Live for the moment

Egentligen är livet bara en serie av val. eller en serie av misstag. Allmänt läskigt att tänka på här, men det är ju faktiskt så.

Har fixat ytterligare gymnasiepapper nu. Just nu lutar det år spin. Låter faktiskt riktigt kul och det låter som jag. Men, finns det någon söt liten själ dom läser min blogg som vet mer om spin? typ mycket läxor? jag anar det, tyvärr. Men det handlar ju om att ge och ta. 

Kommentarer
Postat av: Sofia.

Hej! Jag har kollat runt på lite på din blogg här och läste att du funderade över samhälls spin. Och om du håller på att dräpa dig nu i nian, med alla prov, läxor, inlämningar osv. Så tror jag att du ska passa dig för samhällsspin. Inte nog med att dom göra massa arbeten, sen ska dom också samla ihop diverse pengar till skolresor. Om du tänker dig att ni ska till Indien, ni kommer ju att få jobba som bara den. Visst det handlar om att ge och ta, men någonstans måste man få må bra också. Det är heller inte bra att du inte har ro att sova, minst 8 timmar per natt! Lycka till med valet för övrigt!

2008-11-04 @ 19:17:26
URL: http://Jag har ingen blogg.
Postat av: Klara

Åh! Jag går Spin :) Och ja, jag ska inte sticka under stolen med att det är ganska höga krav i vissa ämnen. Samtidigt tror jag att om man är målmedveten och ambitiös så kommer man att plugga mer på gymnasiet oavsett vad man går.



Du kan kolla in våran klassblogg om du vill :P Haha. www.spinettorna.blogg.se

2008-12-02 @ 20:07:46
URL: http://klarara.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0