Today is the day

Halleluja jobb på örnäset idag! oj vad kul! hehe. Sen tog de ju också hundra femtio år innan bussen kom och innan man äntligen liksom kom hem till dear old town.

Sen var de match med f 95, jag och Eve och nog var de kul allt, fick ju lägga en asse och de är alltd trevligt. Nu ska jag och nyss nämnda person fara och bada. bara nyss nämnda person skickar ett sms där de står att hon är redo, sen då cyklar jag iväg!

liten parantes, Ikväll blir de troligen ett ordendligt prämier inlägg på nya bloggen, om jag bara kommer på något att skriva dvs, håll utkik! kyss!

godmorgon

Idag missa jag bussen. jag försov mig. Kände du att din dag blev lite bättre nu, eller är du lika utsatt som jag är?

-Kommentarar är till för att skrivas!


natti natti



Nu måste jag egentligen sova. Mitt rum ser ut såhär, i en sån här säng kan man inte sova. Men man kan iaf göra de bästa ( slänga ner sakerna på golvet ). Imorn går min buss kvart i nio, nu ska jag bara se lite tv, sen blir de sängen. pronto!


mycket vill ha mer

Japp nu blev de en till blogg, stinastork.blogg.se/blandannat

Tycker ni ska kika in där, tänkte att där kan man kanske bara skriva ibland och då lite mer längre inlägg åså. Ni slipper kanske höra en del av mitt super intressanta liv bland annat, kulkul! aja kan dock inte lova uppdatering varje dag, för så mycket vettigt brukar jag inte ha på hjärtat.

Nyss satt jag och åt choklad. fett är gott. Imorn börjar mitt nya liv.

halvlek

Jag trodde att de var Ryssland-Spanien i final, men de var ju tyskland-spanien. Tur att jag insåg de efter typ halva halvleken.hehe. Annars är de rätt trevligt att se fotboll, kul med 1-0 till spanien, ännu roligare att höra mamma kommentera, ibland tror hon ju som hon kan de och börjar med teorier varför spelarna gör så och hur dem annars kan göra, man ba, " dom får nån mille eller två i månaden, så tror ju faktiskt dom vet bättre". aja söte iaf :)


Dem gillar att spendera tid på en strippklubb

Hemma igen, I piteå var de underbart! riktigt, riktigt härligt! Det enda jag och Eve hann med var ju typ, jobb och shopping! gu vad shopping de blev ändå, mer minus än plus denna helg! aja man lever bara en gång, viiisst evis? Hursomhelst fantastiskt roligt, synd bara att man inte han se någon fler match, men så är de väl ibland. Eh eller ja, vi hann se en match i ett myggigt storfors kl 11 på kvällen, tur att pappsen ställde upp med skjuts!

Bloggen hälsar till Manne!

Annars funderar jag på att skapa en ny blogg, eller en till blogg kanske man ska säga. Tror faktiskt jag ska göra de. Aja nu ska jag se Em finalen, Spanien for life, eller ja dom är ju sötast! så man hejar ju på dom, eller hur var de med logiken i de kära mor?

Sen måste jag packa upp, finns de något värre? typiskt att man tryckt ner halva garderoben i väskan då, nåja, tusen tack!

it´s the right time to do the right things

Måste säga att de just nu, inte händer så mycket saker i mitt liv som jag vill ta upp i bloggen. personligt utan att vara för privat, ni vet. Allting flyter ju liksom på. Och de är rätt trevligt de i och för sig. Hursomhelst idag är planen.

-snabbis på stan för att kolla skor reorna
-åka ut till porsön
-hem och klippa gräset och kerstin
-troligen träning, men ser hur jag pallar den.
- packa eller nåt.
- åka iväg till piteå.

Piteå ikväll då, mot psg och jobb då. Jag och Eve då, kmr nog bli skit kul! aja blir ju tillbaka på söndag kväll och då lär ni ju se om bloggen uppdateras, tills dess, trävlig (h)älg

un fun

Dagens mående: ganska bra ändå 
Dagens borde: Städa.
Dagens frisyr: risigt uppsatt.
Dagens klädsel: mjukisbyxor och mjuk tröja, hittils!
Dagens planer: jobb, innebandymöte
Dagens materiella vill ha: GRATIS SMS!
Dagens längtan: mot solen, och värmen!
Dagens beroende: tele
Dagens tråkigaste: dåligt väder, bråk med papi, jobb, känns som om listan kan göras lång.
Dagens personer: typ Mannen och Eve
Dagens låt: vette tusan.

Nu ska jag gå och fortsätta bråka med min pappa lite till. Sen ska jag nog dra på lite smink och tillsist cykla iväg, hejs!

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Ursäkta för dålig uppdatering igår. jag hade liksom inte orken, eller lusten. för den delen heller. Nu på morgonen har jag faktiskt varit fresch nog för en p-walk i det molniga, gudskelov inte regniga vädret. Nu tror jag att jag ska gå och duscha. Efter de kanske jag dissar sminket. Drar på mig mjukis och cyklar till ica maxi, för vem sa man var tvungen att vara snygg för att jobba, nja inte jag iaf!

Om två dagar drar jag och eve till piteå för att jobba(och shoppa) jag har så sjukt jävla shoppingsugen! det bara kliar i mina fingrar. Och jag försöker, verkligen försöker hålla mig och de börjar bli lite små jobbigt.
 
Snart ska jag äta och duscha om jag ids, de är ju som så jobbigt med håret!

nåväl. tack och hej.

rainy day woman

tjoho, väckarn på nio idag, här ska vi inte sova bort någon tid inte. De regnar ute och jag tror jag tar bussen till jobbet.

Träningen igår var inte hemsk, den gick faktiskt ganska bra och var rätt så rolig. Tryckte ju dock i mig en alvedon innan. Alvedon är en bra grej, man liksom blir piggare trots att man får leva med huvudvärk kring vänster tinning men de går som att bortse. gud nu låter jag som värsta missbrukaren och tro inget annat heller gott folk!

Innan jobbet ska jag på hm, sen ska jag gå och vara social med Eve, vi har träffas allt för lite den är sommaren, och på tal om henne ska jag nog ringa henne igen, hon jobbar och har allmänt tråkigt, jag var tydligen inte så social sist, aja skärpning stysan!

nåja, trevlig dag eller nåt ! :)

Inte lust

Jag har verkligen inte lust att träna, verkligen, verkligen inte! Nu ska jag gå och ta febern och hoppas på den. Sen ska jag inse att jag inte har feber och gå och byta om, cykla till ip och tillbringa ytterligare 1,5 timme i mitt liv på en fotbollsplan.kul.


Ibland har man fel

Jag har länge hävdat att de är totalt omöjligt att vakna gråtande. Eve däremot har påstått motsatsen och att hon varit med om de. Har ju dock haft lite svårt att tro på henne. Nåja iaf för att komma till saken så vaknade jag gråtandes imorse, tårarna rann ner för kinderna och ögonen var rödkantade. Jag hade då drömt att min farfar dött, fast han är redan död så iaf måste jag säga att börja dagen gråtandes inte var ett särskilt trevligt sätt att börja dagen.

Idag har jag jobbat, blä, och hunnit en sväng på stan. jag. sparar. pengar. just. nu. Ikväll har jag fotbolls träning, jag kan rabbla upp typ 50 anledningar varför de kommer gå så dåligt. framförallt jag är inte sugen.  Men jag vill som ändå testa för att känna hur ryggen känns. Kanske känns den dålig och då har jag som en anledning att ta paus från fotbollen utan att känna att jag lämnar något som följt med mig i 8-9 år. Utan att behöva tycka de är jobbigt och utan att behöva ångra mig sen.förhoppningvis är det iallafall roligt folk där.

Jag ångrar att jag inte tog matchen som jag fick döma ikv, men jag är inte alltid bra på att tänka i nuet. gu känner att jag måste shoppa innan jag vissnar och dör. hm detta blev ett mycket rörigt inlägg. <3

halvlek

Nu har jag sett en halvlek eller sett och sett känns inte riktigt som om mitt huvud orkar koppla allt. Iaf så hände ju typ ingenting, nästan, första halvlek är ju faktiskt inte så där spännande som man önskar den ska vara, iaf nog pratat om de. Imorn är de jobb för mig som gäller, sjukt inte lust, bussen går tioi åtta, men eftersom jag typ är död redan nu så lär jag ju inte få problem att somna ikv iaf, efter jobbet blir de stan super snabbt och sen träning (jippi, hehe) okej nä posetivt nu de kommer bli kul! ( jag kmr kunna äta sen utan att känna mig som världens tjockis) Nu krävs de koncentration mot andra halvlek. hejdå.

bien

Fotbollen var typ rätt kul ändå. Myrorna var mindre kul. Nyss har jag varit duktig och rensat upp lite på pix bland mina bilder, det behövdes faktiskt. Tänkte ladda in lite nya, men då hittade jag inte sladden till digitalkameran så det får vänta. Nu är de väl fotbollen som väntar, spanien-italien. well ni kan ju ta och kika in på st_ina på pixbox  även fast jag inte har nya bilder, tjingeling!

school´s out!

Just nu är mina muffins i ugnen. Regnet öser ner. Fotboll och regn känns som en mindre bra ekvation. hoppas verkligen att de går över . Okej nu var jag och tog ut dom ur, Oc och nybakta muffins, det är något som också kan bli trevlig! typ bra ekvation :).

Tror jag tappa andan

Nu har jag varit och sprungit, de gick rent ut sagt åt helvete. Men då var jag verkligen inte peppad på att göra de heller. var iaf duktig och gjorde lite styrke när jag kom hem. Nu är jag nyduschad, de har precis regnat ute, nu blire äckel väder med mygg osv. Därför tror jag att jag stannar inne och bakar. Hur länge sedan var de inte man hade tid för sånt? nä nu blir de andra bullar! Tillsist hade jag och Eve tänkt tigga oss skjuts till fotbollsmatchen, annars hade vi typ varit tvungna att åka kring tre kanske, llts söndagstrafik<333333. eh den är rätt hopplös i sina stunder.

Njet nu måste jag fixa till håret, så det inte ser ut som fanskapet själv när de torkat. På återsende!


Manick

Igår kväll tänkte jag att jag skulle gå och lägga mig tidigt, men icke! då började se en film, mindre lyckat fast rätt så trevligt :). Idag ska jag iaf på fotboll ifk-lsk och sen ska jag snart faktiskt försöka palla ut mig och springa. Det är hurtigt! och jag har banne mig inte lust, men men. vad gör man inte mot lite förbränning! ;D

nä men nu gäller de springning.Måste ju faktiskt ändå duscha, två flugor i en smäll. suck.

I telefon

nu ringde manne och klaga att jag inte uppdaterat nå idag, men jag har faktiskt inte så mycket att säga. Jag och Eve har ju typ varit och promenarat eller nja gått runt kvartert, men vi kan ju säga att att var jääätte jobbigt och brände bort 3 pizzor minst! Annars har jag typ sovit idag. intresseklubben antecknar. Förbaskat skönt att inte jobba måste jag säga. Ikväll blir de iaf att umgås med pontus. Det är bra med en plan. nä nu blir de bara ord bajs här, kyss.


midsummer

Tjoho var de midsommar igen. Kul, eller nja de får man ju se hur de blir. Just nu sitter jag i telefon med evis hon försöker övertala mig och jag tränar på att säga nej, yäääh! eller nåt sånt. Egentligen har jag inget vettigt att säga och nu raderades allt ajg skrivit när jag tänkte lägga in en bild så nu pallar jag fan inte göra om skiten, nåja, trevlig midsommar!


kan du inte hoppa, kryp under

 110 spänn för att klippa en gräsmatta i en timme och dessutom har jag kirrat en barnvakt i början av juli, de duggar tätt an jobb som mamma säger. Fast inge jordgubbar blir de i helgen, slut på bär helt enkelt. Så då blir de att vara ledig. Lite små skönt trots allt :). PDOL i slutet av juli, jag.vill.dit. jag.ska.dit. eller nå ;D


men tjosan

Okej de är verkligen noll sol här. Idag ska jag faktiskt och klippa gräset hos nån tant som bodde vid mormor och morfar. De blir nice och tjäna lite cash, fast jag har inte den blekaste hur mycket jag får man räknar väl med att jobbet tar ca 45 min inte särskilt lång tid alltså. Måste säga att jag inte har så mycket mer på hjärtat. men kul med uppdatering eller nå, hehe, aja trevlig torsdag!

ingen sa de skulle bli lätt

Min dator är totalt cp, så därför bli de nog lite tomt med bloggandet framöver. ska ju göra mitt bästa dock ;). Har precis duschat bort lite cola ur håret, de var Eves fel och nu tycker hon att jag ska hålla henne sällskap på örnäset imorn, skulle inte tro de va! Annars har jag ju mest jobbat och varit hos pontus och sett sverige förlora, Nä nu ska jag sluta innan allt får för sig att raderas, imorn blir de typ sola, träning och följa med mami och papi på stugvisning för att samla lite plus poäng hos dem, kyss!


du är bara en falsk yta

allt jag skriver han en känsla att raderas hela tiden, förbaskade te! aja vill bara meddela att jag utgjort krig mot halva min familj just nu, närmare uppdatering kommer imorn, om teet är på min sida dvs!


blankt

Igår så cyklade jag hem Tina i spöregnet. Eller det var väl mest en skur som kom. Regn är som regn. Men jag gillar de, trots att sminket smetas ut, håret blir smålockigt och man fryser tillslut nästan ihjäl innan man kommer in. Men ändå så finns de inget som är så mysigt som sommar regn. Trots att de är kallt.och blött.

Idag är jag ledig, underbart! ska tex försöka gå en rejäl runda i min garderob. Annars är planen inte särskilt klar, kanske ska man ta och ringa eve, hon jobbar ju den stackarn! thihi. Sista grej är ju bara att jag råka spilla lite te i min data, ops! nu är den lite cepe, haha aja, carpe diem!

a part of me is missing

Jobb idag, på örnäset. Tanterna på örnäset gör mig galen! idag var dem griniga för att jordgubbarna kostade 5 kr mer eller nåt, hallå fem kronor! de är inte mycket, så där för blev de inte så mycket sålt idag. istället så jag hann ju typ läsa varenda artikel och notis i hela metro, tv tablån hoppade jag dock över. Men annars allt! I horoskopet stog de tex att jag inte skulle ta kritik som inte var riktat direkt personligen till mig. Och de stämde ju typ, eller nä de där var en önske tanke mer skulle jag tro.

Efter de blev de stan, inga skor, tina och eve mobbades hårt som alltid. Hann missa två bussar innan jag tog mig hem, mindre bra jobbat!

Sen var de lite mat och blablabla när jag kom hem och ny måste jag gå och byta om och fixa tills tina och eve kmr. Tjingeling!

En sak

Nu lovade jag mig själv precis att de bara är en sak jag ska köpa den här sommaren, eller nja dessa 2/3 veckor framåt iaf, hela sommaren kanske var att ta i. Nu ska jag banne mig tvinga på mig själv ett par skor med klack, för jag känner faktiskt att jag behöver komma lite närmare änglarna och dessutom får man snygga ben av högklackat, så de blir uppdraget efter jobbet imorn. Att försöka hitta ett par skor på dryga trekvarten, jag kommer troligen aldrig lyckas! :)

Du frågade, jag gav dig bara svaret

Japp ut och springa blev de, inte utan att jag är lite småstolt över mig själv. 27.01 tog de då, inte den blekaste hur långt de var men grymt jobbigt! När jag kom hem typ kramp i vaderna, svetten lacka! shiet asså! OCh dessutom varje gång man springer tänker jag typ, när de är som jobbigast, "varför utsätter jag mig för de här?", och ändå, ändå så gör man de en gång till! för efteråt så är de faktiskt värt de :).

Ikväll har jag tänkt att duscha, som om inte de var självklart, fixa till mina jeans och framförallt städa, mitt rum är en stor klädhög just nu, asså hur lyckas men stöka ner ett rum på tre dagar? ja för mig är de oförklarligt!

Jag är kär i en ängel

Så nu är jag hemma och framför datorn. Igår fyllde min söta farmor 80 år, har ni tänkt hur gammal man är när man är 80 år? typ extremt gammal. Därför ska jag försöka hitta lite tid till sommaren och faktiskt bo uppe i g-byn ett tag, typ 4 dagar. För att hålla henne sällskap liksom, de är ju trots allt väldigt öde där uppe och väldigt mycket mygg. Länge sedan jag såg så mycket mygg, spc när vi for upp till back för att hämta kanoten, herregud de bara svämma över! Eller okej nä, nu låter de som att de bara var mygg i luften, så hemskt var de ju faktiskt inte, men nästan ja typ! förstår verkligen inte hur någon kan vilja bo där uppe! ;O

Nåja slutsvammlat om Gunnarsbyn, de är en fin by. Hehe. När vi kom så kasta jag mig typ in i huset drog ihop lite grejor och cykla över till Eve för att tillbringa natten hos henne. Vi skulle ju då sova tidigt och så, då skulle jag ju inte försova mig till jobbet kl 9. Jo dubbla väckare och mamma ringer kl 8 för att kolla att vi vaknat, vilket jag säger att vi har och de var ju sant för hon väckte ju som oss. Jo jobb idag då, suck! något less att kliva upp på morgonen måste jag då säga! aja på Tisdag är de ledigt och sovmorgon som gäller! Efter jobbet blev de lite solning och nu sitter jag här i bikini och sommar tunika, de. är. sommar känsla.

Ikv blir de kanske att palla sig ut för en liten springtur eller minst en promenad iaf :) kärlek!

jo så blev de

Vad är klockan just nu? 19.37

När gick du upp ur sängen i morse? 06.20

Vad har du ätit idag? frukost, nån sorts halv lunch kring 4 och middag

Vad har du på dig just nu? jeans, svart tröja

Har du städat på ditt rum? Mjo ganska ändå

Dagens händelser? Inga!

Vad gjorde du igår? stan typ och tijlla på med Eve och Sofie

Vilken film såg du senast? förväntas jag komma ihåg sånt här?!

Den bästa filmen? gillar ju skarpt a walk to remeber

Hur många fingrar har du? 10

Flyter golfbollar? ganska säker på att dom inte gör de, nä

Var är du just nu?  hemma

Är det någon annan i rummet? nej

Hur många signaler innan du svarar? Beror på vars jag har mob osv, men rätt så snabb är jag väl ändå?

Skiter du ibland i att svara? kan missa samtal, men struntar nästan aldrig

Har du en bokhylla? typ en variant av de ja :)

Om ja, vad har du i den? böcker, nån film, tv, stero, tidningar och annat svammel

Vilken årstid är bäst? SOMMAR!

Vilken dag är bäst? fredag, typ :)

Vad händer i sommar? Inget planerad förutom jobb och nja jobb, kul de lät..

Vad såg du senast på tv? Fotti

Favorit program? O.C! annars kan jag ju ta oth också!

Vad köpte du senast? en drickyougurt

Skall du köpa nåt särskilt inför sommaren? njet, inget spc nä.

Veckans roligaste: stan var väl ok :)

Veckans tråkigaste: Vädret!

Veckans dummaste: att jag missa pussen idag, de var dumt!

Ris, pasta eller potatis? pasta!

Hus eller lägenhet? Hus

Vara ihop eller singel? Beror på :)

Skid- eller solsemester? Sol!

Dusch eller badkar? badkar är mys, men dusch är så mkt mer praktiskt

Pussar eller kramar? de bästa av båda!

Vill du ha en snigel på ögat? öhh?

Tom Cruise är: kortare än hans fru Katie Holmes

Vem är den bästa rapparen? -

Tycker du det är skoj att svara på frågor? är väl ok :)

Hur mår du? ´mjo ganska bra, tackar som frågar!

Vad är klockan nu? 19.48

Hur lång tid tog det att svara på alla frågor? 11 minuter

Det var det.

I brist på annat

Nu sitter jag här och väntar på att Eve ska ringa. Har inga planer för ikväll, för ovanlighetens skull men de är ganska bekvämt det med. Kära syster gräver i min garderob för att hitta något att stoppa på sig till farmors stor partaj som är imorgon. Nu tänkte jag kanske först göra en lista, men tror faktiskt inte att jag har någon rolig på lager, kanske letar runt lite så får vi ser vad de blir av de. Nä nu ska jag fortsätta vänta på att Evis ringer, ciao!

pussen

Slippa springa till bussen, jo pyttsan, snarare hej hopp nu missa man bussen. Haha japp de var de jag gjorde imorse, men de var ju inte mitt fel, bara bussen som var för tidig helt enkelt, eller bara bussen som för engångs skull var i tid. Aja då fick man ist ta och småspringa till ica och ta 1:an därifrån. Tur nog han man då upp 9:an så jag var väl då kanske halv nio på örnäset för jobb. Fick vänta (länge) innan gubbarna kom och sen efter de var de dags att sälja. Shiet örnäset är verkligen bara gamla kärringar, usch! dem kan ju som vara lite småkrävande, nje tacka vet ja stå på maxi de är riktiga grejer de!

Efter att ha stått i äckelkallblåst i 6 timmar fick man ju äntligen fara hem och då sitter man ju som och halvsover/smsar och missar hållplatsen så då får man allt gå från Wika. yeh!

Nåväl ikv har jag för en gångs skull inte en susning vad jag ska hitta på men ska faktiskt försöka mig ut på en liten springrunda, de skadar ju liksom aldrig!



http://www.youtube.com/watch?v=VpBDqtUEWcM

Kolla in detta, lite smått imponerad blev man ju som. Äh säger som min mamma brukar säga (my mama always says) tänk vad datorer kan!


Morgonkvisten

Godmorgon, godmorgon måste jag då få säga. Snart bär de av mot örnäset och jobb hela dagen lär vara riktigt upptagen med både de ena och andra. Så att jag är särsklit aktiv på mobilen dagen till ära, nje skulle som inte tro de. För liksom jag måste ju serva tanterna med jordgubbar tyyp. Aja om man har tur är vi kanske två som är där, man får väl se. hm då kanske man till och med hinner äta :O. Nja, vem vet. Nä men nu ska jag sluta skriva bara för att skriva. Då kanske jag till och med slipper springa till bussen :). Btw någolunda varmt idag till och med, klart de ska bli lite varmare nu när man har slut på tvådagar ledighet. Självklart att de ska bli så.. OCh fredag den 13 idag, thihihi, nåja, trevlig fredag!

quick

Hundra saker i huvudet, hundra saker att göra. Min käre far bli knäpp på att ha mig springande i huset, nu tog han mobilen, ska gå och tigga tillbaka den snart. Skulle behöva göra ett x antal grejor, herregud är de såhär ett lov ska vara?
Ja tydligen, men de lugnar nog ner sig snart ja.

Vill ju bara tipsa om Evis blogg, deharbordedulasa.blogg.se/ om jag nu minns rätt, men de lär ni ju upptäcka.

Och till sista bara några bilder som jag tänkt lägga upp sen ja länge tillbaka.typ 4 dagar.



Smr jobb :)



Du vet vad jag säger om maskrosorna Evis! ;)

just nu.

Idag blev de lite stan åså, köpte kofta,linne och smink, måste nog ta och testa allt och kanske kanske kastar jag in en bild, kanske. Annars nu på kvällen blev de att promenera och tjilla lite med Eve och sofie. Trevligt värre!

Och idag skulle jag ju då också göra middag till min kära syster innan hennes match, men icke de glömde jag ju, ajbaja stina. Så nu ikväll ska jag göra lite kvällsfika åt henne och papi, som gottgörelse liksom.

Imorn ska jag ta bussen 07.50 till örnäset för att jobba, de innebär att jag måste gå upp cirkus halv 7. Typ skol känsla, någon?
 
Nä men nu blev de faktiskt bara en massa svammel här, adjö!

@ Eve

Mjo så igår blev de då att man slagga över hos Evis, massor med mys :). Nyss duscha jag, Eve tyckte de tog hemskt länge, thihi för henne gick då mycket snabbare :) Nä nu ska jag sluta ville bara lägga in någon rad, trevlig fortsatt torsdag!

Om hundra år är allt bortglömd

Egentligen är de rätt sjukt att alla grejor man vet som hänt typ för flera hundra år sen bara är dåliga grejor, typ krig eller nå. Vars for alla bra grejorna liksom, typ så borde man hylla datumet telefon uppfanns, för jag har då banne mig inte en susning vilket år telefon kom till, men att slaget vid Poltava var i början av 1700-talet och att andra världskriget var mellan 1939-1945 sånt kan jag då, men å andra sidan står ju de i böckerna, eller hur var de du sa, manne?

Annars har jag faktiskt varit allmänt duktigt idag, städat och gått på en promenad för att få bort skiten ur kroppen, aja nu ska jag och mami till storheden, puss!

det är så mycket att jag har fullt upp

Jo visst blev de Ip och efter de for jag och eve hem till henne för att se fotboll. Grymt härligt med 2-0 måste jag säga. Fast jag hade typ feber under hela matchen så när jag kom hem var de bara sängen på dirr! fast ja nu är jag då rätt fresch, men de blir att vara hemma idag . Trots att stan hade varit trevligt, men stan kan nog också vänta tils imorn, den står kvar där den brukar stå. nje nu ska jag typ, inte den blekaste vad jag ska göra men kläderna på mitt golv kan behövas plockas upp, kulkul, naat, näväl. puss och nyp i stjärten!

shobre

Idag fick jag mitt första dricks, thihi, tror väl dock att de mer var tyrones förtjänst, men ändå. Mycket roligare att jobba på eftermiddagen för då får amn ju trots allt lite besök ;). nje nu ska jag ta och försöka sova en snabbis min förkyldning tar död på mig, efter de kanske de blir ip med eve, eller?

svar på tal igen

Maria, eftersom du inte skrev din bloggadress så får du svaret här ist. Hoppas du kikar förbi på bloggen en gång till :)

-Jag sommarjobbar för ängelholms bär. Står alltså utanför Ica maxi och coop örnäset och säljer jordgubbar. Ganska lätt så här efter jag bara jobbat en dag. Jobbar för övrigt 4/6 h per dag. Arbetsförhållanden är kalla, thihi.

I asked for a smile

Vaknade av att pappa skrapade mitt fönster kring nio tiden, aja har iaf fått sova lite mer än nio timmar och de är gudomligt! trots att jag ändå inte kan låta bli att tycka att någon timme till inte kunde skadat. Idag ska jag då jobba, men innan de ska jag hämta mat på max och sen ska jag och eve luncha i tältet, thihi kallt om något säger jag bara. På tal om kallt så är det väldigt väldigt svårt att ta på sig nå snygga kläder när man tvingas ha tre par tröjor för att inte frysa, knep där.

Imorn är jag typ ledig, eller man vet ju inte om tyrone ringer och skickar mig någonstans men ja, just nu är jag ledig. Så imorn blir de nog att rensa, typisk sommarlovs syssla. aja nu ska jag platta håret, eller bara hitta på nå åt fanskapet. puss!

men tjosan

En lätt kittlande känsla i gommen, de kmr nog betyda att jag inom dom närmsta dagarna kommer åka på en rejäl förkyldning, kul! hehe njee. Dessutom har jag så sjukt jävla ont i ryggen, vete tusan vars de är ifrån. På fotbollen känndes de i den om man säger så. OCh på tal om fotboll så blev jag inte uttagen till matchen imorn, inte ens missnöjd, känner mer en lättnad. haha nä jag spelar fotboll för att träna och inte bli tjock mer än jag spelar fotboll för att de är kul med match. För match är ju inte överdrivet kul, nä tacka vet jag träningarna. aja kanske blir att man far och kollar iaf om de inte är piss väder då.

app, kanske skriver några rader ikväll, har ju trots allt sovmorgon, eller nja jag börjar ett imorn, gött! fast jag då slutar fem, aja, nä nu ska jag hitta på nåt åt min rygg, bajbaj!

Jag måste sluta jämföra

Känns ju verkligen som sommarlov, verkligen verkligen! börjar med att man kliver upp kvart över sju för att cykla till jobbet. Tjohofaderitanhejhej! Klart inte överdrivet mycket folk som handlade denna äckel kalla dag,så visst är de ganska lättförtjänta pengar. Imorn fortsätter kämpet 13.00-17.00, tjoho! Sen tog jag bussen in till stan, mötte Elias (lajs) och han hade klippt sig eller sparat ut håret, najsnajs. Fortsatte vidare till porsön sen då :).

Om typ en timme har jag träning inget jag riktigt tycker känns vidare lockande men ska ju palla mig dit, såklart. Aja de blir vad man gör de till och lite kul ska de ju faktiskt bli att träffa brudarna, för man har ju inte setts på en vecka, faktiskt, nu funderar jag på att slå en signal till tinisen det var ju faktiskt ett tag sen vi pratades vid, aja skepp ohoj!

kulkul

hehehehe, allt jag skrev försvann just, skjut mig, tack? :)

Oranganisera

Ganska nyligen tränat, 4 pers på träningen, inte sårskilt överraskande att vi var så få. Lite småless blir man men så är de ju. Aja man förbrände väl inte heller överdrivet mycket.pepp.

Aja fotboll idag, de var mysmys och lira förlora med typ 1-5? kanske? tror de blev så iaf. Mötte upp lite grabbs, alltså jag och amanda då och sen bar de av till träning.

Imorn är de första jobb dagen, sju grader och typ regn/moln ska de bli, ojoj vad kul! njet funderar typ på att de vantar ! ;O men de blir nog bara jävligt varma kläder.

Nåväl.Adjö!

fantasi lika med noll

Snart blir de att åka iväg med amanda och se på fotboll, för sånt de gillar vi! hehe nä men vi är ju kung på att hitta fotbollsplaner så är de ju bara liksom. aja div 4 lira-övertorneå är de iaf vi ska se, mitt i skogen i Karlsvik för övrigt. Lite problem vad man ska sätta på sig, men jeans blev de tillslut iaf, herregud säkert massor kryp och annat äckel där så. Efter matchen blir de träning på ormberget med innebandyn, hehe myyyyss!

njet njet nu ska tjilla vidare!

Det högsta är ej att falla utan att resa sig efter varje fall

Känns som om jag inte precis är stabilast på att uppdatera. Därför vill jag bara säga en grej. Tacka smhi.se, helt sjukt hur beroende jag blivit av sidan måste du kolla vädret konstant, som en annan gammal pansionär. Aja de var inte mycket jag hade på hjärtat dagen till ära. Nu ska jag dock försöka bege mig mot sängen, äckel dammsugaren väckte mig imorse när mami börja städa, suck! aja god fortsättning!

the rest of my life

Eftersom skriv lusten inte precis flödas så får en lista summera dagen, typ enkelt :)

Dagens frukost: juice och två mackor

Dagens kläder: shorts, sneakers, kofta och linne, ack vad simpelt!

Dagens låt: Oasis - Wonderwall

Dagens dusch: var imorse kring kvart i elva.

Dagens frisyr: Utsläppt och plattat på sin ställen

Dagens smink: mascara och lite rouge

Dagens händelse: kyrkby marknad kanske?

Dagens plan: samma som ovan och nja kanske tivoli mot kvällen

Dagens vill ha: njaa finns en hel del man inte skulle klaga över..

Dagens saknad: Tuggummi!

Dagens drog: brukar ju som inte ta droger ;)

Dagens tråkigaste: Typ vädret
Dagens finaste: måste säga att Rebbans papi hus var gode snyggt.

Dagens måste: Inget! :O

Dagens dricka: Vatten,

Dagens köp: typ lite godis, blääh!
Dagens Middag: inte den blekaste

Dagens sjuka: trött!

Dagens kärlek: kärleken!

Dagens mående: nja nog är de ok :)

Nä de var tråkigt, puss på kind!


kyss mig johanna!

Precis varit på kyssjohanna.se. Förbaskad vad fina smycken, främst armband ,dem har där. Inte lite sugen att beställa ska nog försöka kolla lite frakt och så. Favorit är ju dock ett syster armband, så sött :).

 Mamma kan inte du bidra lite för att stärka syskonbandet ? snälla?

Det skulle trivas bra på min vänstra handled, de vet jag.

the 6th of june

National dagen idag då, trevligt trevligt, öhh nä men seriöst varför firar vi den och till vems ära? varför just 6 juni liksom? typ gustav vasa kanske? herregud jag vet varför och hur norge firar sin national dag men inte mitt egets land, illa illa! iaf så fyller min papi år idag så de blir väl att gratta han, ska också fara förbi och köpa nån liten present, typ choklad lr nå, aja grattis farsgubben ett år närmare döden! Dessutom lär de ju bli tårta idag också ju !. Nä nu måste jag ha någon ursäkt för att jag ska fara iväg, hm kanske ska jag köpa en tidning lr nå, aa den var bra så blir de ;) trevlig fredag människor!

how can say?

Bytet till publish me gick riktigt bra så nu är jag back again, sådär några timmar senare ;D.

Idag så hade jag två möten med okända personer. Det är alltid så kul att driva med dem. Förbaskat roligt helt enkelt!

Första var när jag, Eve och Sofie satt i smedjan och väntade på bussen. Klart sitter vi och snålar på fikets bord där vi inte får sitta om vi inte köper nå men där man ändå sitter. I bordet brevid oss sitter en farbror på kanske 75-80 år. Klart börjar han prata med oss och klart är han  inte riktigt klar uppe i skallen. Iaf så hann vi säga att vi var 15 allihop och sedan frågar han mig och eve och vi är syskon, jag ba: nä, vi är lika gamla. Han ba: jaha ni är grannar fy fan va vi garva. Och då börja gubben nä ni kan inte svenska. haha så fort vi inte hörde vad han sa ba: ni kan inte svenska eller ni tror inte på mig för att sedan typ visa hans leg, haha och en till grej bara hans glasögon, dem skulle ni sett, en klass för sig!
Allt sluta med att jag och Sofie gick därifrån armkrok i armkrok för vi skulle ju gifta oss imorn, i chicago och nu skulle vi gå och kolla på ringar, hehe nä vi skulle till bussen ;D

Andra mötet var med ett par snorvalpar från eves kvarter. På min att göra lista just nu står de att klå upp dem. För fy fan odrägligare ungjävlar får man fan leta efter! herregud vad svordomar jag lyckas klämma in där. Eve har klagat på att jag svort/svurit, vad de nu heter, hela dagen. Aja när dem träffar mig ska jag fan ge dem en utskällning! och juste jag och soffan skulle gifta oss igen, hand i hand gick vi ;D

njee nu ska jag inte gorma om de här mer, puss på kind!


holiday

Skolavslutning idag då. Känns konstigt och inte alls som att man har sommarlov. Men de kommer nog de med. Efter själva avslutningen så gick vi upp till klass rummet, där vi fick betygen. De gick allderles utmärkt. Men nästa år kommer bli hemskt om jag samtidigt måste hålla kvar allt och höja mig i dem ämnen jag har vg i. Inte för att höjningen är sådär nödvändig. Jag kommer nog ändå komma in på de gymnasie jag vill om jag nu inte har tänkt typ VRG i stockholm och visst nog lockar de ibland. Aja kommer ju typ sakna niorna som slutar,well, tack 8a för de åttonde året! nästa år kommer vi vara störst, bäst och lika vackra som i år!

Efter skolan for jag in till stan med Eve och Sofie. Där var de såklart full rulle med studenter och hela alltet! klart man längtar tills dess, bara fyra år kvar! ja visst bara ja.

Nu är de mat som gäller min mage skriker av hunger, sista ord är att jag inte vet om jag kan blogga dagarna fram över eftersom jag nu måste ta mig i kragen och byta bloggplattform, nej men ni lär ju se. puss, nyp i stjärten! och ja treeevlig sommar!

Typ torsdag, fast onsdag

Hej hopp, vill bara ursäkta för extremt dålig bloggning idag. Men tiden har faktiskt inte funnits och dessutom när jag tänkte ta och snabb blogga så krångla webblogg.

Brännbollstunering idag på skolan, bryr mig nog inte så hårt men solen sken jag har nästan bränt mej på vaderna och har risigaste linjen till imorn på avslutningen. höhöhö men de kommer att lösa sig, hoppas jag .

Efter de for jag på dirr så klart hem och sola, tänkte sova i solen men eftersom Eve ringde typ efter 10 minuter kanske så blev att hon tvinga mig över dit. Där blev de fett stek, eller ja tills vatten spridaren kom på. Då sprang jag där igenom, typ sommar känsla, ja! :) men sen kom slangen fram, klara mig rätt bra tills manne, jo han hade också hunnit komma dit, iaf han tog min mobil. Då fick jag en utav mina vansinnes utbrott, och eftersom han höll i slangen blev jag sjöblöt! fast iaf torka jag ganska bra i solen sen.

Efter de kom avslutning, alltså för mellan stadiet och där med också för min sis som gick ut sexan. Det var precis som de brukar vara. Önskar bara rektorn kunde sudda ut flinet ur fejset och sluta med dem där förbannande sommar dikterna hon läser upp varje år, ursäkta, men ny ide kanske skulle vara en variant? nä ska inte uttala mig vad jag tycker om den kvinnan...

Middag hos m&m, gött! promenix med Eve längs storsand, myys med kryp!

Nu ska jag ta och kolla upp nå gymnasie broshyr som kom med posten, efter de blir de nog sängen. Imorn är de skolavslutning och jag planerar att vara någolunda utvilad. Känns lite små konstigt med sommarlov, inga planer direkt, men nog blir de allt bra, puss!


Jag vet inte om de är så här jag vill att de ska bli.

wakiwakie

Ligger i sängen med datorn i famnen, kan inte sova, vill men kan inte. Ansiktet och benen hettar från dagens solning, fast är ju inte därför jag inte sover, anteckana de. Niorna hade bal ikväll, fy tusan så kul, jag längtar nå hemskt mycket, trots att allt säkert bara är överskattat, som så mkt annat. Hungrig är jag också men ofta jag pallar äta nå, nje troligen inte nu, nee. aja här somnar man inte och ska ju trots allt upp kring 7 imorn, goddag john blund, hjälp mig?! ;)

svar

Läste precis kommentar och såg att sara kommenterat att man inte kan få cancer när man solar utomhus.

Då kära sara, ingen aning vem du är, men, de kan man visst, fast risken är inte lika stor som om man skulle sola solarium men de ökar ändå. Annars kan jag också säga att 90% av dom rynkor man får när man blir gammal orsakas av solning, utomhus men mest i solarium. Fast bara för att man solar får man ju faktiskt inte hudcancer på dirr!

Svar på tal var de! :)

loud

95% av minnet i inkorgen fullt.

Hur jobbigt är de inte när det blir så här, och sen har jag liksom inte hjärta att radera allt, men ikväll ska jag kanske palla göra de, faktiskt :)

Matchen gick bra, jag få döma allas deras matcher de här året om jag vill, vilket jag tänkt att göra i behov av tid då, såklart. Den här sommaren kan bli riktigt full späckad. läs den här sommaren kommer smaka anus, vilken posetiv inställning man har då. Fotbollen är btw ganska lätt förtjänta pengar, trots allt.

Idag på matchen var de till och med en match värd, kan ju bero på att sist jag blåste så slog en kille ner en annan, men de är en lång historia. Hursom helst var de anna tränare med dotter i laget som stog där i gul väst.

Matchen sluta kanske halv nio? kvar över åtta kanske? iaf tjilla på med pierre, henke och jonte ( hur den sistnämnda hittat till fotbollsplan är ännu oklart men ja) efter åt. gryymt sköna grabbar måste jag säga, tiden gick fort med dem ;D de här blev ett gormigt inlägg men den innehåller iaf punkter, eller hur var de nu du sa henke om en viss annan person, ska inte hänga ut nån, de kan gå illa!

sjutton tjugoåtta

Igår kväll tänkte jag verkligen blogga, men kom på att de inlägget skulle bli ungefär lika viktigt som detta. Iaf så läste jag inte särsklit mkt, vi snackar en kvart, utan jag slinga systers hår och de blev nog bra ja.

Idag gjorde vi ungefär lika lite som igår på skolan. Vi låg på ip och sola samtidigt som vi blev hemskt gräs(l)iga och jo lite fotboll hanns i med där imellan ja. Efter skolan fortsatte jag solning på altanen i kanske 4 h? hello cancer, välkommen till mitt liv! nä men fick lite färg eller fick mer färg på min högra sida än den vänstra hur de nu gick till, aja förhoppningsvis syns de inte särsklit mkt :) Iaf när jag solade så hann jag iaf läsa lite och har väl kommit till mitten iaf av läppstiftsdjungel och hittils är den då bra :)



Ikväll ska jag och blåsa på f 97 match så måste försöka hitta mina domar grejer tills dess, efter de om jag har lust kanske jag far ut och springer, men chansen känns inte så stor dock.  Nje nu ska jag ta och avrunda, bjuder på lite tråkiga pics, men de är ju bättre än inget, pusspålilltå

              


I can´t see it, I just can feel it

Ganska nyligen hemkommen från träningen, de gick väl sisådär om jag ska vara ärlig, eller nä de gick åt helvete. Nu vet jag inte vad jag ska göra, eller jo borde ta och äta lite middag men mat känns inte vidare inbjudande just nu. typ illamående och huvudvärk, hoppas nästan att jag ska bli lite sjuk så jag slipper kliva upp halv 7  imorgon för att göra just ingenting i skolan.

Ikväll har jag inga riktiga planer men ska nog se CSI de var verkligen evigheter sen jag hade tid med tv och de kan bli kul om jag får ro i kroppen då. Annars är jag väldans sugen på att se a walk of remeber, men tror den är äckligt lång så de skulle innebära att jag måste pausa i mitten för CSI eller skippa CSI helt..nä filmen får nog vänta nån kväll så är de.

Istället så vet jag inte vad jag ska göra eller ska kanske försöka ta och läsa vidare på boken jag påbörjade i sthlm, att hinna läsa annat än läxor är trots allt så sommarkänsla. nä nu tror jag duschen väntar, snart, fy tusan vad seg man kan va! :)


If there is a will, there is a way

Detta får bli ett förbannad snabbt inlägg, träning typ snart. Idag på skolan har vi inte gjort ett skvatt, eller jo städat skåpet i typ en kvart, känns ju trots allt lite onödigt att gå dit, men kul att vara med klassen iaf, vissa träffar man ju trots allt knappt någonting under lovet. Efter skolan som sluta 12 så var jag hemma i kanske en halvtimme? sen for jag till eve och hjälpte henne städa, dukigt man är!

När jag for hem träffa jag Amanda och Manne men inte pierre den dissarn!

Nu är de fotboll, något jag blir som fan osäker på ibland, de är som att man älskar de utan att gilla de alls, knepigt, aja får ju se hur de blir med de, måste ju trots allt hålla igång under sommaren. Dessutom kommer väl sommarjobbs shemat här i dagarna och vem vet hur mkt jobb man får på axlarna då? aja jobb betyder pengar, pengar betyder lycka, visst sa vi så? nä de här kmr bli bra och nu måste jag försöka tagga till mig till träningen om de här ska gå vägen, hejs!

Härmis

Eftersom Manne gjort detta test på bloggen kunde jag liksom inte låta bli,

Din personlighetstyp:

Bestämda och uppriktiga. Födda ledare. Utomordentlig förmåga att förstå övergripande organisatoriska problem och finna hållbara lösningar. Intelligenta och allmänbildade, ofta mycket bra talare. Värderar kunskap och kompetens och har inget överseende med ineffektivitet eller dåligt organiserad verksamhet.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Företagsledare, VD:ar, organisationsgrundare, affärsföreståndare, chefer, entreprenörer, domare, advokater, jurister, datakonsulter, universitetslärare, politiker, kreditrådgivare, fackrepresentanter, marknadschefer, banktjänstemän, systemanalytiker, forskare.


Varför känns detta ibland bara som så jag?! stämmer de in eller vah? ;D


home sweet home

Nu är jag hemma igen. Härlig snabb weekend i sthlm. Lite shopping och grönan bl.a. Väldigt mycket folk, kul att titta på maraton, nästan så man blir lite sugen själv, men nä de får nog vänta ett tag. fint väder var de ju, nästan så man glömd att de faktiskt är ganska varmt i sverige på sommaren och att man kan gå ut i t-shirt nio på kvällen utan att frysa ihjäl, nä vintern är tok för lång. Sommar ska de va, trots att de nästan var för varmt i vissa stunder men man går ju som in och ut ur affärer där de är kallare så nog går de allt ihop! :)

Egentligen borde jag gå och packa upp, men något säger mig att de kmr bli liggande till imorn. Istället blir de nog sängen hyffsat tidigt, för trots att jag faktiskt hann med en powernap på flyget så är jag trött, de tar på krafterna att titta på maraton också ska ni veta och shopping, shiet vilken kraftansträning! puss!

Kom på att jag lägger in tok för lite bilder bilder på bloggen, kära bloggläsare hur har ni klarat er?

                     

Inte överdrivet roliga men, sjukt stolt över mig själv att jag våga åka slänggungorna var ju till och med kul ju!

RSS 2.0