hade hon kysst han och tredje dagen hade dem haft sex med varandra. Det hade varit fem fantastiska dagar tills Emil farit hem igen.



Det här var läskigt, värt att skriva en fortsättning?

happiness

Jag är numera nästan klar med min no rapport som varit med liv senaste dagarna, jag har kvar, håll i hatten nu, innehållsförteckning, källförteckning och rita en kondom!  

Så nu ber jag innerligt till gud att jag inte glömt skriva något, snälla snälla herre låt det vara över nu!

Skolan idag var för övrigt riktigt tjill, elevråd som tog upp halva idrotten och hela, HELA so:n! tror det att det var något underbart eller va? jag är i 7th heaven. Ikväll ska jag träna ib. Helt ok, trots att min rygg är smärta och det kommer inte bli bättre av att träna idag, oh well vad gör man inte för lite motion.

Nä nu ska jag gå och skriva innehållsförteckningen. Imorn är det besök på gymnasiet. Lite små drygt måste jag medge, fast skönt att slippa spanskan så jag överlever! dessutom ska jag stanna i stan tillsammans med bästaste Evelina efteråt, väldigt kuligt!

Oh, NO next nu!

RSS 2.0